2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kısslar nasılsınız bugun amasyaya gittim renkli ultrasn ıcın tokatta yoktu kızımı gördüm cok inat tam bir bucuk saat ultrasonda kaldım elını yuzunden cekmedı 3 defa cıkolata yemek yedım yok:)ama sonunda poz verdı:))1000gr 37 cm olmus kızım.26+6 daıs.fetal eko cektrdık cok sukur temız cıktı ama boyu onden gidio karın cevresı 6gün geri aklım orda kaldı normal desede dr.insan cok uzuluyor

canım hiç üzme kendini benimde oğluşum için böbrek kanalında 4.5mm genişleme var dediler.günlerim gecelerim zehir oldu.çok şükür şimdi geçiyor.nisan da doğum yapan bir arkadaşıma da doktor gelişimi geri demişti sonra doğuma kadar toparladı kendini maşallah allahım nazarlardan korusun 3.850 doğdu gayette sağlıklı aslan parçası.sonuçta bu bir mimari çizim değilki herşeyi milimi milime olsun.anne rahminde büyücekler gelişecekler allahın izniyle.

kızlar bende heveslendim bunlarda benim aldıklarım 3 hafta sonra uzun bir yolculuğa çıkıcam ne olur ne olmaz diye şimdilik bunları aldım asıl alış verişi gidince yapıcam annem sakın örgü alma yaptırma ben bir dolu hazırladım dedi onlarıda çok merak ediyorum

hepsi birbirinden güzel canım... iyi günlerde sağlıkla giysin inşallah...

günaydın hamişler ve mis kokulu sıpalar.. güzel bir gün olsun hepimiz için.

akıntı bende de oluyo kızlar.. özellikle çok ayakta kaldığımda hissediyorum.

Geçmiş olsun canım ağrıların için artık bunlar çok normal hiçbirşeyi neden niye sorgulamamak lazım çünki hamileyiz ve son zamanlarımız sayılır artık mümkün olduğunca yat canım bende vallahi hep yatıyorum fırsat buldukça...
37.-38.haftada gelen bebeklerde var canım ama 40.haftada gelende benim ilk kızımı 37-38 de doktor istersen alabiliriz dedi ben normal istediğim için bekledim 39+5 de doğdu kızım kardeşimde 38.haftada normal doğum yaptı yani belli olmuyor ama 36.haftadan itibaren artık beklemek lazım o zamana herhangi bir hazırlık bırakmamak gerekiyor..
Şuan doktorunla konuşmak istesende doğum hakkında henüz net bişey söyliyemez aslında son dakikaya kadar net bişey söylenmiyor son dakikada herşey değişebiliyor..sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil zaten ahhh o günler gelsinnnnn bi gelsinnnnn düşündükçe heyecan basıyor:)

canım haklısın..bazı şeyleri zamana bırakmak lazım ve çok fazla da sorgulamamak.. en iyisi hazırlıklarımızı en kısa zamanda tamamlayıp minnoşlarımızın keyfini beklemek..çünkü onlar ne zaman isterse o zaman gelecekler:KK1::KK1:

Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?

ben bebek odası almıycam. beşik alınacak evde dolaplarım var çok kullanışlı ve güzel onlarıda dolap olarak kullanıcam, bi tek halı istiyorum alabilirsem halı alırım

Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?[/QUO

Günaydın.
Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Haftasonu fetih mobilyacılar çarşısına gittik. Şahane bebek odaları var. Fiyatlar 2.500,3.000 civarı. :KK55:İKEA'ya baktık. Orada tek tek takım yapabilirsin ama büyüyen karyola yoktu. Dolaplar ve karyolalar minik. Çok hoşumuza gitmedi. Başka nerelere bakabiliriz acaba, ben de arayış içerisindeyim.

Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?[/QUO

Günaydın.
Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Haftasonu fetih mobilyacılar çarşısına gittik. Şahane bebek odaları var. Fiyatlar 2.500,3.000 civarı. :KK55:İKEA'ya baktık. Orada tek tek takım yapabilirsin ama büyüyen karyola yoktu. Dolaplar ve karyolalar minik. Çok hoşumuza gitmedi. Başka nerelere bakabiliriz acaba, ben de arayış içerisindeyim.

canım bende fetihe bakıcam
modoka da felan cok pahalıyms ıstersen bı bak ama genelde ozel yapım dıeee fiyatın ustüne katıolar ıyıce
çilek mobilyaya da bakabilirsin ama benım aklımda gecen yer fetih moblyacılar carısından uygun bıtane almak

nasılsınız bebısler nasıl
bende dun kontrole gıttım
bebısın gozlerı fıldır fıldır dedı dr:nazar:
çok sukur hersey yolundaymıs bebısde 1025gr olmus
daha zayıf demesınden çok korktum çunku kahvaltı dısında ıstahım yok..
su zamana kadarda 6 kılo almısım 57 ıle basladık 63 olmusum
bel agrılarım ıcın belımın ınce oldugunu bu sebepten agrılarının fazla olmasının normal oldugunu soyledı..
kızımız suan ters pozısyonda:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?

ben bu ay kıyafetlerını eksiklerinin bir kısmını tamamladım
kısmetse oda bakmaya baslıycam canım
temmzda sıpars etsek 20 gunden once gelmıo havalanması gerekıo dıolar
bıde kısmet belkı kızım erken gelmek ısterr:)
hazır olsn kızım odasını beklemesın oda kızımı beklesın ıstyrm
hayrlısıyla gelsınde o gunler saglıkla alalım kucagımıza bebeklerımızı ınsallah

nasılsınız bebısler nasıl
bende dun kontrole gıttım
bebısın gozlerı fıldır fıldır dedı dr:nazar:
çok sukur hersey yolundaymıs bebısde 1025gr olmus
daha zayıf demesınden çok korktum çunku kahvaltı dısında ıstahım yok..
su zamana kadarda 6 kılo almısım 57 ıle basladık 63 olmusum
bel agrılarım ıcın belımın ınce oldugunu bu sebepten agrılarının fazla olmasının normal oldugunu soyledı..
kızımız suan ters pozısyonda:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

masallah canım sana da kızına da:)
ben 10 gun once gıttıgınde 780 gr dedı yanlıs hatrlamıosam
bana benım kız bıraz ufak gıbı gelıo dıger arkadasların yazdıklarına bakınca
ama zaten 4 kılo dogsun dıye bıse ıstemıyorum hele normal olacaksa 3 200 felan dogsun ıste ancak cıkar:):):)
hayrlısı gercı herseyın
bel agrıları bende de 3 4 gundur var gece uykumda bıle rahatsız edıyo:KK43::KK43: bende 63kıloyum 7 8 kılo aldım
kıloyla alakaylsa eger sımdı boyleysem sonrakı zamanları dusunemyırm:KK43::KK43::KK43::

Arkadaşlar bende az önce sağlık ocağından geldim son aşımı oldum bir daki aşı 6 ay sonra bebeğe olacakmış tartıldım hala aynıyım 2 kilo aldım 86 hamile kaldım 88 im hala normal mi bu durum arkadaşlar bebek kilo alıyormudur acaba?

X