2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler anne adayları :) Bende 2. oğluşuma hamileyim.. 26+4 düz hayırlısıyla 21 eylül beklenen doğum tarihimiz.İnşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız :)

buda biziz kizimla siz karar verin benim gobisim cokmu kucuk bugun tam 65 kilo geldim yani tam 10 kilo almis durumdayim

çok tatlı duruyo göbüşün cnm,küçük falanda değil,benimki dahada küçük,daha 5 dk önce imalatda çalışan bi bayan sordu kaç aylık diye 6,5 dedim,aaaaaaaaaaaa beni kuzenim hamile 4 aylık seninkinden büyük diyor,sadece güldüm geçtim,sinir oluyorum ya gırtlaklarına yapışasım geliyo,hayırlısıyla katil olmadan doğuraydım bi...

güzel eylül anneleri 26 ve 27 haftalarda yapılan bir test var mı şeker ayrıntılı usg haricinde.ben şeker yüklemesini falan yaptırdım 3 hafta sonra gel dedi doktorum ozman 26.hftamda olucam ozman ne yapcak acaba normal rutin muayene mi olcaz

Evet canım rutin muayeneler gideceğiz. :)

RABBİM calışan bütün hamilelere sabır versin yardımcısı olsun bugün eşimin yanına yardıma geldim şu an bitmiş tükenmiş her yerim ağrıyor ayaklarım şiş eve gitmeme var daha 1 saat bittim yavvvvvvvvvv

kızlar bebeğinizle tatile gidecekseniz arabada bu üründen mutlaka ihtiyacınız olacaktır.
Premier PRC-7L 7 Litre Hacimli Oto Buzdolabı - Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar nette 28.hafta hamilelik okuyodum artık iki haftada çağıracak doktorunuz 36. haftaya kadar dio holeyyyy inşallah öle olur ben bi ay beklemekten yoruldum

iyi akşamlar kızlar artık eskisi gibi giremiyorum buraya sıcaklardan bunalım geldi sizde enim gibimisiniz bayılcak gibi oluyorum ya bunalıyorum.
bu arada şeker yüklemem yapıldı 153 çıktı maalesef yüksek dr 1 hafta diyet yap gel dedi.benim gibi şekeri yüksek çıkanlar nasıl diyet yaptınız neler yediniz yazar mısınız yaa benim aklıma inadına şekerli yicekler geliyor offff
bu arada prensesim 26+3 700 gr 30 cm dr çok iyi dedi sizce nasıl kızlar.benim yaramaz tek ayağını kafasının üstüne getirmiş nasıl becermişse birde ağzını açıp kapatıyodu yavrum benim

Son düzenleme:
biberon & emzik hangi markaları düşünüyorsunuz kızlar? nette gezindim biraz, kafam çorbaya döndü

biberon & emzik hangi markaları düşünüyorsunuz kızlar? nette gezindim biraz, kafam çorbaya döndü

ben bugn aldm cnm dr browns gaz yapmayan biberon, emzik ise avent almayı düşünüyorum... kullanan arkadaşlarım memnun oldklarını söylediler aldk valla bakalım....

Oyyy maşşallah bende yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım ne kadar olmuş paşam :) Sıcaklardan bende bitik haldeyim ne yapcağımı şaşırdım duş alıyorum fayda etmiyo klimanın biile faydası yok yinede daralıyorum...Şeker konusunda bişey diyemicem cnm benim şeker herkesin aksine çok düşük çıktı :) Bol bol tatlı tüketmemi söyledi dr 1 haftadır içim dışım tatlı oldu Yükseğide düşüğüde zor Düşükde pek iyi değilmiş sanırım ama yüksek daha zor insan nasıl besleneceğini şaşırıyo Bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş :) 26+5 iz bizde paşamla :)

Son düzenleme:
kızlar nette 28.hafta hamilelik okuyodum artık iki haftada çağıracak doktorunuz 36. haftaya kadar dio holeyyyy inşallah öle olur ben bi ay beklemekten yoruldum

Buda çok güzel habermiş :) Ayda bir yetmiyo..gerçi ben ayda 2 kez gidiyorum 2 farklı dra dayanamadığımdan :) 15 günde bire düşerse drlarıda 1 e düşürücez artık

Maşallah yavruna, o ayağını yer teyzesi. Saglıgı yerindeyse Dr iyi dediyse gerisi onemli degil.

Canım ben biberonu Dr browns aldım, kolige karşı Avrupa'da 9 yıldır üst üste ödül almış, görünmemde 2 oğlunda kullandı, 4 aydan sonra mamayla beslenen erkek cocuk olmalarına rağmen gaz sıkıntısı olmadı.

Emziklerde Nuk damakli olanı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…