biz kızmızın odasını aldık ama henüz gelmedi bu ayın sonunda gelir die tahmin ediyorumGünaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?
maşallah 22 haftadayken 29 cm ne güzel benim kızım daaha 26 dayken 28 cm dahaben 15 gün önce kontrole gittim doktor hiç bir bilgi vermedi sadece yanında ki asistana boyu, kafa çevresi şu haftalarda dedi. ultrason kağıdıda vermedi normal dedi. kilo ve boyunu bilmiyorum bebeğimin en son 22 haftalıkken 29 cm boy 553 gr kilosuydu.
ya bizde artık bırakalım tehlikeli olur diye düşünüyoruz ama dr. ada soramıyoruz,ama dediğin gibi ihalde etmek istemiyorum sonuçda bunun bide lohusa dönemi var,uzun bi süreç,,,eşimde zaten zor bulduk bebişi bişey olursa vicdan azabı çekeriz dio...amaaannnnnnnnnnnn ne zormuş be bu işler.....
annem beni evde doğurmuş. hemde keseyle birlikte ve kordon dolanarak doğmuşum ve ayaklarım gelmiş önce ters doğmuşum yani ama ebem ve anneme maşaallah diyorum:)))))
Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?
Arkadaşlar bende az önce sağlık ocağından geldim son aşımı oldum bir daki aşı 6 ay sonra bebeğe olacakmış tartıldım hala aynıyım 2 kilo aldım 86 hamile kaldım 88 im hala normal mi bu durum arkadaşlar bebek kilo alıyormudur acaba?
Benim eltimin 3 bebeğide minicik doğdu 2.200 2.100 en son geçen ay oğlu doğdu 2.650 fakat hepside maşallah çok sağlıklı ydı. Kilo önemli değil kafanıza takmayın sağlıklı olsunlar yeter. Sadece bebeği görmeye gelenlerin patavatsızlıkları insanı sinir ediyo. Kedi yavrusu kuş yavrusu vs dediler eltimin yanında kadın lohusalığını moral bozukluğuyla geçirdi hep
risin bu arada aldıkların çok güzelmiş güle güle giydir annesi ama hep kısa kollu almışşsın çıtçıtlılarını
arkadaşlar yaaa ben cumartesi gününden beri kasık ağrılarım var azıcık ayakta durayım işleneyim hemen başlıyo ama uzanırken otururken bişey yok geceleride sağa sola dönerken çok ağrım oluyo doktorum normal dedi ama doktorumdan memnun muyum değilmiyim bi türlü karar veremiyorum hiç açıklayıcı konuşmuyo sizlerde böyle şikayeti olan var mı ne kadar sürcek bu daha böyle
merhaba arkadaşlar, gününüz ağrısız, sancısız, güzel geçsin...
Canım, ben de 1-2 haftadır ağrılar çekiyorum.Kasık ağrısı da....dolgunluk hissi de...
Dün doktoruma söyledim gene..Adam bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor.."Rahim genişliyor, bol bol tempolu yürü."
Güya son aylarda bu kasılmalar, ağrılar daha da çoğalıyormuş, gebeleri kendisi ile pazarlığa girişiyormuş ağrılarımız dayanılmaz oldu, artık al bebeği diye..O da zamanı dolmadan asla almam diyormuş.
Ben bu adamı sevemedim bi türlü yaaa..
Plasenta previamı bile bile hala yürü diyor adam..Çıldırtacak beni...
Renklerini görünce dayanamadımeee tabi bide tecrübesizlik var neyseki büyük almıştım çoğunu
Biz geldik kızımla buğün şeker yükleme testimiz vardı 75 lik 3 kere kan aldılar ayy açlıktan bayılacaktım nerdeyse cuma günü telefonlar öğrenecem sonuçları inş. birşey çıkmaz gece 12 den sonra birşey yeme demişti 12 ye 5 kala 1 tabak kiraz yedim inş. yüksek çıkmaz..bu arada meleğimide 1 ay üzerine gördüm....bana göre 25+3 ultrasyona göre 26+2 çıktı 874 gr 33 cm doktorumuz gayet iyi dedi....ve bu zamana kadar hem doktora görede uyumluydu haftasıyla 28 eylül gözüküyordu 22 eylül gözüküyor şimdi 1 hafta önden gidiyoruz....ve doktoruma ben hep kasıklarda hissediyorum dedim evet dedi şuan ayakları kasığında kafası göğsünün altında...uzunlamasına duruyormuş kızım bu haftalarda çok döner çok oynarlar dedi...BİR DAHAKİ RANDEVUM 18 temmuz tam 1 ay var...ve o zamanda raporunuda bakarız dedi...
Arkadaşlar yaa bu ayıcıklı olan uyku seti gelinhome un pamuk saten içinde uyku setinin içinde olması gerekenler hariç alt açması ve cibinliği var ve pembesini düşünün 250 ye bıraktı diğeri de funna baby inin onuda 250 ye bıraktı ama onun içinde cibimlikle alt açma yok sizce hangisi daha güzel kızım için odayıda biliyosunuz
merhaba arkadaşlar, gününüz ağrısız, sancısız, güzel geçsin...
Canım, ben de 1-2 haftadır ağrılar çekiyorum.Kasık ağrısı da....dolgunluk hissi de...
Dün doktoruma söyledim gene..Adam bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor.."Rahim genişliyor, bol bol tempolu yürü."
Güya son aylarda bu kasılmalar, ağrılar daha da çoğalıyormuş, gebeleri kendisi ile pazarlığa girişiyormuş ağrılarımız dayanılmaz oldu, artık al bebeği diye..O da zamanı dolmadan asla almam diyormuş.
Ben bu adamı sevemedim bi türlü yaaa..
Plasenta previamı bile bile hala yürü diyor adam..Çıldırtacak beni...
Arkadaşlar yaa bu ayıcıklı olan uyku seti gelinhome un pamuk saten içinde uyku setinin içinde olması gerekenler hariç alt açması ve cibinliği var ve pembesini düşünün 250 ye bıraktı diğeri de funna baby inin onuda 250 ye bıraktı ama onun içinde cibimlikle alt açma yok sizce hangisi daha güzel kızım için odayıda biliyosunuz
Biz geldik kızımla buğün şeker yükleme testimiz vardı 75 lik 3 kere kan aldılar ayy açlıktan bayılacaktım nerdeyse cuma günü telefonlar öğrenecem sonuçları inş. birşey çıkmaz gece 12 den sonra birşey yeme demişti 12 ye 5 kala 1 tabak kiraz yedim inş. yüksek çıkmaz..bu arada meleğimide 1 ay üzerine gördüm....bana göre 25+3 ultrasyona göre 26+2 çıktı 874 gr 33 cm doktorumuz gayet iyi dedi....ve bu zamana kadar hem doktora görede uyumluydu haftasıyla 28 eylül gözüküyordu 22 eylül gözüküyor şimdi 1 hafta önden gidiyoruz....ve doktoruma ben hep kasıklarda hissediyorum dedim evet dedi şuan ayakları kasığında kafası göğsünün altında...uzunlamasına duruyormuş kızım bu haftalarda çok döner çok oynarlar dedi...BİR DAHAKİ RANDEVUM 18 temmuz tam 1 ay var...ve o zamanda raporunuda bakarız dedi...
kızlar size bişey sorucam. ben kontrolleri devlet hastanesinde yaptırıyorum. ama doğum için eşim özele götürmek istiyor beylikdüzü gürpınarda oturuyorum. bildiğiniz memnun kaldığınız hastaneler var mı?