2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar herkese,
2 gündür önceki sayfaları okuyorum alınan cicilere bicilere bakıyorum.e böyle baktıkça geçmiş sayfalara, benim de oğluma aldıklarımı teyzelerine gösteresim geldi :)
güle güle giydirirsin oğluna inşaallah canım hepsi çok güzel:))))))

$2.jpg $1.jpg

27+2 göbiş :KK34:

canım büyüklerin isimlerini koymak istemiyorum başka isim söyle seninde benimde dediğim olsun diyorum. ramazan olacak görürsün diyor bende o zaman abdullah da olacak dedim abdullah neymiş ben çocuğuma senin babanın adını vermem diyor bende ramazan adını istemiyorum dedim. yani ne desem boş hiç bir dediğimi kabul etmedi. sevdiğim isimlerden bile herşeyden soğuttu beni:KK43:(((((

sütüm kaçar de ya da babası yaşıyor mu vefat ettiyse
ömrü ona benzer de ne bileyim iyi değil de
ona o isimle seslendiğinde herkes bi kötü olucak de
en oğluma kızdığımda babanın ismiyle kızdığım için tepki çekicem de

ama bunları en başta söyleseydin kesin olur du bi yararı
şimdi inada binmiş biraz da Rabbim inşAllah tüm inat edenlerin inadını kırsın mülayim etsin :KK52:

pikocum hep karşı tarafı düşünürsen seni kim düşünecek ?

sonuçta o seninde bebeğin

benimkide dedesinin ismini istiyodu
annesi babası benim annem babam hepimiz oturuyoruz
o zaman mehmet kaan olucak oğlumuzun ismi dedi
şöyle bi baktım bişi demeyim herkesin içinde dedim
kayın validem de o zaman kaan ismini kullanırsınız dedi

patladım o çocuğu ben taşıyorum 9 ay karnımda benimde hakkım var
ben çocuğumda iki isim istemiyorum çünkü soyismimiz çok uzun
mehmet ismini de istemiyorum dedim kalktım ortamdan sinirle

o zamandan beri hiç mehmet ismi geçmiyor
ya sinsi bi planla gidince yazdırıp getirecek sürpriz yapıcak ki
yalnız bırakmayı düşünmüyorum bende gidicem sonuna kadarda direniyorum
DİREN BANU!!!

ya şunu anlamıyorum çok istiyo olsaydınız baban dedim senin ismini koyardı mehmet diye
benim kayın valide kayın peder değil kocam istiyo dedesinin ismini koyacakmış :KK37:

eşim aslında selma nisa yı çok çok beğendi,direttiğine bakma,sadece annesi üzülmesin istiyo,ama bu güne kadar sessizdim,bu saatden sonra korksunlar benden...şimdi bide ramazan geliyo,kalabalık iftar sofralarında,misafirliklerde her yerde kızımın ismini söyliycem selma nisa diycem,bölece zorlada olsa kabullenecekler...açılın ülennnnnnnn gamze geliyo

benim karnımda bu kadar oldu, ilerde nasıl taşıyacağız biz bunları yaa :KK43:

Bu arada kızlar, bebekleriniz sağlıkla doğsunda isimlere bu kadar takılmamaya çalışın, bende kayınpederimin ismini koyacağım vefat ettiği için, birde kendi istediğim isim. Eşim bile dedi yarın birgün hep senin istediğin isimle sesleniriz diğeri kimlikte kalır ancak dedi. Ama seslenilsede ağrıma gitmez çünkü isimler birbiriyle uyumlu oldu :)

Son düzenleme:
sütüm kaçar de ya da babası yaşıyor mu vefat ettiyse
ömrü ona benzer de ne bileyim iyi değil de
ona o isimle seslendiğinde herkes bi kötü olucak de
en oğluma kızdığımda babanın ismiyle kızdığım için tepki çekicem de

ama bunları en başta söyleseydin kesin olur du bi yararı
şimdi inada binmiş biraz da Rabbim inşAllah tüm inat edenlerin inadını kırsın mülayim etsin :KK52:

en çokta süt olayından korkuyorum ya:KK43: babası yaşıyor sizleride sıktım hakkınızı helal edin

eşim aslında selma nisa yı çok çok beğendi,direttiğine bakma,sadece annesi üzülmesin istiyo,ama bu güne kadar sessizdim,bu saatden sonra korksunlar benden...şimdi bide ramazan geliyo,kalabalık iftar sofralarında,misafirliklerde her yerde kızımın ismini söyliycem selma nisa diycem,bölece zorlada olsa kabullenecekler...açılın ülennnnnnnn gamze geliyo

azcık yetınmeyı bılsınler:)
ben kızıma kayınvalıdemın ısmını de ekleseydım emınım cok cok sevınrlerdı
yıne benım koydugum ısmı soylerdık ama kadıncagz cok mutlu olurdu
hayr zaten kayınvalıdenın ısmını koyuyosun daha ne olsun anlamıyorumkı
nısaaa kesınlıkle koyy ama kocanı da guzellıkle ıkna et
bende anayım de benı de üzme de:)

benim karnımda bu kadar oldu, ilerde nasıl taşıyacağız biz bunları yaa :KK43:

Bu arada kızlar, bebekleriniz sağlıkla doğsunda isimlere bu kadar takılmamaya çalışın, bende kayınpederimin ismini koyacağım vefat ettiği için, birde kendi istediğim isim. Eşim bile dedi yarın birgün hep senin istediğin isimle sesleniriz diğeri kimlikte kalır ancak dedi. Ama seslenilsede ağrıma gitmez çünkü isimler birbiriyle uyumlu oldu :)
..
Sorma canım yaa bir de göbeğimi görsen çok çatladı heryeri mor mor çizgiler var...:KK25::KK25:

en çokta süt olayından korkuyorum ya:KK43: babası yaşıyor sizleride sıktım hakkınızı helal edin

Canım ne demek birbirimizin sıkıntıları ve sevinçleri için varız burada bak sen şimdi hiç bir şeyi kafana takma şu isim konusunu evde tamamen kapat bir süre açma benim eşimde inatçıydı bu konuda ama hep ona örnekler vererek anlatmaya çalıştım sende bir süre sonra alırsın karşına güzelce anlatırsın ben onun annesiyim şu geçen zamanda neler yaşadım ismini koymak benim hakkım dersin bir kaç tanede beğendiğin isimleri gösterirsin beraber seçerek karar verirsiniz ben öyle buldum kolayı inş seninkide öyle olur...Son gelişmeleri de bize bildirmeyi unutma canım...

Bugün midem bulanmadı çok şükür :KK1:sabah artık kahvaltı etmiyorum ve kötümü bilmem ama soda içtim çok iyi geldi süt ve meyve yemeye başladım bulanmadı hala bulantıları olanlara tavsiye ederim...

Bugün midem bulanmadı çok şükür :KK1:sabah artık kahvaltı etmiyorum ve kötümü bilmem ama soda içtim çok iyi geldi süt ve meyve yemeye başladım bulanmadı hala bulantıları olanlara tavsiye ederim...

mide bulantılarına süt iyi gelirmiş meyve falan yemeklede iyi yapmışsın

sabah sabah isim konusu valla sizin adınıza üzüldüm ama diretin en çok sizin hakkınız Pikom sen inadına selma nisa değil sadece Nisam diye hitap et onlar hamile kadına bunu yapıyorlarsa sende yap neymiş ya selma olacak sen koymayı kabul etmişsin nisayı kabullendiremiyorsunuz...ahh cnm işte anlayış olmayınca üzülen sen olursun...
Cenzey ciğim sende üzülme biraz daha bekle bakalım eşin yumuşayınca tekrar gündeme getir iyilikle..hala anlamıyorsa sen kendin koymak istediğin isimle hitap edersin...eminimki bebeğinde senin koyduğun ismi beğenecek...

Fadiyezciğim göbiş çok güzel bende hemen hemen böyleyim....valla benim çatlağımda çok var sürdüm başlarda bıraktım duştan duşa sürmeye çalışıyorum ama çatlıyor yine...yapacak birşey yok çatlasın bekarkende kilo alıp vermekten çatladım yani...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
kızlar bişey sormak istiyorum.doktor dün bebek için başı aşağıda dedi ama önemsiz bişeymiş gibi söyledi.bu ne anlama geliyor fikri olan var mı

kızlar bişey sormak istiyorum.doktor dün bebek için başı aşağıda dedi ama önemsiz bişeymiş gibi söyledi.bu ne anlama geliyor fikri olan var mı

canım doğum şekli o bebeişlerin birçok bebeğin kafası bu haftalarda aşağı dönüyor bazılarının son iki haftada dönüyor sağlıklı bir gidişatta senin bebiş :)

gunaydin kizlar isim konusu gundeme gelmis yine cenzey canim pikocum boyle seyler yasamaniza cok uzuldum davanizda kesinlikle haklisiniz biz 9 ay karnimizda tasiyoruz butun derdi biz cekiyoruz bu gunden sonra belki uyuyamayacagiz bile onun icin anne hakkidir isim ama bunu dillendiremiyorlar cok uzuluyorum bizdede kv kb birsey demedi hic ama esimin babaannesi isim buldu bende lafimi soyledim gitti dedi kadriye olacakmis kv diyor o benim cocuklarimin isminide oyle yapti diyor neyse biz kizimizin ismini kendimiz bulduk berini baba beyzayi ben istedim icimizede sindi insallah sizlerde orta yolu bulursunuz birbirinizi yipratmadan insallah:KK16:simdi bende bir gobek resmi cekeyim kizimi gorun benimle:KK16:

çok doğru sölüysn cnm,inan banada tuhaf geliyo ben hiç kendi ailemde görmedim böle bişey,4 tane yiğenim var,ne babam ne annem ismi ne olacak diye bile sormadılar,bebek doğdu ismini ne koydunuz,ismi şu,rabbim adıyla yaşatsın derler,olay budur ya...vala cnm saygısızlık yapmak istemiyrm,ama onun yanındada selma nisa diye sevicem karnımı,yine aynı tepkiyi verirse bu sefer patlama noktam olacak çünkü isim konusunda çok doluyum artık....

benim ismimi de dedem koymuş kendi annesinin adını koymuşlar ama annem bana göbek ismi koymuş ve doğduğumdan beri onu kullanmışlar öbürünü hiç kullanmazlar hala.. hatta başkası kimlikteki ismimi söyledği zaman tuhaflarına bile gider.. yalnız okul haytında resmi işlerde kimlikteki isim kullanılmak zorunda olduğu için çok sıkıntı oluyorr benim göbek adım şu şöyle diyin bana herkese söyleyemiyorsun en iyisi kimlikte 2 isim yazmasııı bu sıkınıtıyı yaşayan biri olarakk çocuklarınızın ilerde neler yaşayacğını çok iyi biliyorum o yüzden mutlka iki isimm

X