- 22 Aralık 2012
- 1.665
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim babamiz suslu olmasini istiyor bandana falan kendi aldi bende meraktayim canim cok hayirlisiyla bir gelsinler dimi
canim Rabbim korusun dunyanin binbir hali var besik bos kalmasin diye diyorlar boyle seyleri ama dedigin gibi fazla takilmamak gerek boyle seylere Rabbim en hayirlisini versin ve hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza
arkadaşlar dün kayınvalidem annem falan konuşurken laf lafı açtı konu bebeğin tuzlanmasına geldi sizler ne düşünüyosunuz değişik adetleriniz var mı?
yani ben bebeğe bişey aldığımda Allah'ım bi anda birikmesin yavaş yavaş halletmek için sonuçta Allah'a teslim olup alıyoruz. Allah korusun doğumdan sonrada ne olacaksa onu görürüz. Allah izin verdiği sürece varız hepimiz
kizlar beni gorenler oturur pozisyondayken hamile oldugumu anlamiyorlar ayakta oldugumda anlasiliyor ama kac aylik oldugumu soyleyincede inanmiyorlar karnim cok kucukmus biriside dediki sen 4 kilo doguramazsin 3 kilo ancak dedi niye dedim karnin kucuk dedi cok moralim bozuldu benim ya sizlerinde karni kucukmu?
Bunu aldım kızlar, biraz pahalı ama en içime sinen model bu oldu :)
olurr annesii olurrr inş. zaten böyle süslü püslü giyinince biraz daha büyüyünce bi kırıtmalarr bi havalarr başlarr kızlarımızdaaaayy canımm hepsi de birbirinden güzellerrr,babanın aldıklarını da çok beğendim,elbibesi pek bi nariiinnn,hepsini de ağız tadıyla kullanın inş....
aminnn canım aminnn ço tşk ederiz inş kızımda narin ibar olur
arethusa hoşgeldinn görünmüyosun epeydir tatil olunca eve vakit ayırıyorsun sanırım,inş. güzell haberlerle gelirsin oğluşunu gördükten sonra,tompik pompikk olmuşş olsun:)Merhaba hanımlar, gününüz güzel geçsin....
Öğleden sonra minik oğlumla buluşacağım.Bakalım görüşmeyeli ne kadar büyümüş.
Alışveriş ve yataklar için artık çok çekinmeyin.Bu saatten sonra doğan bebekler yaşar.Olsa olsa küvezde gün tamamlar ama yaşar.
Kucağımız boş kalırsa diye çok bişey almayan anneler artık rahat alışveriş yapabilir.
Tabi eksik doğmasınlar, o da çok zor...Hepsi vaktiyle sağ salim gelsin..
Kizlar bunlar da benim bebisimin esyalari:))
güle güle kullan canım hepsinii,park yatak hangi marka aldın acaba?
buda arabamiz kizlar kisin kullanmak icin ayri aparatlarida var
çok güzelmiş canım güle güle kullan, içine yatak olarak ne aldın?
ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım
bu arada battaniyelerimi 10ar liraya aldık çok uygundu
hayırlı olsun canım. markası ve ücreti ne acaba?
ay kızlar yarın sabah kızımı görecem çok heyecanlıyım...ben çarşamba günü sanıyordum yarın ayın 18 iymiş...sabahtan işe gelmeden gidecem şeker yükleme testi yapılacak...bende kızımı kasıklarımda hissediyorum doktoruma yarın soracam...birde benim ayaklar çok şişiyor ayakkabıları çıkartıp öyle oturuyorum masamda akşamda afedersiniz gaz sancısı çekiyorum üşütüyorum galiba...
ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım
bu arada battaniyelerimi 10ar liraya aldık çok uygundu
buda arabamiz kizlar kisin kullanmak icin ayri aparatlarida var
bunlarda orgulerimiz kizama orerlerken banada yapmis sagolsuEki Görüntüle 737371 Eki Görüntüle 737372 Eki Görüntüle 737373 Eki Görüntüle 737374 Eki Görüntüle 737375 Eki Görüntüle 737376 Eki Görüntüle 737377 Eki Görüntüle 737378 n halam ve babaannem
Eki Görüntüle 737389
Eki Görüntüle 737390
Eki Görüntüle 737393
Kizlar bunlar da benim bebisimin esyalari:))
Ooohhh ne güzel yeni yeni ciciler ekleniyor
bişey sorucam kızlar gerçi ben normal beşik alucam ama sorum özellikle park yatak tercih eden annelerimize,bebişkerimiz park yatakta sallanma fonksiyonu olmadan zorluk çekmezler mi?
canım benimde yarın şeker yüklemem var bende çok mutluyum bebeğimi göreceğim diye seninle doğum tarihimizde aynıymış baksana
park yatak sallanabiliyor ki tatlım