- 24 Ocak 2013
- 597
- 0
Haahhhaa eşinin yerini asla tutamaz canım yaaa ararsın eşini her nekadar çocuk olsada..
Ama çocuk olması ayrı bi güzellik benim şimdi kızım yanımda olduğundan daha iyi geçiyor en azından onunla oyalanıyorum heee bide işin enteresan tarafı benim eşim iş için değil gezmek için gitti...
Ama kesinlkikle benim ısrarımla adamcağıza git diye ben izin verdim o bile inanamadı bu izine bari o kafasını dağıtsın dedim ben nasıl olsa bütün yazı yazlıkda geçiricem onada jest olsun dedim cumartesi gece gitti perşembe akşam dönüyor kısmtse...onun yokluğunda biri yanımda biri karnımda iki kızım bana eşlik ediyorlar Allah dan:)
haklısın tutmaz elbet de ne bileyim böyle zoruma gittiği için kendimi öyle teselli ediyorum işte
ne güzel sende fedakarlık yapmışsın senin rızanla gitmiş eşin, ee ama sende onu yalnız bırakıyormuşsun,olsun o kadarr.
bende yarın anneme gideceğim ankaraya eşim evde kalacak diye içim cız ediyor,ne bileyim yalnız bırakmak istemiyorum onu çalışıyor da olsa üstelik k.v de evimize yakn yemek sorunu olmuyor ama işte ne bileyim çok mu seviyorum negerçi yarın o da bikaç günlüğüne yine gidecek ş.dışına biraz rahat içimm
Antalya cıkıslı ızmır molalı ıstanbul yolculugunun ardından nıhayet ıstanbula vardık yorucu bir yolculuktu tabı bundan sonrası daga bu yorucu olacak benım ıcın yenı duzen yenı ev okul bulma ve en onemlusı dogum telası bunun ıcın yardımınıza ıhtıyacım var arkadaslar antalyadan gelmeden once arastırdıgım medıpol hastanesınde hakan apaydın yada gurkan zorludan randevu almak ıcın aradım bugun fakat ıkısıde muayeneye gırmıyormus medıcalde başar önal da karar kıldım sabah berı arastırmalarım sonucu başar beye gıden varmı yada medıpol yada medıcalde kımı onerırısınız bırde yedıtepe de gazı yıldırım var secenekler ıcınden yardımınız olurmu yada baska alternatıf anadolu yakasında
buda arabamiz kizlar kisin kullanmak icin ayri aparatlarida var
Hoşgeldiniz istanbul a öncelikle...
Antalya nın sıcağından sonra burası iyi gelir ama ordaki huzur ortamı yerine burda koşturma,telaş ve bitmeyen işler olucak artık alışırsınız yavaş yavaş..
Ben avrupa yakasında oturduğumdan hastane ve doktor konusunda yorum yapamıyorum ama medipol de doğum yapan arkadaşlarım var ve memnun olduklarını söylüyorlardı..
Tatlım hiç takma yaaa insanlar ne isterse söylesin ne karnının büyüklüğü nede senin aldığım kilo ile bebeğin kilosunun bir alakası yok..iç karnın geniştir çıkmaz karnın benimde ööle otururken hiç belli değil söylediğimde de kimse inanmıyor ama ilk kızımda karnım yine küçüktü lakin çok kilo almıştım 3.330-gr doğdu kızım o halimi görsen4.5-5 kilo doğurucam sanıyordum
hiiiiççç bozma moralini yani ayrıca 4 kilo doğuramazsın ne demek onuda anlamadım sağlıklı olsunda kilosu pek önemli olmuyor inanki..
Antalya cıkıslı ızmır molalı ıstanbul yolculugunun ardından nıhayet ıstanbula vardık yorucu bir yolculuktu tabı bundan sonrası daga bu yorucu olacak benım ıcın yenı duzen yenı ev okul bulma ve en onemlusı dogum telası bunun ıcın yardımınıza ıhtıyacım var arkadaslar antalyadan gelmeden once arastırdıgım medıpol hastanesınde hakan apaydın yada gurkan zorludan randevu almak ıcın aradım bugun fakat ıkısıde muayeneye gırmıyormus medıcalde başar önal da karar kıldım sabah berı arastırmalarım sonucu başar beye gıden varmı yada medıpol yada medıcalde kımı onerırısınız bırde yedıtepe de gazı yıldırım var secenekler ıcınden yardımınız olurmu yada baska alternatıf anadolu yakasında
cnm markasını.modelini birde fiyatını söyleyebilirmisin. sanırım benim beğendiğim araba bu graco mu? güle güle kullansın cnm bebeğin.
kızlarrrr ateş ölçerde hangi marka düşünüyorsunuz
ve nelere dikkat ediyorsunuz
bi marka buldum arzum
Arzum AR-863 Kulaktan ve Alndan Ate ler - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
sizce nasıl
güle güle kullan canım çok gzel bunlar ama bizim için biraz pahalıbuda arabamiz kizlar kisin kullanmak icin ayri aparatlarida var
selam güzel anneler , kaç gündür giremiyodum, haftasonu misafir vs derken anca yazma fırsatı buldum. güzel güzel ciciler eklemiş herkes , ne güzel
çok güzelmiş canım güle güle kullan, içine yatak olarak ne aldın?
hepsi çok güzelmiş canım o anneannem badisine bittim bende , bukursam bende alıcam yani anneannesi çıdırsınee nazımız onlara geçiyo
sağol tatlım valla burda okuduklarımdan dolayı yğklemeden önce kan alcakmısınız die sordum 50 likte gerekli değil dedi ama içmeden önce idrar istedi içtim 1 saat sonra 2 tüp kan alındı o kadarSelam tatlım sevindim şekerinin normal çıkmasına benimde evet kan alındı önce sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonra tekrar alındı kan sanırım herkesin o şekilde oldu..
bende bunlardan almak istiyorum ama suyun ve oda sıcaklığınıda ölçenler varmış acaba onlardn mı alsam bilmiyorumcanım bende bundan aldım yorumlarında kullanışlı olduğu yazıyordu ölçüm yapması da kolay eşimin üzerinde bir kaç deneme yaptım sağlıklı sonuç verdiğini düşünüyorum..
hoşgeldin... ben istanbul başkent üniversitesi hastanesi güldeniz hanıma gidiyorum. çok memnunum tavsiye ederim. hastanenin yeri altunizade de. medipolde doğum yapan ve memnun kalanda duydum, genel olarak sema ovalı nın adını vermişlerdi.
ya ben tatlı sevmem aslında hiç aklımada gelmez yarın sabah şeker yüklemem var inadına sanki canım çikolata çekti gittim marketten 2 tane aldım yedim ne tuhafım ben ya guya buğün meyve ve tatlı yemeyecektim...öğlende 2 dilim karpuz yedim şimdide bir elma akşamda eve gitsemde kiraz yesem diye bekliyorum dolapta 2 gündür bekliyor...yarın öğlenden sonra şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi dersem şaşırmayın ben şaşırmayacam çünkü...
he birde lansıhon krem ne kadar banada gögüs altım pişik olmuştu cildiyeci sudocrem diye bir krem verdi...ama kremin üstünde bebek kremi yazıyor içeriğindede gögüslere ve gögüs ucu çatlaklarına diye yazıyor kullanmadan önce telefonlada kendi doktoruma sordum onu doğuma bir ay kala gögüs uçlarına sürmek için verecektim dedi...ama bir kere ancak sürdümyağlanmıyorumda cıvık cıvık oluyorum diye ama şimdiden çatladım...
kızlar bende heveslendim bunlarda benim aldıklarım 3 hafta sonra uzun bir yolculuğa çıkıcam ne olur ne olmaz diye şimdilik bunları aldım asıl alış verişi gidince yapıcam annem sakın örgü alma yaptırma ben bir dolu hazırladım dedi onlarıda çok merak ediyorum Eki Görüntüle 737612 Eki Görüntüle 737613 Eki Görüntüle 737614 Eki Görüntüle 737615 Eki Görüntüle 737616