Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısslar nasılsınız bugun amasyaya gittim renkli ultrasn ıcın tokatta yoktu kızımı gördüm cok inat tam bir bucuk saat ultrasonda kaldım elını yuzunden cekmedı 3 defa cıkolata yemek yedım yok:)ama sonunda poz verdı:))1000gr 37 cm olmus kızım.26+6 daıs.fetal eko cektrdık cok sukur temız cıktı ama boyu onden gidio karın cevresı 6gün geri aklım orda kaldı normal desede dr.insan cok uzuluyor
kızlar bende heveslendim bunlarda benim aldıklarım 3 hafta sonra uzun bir yolculuğa çıkıcam ne olur ne olmaz diye şimdilik bunları aldım asıl alış verişi gidince yapıcam annem sakın örgü alma yaptırma ben bir dolu hazırladım dedi onlarıda çok merak ediyorum
Geçmiş olsun canım ağrıların için artık bunlar çok normal hiçbirşeyi neden niye sorgulamamak lazım çünki hamileyiz ve son zamanlarımız sayılır artık mümkün olduğunca yat canım bende vallahi hep yatıyorum fırsat buldukça...
37.-38.haftada gelen bebeklerde var canım ama 40.haftada gelende benim ilk kızımı 37-38 de doktor istersen alabiliriz dedi ben normal istediğim için bekledim 39+5 de doğdu kızım kardeşimde 38.haftada normal doğum yaptı yani belli olmuyor ama 36.haftadan itibaren artık beklemek lazım o zamana herhangi bir hazırlık bırakmamak gerekiyor..
Şuan doktorunla konuşmak istesende doğum hakkında henüz net bişey söyliyemez aslında son dakikaya kadar net bişey söylenmiyor son dakikada herşey değişebiliyor..sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil zaten ahhh o günler gelsinnnnn bi gelsinnnnn düşündükçe heyecan basıyor:)
Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?
Günaydın kızlar,
Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?[/QUO
Günaydın.
Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Haftasonu fetih mobilyacılar çarşısına gittik. Şahane bebek odaları var. Fiyatlar 2.500,3.000 civarı. İKEA'ya baktık. Orada tek tek takım yapabilirsin ama büyüyen karyola yoktu. Dolaplar ve karyolalar minik. Çok hoşumuza gitmedi. Başka nerelere bakabiliriz acaba, ben de arayış içerisindeyim.
Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?[/QUO
Günaydın.
Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Haftasonu fetih mobilyacılar çarşısına gittik. Şahane bebek odaları var. Fiyatlar 2.500,3.000 civarı. İKEA'ya baktık. Orada tek tek takım yapabilirsin ama büyüyen karyola yoktu. Dolaplar ve karyolalar minik. Çok hoşumuza gitmedi. Başka nerelere bakabiliriz acaba, ben de arayış içerisindeyim.
canım bende fetihe bakıcam
modoka da felan cok pahalıyms ıstersen bı bak ama genelde ozel yapım dıeee fiyatın ustüne katıolar ıyıce
çilek mobilyaya da bakabilirsin ama benım aklımda gecen yer fetih moblyacılar carısından uygun bıtane almak
Günaydın kızlar,
nasılsınız bebısler nasıl
bende dun kontrole gıttım
bebısın gozlerı fıldır fıldır dedı dr
çok sukur hersey yolundaymıs bebısde 1025gr olmus
daha zayıf demesınden çok korktum çunku kahvaltı dısında ıstahım yok..
su zamana kadarda 6 kılo almısım 57 ıle basladık 63 olmusum
bel agrılarım ıcın belımın ınce oldugunu bu sebepten agrılarının fazla olmasının normal oldugunu soyledı..
kızımız suan ters pozısyonda