2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ooohhh ne güzel yeni yeni ciciler ekleniyor

bişey sorucam kızlar gerçi ben normal beşik alucam ama sorum özellikle park yatak tercih eden annelerimize,bebişkerimiz park yatakta sallanma fonksiyonu olmadan zorluk çekmezler mi?

canım bnde aynı senin gibi düşünüyordum ahşap yatak alıp odama koyacaktım şimdi biraz daha yoğunlukla park ytak ı düşünüyorum,yatak odasında kullanımı kolay olacak gibi hem snra da nasip olursa diğer çocuk olursa onun için de yatak odasında park yatağı kullanırım diye düşünüyorum bir de yatağımın bazasını açamam ahşap yatağı oraya koyunca ama park yatağı çekebilirim diye düşünüyorum,park yatakların da sallanma özellikleri var canım

Kizlar bede kizima yatak odasi yaptiriyorum beyazz kiyafetleri buyuk bir kismi alindi sadece havludu hastane ciikisi kaldi ayy vok heyecanliyimmmmmmmmmm:nazar::KK49:

ohh ne güzell herkes bişeycikler aldı ben de bu ay sonunda çarşıya gidip alacağım nasipse bakalım zaman daralıyor ramazan gelmeden alışverişi tamamlamam lazım :)

Arkadaşlar sabah günaydın msj attıkdan sonra sizlere afedersiniz bir güzel kustum yine sarhoş gibi kendimi yatağa zor attım bu sabah son aşım vardı ama gidemiycem başım da ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum yarın giderim iyi hissedersem bu bulantılardan vallahi bıktım artık midem laçka oldu iyice:KK5::KK5::KK5:

canımmm ya en çok sen çektin valla hala devam ediyor bulantıların az kaldıı annesi hepsi geçecek Rabbim yardımcın olsunn mide bulantısı çok zorr

canım bnde aynı senin gibi düşünüyordum ahşap yatak alıp odama koyacaktım şimdi biraz daha yoğunlukla park ytak ı düşünüyorum,yatak odasında kullanımı kolay olacak gibi hem snra da nasip olursa diğer çocuk olursa onun için de yatak odasında park yatağı kullanırım diye düşünüyorum bir de yatağımın bazasını açamam ahşap yatağı oraya koyunca ama park yatağı çekebilirim diye düşünüyorum,park yatakların da sallanma özellikleri var canım

zAten en dogrusu süsünden püsünden çok kullanışlı ve senin için pratik olması cnm.benim yatakodam baya büyük o yüzden normal sallanabilen bi beşik almayı düşünüyorum canım bunun gibi mesela:)

Eklentiler

• $Belis-Stelle-Standart-Besik-Tr-1_42701_1.jpg
    $Belis-Stelle-Standart-Besik-Tr-1_42701_1.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 41
Güzel anneler herkese güzel bir hafta diliyorum..:KK16:

3 gündür acayip ağrılarım var..mide bulantısı da yapıyor..karnımda böyle tuhaf bir ağrı özellikle sağ tarafımda..bebişimin tepiklerini hissettiğim için biraz içim rahatlıyor ama korkuyorum da..3-4 güne kadar doktorumla randevum var.o zaman ne olduğunu soracağım.bir de bel ağrılarım falan çok arttı.özellikle işteyken..evde hep yatma pozisyonunda olduğum için çok etkilemiyor da işte sıkıntı veriyor..afedersiniz popo kemiklerim bile ağrıyor..:KK1:

ya bi de aklıma bişey takıldı kızlar..kız bebekler 9u doldurmaz 37-38. haftalarında doğar diyorlar..doğru mudur? öyle olursa benim kız eylüle kalmayacak..ağustos ortalarında gelecek gibi..doktorumla daha hiç doğum hakkında konuşmadım amaçevremde duyduğum bu şekilde..bebişiminde daha çok eksiği var..nasıl yetiştircem öyle birşey olursa..eyvah eyvah...:26::26::26:

Benim ilk kızım 30. hafta da gelmeye çalıştı bir baktı ki olmadı :)) Sonra 41. hafta zor doğurduk belli olmuyor bunların hali canım Rabbim zamanında nasip etsin

bende oyle duydum canim ama icini ferah tut kimi kiz bebeklerde 41 haftada geliyormus :KK16:

Benim ilk kızım 30. hafta da gelmeye çalıştı bir baktı ki olmadı :)) Sonra 41. hafta zor doğurduk belli olmuyor bunların hali canım Rabbim zamanında nasip etsin

ben en iyisi eksiklerini çok hızlı bir şekilde tamamlayayım..benim fındık sürpriz yapıp erkenden gelirse sıkıntı yaşamayayım..anneme sordum ben de 9 bitmeden doğmuşum..annesine benzerse eylüle kalmaz ağustos ortası gelir benim prenses , ay heyecanlandım :KK16::KK16:

MİNİKMELEKİM evet daha önce de paylaşmıştın bu yatağı hatırlıyorum kızzz:KK16: çok güzel gerçekten ve yatak odanda büyüksee oo rahatlıkla kullanırsın bende bakmıştım bu modellere.

Kızlar ben çatlak kremi kullanıyorum karnım için ama, göğüs ucu için bişey kullanıyo musunuz? ne zaman başlamalı ki acaba? lansinoh un kremi iyi diyorlar.

MİNİKMELEKİM evet daha önce de paylaşmıştın bu yatağı hatırlıyorum kızzz:KK16: çok güzel gerçekten ve yatak odanda büyüksee oo rahatlıkla kullanırsın bende bakmıştım bu modellere.

evet canım son karar bunda kaldı,karyola+yatak+nevresim takımı=760 tl dedi 2-3 haftaya alıcaz inş.ama cibinlk yok bende yatağı almadan erken davrandım ama gittim ikeadan FABLER cibinlik aldım üzerinde renkli ponponcukları var inş kullanışlı olur :)

olurr annesii olurrr inş. zaten böyle süslü püslü giyinince biraz daha büyüyünce bi kırıtmalarr bi havalarr başlarr kızlarımızdaaa:21:

arethusa hoşgeldinn görünmüyosun epeydir tatil olunca eve vakit ayırıyorsun sanırım,inş. güzell haberlerle gelirsin oğluşunu gördükten sonra,tompik pompikk olmuşş olsun:)

güle güle kullan canım hepsinii,park yatak hangi marka aldın acaba?
Canim kraftin samba modeli.sensoru var bebek aglayinca otomatik muzik caliyor.sallanabiliyor falan.be arada yatagi da hepsiburadadan aldim.ilk zamanlar pamuk sonra visco oneriyorlar.bu yatak cift tarafli.bi tarafi pamuk bi tarafi visco kullananlar cok memnun bilginiz olsun 75tl sanirim fiyati.oyun parkini da 320tl ye aldim.

Kızlar ben çatlak kremi kullanıyorum karnım için ama, göğüs ucu için bişey kullanıyo musunuz? ne zaman başlamalı ki acaba? lansinoh un kremi iyi diyorlar.

4.aylardayken benim göğüs uçlarım çok acıdıcnm sanki lif lif oldu bende lansinoh aldım 2 kez sürmemle gecti çok memnun kaldım arada sızlama olursa hemen imdadıma yetişio.dogumdan 2 hafta önce düzenli sürülmesi iyiymiş.

birde ben göbeğim için dalin bebek yağı kullanıyodum aynı anda göğüslerimede sürüyodum ama çatladı göğüslerim mor mor damar ıklar oldu,olursada olsun nasılsa südyen içindeler ama göbeğimde sıfır çatlak :)artık çatlamaya daha müsait oluruz diye arada bebek yağı yerine zeytinyağı sürüyorum canım

Güzel anneler herkese güzel bir hafta diliyorum..:KK16:

3 gündür acayip ağrılarım var..mide bulantısı da yapıyor..karnımda böyle tuhaf bir ağrı özellikle sağ tarafımda..bebişimin tepiklerini hissettiğim için biraz içim rahatlıyor ama korkuyorum da..3-4 güne kadar doktorumla randevum var.o zaman ne olduğunu soracağım.bir de bel ağrılarım falan çok arttı.özellikle işteyken..evde hep yatma pozisyonunda olduğum için çok etkilemiyor da işte sıkıntı veriyor..afedersiniz popo kemiklerim bile ağrıyor..:KK1:

ya bi de aklıma bişey takıldı kızlar..kız bebekler 9u doldurmaz 37-38. haftalarında doğar diyorlar..doğru mudur? öyle olursa benim kız eylüle kalmayacak..ağustos ortalarında gelecek gibi..doktorumla daha hiç doğum hakkında konuşmadım amaçevremde duyduğum bu şekilde..bebişiminde daha çok eksiği var..nasıl yetiştircem öyle birşey olursa..eyvah eyvah...:26::26::26:

Geçmiş olsun canım ağrıların için artık bunlar çok normal hiçbirşeyi neden niye sorgulamamak lazım çünki hamileyiz ve son zamanlarımız sayılır artık mümkün olduğunca yat canım bende vallahi hep yatıyorum fırsat buldukça...
37.-38.haftada gelen bebeklerde var canım ama 40.haftada gelende benim ilk kızımı 37-38 de doktor istersen alabiliriz dedi ben normal istediğim için bekledim 39+5 de doğdu kızım kardeşimde 38.haftada normal doğum yaptı yani belli olmuyor ama 36.haftadan itibaren artık beklemek lazım o zamana herhangi bir hazırlık bırakmamak gerekiyor..
Şuan doktorunla konuşmak istesende doğum hakkında henüz net bişey söyliyemez aslında son dakikaya kadar net bişey söylenmiyor son dakikada herşey değişebiliyor..sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil zaten ahhh o günler gelsinnnnn bi gelsinnnnn düşündükçe heyecan basıyor:)

Canim kraftin samba modeli.sensoru var bebek aglayinca otomatik muzik caliyor.sallanabiliyor falan.be arada yatagi da hepsiburadadan aldim.ilk zamanlar pamuk sonra visco oneriyorlar.bu yatak cift tarafli.bi tarafi pamuk bi tarafi visco kullananlar cok memnun bilginiz olsun 75tl sanirim fiyati.oyun parkini da 320tl ye aldim.
güle güle kullan canım gayet güzel,aklımızda bulunsun yatak alırken bizde dikkat edelim o zaman
evet canım son karar bunda kaldı,karyola+yatak+nevresim takımı=760 tl dedi 2-3 haftaya alıcaz inş.ama cibinlk yok bende yatağı almadan erken davrandım ama gittim ikeadan FABLER cibinlik aldım üzerinde renkli ponponcukları var inş kullanışlı olur :)

ikea da görmüştüm bende çok güzell ooo,güle güle kullan canımm

günaydın arkadaşlar doktorumu aradım şekerim normal çıkmış çok şükür de ya benden şeker yüklemesinden 1 saat sonra kan alındı yüklemeden önce alınmadı idrar testi istedi bide idrarımı aldılar sizin yüklemeden önce de almışlar galiba

Selam tatlım sevindim şekerinin normal çıkmasına benimde evet kan alındı önce sonra şekerli suyu içtim 1 saat sonra tekrar alındı kan sanırım herkesin o şekilde oldu..

kizlar beni gorenler oturur pozisyondayken hamile oldugumu anlamiyorlar ayakta oldugumda anlasiliyor ama kac aylik oldugumu soyleyincede inanmiyorlar karnim cok kucukmus biriside dediki sen 4 kilo doguramazsin 3 kilo ancak dedi niye dedim karnin kucuk dedi cok moralim bozuldu benim ya sizlerinde karni kucukmu?

Tatlım hiç takma yaaa insanlar ne isterse söylesin ne karnının büyüklüğü nede senin aldığım kilo ile bebeğin kilosunun bir alakası yok..iç karnın geniştir çıkmaz karnın benimde ööle otururken hiç belli değil söylediğimde de kimse inanmıyor ama ilk kızımda karnım yine küçüktü lakin çok kilo almıştım 3.330-gr doğdu kızım o halimi görsen4.5-5 kilo doğurucam sanıyordum:KK1:
hiiiiççç bozma moralini yani ayrıca 4 kilo doğuramazsın ne demek onuda anlamadım sağlıklı olsunda kilosu pek önemli olmuyor inanki..

kızlarrrr ateş ölçerde hangi marka düşünüyorsunuz
ve nelere dikkat ediyorsunuz

bi marka buldum arzum

Arzum AR-863 Kulaktan ve Alndan Ate ler - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

sizce nasıl

baya fonkiyonelmiş ben hafta sonu jokere baktım kızılötesi ateş ölçer 169 mı neydi.ateş ölçer ile ilgili bi kaç yazı okudum herkes birşeyler diyor kulaktan ölçer yarım derece yüksek ölçüyor diye kızıl ötesi yanlış ölçer diyen var civalı olanlar daya iyi diyen yok makattan ölçmek lazım diyen yok ağızdan ölçmek lazım diyen.... bizde şaştık kaldık valla ne alıcağımıza karar veremedik

inş.. çabucakkk geçerr,sık sık olmuyorsa senin için zor olacaktır,kazasız belasız gitsin gelsin inş.
benim eşim de iş dolayısıyla bazen haftada bi bazen 2 haftada falan şehir dışına çıkıyor bikaç gün,bi yıl olacak evliliğimizde hala alışamadım,mutsuz oluyorum onun her dışarı çıkacağı zaman diyorum kızım doğsun inş. artık seni aramam:KK19:

Haahhhaa eşinin yerini asla tutamaz canım yaaa ararsın eşini her nekadar çocuk olsada..
Ama çocuk olması ayrı bi güzellik benim şimdi kızım yanımda olduğundan daha iyi geçiyor en azından onunla oyalanıyorum heee bide işin enteresan tarafı benim eşim iş için değil gezmek için gitti...
Ama kesinlkikle benim ısrarımla adamcağıza git diye ben izin verdim o bile inanamadı bu izine bari o kafasını dağıtsın dedim ben nasıl olsa bütün yazı yazlıkda geçiricem onada jest olsun dedim cumartesi gece gitti perşembe akşam dönüyor kısmtse...onun yokluğunda biri yanımda biri karnımda iki kızım bana eşlik ediyorlar Allah dan:)

X