2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarrrr bende bugün kontrolden geliyorum
bebeğim 860 gr olmuş boyunu söylemedi de fl 5.05 7 ile çarpıyorduk değilmi 35 cm oluyor
bdp 28 haftalık çıktıı,sanırım o baş boyu değil dimi?doktor çok çok iyi sen 27 nin içindesin çok önceden geliyor dedi
bu bebek 3-3.5 kilodan aşağı doğmam ben diyor dedi
renkli gördüm bebeğimi elini çene altına koymuş uyuyorduu annemmmm
çok mutluyum hem bebeğimi gördüm hemde ank a gidiyorum bugün ailemi görücemm

Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?
biz kızmızın odasını aldık ama henüz gelmedi bu ayın sonunda gelir die tahmin ediyorum

maşallah 22 haftadayken 29 cm ne güzel benim kızım daaha 26 dayken 28 cm daha

valla benim şuan kasık ağrılarım olduğu için uzak duruyoruz ama eger bi ağrı bi sancı akıntı kasılma kanama enfeksiyon gibi sıkıntılar yoksa son aya kadar devam edilebilir die biliyorum

annem beni evde doğurmuş. hemde keseyle birlikte ve kordon dolanarak doğmuşum ve ayaklarım gelmiş önce ters doğmuşum yani ama ebem ve anneme maşaallah diyorum:)))))

bende okuyunca koca bir hey maşşallah dedimm bunlardan biri olsa biz paniklerdikk zaten hemen sezeryan oluyor baksana anneciğinee nasıl doğurmuşş

arkadaşlar yaaa ben cumartesi gününden beri kasık ağrılarım var azıcık ayakta durayım işleneyim hemen başlıyo ama uzanırken otururken bişey yok geceleride sağa sola dönerken çok ağrım oluyo doktorum normal dedi ama doktorumdan memnun muyum değilmiyim bi türlü karar veremiyorum hiç açıklayıcı konuşmuyo sizlerde böyle şikayeti olan var mı ne kadar sürcek bu daha böyle

risin bu arada aldıkların çok güzelmiş güle güle giydir annesi ama hep kısa kollu almışşsın çıtçıtlılarını

Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?

ben iki kere modokaya gittim istediğim gibi darklı değişik tarzda bişey bulamadım.. kafam allak bullak oldu. hala düşünüyorum ne yapsam diye.

canım bebeğin haftasıyla uyumluysa hiç telaş etme, ne güzel işte kilo almıyorsun tadını çıkart bence..

insanalar ya çok dengesizler, yada aşırı kıskançlar.. olumlu eleştiri kimsede kalmamış, herkes cebindeki negatif şeyleri ortaya döküyor.

merhaba arkadaşlar, gününüz ağrısız, sancısız, güzel geçsin...

Canım, ben de 1-2 haftadır ağrılar çekiyorum.Kasık ağrısı da....dolgunluk hissi de...
Dün doktoruma söyledim gene..Adam bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor.."Rahim genişliyor, bol bol tempolu yürü."
Güya son aylarda bu kasılmalar, ağrılar daha da çoğalıyormuş, gebeleri kendisi ile pazarlığa girişiyormuş ağrılarımız dayanılmaz oldu, artık al bebeği diye..O da zamanı dolmadan asla almam diyormuş.
Ben bu adamı sevemedim bi türlü yaaa..
Plasenta previamı bile bile hala yürü diyor adam..Çıldırtacak beni...

ay sorma canım yaa bende ısınamadım doktoruma hiç açıklayıcı konuşmuyolar anlatmıyolar normal dedi geçiştirdi sadceben internetten araştırıp buluyorum sebebini nedeni bide özel bidaha hamile kalırsam asla gitmicem ona

Renklerini görünce dayanamadım eee tabi bide tecrübesizlik var neyseki büyük almıştım çoğunu

evet renkleri çok tatlı bütün aldıklarının renkleri çok güzel kendileri de güzel ayy bu aldıklarımızı giyebilcekler dimi ALLAHIN İZNİYLEE BUGÜN GENE DUYGUSALLIĞIM DORUKTA HERŞEYE AGLIYORUM

Okullarda bitti sağolsun müdürüm izin verdi evdeyim ya canım sıkılıyo karnımı açıp saatlerce oğlumun hareketlerini izliyorum izlerken hem gülüyorum karnım bi o tarafa bi bu tarafa gidiyo hemde ağlıyorum bir mucizenin içindeyim mucize benim içimde

Arkadaşlar yaa bu ayıcıklı olan uyku seti gelinhome un pamuk saten içinde uyku setinin içinde olması gerekenler hariç alt açması ve cibinliği var ve pembesini düşünün 250 ye bıraktı diğeri de funna baby inin onuda 250 ye bıraktı ama onun içinde cibimlikle alt açma yok sizce hangisi daha güzel kızım için odayıda biliyosunuz

Eklentiler

• $Funna-Baby-Grandma-Uyku-Seti-801_41353_1.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $bebe4.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 36
Biz geldik kızımla buğün şeker yükleme testimiz vardı 75 lik 3 kere kan aldılar ayy açlıktan bayılacaktım nerdeyse cuma günü telefonlar öğrenecem sonuçları inş. birşey çıkmaz gece 12 den sonra birşey yeme demişti 12 ye 5 kala 1 tabak kiraz yedim inş. yüksek çıkmaz..bu arada meleğimide 1 ay üzerine gördüm....bana göre 25+3 ultrasyona göre 26+2 çıktı 874 gr 33 cm doktorumuz gayet iyi dedi....ve bu zamana kadar hem doktora görede uyumluydu haftasıyla 28 eylül gözüküyordu 22 eylül gözüküyor şimdi 1 hafta önden gidiyoruz....ve doktoruma ben hep kasıklarda hissediyorum dedim evet dedi şuan ayakları kasığında kafası göğsünün altında...uzunlamasına duruyormuş kızım bu haftalarda çok döner çok oynarlar dedi...BİR DAHAKİ RANDEVUM 18 temmuz tam 1 ay var...ve o zamanda raporunuda bakarız dedi...

OO MAŞALLAH MİNİĞİNE çok sevindim herşeyin yolunda olmasına umarım şekerinde norml çıkar ben çok korkuyodum şekerden çok şükür çıkmadı bişey

eee hani yorum yapa yok mu yaaaa

Bence ayıcıklıçok tatlı renk olarak daha canlı olsa daha hoş olurdu herhalde ama Rabbim nasip ederse bide erkeke bebiş olursa onada kullanılabilirsonrasında

benim doktorumda çok oturunca ve ayatkta kalınca olur sabit bir pozisyonda durmamaya çalış ve dinlen dedi.

funna baby bence canım, ayıcıklı olan hoşuma gitmedi. canım bende funna baby nin kelebekli modeli var onu beğeniyorum ve son dakika değişiklik olmazsa onu alacağım.

melekçi allah iyiliğini versin emi. çok güldürdün beni allahta seni güldürsün.. 12ye beş kala yedin demek afiyet olsun..

bebişine maşallah inş.. şeker sonucunda iyi çıkar..

melekçi allah iyiliğini versin emi. çok güldürdün beni allahta seni güldürsün.. 12ye beş kala yedin demek afiyet olsun..

bebişine maşallah inş.. şeker sonucunda iyi çıkar..[/QUOTE]

valla bende cuma günü gülecemmi ağlayacammı bilmiyorum baktım 2 gündür dolapta bozulur diye ne olacak dedim ve yedim inş. şeker çıkmaz...

HİLALCİK buralardasın sen ne yaptın gördünmü bebişini....

canım bende beylikdüzünde oturuyorum ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorım alev hanıma memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…