2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi çok güzeller, güle güle giydir canım hepsini bizim anneannemiz örgü bilmiyo ama ne görse alıyo kız erkek olduğu belli olmadan daha 2 tane kız 2 tane erkek yeleği almıştı benden daha hevesli alışverişte bi görseniz, bakkalda top görmüş plates topu çocuklar için onu almış gelmiş doğum olduktan sonra düşünemiyorum

hepsi birbirinden hoş çok beğendim:)))))) güzel, mutlu günlerde kullanın inşaallah. hastane çıkışları ve battaniyeyi nerden aldın?

cok guzeller caniiim gule gule giysin insallah

hepsini tamamlamissin canim masallah RAbbim hayirli gunlerde saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah canim sen biberonlari cammi aldin ben cam almayi planliyorumda fikir edineyim dedim

bende bu olaya kiziyorum iste sanki dede nine olunca butun haklar onlara geciyor eminim onlarda yasmislardir zamaninda ama cok cabuk unutuyorlar benim esim ilk basta sorariz dedi sorduk kimseden ses yok babam tugce istedi esim onu begenmedi bizde kendimiz koyuyoruz insallah ismimiz berin beyza olacak insallah

eşin çok politik oynuyor canım.. aynı evde kimliğini köşe bucak kaçıracak değilsiniz herhalde.. ay bu kaynanalar çok anlayışsız, eşler bir alem.. allah bize sabır versin..

sana katılıyorum canım,sen o kadar sıkıntıyı çekiyorsun PİKOcum madem öyle onlar da saygı duysunlar,sende ne onları kır ne de kendi isteğinden vazgeç selma nisa diye hitap et kızına

anemmmmmmmmm bu bu gazla hem k.v yi hem herifi öldüverrim artıkkk...
gerçekten bu konu çok canımı sıkıyo,ben tedavi olurken bebek için kimsenin umrunda değildi,şimdi isim konusunda herkes sahiplenir oldu,vala benim fikrim eşim beni oyalıyo kimlikdede sadece selma yazacak,ben dedim doğum raporunu ben sana vermeden kimlik çıkaramazsın,direticem vala,bu konu gerçekten önemli,hakkımı helal etmem sana dedim,ya 2 kadın arasında kalmak çk zor diyo garibim....bakalım bekliycez görücez...

canım isim konusunda bende sıkıntıdayım dün eşimle konuştuk ama yine aynı. bazı kadınlar bu olsun diyor eşleri severek kabul ediyorlar. bende önce enes istedim olmaz dedi. sonra miraç adını beğendim önce tamam dedi sonra ramazan miraç olsun dedi ramazan kaynatamın adı bende onu istemiyorum. miraç olmayacak diyor görürsün kimlikte ne olacak diyor yok miraç kız adı olarakta kullanılıyormuş ama ilk beğendin dedim yani bu isim yüzünden bir sürü tartışmaya girdik.

canım benim kendi ailemde akrabalarımda hiç böle bişi yok,çiftler isterlerse koyarlar,hatta ismi ne olacak sorusunu bile kimse sormaz,bebek doğar imi ne derler,sen söylersin,yorum bile yapılmaz adıyla yaşasın bebeğiniz derler,olay budur,olması gerekende budur,benim abimde babamın ismini koymaya çok hevesliydi,babam istemedi,gitti suat furkan yazdırdı kimliğe,şimdi biz babamın adını sölemiyoruz furkan diyoruz...

offfff offfffffff böle konuşunca gırtlaklarına yapışıcan kocaların...töbe töbe

kız sonuna kadar diretelimmm,bizim en doğal hakkımız,şahsen ben olmadı doğum raporunu saklıycam,dikişlerim falan düzelincede beraber gidicem kimliği çıkarmaya,hemen okula başlamıycak ya,10 gün sonrra çıksın ne yapayım...

Kızım olsaydı eğer bende adını Eylül koyacaktım, çok severim bu ismi, hatta eşime takılıyorum eğer ikinciyi düşünürsek yine eylül ayına denk gelsin belki kızımız olur Eylül koyarız adını diye:) Ben yanına ikinci isim olarak Su düşünmüştüm. Eylül Su. Bir düşün istersen:)

bilmiyorum o zaman bende babamın adını koyayım ne saçma diyorum. koymam ki diyor bende o zaman ramazan koymam diyor. offff ne diyeyim ki artık kelime kalmıyor söylenecek

canım ben hamileliğimn ilk gününde ta tavır koydum, ismi ben koycam sakın kimseye lafını ettirme sen bile düşünme sana bile koydurmayacağım diye. zaten eşim kendisi 2 yeğenine koymuş isim. abisinin çocuklarına başka kızenlerine falan. bi yumuşak davransam herkes bi yerden saldırır. allahtan kaynanam bişe demiyo yada diyo da bana söylemiyor. ben annem dahil kimseye boşuna heveslenmeyin dedim ben doğurucam isminide ben koyucam. bu arada gazetede okumuştum artık nüfus kagıdı çıkartmaya gerek yokmuş hastane evrakı nüfusa bildiriyomuş ordan eve geliyomuş nüfus kağıdı. 1 ay içinde de isim değişikliği yapılabiliyomuş. doğruluk payı varsa değerlendirilebilir belki bu :44:

Ayy çok tatlısın ya pko valla gülüyorum sinirden ne hallere düşürüyorlar Allah'ım yaa...

fadiyez annenin ellerine sağlık çok güzel herpsi:))) güle güle giysin inşaallah:)))

Herkese selam arkadaşlar 3 gün evdeydim ve gerçekden evdeyken giremedim hiç topiğe bi youndum bi yoğundum sormayın:)
dolu dolu 3 gün geçirdim ohhhh misler gibi bugünde işe geldim 2 gün yine tatil neysekiii..
Geçmişi kısmen okudum sayılır doğum izni yasası tam bir fiyasko oldu poffffffffffff..gerçi benim pek umudum yoktu ama güzel olucaktı neyse sağlık olsun şimdi can sıkıntısı yapmak istemiyorum..enbitena bebeğinin cicileri çok güzelllllllll güle güle iyi günlerde giysin minik kuşşşş..isimlerde belirmiş ne güzel benim halen belirsiz kızcağız halen bebek diye seviliyor
Neyse azmedip bulucaz inşallah..
Yaaa kızlarrrrrrrr eşim yarın akşam yurtdışına çıkıyor 5 gün yok çoook garip hissediyorum kendimi kazasız belasız gelir inşallah benim diğer endişemde istanbul da çok olaylar oluyor hergün polis arabaları sokağımızda offfffff bi karışıklık çıkmadan inşallah ortalık durulur..

Canım bende biliyorum bende örüyorum bir tane, annemde biliyor ama bilmeseydik inan örülmüş yelekler var yüncü dükkanların da 15 tl yelekler hırkalar 20 tl hazır alacaktım uğraştığına değmez ama şimdi bizimki ilk hefes ya hem örüyoruz hem de eksik tamamlanıyor eğer sen ördürecek kimse bulamassan 2 yelek 2 hırka al gitsin hazırdan...

senin eşin anlayışlıymış tatlım o kadar dil döktüm ki yok.... söyledimde ne oldu inat yapıyor

hoşgeldin karagözlüm 3 günde olsa iyi gelmişdir dinlenmek...hayallerimiz suya düştü bende 6 aya çıksaydı 28.haftada ayrılmayı düşünüyordum ama malesef olmadı ramazanıda işte bu sıcaklarda geçirmek çok zor olacak...kısmet değilmiş ne yapalım...bu eylemlerde yakında biter üzülme sen akşamalrı dışarı çıkma ne olur olmaz...eşinde kazasız belasız gider gelir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…