Canım bende biliyorum bende örüyorum bir tane, annemde biliyor ama bilmeseydik inan örülmüş yelekler var yüncü dükkanların da 15 tl yelekler hırkalar 20 tl hazır alacaktım uğraştığına değmez ama şimdi bizimki ilk hefes ya hem örüyoruz hem de eksik tamamlanıyor eğer sen ördürecek kimse bulamassan 2 yelek 2 hırka al gitsin hazırdan...
canım sıkma canını yoğurt süt et yumurta tüketmeye çalış.beslenmene dikat et.birde doktorum bana mümkün olduğunca sol tarafına yat dedi.sağ tarafta toplar damarlar var sürekli o tarafa yatarsan damarlar sıkışır ve bebeğe az kan akışı olur.genelde sola yat yorulunca sağa dönersin demişti.çalışıyormusun bilmiyorum ama çok ayakta kalma oturduğunda ayaklarını uzat bol bol dinlenmeye çalış.ben hem vitamin hem demir ilacı kullanıyorum.ayrıca vitamin ilacını aile hekimleri yazabiliyor.doktorunla görüş bence vitamin kullanmaya başla.
oy oyy yesinler cicilerini,içi dolu olsun canım hayırlısıyla giymeyi nasip etsin rabbim damatcığıma
canım 1 hafta falan hiç sorun değil,benimkide 4 gün geriden,bak sat 4 aralık,aşılama tarihim 21 aralık düşün arada 17 gün fark var,ama buna rağmen sadece 4 gün geride...sonuçda hiç birimiz regl döneminde ilişki yaşamıyoruz ki hamile kalalım, o yüzden bir hafta falan gayet normal hiçç takma kafana,sadece bebişin için yemene içmene dikkat et yine,sütünü,yumurtanı,yeşilliğini,meyveni,pekmezini,kuruyemişini hiç eksik etme,az da olsa hergün tüketmeye çalış...
anlayışından değil canım ortanca eltim ismi kendi koydu, yoksa çok inattır kendileri nuh der peygamber demez kalın kafalılığı tutuyo bazen onundasenin eşin anlayışlıymış tatlım o kadar dil döktüm ki yok.... söyledimde ne oldu inat yapıyor
aa enbitenecim benim kociş de ecza deposunda çalışıyo bak ortakmış meslekleri. ama bizimki öle almaz malesef. gerçi benden de kaynaklanıyor , bensiz neden aldın diye beynini yerdim keza bi emzik için bile saatlerce araştırıp karar veremiyorumcanlarımmmm teşekkür ederizzz
güzel dilekleriniz için inşAllah minnaklarımız güzel günlerde kullanır aldıklarımızı
bu arada biberonlar cam değil
artık cam-plastik ayrımı kalmadığını öğrendim
zararlı değil + cam ağır oluyor ve cam alanların çoğu ileride plastiğe geri dönüyorlarmış
gerek çocuk gerek biz yıkarken kırdığımız için istersen bir cam yanına yedek birde plastik alabilirsiniz
ben eşyalarının hepsini civilden aldım battaniyelerimide
hastane çıkışım 2 adet var biri bornoz takımı
biberonlar ve diğer alınan şampuan ve emzikler için
eşime söyleniyordum almadık daha almadık daha diye
gidip kendi almış ben karışmadım
bu arada eşim ecza deposunda çalışıyo seçenek çok olunca gördüğünü almış kendileri :)
bana da sürpriz oldu bunlar o yüzden :)
bi dönem sabah kahvaltılarım düzenli değildi çalışıyorum ama oturuyorum hep akşam ve öğle yemeklerim düzenliydi sütüde pek içemiyordum son 10 gündür süt sabah akşam koca fincan içiyorum sabah haşlanmış yumurta peynir süt şekerim yükske çıktığı için pekmez bal yiyemiyorumartık aradaki fark ne zaman kapanır bilemiyorum ama sağa sola yatma işini hiç bilmiyordum artık sola yatarım ben sağa yatıyordum bütün gece hemde iyiki söyledin cnm tşk ederim... elevitim var ama içemedim onu fazla ilk zaman bulantıyla birlikte içilmiyordu sonraalrıda ben içemedim içeyim o zaman bu gün itibari ile
canlarımmmm teşekkür ederizzz
güzel dilekleriniz için inşAllah minnaklarımız güzel günlerde kullanır aldıklarımızı
bu arada biberonlar cam değil
artık cam-plastik ayrımı kalmadığını öğrendim
zararlı değil + cam ağır oluyor ve cam alanların çoğu ileride plastiğe geri dönüyorlarmış
gerek çocuk gerek biz yıkarken kırdığımız için istersen bir cam yanına yedek birde plastik alabilirsiniz
ben eşyalarının hepsini civilden aldım battaniyelerimide
hastane çıkışım 2 adet var biri bornoz takımı
biberonlar ve diğer alınan şampuan ve emzikler için
eşime söyleniyordum almadık daha almadık daha diye
gidip kendi almış ben karışmadım
bu arada eşim ecza deposunda çalışıyo seçenek çok olunca gördüğünü almış kendileri :)
bana da sürpriz oldu bunlar o yüzden :)
anemmmmmmmmm bu bu gazla hem k.v yi hem herifi öldüverrim artıkkk...
gerçekten bu konu çok canımı sıkıyo,ben tedavi olurken bebek için kimsenin umrunda değildi,şimdi isim konusunda herkes sahiplenir oldu,vala benim fikrim eşim beni oyalıyo kimlikdede sadece selma yazacak,ben dedim doğum raporunu ben sana vermeden kimlik çıkaramazsın,direticem vala,bu konu gerçekten önemli,hakkımı helal etmem sana dedim,ya 2 kadın arasında kalmak çk zor diyo garibim....bakalım bekliycez görücez...
offfff offfffffff böle konuşunca gırtlaklarına yapışıcan kocaların...töbe töbe
kız sonuna kadar diretelimmm,bizim en doğal hakkımız,şahsen ben olmadı doğum raporunu saklıycam,dikişlerim falan düzelincede beraber gidicem kimliği çıkarmaya,hemen okula başlamıycak ya,10 gün sonrra çıksın ne yapayım...
senin eşin anlayışlıymış tatlım o kadar dil döktüm ki yok.... söyledimde ne oldu inat yapıyor
yok canım ben demem zaten babasının onun için en iyi olanını alacağından eminim :)
sen yine de fazla üstüne gitme bırak adam içinden geleni alsın :)
benimki bebedordan wee ye avente kadar 10 tane emzik almış
15 tane biberon suluk var söylensem hevesi kırılacak bu sefer almak istemicek bişey
içinde hevesi varken oğluşuna alsın :)
ya üstüne gitmek istemiyorum ama yapım işte böyle benimde . gerçi kendileride öyle her çeşitten alıp bi süpriz yapma durumu olmadı hiç öyle huyları yok. Maşallah diyelim seninkine canımallah bozmasın
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır ara ara girip çıkıyordum çok yoğun günler geçirdik, evi taşıdık taşınırken yeni evime yatak oadası takımım sığmadı onu elden çıkarmak zorunda kaldık, sonra yeni yatak odası takımı aldık falan, 1 hafta çekyatta yatmak zorunda kaldık her yerim ağrıdı... Allahtan annemle babam yardıma geldi yoksa valla kalkamazdım ben bu işlerin altından kabus gibiydi.
Bu sabah şeker yükleme testim yapıldı, bir ay sonra güzel kızımı gördüm ama aldığım haberler biraz canımı sıktı :44: Bebeğimin kafatası biraz küçük çıkmış, kilosu ve boyu normal dedi ama kafatası daha küçükmüş genetik de olabilir ama takip etmek gerek dedi. Bir de ben hamile kaldığımdan beri hala sadece 1,5 kilo aldım. Doktor buna da az dedi, biraz kilo alman gerek dedi. Acaba ben bebeğimi de kendimi de besleyemiyor muyum diye çok üzülüyorum şu anYemek yiyorum aslında, tamam iştahım öyle açık değil ama yediğime öğünlerime dikkat ediyorum. Vitamin kan haplarımı aksatmıyorum. Şİmdi bir de balık yağı verdi onu kullanmaya başlayacağım. Toksoplazma bağışıklığı da yoktu bende onu da tekrar yapalım dedi evde kedim olduğundan bugün onun için de kan verdim, umarım ondan da kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum. Akşam 5 ten sonra tüm testlerim sonuçlanacak nolur dua edin benim için
kızlar burayı tevafuk buldum,çok fazla da inceleme fırsatım olmadı ama bu tablo çok şirinn,sizin de hoşunuza gideceğini düşünüyorum, bir de kısa videolar var baz konularda bilgilendirici faydalı
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
canım isim konusunda bende sıkıntıdayım dün eşimle konuştuk ama yine aynı. bazı kadınlar bu olsun diyor eşleri severek kabul ediyorlar. bende önce enes istedim olmaz dedi. sonra miraç adını beğendim önce tamam dedi sonra ramazan miraç olsun dedi ramazan kaynatamın adı bende onu istemiyorum. miraç olmayacak diyor görürsün kimlikte ne olacak diyor yok miraç kız adı olarakta kullanılıyormuş ama ilk beğendin dedim yani bu isim yüzünden bir sürü tartışmaya girdik.
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır ara ara girip çıkıyordum çok yoğun günler geçirdik, evi taşıdık taşınırken yeni evime yatak oadası takımım sığmadı onu elden çıkarmak zorunda kaldık, sonra yeni yatak odası takımı aldık falan, 1 hafta çekyatta yatmak zorunda kaldık her yerim ağrıdı... Allahtan annemle babam yardıma geldi yoksa valla kalkamazdım ben bu işlerin altından kabus gibiydi.
Bu sabah şeker yükleme testim yapıldı, bir ay sonra güzel kızımı gördüm ama aldığım haberler biraz canımı sıktı :44: Bebeğimin kafatası biraz küçük çıkmış, kilosu ve boyu normal dedi ama kafatası daha küçükmüş genetik de olabilir ama takip etmek gerek dedi. Bir de ben hamile kaldığımdan beri hala sadece 1,5 kilo aldım. Doktor buna da az dedi, biraz kilo alman gerek dedi. Acaba ben bebeğimi de kendimi de besleyemiyor muyum diye çok üzülüyorum şu anYemek yiyorum aslında, tamam iştahım öyle açık değil ama yediğime öğünlerime dikkat ediyorum. Vitamin kan haplarımı aksatmıyorum. Şİmdi bir de balık yağı verdi onu kullanmaya başlayacağım. Toksoplazma bağışıklığı da yoktu bende onu da tekrar yapalım dedi evde kedim olduğundan bugün onun için de kan verdim, umarım ondan da kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum. Akşam 5 ten sonra tüm testlerim sonuçlanacak nolur dua edin benim için
Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn
en tatlı eylül anneleriiiiii :)
bugün her günden daha güzel bol tepikli geçsin :)
bunlarda bugüne aldıklarımın toplamı :)
birde yorgan ve alezimiz var onların fotosu yok :)
örgüler ananesinin yapmış olduklarının bir kısmı
Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872
Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875
Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889
Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882
Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891
Eki Görüntüle 734879
Eki Görüntüle 734931 Eki Görüntüle 734930 Eki Görüntüle 734929 Eki Görüntüle 734928 Eki Görüntüle 734927 Eki Görüntüle 734926
Bunlarda bizim ananemizin ördükleri ciciler...
Arkadaşlar merhaba,