2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet öyle yapayım bari aynı paraya geliyor zaten şunu duymuştum ama yünlü yelek ve hırkaları fazla küçük örmeyin çünkü küçükken hep yatıyorlar giydirirmiyor dediler bende biraz yeni doğan değilde 3-4 aylık şeklinde alacam seninkilerde çok küçük değil gerçi...

canlarımmmm teşekkür ederizzz

güzel dilekleriniz için inşAllah minnaklarımız güzel günlerde kullanır aldıklarımızı

bu arada biberonlar cam değil
artık cam-plastik ayrımı kalmadığını öğrendim
zararlı değil + cam ağır oluyor ve cam alanların çoğu ileride plastiğe geri dönüyorlarmış
gerek çocuk gerek biz yıkarken kırdığımız için istersen bir cam yanına yedek birde plastik alabilirsiniz

ben eşyalarının hepsini civilden aldım battaniyelerimide
hastane çıkışım 2 adet var biri bornoz takımı

biberonlar ve diğer alınan şampuan ve emzikler için
eşime söyleniyordum almadık daha almadık daha diye
gidip kendi almış ben karışmadım
bu arada eşim ecza deposunda çalışıyo seçenek çok olunca gördüğünü almış kendileri :)
bana da sürpriz oldu bunlar o yüzden :)

bi dönem sabah kahvaltılarım düzenli değildi çalışıyorum ama oturuyorum hep akşam ve öğle yemeklerim düzenliydi sütüde pek içemiyordum son 10 gündür süt sabah akşam koca fincan içiyorum sabah haşlanmış yumurta peynir süt şekerim yükske çıktığı için pekmez bal yiyemiyorum artık aradaki fark ne zaman kapanır bilemiyorum ama sağa sola yatma işini hiç bilmiyordum artık sola yatarım ben sağa yatıyordum bütün gece hemde iyiki söyledin cnm tşk ederim... elevitim var ama içemedim onu fazla ilk zaman bulantıyla birlikte içilmiyordu sonraalrıda ben içemedim içeyim o zaman bu gün itibari ile

benimde oğlum aşılamayla geldi göbüşüme cnm 15 aralık sat 4 ocak aşılamam oldu bu yüzdenden geriden geliyor olması normal mi yani ne bileyim bu haftaya kadar hep normal düzenindeydide o yüzden takıldım sanırım.... pekmez falan yasak şekerim yüksek çıktı 2. test kadar yani p.tesiye kadar dikkat etmem lazım ondan sonrasınıu atlatırsam mesele yok pekmese bala devam ederim kuruyemiş falan hiç de öyle yanıdm ataşımıyorum iş yerindede sık sık acıkıp az az yiyorum ama bvi ara abur cubur karıştırdım kek falan çok yedim herhalde o da geriletti bizi içimi rahatlattınız kızlar tşk ederim...

senin eşin anlayışlıymış tatlım o kadar dil döktüm ki yok.... söyledimde ne oldu inat yapıyor
anlayışından değil canım ortanca eltim ismi kendi koydu, yoksa çok inattır kendileri nuh der peygamber demez kalın kafalılığı tutuyo bazen onunda . inşallah doğuma kadar ikna olur canım seninki :26:

aa enbitenecim benim kociş de ecza deposunda çalışıyo bak ortakmış meslekleri. ama bizimki öle almaz malesef. gerçi benden de kaynaklanıyor , bensiz neden aldın diye beynini yerdim keza bi emzik için bile saatlerce araştırıp karar veremiyorum

benim bebeğimde 1 1 bucuk hafta geriden geliyor.doktorum bu konuyu kafana takma 2 haftadan fazla olursa ozman sıkıntı olur demişti.sonucta makinadan makinaya farkedibiliyo diye düşünüyorum.ben 10.haftamdaydım usg ye göre 1 hafta sonra ölcüm yapıldığında 12 haftalık olmuştuk.bu tip oynamalar olabiliyor.

ne güzel alışverişler başlamışş bide ben başlayabilsem yav,,o bebek eşyaları satan dükkanlarda kaybolmak istiyorummmmmmmmmm

yok canım ben demem zaten babasının onun için en iyi olanını alacağından eminim :)
sen yine de fazla üstüne gitme bırak adam içinden geleni alsın :)

benimki bebedordan wee ye avente kadar 10 tane emzik almış
15 tane biberon suluk var söylensem hevesi kırılacak bu sefer almak istemicek bişey
içinde hevesi varken oğluşuna alsın :)

canım bildiğim kadarıyla hastanede olduğunuz günlerde bebeğin sigortadan faydalanabilmesi için hemen kimliğinin çıkartılması gerekiyor. yani eltim ve görümceme öyle dediler aksi takdirde hastaneye para ödeyeceklerdi. sen şimdiden ismini yap kızının..

senin eşin anlayışlıymış tatlım o kadar dil döktüm ki yok.... söyledimde ne oldu inat yapıyor

kızlar kimlikte ola ismini kullanmayan kaç kişi var. sizde öyle yaparsınız sıkmayın canınızı..

ya üstüne gitmek istemiyorum ama yapım işte böyle benimde . gerçi kendileride öyle her çeşitten alıp bi süpriz yapma durumu olmadı hiç öyle huyları yok. Maşallah diyelim seninkine canım allah bozmasın

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır ara ara girip çıkıyordum çok yoğun günler geçirdik, evi taşıdık taşınırken yeni evime yatak oadası takımım sığmadı onu elden çıkarmak zorunda kaldık, sonra yeni yatak odası takımı aldık falan, 1 hafta çekyatta yatmak zorunda kaldık her yerim ağrıdı... Allahtan annemle babam yardıma geldi yoksa valla kalkamazdım ben bu işlerin altından kabus gibiydi.
Bu sabah şeker yükleme testim yapıldı, bir ay sonra güzel kızımı gördüm ama aldığım haberler biraz canımı sıktı :44: Bebeğimin kafatası biraz küçük çıkmış, kilosu ve boyu normal dedi ama kafatası daha küçükmüş genetik de olabilir ama takip etmek gerek dedi. Bir de ben hamile kaldığımdan beri hala sadece 1,5 kilo aldım. Doktor buna da az dedi, biraz kilo alman gerek dedi. Acaba ben bebeğimi de kendimi de besleyemiyor muyum diye çok üzülüyorum şu an Yemek yiyorum aslında, tamam iştahım öyle açık değil ama yediğime öğünlerime dikkat ediyorum. Vitamin kan haplarımı aksatmıyorum. Şİmdi bir de balık yağı verdi onu kullanmaya başlayacağım. Toksoplazma bağışıklığı da yoktu bende onu da tekrar yapalım dedi evde kedim olduğundan bugün onun için de kan verdim, umarım ondan da kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum. Akşam 5 ten sonra tüm testlerim sonuçlanacak nolur dua edin benim için

amin canımmmm Rabbim nazarlardan korusun cümlemizin ailelerini tütütütü :)

Son düzenleme:

Canım hiç korkma Allah'ın izniyle çok güzel haberler alacaksın sana çok dua edicem sende birazcık yemek yemeye çalış daha küçükler kilo alırlar büyürler merak etme sen...

isim konusunda kimseyi karıştırmam valla bu 2. kızım isimi nasipse ilkinide 2. sininde ismini ben koydum eşim ağzını bile açmadı olmaz demedi eşim dışındada kimseye fikir bile sormadım her türlü eziyetini ben çekeyim başkası gelsin ismini koysun yokk yaaa herkesin kendi çocuğu var oturup ona isimi kendileri koysalarmışş :)) Kimseyi karıştırmam

üzülme canım bebişinin kilosu ve boyu normal ise gerekli şekilde besliyorsundur zaten bebişini üzülme benim kızımında kafası büyük ilk kızımda da öyle idi tamamı ile genetik çünkü baba tarafına çekmişler hiç üzülme canım

canım çok beğendim aldıklarını özellikle örgüler harika:)güzel günlerde giysin bebişin.

canım sıkma canını önemli bişe olsaydı doktorun söylerdi sadece takip etmek gerek demiş genetik olabilir demiş boyu kilosu iyi diyosun besleyemesen iyi demez doktor kafana takma inşallah test sonuçlarında iyi çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…