nasılsınız bebısler nasıl
bende dun kontrole gıttım
bebısın gozlerı fıldır fıldır dedı dr
çok sukur hersey yolundaymıs bebısde 1025gr olmus
daha zayıf demesınden çok korktum çunku kahvaltı dısında ıstahım yok..
su zamana kadarda 6 kılo almısım 57 ıle basladık 63 olmusum
bel agrılarım ıcın belımın ınce oldugunu bu sebepten agrılarının fazla olmasının normal oldugunu soyledı..
kızımız suan ters pozısyonda
Arkadaşlar bende az önce sağlık ocağından geldim son aşımı oldum bir daki aşı 6 ay sonra bebeğe olacakmış tartıldım hala aynıyım 2 kilo aldım 86 hamile kaldım 88 im hala normal mi bu durum arkadaşlar bebek kilo alıyormudur acaba?
nasılsınız bebısler nasıl
bende dun kontrole gıttım
bebısın gozlerı fıldır fıldır dedı dr
çok sukur hersey yolundaymıs bebısde 1025gr olmus
daha zayıf demesınden çok korktum çunku kahvaltı dısında ıstahım yok..
su zamana kadarda 6 kılo almısım 57 ıle basladık 63 olmusum
bel agrılarım ıcın belımın ınce oldugunu bu sebepten agrılarının fazla olmasının normal oldugunu soyledı..
kızımız suan ters pozısyonda
bebeğin kontrollerinde doktor bebek için normal diyorsa sorun yok bence.
Geçen ay normal di bu ayın 25 gidicem tekrar
masallah canım sana da kızına da:)
ben 10 gun once gıttıgınde 780 gr dedı yanlıs hatrlamıosam
bana benım kız bıraz ufak gıbı gelıo dıger arkadasların yazdıklarına bakınca
ama zaten 4 kılo dogsun dıye bıse ıstemıyorum hele normal olacaksa 3 200 felan dogsun ıste ancak cıkar:):):)
hayrlısı gercı herseyın
bel agrıları bende de 3 4 gundur var gece uykumda bıle rahatsız edıyobende 63kıloyum 7 8 kılo aldım
kıloyla alakaylsa eger sımdı boyleysem sonrakı zamanları dusunemyırm:
kızlar size bişey sorucam. ben kontrolleri devlet hastanesinde yaptırıyorum. ama doğum için eşim özele götürmek istiyor beylikdüzü gürpınarda oturuyorum. bildiğiniz memnun kaldığınız hastaneler var mı?
ben 15 gün önce kontrole gittim doktor hiç bir bilgi vermedi sadece yanında ki asistana boyu, kafa çevresi şu haftalarda dedi. ultrason kağıdıda vermedi normal dedi. kilo ve boyunu bilmiyorum bebeğimin en son 22 haftalıkken 29 cm boy 553 gr kilosuydu.
Canım bende bu zamana kadar sigortada devam ettirdim kontrollerimi bende bu ay özele geçicem inşallah hastaneye ve doktora karar verdim Zeytinburnu avrasya nurcan hn. eğer uzak olmaz dersen orayı bir dene istersen...
masallah canım sana da kızına da:)
ben 10 gun once gıttıgınde 780 gr dedı yanlıs hatrlamıosam
bana benım kız bıraz ufak gıbı gelıo dıger arkadasların yazdıklarına bakınca
ama zaten 4 kılo dogsun dıye bıse ıstemıyorum hele normal olacaksa 3 200 felan dogsun ıste ancak cıkar:):):)
hayrlısı gercı herseyın
bel agrıları bende de 3 4 gundur var gece uykumda bıle rahatsız edıyobende 63kıloyum 7 8 kılo aldım
kıloyla alakaylsa eger sımdı boyleysem sonrakı zamanları dusunemyırm:
çok şükür herşey iyiymiş:))) senin yemenle bebeğin kilosunun alakası var mı bilmiyorum? 6 kilo almışsın çok iyi ben 11 kilo aldım sanırım bel ağrısı bende de var belimin ince olmasına bağladım ben doğruymuş:)))))) bebeğin başı aşağıdamıymış
canım niye böle ilgisiz ki gittiğin yer,sonuçda bilgi vermesi gerekiyo bu konuları....
maşallah meleğimize canım,şimdi artık tüm testler kntroller bitti ya hepimiz kiloya boya odaklandık ,benimkide 1 hafta önce 925 gr dı ,bende sabırszlıkla 1 kiloyu geçmesini bekliyrm
canım niye böle ilgisiz ki gittiğin yer,sonuçda bilgi vermesi gerekiyo bu konuları....
ilerleyen haftalarda dönerler aşağıya:)))benım yememle alakalı sanıyorum ama yıne de kesın bılgım yok canım ..
bebegın bası yukarda ayakları asagıda teyzesı
ilerleyen haftalarda dönerler aşağıya:)))