Eki Görüntüle 734931 Eki Görüntüle 734930 Eki Görüntüle 734929 Eki Görüntüle 734928 Eki Görüntüle 734927 Eki Görüntüle 734926
Bunlarda bizim ananemizin ördükleri ciciler...
Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn
en tatlı eylül anneleriiiiii :)
bugün her günden daha güzel bol tepikli geçsin :)
bunlarda bugüne aldıklarımın toplamı :)
birde yorgan ve alezimiz var onların fotosu yok :)
örgüler ananesinin yapmış olduklarının bir kısmı
Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872
Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875
Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889
Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882
Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891
Eki Görüntüle 734879
Eki Görüntüle 734934
Bu hırkanın aynısından ördü bittirdi ama şu an elimde geçmedi bunu da paylaşayım dedim...
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 734844 Eki Görüntüle 734843 Eki Görüntüle 734841 Eki Görüntüle 734842 Eki Görüntüle 734840
Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn
en tatlı eylül anneleriiiiii :)
bugün her günden daha güzel bol tepikli geçsin :)
bunlarda bugüne aldıklarımın toplamı :)
birde yorgan ve alezimiz var onların fotosu yok :)
örgüler ananesinin yapmış olduklarının bir kısmı
Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872
Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875
Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889
Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882
Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891
Eki Görüntüle 734879
bence yinede biberon al,hastaneye giderken götür,ne olur ne olmaz allah korusun belki sütün falan geç gelir,tedbirli olmak gerek
eylül ismi çk güzel adıyla yaşasın bıcırık
bizim isim konusu hala muallakda gibi sanki,selma nisaya karar verdik,fakat eşim hala kimseye söyleyemiyor herkese selma diyor,beni mi oyalıyosun sen dedim,hayır diyo kimlikde selma nisa yazacakmış,ama bunu sadece ikimiz bilecekmişiz ve nisayı sölemeyecekmişizde selma yı söyleyecekmişiz,yoksa annesi çk kırılırmış,nisa dersek zoruna gidermiş,,,dedim o zaman alsın karnımdan kendisi doğursun anan........
çk kızdım eşime ya...
eşin çok politik oynuyor canım.. aynı evde kimliğini köşe bucak kaçıracak değilsiniz herhalde.. ay bu kaynanalar çok anlayışsız, eşler bir alem.. allah bize sabır versin..
cnm süt gelmeyince ebeler şiringayla mama veriyorlar doğum yapacağım hastanede ben yinede alırım bir tane ne olur omaz ismimizide beğendiğin için çok tşk ederiz teyzesi...
eşine bende kızdım şimdi...sende ne zorluklarla hamile kaldın...Allahım sana bir melek verdi ve ne korkularla taşıyoruz onları..isim konusunda ama anneden çok herkes karışmak istiyor...sen selma olsun istedin ama yanına ikinci isim nisayı düşündün bari nasıl sesleneceğine sen karar ver..madem sadece ikiniz bileceksiniz nisayı ve kullanmayacaksınız neden kimliğe yazdırıyor...eşinde birşey diyemiyor ama seni kırıyor...ben nisa ismini çok seviyorum ilk kzıımı kaybetmeseydim ismini nisa koyacaktım...bence kimliğe de yazdır gerekiyorsada nisa diye seslen...adıyla yaşasın meleğin...
Eki Görüntüle 734931 Eki Görüntüle 734930 Eki Görüntüle 734929 Eki Görüntüle 734928 Eki Görüntüle 734927 Eki Görüntüle 734926
güle güle kullan canım cicilerini....
bence isim koymak anneye düşer sonuçta onları 9 ay biz karnımızda taşıyoruz.ben şimdiden geceleri kaç defa uyanıyorum ya ayağıma kramp girer ya sabit yatmaktan bacaklarım uyuşur.yada oğluşumum tekmeler.
sonuçta sen eşini ve kayınvalideni kırmayıp selma olmasını kabul etmişsin onlarda bir zahmet anne olarak seni kırmasınlar ve üzmesinler
kızımın adına kımse karışamaz valla paralarımsadece eşim ve ben. eşimde bana bıraktı yeterkı ıkıncısı "Denız" olsun dedi. tamam dedim buyuk ıhtımal "Duru " muz gelıyo teyzeleri
nıye karıştırtıyosunuz anne babaları.onlara ne...onlarmı karnında taşıyo ya
sana katılıyorum canım,sen o kadar sıkıntıyı çekiyorsun PİKOcum madem öyle onlar da saygı duysunlar,sende ne onları kır ne de kendi isteğinden vazgeç selma nisa diye hitap et kızına
canım isim konusunda bende sıkıntıdayım dün eşimle konuştuk ama yine aynı. bazı kadınlar bu olsun diyor eşleri severek kabul ediyorlar. bende önce enes istedim olmaz dedi. sonra miraç adını beğendim önce tamam dedi sonra ramazan miraç olsun dedi ramazan kaynatamın adı bende onu istemiyorum. miraç olmayacak diyor görürsün kimlikte ne olacak diyor yok miraç kız adı olarakta kullanılıyormuş ama ilk beğendin dedim yani bu isim yüzünden bir sürü tartışmaya girdik.bence yinede biberon al,hastaneye giderken götür,ne olur ne olmaz allah korusun belki sütün falan geç gelir,tedbirli olmak gerek
eylül ismi çk güzel adıyla yaşasın bıcırık
bizim isim konusu hala muallakda gibi sanki,selma nisaya karar verdik,fakat eşim hala kimseye söyleyemiyor herkese selma diyor,beni mi oyalıyosun sen dedim,hayır diyo kimlikde selma nisa yazacakmış,ama bunu sadece ikimiz bilecekmişiz ve nisayı sölemeyecekmişizde selma yı söyleyecekmişiz,yoksa annesi çk kırılırmış,nisa dersek zoruna gidermiş,,,dedim o zaman alsın karnımdan kendisi doğursun anan........
çk kızdım eşime ya...
.........................................................
kızlar eşim bunu benim faceme atmış,çok duygulandım ya....
cok guzeller caniiim gule gule giysin insallah
hepsini tamamlamissin canim masallah RAbbim hayirli gunlerde saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah canim sen biberonlari cammi aldin ben cam almayi planliyorumda fikir edineyim dedim
bende bu olaya kiziyorum iste sanki dede nine olunca butun haklar onlara geciyor eminim onlarda yasmislardir zamaninda ama cok cabuk unutuyorlar benim esim ilk basta sorariz dedi sorduk kimseden ses yok babam tugce istedi esim onu begenmedi bizde kendimiz koyuyoruz insallah ismimiz berin beyza olacak insallah
canım isim konusunda bende sıkıntıdayım dün eşimle konuştuk ama yine aynı. bazı kadınlar bu olsun diyor eşleri severek kabul ediyorlar. bende önce enes istedim olmaz dedi. sonra miraç adını beğendim önce tamam dedi sonra ramazan miraç olsun dedi ramazan kaynatamın adı bende onu istemiyorum. miraç olmayacak diyor görürsün kimlikte ne olacak diyor yok miraç kız adı olarakta kullanılıyormuş ama ilk beğendin dedim yani bu isim yüzünden bir sürü tartışmaya girdik.
hepinize hayırlı cumalar.....
enbitane senin tamamen bitti galiba aldıkların ne çok şey var paşan güle güle giysin....hele o kadar biberon varki ben biberon almayı düşünmüyorum ilk zamanlar zaten gerek olmuyor sonradan eğer emmezse gider alırım bir tane...tabi kenarda bir tane bulundurmak gerekiyor....maşallah çok güzeller....
bende kızımın ismini Eylül düşünüyorum eşime soruyorum birşey demiyor şakayla karışık babaannemin ismini koyacam dedi saliha yani bende karşı çıktım...ben neler yaşadım hiç yoktan kızımın ismini ben koyayım he seninde fikrini almadan koymam zaten dedim ben eylül 23 de doğumuşum evlilik yıldönümüm de eylül 25 kızımda tam gününde gelecekse 28 eylül en güzeli eylül olsun istedim ama yanınada ikinci isim olabilir ama karar veremedim....
her cumaa bu haftada bıtıyo haftasonu gelıyo dıye yazıodum
ama bu hafta raporlu oldugum ıcın bitmesine üzüldüm:):):)
offfff offfffffff böle konuşunca gırtlaklarına yapışıcan kocaların...töbe töbe
kız sonuna kadar diretelimmm,bizim en doğal hakkımız,şahsen ben olmadı doğum raporunu saklıycam,dikişlerim falan düzelincede beraber gidicem kimliği çıkarmaya,hemen okula başlamıycak ya,10 gün sonrra çıksın ne yapayım...
anemmmmmmmmm bu bu gazla hem k.v yi hem herifi öldüverrim artıkkk...
gerçekten bu konu çok canımı sıkıyo,ben tedavi olurken bebek için kimsenin umrunda değildi,şimdi isim konusunda herkes sahiplenir oldu,vala benim fikrim eşim beni oyalıyo kimlikdede sadece selma yazacak,ben dedim doğum raporunu ben sana vermeden kimlik çıkaramazsın,direticem vala,bu konu gerçekten önemli,hakkımı helal etmem sana dedim,ya 2 kadın arasında kalmak çk zor diyo garibim....bakalım bekliycez görücez...
offfff offfffffff böle konuşunca gırtlaklarına yapışıcan kocaların...töbe töbe
kız sonuna kadar diretelimmm,bizim en doğal hakkımız,şahsen ben olmadı doğum raporunu saklıycam,dikişlerim falan düzelincede beraber gidicem kimliği çıkarmaya,hemen okula başlamıycak ya,10 gün sonrra çıksın ne yapayım...
çok güzeller cnm bebişin güzel günlerde giysin inş...ama bizim hiç örgümüz yok kıskandım şimdi....annem örebiliyorda rahatsız birde onu yük etmim kaynanam bilmiyor neyse kermesler var oraya gidip almak lazım...bayıldım örgülerinede...
canım ben hamileliğimn ilk gününde ta tavır koydum, ismi ben koycam sakın kimseye lafını ettirme sen bile düşünme sana bile koydurmayacağım diye. zaten eşim kendisi 2 yeğenine koymuş isim. abisinin çocuklarına başka kızenlerine falan. bi yumuşak davransam herkes bi yerden saldırır. allahtan kaynanam bişe demiyo yada diyo da bana söylemiyor. ben annem dahil kimseye boşuna heveslenmeyin dedim ben doğurucam isminide ben koyucam. bu arada gazetede okumuştum artık nüfus kagıdı çıkartmaya gerek yokmuş hastane evrakı nüfusa bildiriyomuş ordan eve geliyomuş nüfus kağıdı. 1 ay içinde de isim değişikliği yapılabiliyomuş. doğruluk payı varsa değerlendirilebilir belki bu :44:
Herkese selam arkadaşlar 3 gün evdeydim ve gerçekden evdeyken giremedim hiç topiğe bi youndum bi yoğundum sormayın:)
dolu dolu 3 gün geçirdim ohhhh misler gibi bugünde işe geldim 2 gün yine tatil neysekiii..
Geçmişi kısmen okudum sayılır doğum izni yasası tam bir fiyasko oldu poffffffffffff..gerçi benim pek umudum yoktu ama güzel olucaktı neyse sağlık olsun şimdi can sıkıntısı yapmak istemiyorum..enbitena bebeğinin cicileri çok güzelllllllll güle güle iyi günlerde giysin minik kuşşşş..isimlerde belirmiş ne güzel benim halen belirsiz kızcağız halen bebek diye seviliyor
Neyse azmedip bulucaz inşallah..
Yaaa kızlarrrrrrrr eşim yarın akşam yurtdışına çıkıyor 5 gün yok çoook garip hissediyorum kendimi kazasız belasız gelir inşallah benim diğer endişemde istanbul da çok olaylar oluyor hergün polis arabaları sokağımızda offfffff bi karışıklık çıkmadan inşallah ortalık durulur..