2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bişey sorcam,hani ilk 3 ay ve son 3 ayda ilişki önerilmiyo ya genel olarak,izin dr.unuz bununla ilgili bişi dedimi?siz hala ilişkiye giriyomusunuz?ya ben bu konuda çok endişeliyim..

canım ben dun druma sordum suan ıcın herhangı bı saglık problemın olmadıgı ıcın son aya kadar ılıskı yasak degıl dedı

yeni doğan bebek nasıl olacaktı ya? sinir oluyorum insanlara muhakkak bişey konuşurlar kilolu olsa bebekken bu kadar kilo iyi olmaz derler ne olsada konuşurlar

evet canım sağlıklı olması en onemlısı çunku dogduktan sonrada kılo alımı hızlı bı sekılde devam edıyor
allahım boyle patavatsız kısılerı bıze denk getırmez ıns

kızlar ya bişey sorcam,hani ilk 3 ay ve son 3 ayda ilişki önerilmiyo ya genel olarak,izin dr.unuz bununla ilgili bişi dedimi?siz hala ilişkiye giriyomusunuz?ya ben bu konuda çok endişeliyim..

ben hamile kaldıktan sonra bi kez yaptım :) beyim istemiyo :) içerde biri varmış olmazmış...artık kıpırtıyomuş.. :) ben de daha iyi grup olur işte diyorum sohbet orda bitiyo
show tvde bi programda duydum meninin içinde erken doğuma neden olabilcek bişiler varmış.. o yüzden son aylarda doktorunuza danısın demişti.. ben doktora sormaya utanıyorum oda bişi demiyo belki en iyisi yapmamak veya içeri boşlamaması

Son düzenleme:

Düşük riski olmadı takdirde çok ani hareketlerden kaçınmak şartıyla son aya kadar kocişlerinizi ihmal etmeyin doktor izin veriyo

annem beni evde doğurmuş. hemde keseyle birlikte ve kordon dolanarak doğmuşum ve ayaklarım gelmiş önce ters doğmuşum yani ama ebem ve anneme maşaallah diyorum:)))))

Sigorta doktorları böyle maalesef saygısızlık diz boyu bir kaç doktor dışında iyi olanına rastlamadım...Bana cinsiyetini söylemedi adiler 6 aylıkken öğrendim cinsiyetini hele bir sor neler diyorlar...

yok canım ya öle deme 2 hastaneye gidiyorum 2 dr. umdanda menmunum,ilgileniyolar,dr,la alakalı iyisine düşmek gerek...

evet aynen canım testler bıttı kılo boy sıkıntısı sardı
bıdahakı kontrolun ne zaman bı dahakıne 1 kıloyu haylı haylı gecmıs olur ıns

canım normalde dr 4 haftaya bi çağrıyo ama ben dayanamıyorum 15 günde bi gidiyorum,sağolsun oda bişey demiyo,muhtemelen bu ay sonunda giderim,hem kan ilacımda ozamana kadar biter,inşlh şöle 1,5 kilo falan olmuştur cimcime...

annem beni evde doğurmuş. hemde keseyle birlikte ve kordon dolanarak doğmuşum ve ayaklarım gelmiş önce ters doğmuşum yani ama ebem ve anneme maşaallah diyorum:)))))

evet ya masallah nasıl bılırmıs eskı topraklar bıde annelerımız sımdıkı bayanlara gore daha cesaretlılermıs tek kelımeyle masallah

Düşük riski olmadı takdirde çok ani hareketlerden kaçınmak şartıyla son aya kadar kocişlerinizi ihmal etmeyin doktor izin veriyo

ya bizde artık bırakalım tehlikeli olur diye düşünüyoruz ama dr. ada soramıyoruz,ama dediğin gibi ihalde etmek istemiyorum sonuçda bunun bide lohusa dönemi var,uzun bi süreç,,,eşimde zaten zor bulduk bebişi bişey olursa vicdan azabı çekeriz dio...amaaannnnnnnnnnnn ne zormuş be bu işler.....

ıns canım ben vıtamınde kan hapınıda kullanmıyorum druma soylemedım ama vıtamın ıcınce hala mıdem bulanıyo kusuyorum

evet ya masallah nasıl bılırmıs eskı topraklar bıde annelerımız sımdıkı bayanlara gore daha cesaretlılermıs tek kelımeyle masallah

ebe kontrol edince anlamış anneme sakin ol herşey Allah'ın izniyle senin gayretinle olacak demiş durumu açıklamış annemde diyor ki sonuçta ben doğurucam. şimdi böyle durumlarda hemen sezeryana alırlar

ebe kontrol edince anlamış anneme sakin ol herşey Allah'ın izniyle senin gayretinle olacak demiş durumu açıklamış annemde diyor ki sonuçta ben doğurucam. şimdi böyle durumlarda hemen sezeryana alırlar

eskıden sezeryan ne arardı annelerımız nınelerımız çok zorluklarla dunyaya getırmıs yavrularımızı
gecen bı kadın dogum dru anlatıyor ..gelen hamıle bayanlar kapıdan gırdıklerı gıbı bastan konusalım eger kı sezeryan yapmıyorsanız baska bı dra gıdıcem ,bı baska hasta ıse ben normal yapamam sezeryan ıstıyorum falan fılan..dr. çok korkak bı neslımız var dıyordu
acıkçası bende çok korkuyorum ama rabbım hepimizin yardımcısı olur ıns bızı darda koymaz

Kızlar boyun bölgemde küçük küçük et benleri çıkmaya başladı bunun hamilelikle bi alakası var mıdır acaba:44::44: kiminde lekelenme flan oluyo ya aklıma takıldı

canim benim ebem bana sormustu et benin varmi diye bende yok demistim hatta sag gogsumun uc tarafinda vardi oda dustu kendi kendine ama baska yerlerde birkac tanede cikti bence normal ama istersen doktoruna danis

canim bizde coooook araliklida olsa devam ediyor eger erken dogum riskin yoksa son aya kadar devam hatta son haftalarda dogumu kolaylastirdigini bile soyluyorlar eger normal istiyorsan:)

yeni doğan bebek nasıl olacaktı ya? sinir oluyorum insanlara muhakkak bişey konuşurlar kilolu olsa bebekken bu kadar kilo iyi olmaz derler ne olsada konuşurlar

aman insanlara yaranilmaz zayif olur kus gibi kilolu olur bu obez olacak demeye baslarlar saglikli olsunlarda gerisi bos

ıns canım ben vıtamınde kan hapınıda kullanmıyorum druma soylemedım ama vıtamın ıcınce hala mıdem bulanıyo kusuyorum

canim bende almiyorum kan ilaci vitaminide gece yatarken iciyorum kan tahlilinde kan seviyem cok iyi cikmisti ama bu gidisimde doktora soracagim kullanmaya gerek varmi diye

ben korkmuyorum Allah'ın izniyle hani o an nasıl bi ruh halinde oluruz bilmem artık. Allah'a ve doktorlara teslimiz ağrıda çeksek mecbur doğuracağız. mesela ben yüksekten korkarım balayından dönüşte bide uludağa çıkalım dedik ve teleferiğe binmemiz gerek istiyorum ama korkuyla birlikte cesarette var. bindim kapı kapandı ya artık dönüş yok dua okuya okuya çıktım:))))

günaydın annecikler ve bebecikler

biz ancak uyandık oğluşumla geceleri ayaktayız sabah serinliğinde ancak uyuyabiliyoruz evim maalesef çok sıcak vantilatörün sesinden de uyuyamıyorum diye açmıyorum boğuşuyorum şimdiden sıcaklarla..

akıntı meselesi konuşulmuş o bende gebeliğin başından beri var doktorum bir kaç kere idrar tahlili yaptırdı enfeksiyon çok az çıktı, vajinal fitil verdi bir kere kullandım sonra kullanmadım, hareket ettikçe yürüdükçe daha çok geliyor maalesef su gibi akıyor bir anda..

risin aldıkların çok güzel canım güle güle giydir inşallah bebişe..

cenzey uyandım ve sana çok güldüm canım tepki halinde doğmuşsun ebene annene ama en çok sana maşallah

kızlar bu arada karnınıza göre yorum yapanları kafanıza takmayın bana da bu göbekten küçük birşey çıkmaz diyorlar ama tüm ölçümler ayarında olduğunu gösteriyor, doktorunuz sağlıklı dediği sürece kilosunu da hiç düşünmeyin önce sağlık isteyelim Allahtan

mobilya arayan arkadaşlar olmuş yine biz o konuda çok erken davrandık cinsiyetini öğrendiğimiz de almıştık kurduk havalandı hazır halde bekliyor. internet sitesinden aldık kızlar biz mobilyamızı demonte mobilyanın büyüyen karyolalı takımını aldık 950 idi fiyatı da sanırım geçmişte odanın resimlerini eklemiştim ilgilenen varsa ordan bakabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…