2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kısslar nasılsınız bugun amasyaya gittim renkli ultrasn ıcın tokatta yoktu kızımı gördüm cok inat tam bir bucuk saat ultrasonda kaldım elını yuzunden cekmedı 3 defa cıkolata yemek yedım yok:)ama sonunda poz verdı:))1000gr 37 cm olmus kızım.26+6 daıs.fetal eko cektrdık cok sukur temız cıktı ama boyu onden gidio karın cevresı 6gün geri aklım orda kaldı normal desede dr.insan cok uzuluyor

evet evet haklısın canım ya her söylediğinde. bende kafam rahat gideceğim ailemi de özledim zaten doğumda gelecekler inş. onlar da sonraa benn kimbilirrr ne zaman giderim artık kızımlaa

güle güle eskitsin mıcırık çok tatlılar ben de eklicem inşallah fırsat bulabilirsem

Son düzenleme:

ayyy maşallahh bi dolu şeyi oolmuş bebişininn ne güzelll hepsi de çok afillii

nasılsınız eylülün en tatlı anneleri;

bugün eminönüne lohusa takımı almaya gittik nihayet ondan da kurtuldum ama yoruldum ya git gell:) bu arada fikir olsun gecelik, altüst pijama takımı bide sabahlığı 90 tl ye aldım hepinizi göbüşlerinden öpüyorum:))))

herkese merhaba kızlar birkaç gündür giremiyordum bebişlerinize ne güzel şeyler almışınız,bazılarınıza karnı küçük diye yorum yapılmış benimde hiç yoktu sonra birden pırtladı bu seferde aaa ne kadar büyümüş çok mu büyük diye abuk subuk laf ediyorlar anlayacağınız karnımız büyükte olsa küçük de olsa her türlü yorum yapıyorlar malesef, bu arada yarın benimde şeker testim var rabbim izniyle bişey çıkmaz çünkü bu ay çooookk kilo aldım hiç bişey anlamadım:26:

Canım maşallah hepsi birbirinden güzel Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah...

güle güle eskitsin mıcırık çok tatlılar ben de eklicem inşallah fırsat bulabilirsem

ayyy maşallahh bi dolu şeyi oolmuş bebişininn ne güzelll hepsi de çok afillii

Salonu teyzeleri daha güzelleri sizin meleklerinizin olsun Rabbim üstlerinde eskitmeyi nasip etsin inşallah

sizin de akıntınız var mı acaba. sabah çok oldu. akıntı gıbı ama beyaz ve su gıbı aktığını hıssettım sankı. sımdı yıne oldu. her sıldıgımde peçeteye geliyor.:/

Dün gece altıma kaçırdığımı sanıp büyük bir telaşla uyandım ve akıntıyla şok oldum benimde akıntılarım çoğaldı. Neysemi normalmiş tecrübeli hamilelere ve annelere sordum fakat bazen bebeğin suyundada sızıntı olabiliyormuş takip edip kıvamı olup olmadığına bakmak gerekiyor

benımkınde kıvam var gıbı ama bende bugun ıs yerınde yemek yerken resmen aktığını anladım. her seyı kafaya takmak ne kadar zormus

benimde çok akıntım oluyor beyaz süt gibi günlük pet kullanmak zorunda kalıyorum.doğum yaklaştıkça iyice artıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…