kızlar ya bişey sorcam,hani ilk 3 ay ve son 3 ayda ilişki önerilmiyo ya genel olarak,izin dr.unuz bununla ilgili bişi dedimi?siz hala ilişkiye giriyomusunuz?ya ben bu konuda çok endişeliyim..
Benim eltimin 3 bebeğide minicik doğdu 2.200 2.100 en son geçen ay oğlu doğdu 2.650 fakat hepside maşallah çok sağlıklı ydı. Kilo önemli değil kafanıza takmayın sağlıklı olsunlar yeter. Sadece bebeği görmeye gelenlerin patavatsızlıkları insanı sinir ediyo. Kedi yavrusu kuş yavrusu vs dediler eltimin yanında kadın lohusalığını moral bozukluğuyla geçirdi hep
Benim eltimin 3 bebeğide minicik doğdu 2.200 2.100 en son geçen ay oğlu doğdu 2.650 fakat hepside maşallah çok sağlıklı ydı. Kilo önemli değil kafanıza takmayın sağlıklı olsunlar yeter. Sadece bebeği görmeye gelenlerin patavatsızlıkları insanı sinir ediyo. Kedi yavrusu kuş yavrusu vs dediler eltimin yanında kadın lohusalığını moral bozukluğuyla geçirdi hep
kızlar ya bişey sorcam,hani ilk 3 ay ve son 3 ayda ilişki önerilmiyo ya genel olarak,izin dr.unuz bununla ilgili bişi dedimi?siz hala ilişkiye giriyomusunuz?ya ben bu konuda çok endişeliyim..
evet canım netten bıraz arastırdıım bu haftalardakı bu pozısyon normalmıs ılerleyen haftalarda çogu bebekler donermıs azınlık olanlar ıse son haftaya kadar donmez ıse sezeryan ıle dogum yapılırmıs
hakkımızda hayırlısı ıns
Sigorta doktorları böyle maalesef saygısızlık diz boyu bir kaç doktor dışında iyi olanına rastlamadım...Bana cinsiyetini söylemedi adiler 6 aylıkken öğrendim cinsiyetini hele bir sor neler diyorlar...
evet aynen canım testler bıttı kılo boy sıkıntısı sardı
bıdahakı kontrolun ne zaman bı dahakıne 1 kıloyu haylı haylı gecmıs olur ıns
annem beni evde doğurmuş. hemde keseyle birlikte ve kordon dolanarak doğmuşum ve ayaklarım gelmiş önce ters doğmuşum yani ama ebem ve anneme maşaallah diyorum:)))))
ben hamile kaldıktan sonra bi kez yaptım :) beyim istemiyo :) içerde biri varmış olmazmış...artık kıpırtıyomuş.. :) ben de daha iyi grup olur işte diyorum sohbet orda bitiyo
show tvde bi programda duydum meninin içinde erken doğuma neden olabilcek bişiler varmış.. o yüzden son aylarda doktorunuza danısın demişti.. ben doktora sormaya utanıyorum oda bişi demiyo belki en iyisi yapmamak veya içeri boşlamaması
Düşük riski olmadı takdirde çok ani hareketlerden kaçınmak şartıylason aya kadar kocişlerinizi ihmal etmeyin doktor izin veriyo
yok canım ya öle deme 2 hastaneye gidiyorum 2 dr. umdanda menmunum,ilgileniyolar,dr,la alakalı iyisine düşmek gerek...
canım normalde dr 4 haftaya bi çağrıyo ama ben dayanamıyorum 15 günde bi gidiyorum,sağolsun oda bişey demiyo,muhtemelen bu ay sonunda giderim,hem kan ilacımda ozamana kadar biter,inşlh şöle 1,5 kilo falan olmuştur cimcime...
evet ya masallah nasıl bılırmıs eskı topraklar bıde annelerımız sımdıkı bayanlara gore daha cesaretlılermıs tek kelımeyle masallah
ebe kontrol edince anlamış anneme sakin ol herşey Allah'ın izniyle senin gayretinle olacak demiş durumu açıklamış annemde diyor ki sonuçta ben doğurucam. şimdi böyle durumlarda hemen sezeryana alırlar
Kızlar boyun bölgemde küçük küçük et benleri çıkmaya başladı bunun hamilelikle bi alakası var mıdır acaba:44::44: kiminde lekelenme flan oluyo ya aklıma takıldı
yeni doğan bebek nasıl olacaktı ya? sinir oluyorum insanlara muhakkak bişey konuşurlar kilolu olsa bebekken bu kadar kilo iyi olmaz derler ne olsada konuşurlar
ıns canım ben vıtamınde kan hapınıda kullanmıyorum druma soylemedım ama vıtamın ıcınce hala mıdem bulanıyo kusuyorum
canım nasılsın benım suan çıkmam lazım opuyorum kendıne ıyı bak ..
eskıden sezeryan ne arardı annelerımız nınelerımız çok zorluklarla dunyaya getırmıs yavrularımızı
gecen bı kadın dogum dru anlatıyor ..gelen hamıle bayanlar kapıdan gırdıklerı gıbı bastan konusalım eger kı sezeryan yapmıyorsanız baska bı dra gıdıcem ,bı baska hasta ıse ben normal yapamam sezeryan ıstıyorum falan fılan..dr. çok korkak bı neslımız var dıyordu
acıkçası bende çok korkuyorum ama rabbım hepimizin yardımcısı olur ıns bızı darda koymaz
Günaydın kızlar,
Bebek odası konusunda bir girişimde bulunan var mı?[/QUO
Günaydın.
Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Haftasonu fetih mobilyacılar çarşısına gittik. Şahane bebek odaları var. Fiyatlar 2.500,3.000 civarı.İKEA'ya baktık. Orada tek tek takım yapabilirsin ama büyüyen karyola yoktu. Dolaplar ve karyolalar minik. Çok hoşumuza gitmedi. Başka nerelere bakabiliriz acaba, ben de arayış içerisindeyim.
biz de haftasonu modokoya baktık, orda da fiyatlar hemen hemen aynı. 2500-4000 arası. ümraniye carrefourun yanında conforama mağazasında da varmış, bir de oraya bakacağım ben de. ama çok ümitli değilim, ikea gibidir orası da bence.