2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür herşey iyiymiş:))) senin yemenle bebeğin kilosunun alakası var mı bilmiyorum? 6 kilo almışsın çok iyi ben 11 kilo aldım sanırım bel ağrısı bende de var belimin ince olmasına bağladım ben doğruymuş:)))))) bebeğin başı aşağıdamıymış

bebeğin kontrollerinde doktor bebek için normal diyorsa sorun yok bence.

maşallah meleğimize canım,şimdi artık tüm testler kntroller bitti ya hepimiz kiloya boya odaklandık ,benimkide 1 hafta önce 925 gr dı ,bende sabırszlıkla 1 kiloyu geçmesini bekliyrm

Geçen ay normal di bu ayın 25 gidicem tekrar

ben 15 gün önce kontrole gittim doktor hiç bir bilgi vermedi sadece yanında ki asistana boyu, kafa çevresi şu haftalarda dedi. ultrason kağıdıda vermedi normal dedi. kilo ve boyunu bilmiyorum bebeğimin en son 22 haftalıkken 29 cm boy 553 gr kilosuydu.

ayyy ben istiyorum 4 kilo ya,,tabiki önce sağlıklı hayırlı evlat olsun amaaaa azıcıkda tombiş olsun istiyorum teyzesi ya,3500-4000 arası olsa fena olmaz hani,babasıda bende zayıfız ya herhalde bu kilo takıntısı ordan geliyo....

kızlar size bişey sorucam. ben kontrolleri devlet hastanesinde yaptırıyorum. ama doğum için eşim özele götürmek istiyor beylikdüzü gürpınarda oturuyorum. bildiğiniz memnun kaldığınız hastaneler var mı?

Canım bende bu zamana kadar sigortada devam ettirdim kontrollerimi bende bu ay özele geçicem inşallah hastaneye ve doktora karar verdim Zeytinburnu avrasya nurcan hn. eğer uzak olmaz dersen orayı bir dene istersen...

canım niye böle ilgisiz ki gittiğin yer,sonuçda bilgi vermesi gerekiyo bu konuları....

Canım bende bu zamana kadar sigortada devam ettirdim kontrollerimi bende bu ay özele geçicem inşallah hastaneye ve doktora karar verdim Zeytinburnu avrasya nurcan hn. eğer uzak olmaz dersen orayı bir dene istersen...

tamam canım sağolasın aklımda bulunsun

sağol canım ya fazla yıyemedgım ıcın esım çok takılıyo yavru kedı gıbı olacak kızımız dıyo acayıp strese gırıyordum sşükür boyle gıderse ıyı dogacak..
sen benden 1 hafta gerıdesın bıde 10 gun oncekı kılosu 780 mıs sanırım senınkıde bı daha kı kontrolunde almıs olacak ıns..
gecelerı banada artık zor gelıyo hangı tarafa donsem kızım tekmelıyo çoğu gıttı azı kaldı ıns allahım saglıcakla dogumumuzu nasıp etsın ıns

benım yememle alakalı sanıyorum ama yıne de kesın bılgım yok canım ..
bebegın bası yukarda ayakları asagıda teyzesı

canım niye böle ilgisiz ki gittiğin yer,sonuçda bilgi vermesi gerekiyo bu konuları....

benim gittiğim doktorun randevüleri doluydu başka birine almak zorunda kaldım güya gittiğim doktorda en iyiymiş hastanede ama bebeğim hakkında hiç bir bilgim yok elime kağıt verdiler bende bi hevesle çıktım bakayım dedim sadece alacağım vitaminler yazılıydı sinir oldum insan merak ediyor sonuçta.

Kızlar boyun bölgemde küçük küçük et benleri çıkmaya başladı bunun hamilelikle bi alakası var mıdır acaba:44::44: kiminde lekelenme flan oluyo ya aklıma takıldı

maşallah meleğimize canım,şimdi artık tüm testler kntroller bitti ya hepimiz kiloya boya odaklandık ,benimkide 1 hafta önce 925 gr dı ,bende sabırszlıkla 1 kiloyu geçmesini bekliyrm

evet aynen canım testler bıttı kılo boy sıkıntısı sardı
bıdahakı kontrolun ne zaman bı dahakıne 1 kıloyu haylı haylı gecmıs olur ıns

Sigorta doktorları böyle maalesef saygısızlık diz boyu bir kaç doktor dışında iyi olanına rastlamadım...Bana cinsiyetini söylemedi adiler 6 aylıkken öğrendim cinsiyetini hele bir sor neler diyorlar...

kızlar ya bişey sorcam,hani ilk 3 ay ve son 3 ayda ilişki önerilmiyo ya genel olarak,izin dr.unuz bununla ilgili bişi dedimi?siz hala ilişkiye giriyomusunuz?ya ben bu konuda çok endişeliyim..

ilerleyen haftalarda dönerler aşağıya:)))

evet canım netten bıraz arastırdıım bu haftalardakı bu pozısyon normalmıs ılerleyen haftalarda çogu bebekler donermıs azınlık olanlar ıse son haftaya kadar donmez ıse sezeryan ıle dogum yapılırmıs
hakkımızda hayırlısı ıns

Benim eltimin 3 bebeğide minicik doğdu 2.200 2.100 en son geçen ay oğlu doğdu 2.650 fakat hepside maşallah çok sağlıklı ydı. Kilo önemli değil kafanıza takmayın sağlıklı olsunlar yeter. Sadece bebeği görmeye gelenlerin patavatsızlıkları insanı sinir ediyo. Kedi yavrusu kuş yavrusu vs dediler eltimin yanında kadın lohusalığını moral bozukluğuyla geçirdi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…