Teselli değil tatlım doğru düşünüyorsun kızın gelince tabiki daha farklı oluyor herşey..
Ayyyyyyyy çok seversin tabi bende çok seviyorum kocişkomu sevilmezmi onlar candır can....arada arıza yapsalarda okadar olur diyoruz artık napalım Allah ayırmasın hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın aminnnnnnnnn....
Hamile iken daha bi düşkün oluyor insan eşine haliyle çünki ikinize ait bişey var içinde ve sen tüm hayatını ona göre yönlendiriyorsun..sen de için rahat git arada böyle özlemler tatlı oluyor k.v. yakınsa yemek içmek sorun olmayacaksa daha iyi sonuçda burda kalsan bak sen yalnız kalıcakmışsın hiç sıkma kendini rahat ol..
kızlar bende heveslendim bunlarda benim aldıklarım 3 hafta sonra uzun bir yolculuğa çıkıcam ne olur ne olmaz diye şimdilik bunları aldım asıl alış verişi gidince yapıcam annem sakın örgü alma yaptırma ben bir dolu hazırladım dedi onlarıda çok merak ediyorum Eki Görüntüle 737612 Eki Görüntüle 737613 Eki Görüntüle 737614 Eki Görüntüle 737615 Eki Görüntüle 737616
kızlar bende heveslendim bunlarda benim aldıklarım 3 hafta sonra uzun bir yolculuğa çıkıcam ne olur ne olmaz diye şimdilik bunları aldım asıl alış verişi gidince yapıcam annem sakın örgü alma yaptırma ben bir dolu hazırladım dedi onlarıda çok merak ediyorum Eki Görüntüle 737612 Eki Görüntüle 737613 Eki Görüntüle 737614 Eki Görüntüle 737615 Eki Görüntüle 737616
annesinin birtanesi
maşallah sübhanallah barek allahhh annesinin bi tanesi olmazmı bu sevimli şeyyyy
Canım maşallahhepsi birbirinden güzel Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah...
güle güle eskitsin mıcırık çok tatlılar ben de eklicem inşallah fırsat bulabilirsem
ayyy maşallahh bi dolu şeyi oolmuş bebişininn ne güzelll hepsi de çok afillii
oyyy maşallahhh teyzesi yer onuuu ço tatlı ve net çıkmışşş
Eki Görüntüle 737627
annesinin birtanesi
Dün gece altıma kaçırdığımı sanıp büyük bir telaşla uyandımve akıntıyla şok oldum benimde akıntılarım çoğaldı. Neysemi normalmiş tecrübeli hamilelere ve annelere sordum fakat bazen bebeğin suyundada sızıntı olabiliyormuş takip edip kıvamı olup olmadığına bakmak gerekiyor
benımkınde kıvam var gıbı ama bende bugun ıs yerınde yemek yerken resmen aktığını anladım. her seyı kafaya takmak ne kadar zormus
Dün gece altıma kaçırdığımı sanıp büyük bir telaşla uyandımve akıntıyla şok oldum benimde akıntılarım çoğaldı. Neysemi normalmiş tecrübeli hamilelere ve annelere sordum fakat bazen bebeğin suyundada sızıntı olabiliyormuş takip edip kıvamı olup olmadığına bakmak gerekiyor