2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlaaar annecikler ve yavrucuklar :)

bugün çoook güzel bir gün olsun hepimize bebişleri stresten uzak tutup biraz da tatlı yedirelim de keyifleri yerine gelsin hanımlar

kızlar hepinize tşk ederim...demekki bu haftalarda böyle dalgalanma gibi...

şimdi beklediğimiz haberi okudum...ve sinirden ağlamak üzereyim....kaç aydır bunu bekliyoruz bu saaten sonra karar 6 ay olur diye düşünürken başbakanımız bize 1 haftayı layık görmüş...o bir haftada bizden ona hediye olsun ha 16 hafta ha 17 hafta 1 haftacık içinmiydi bu kadar beklemek...valla çok sinirliyim çok büyük hayal kırıklıpına uğradım...bu çalışan annelere bir hakaret hiç yoktan ümitlendirmeyin bizi...he birde birşey daha var 3.çocuğa 5.000 verecekmiş.....Hay Allahım yaa 3.çocuga teşvik ediyor 5.000 lirayla...bitrşey söylememek için zor tutuyorum kendimi...:2::2::2::2:

ben geçen hafta gittiğimde kafası yan tarafta dedi

takılıyor paşalar :) ben sırtüstü yattığım zaman çok net görebiliyorum yer değiştirdiğini o toparlak yer kafası mı poposu mu bilmiyorum ama sürekli göbeğimin dört bir yanında geziyor :) hatta geçen akşam fazlaca hareketlendi sağ tarafımda toplandı bebişim canım yandı karnım gerilince, eşim eliyle itmeye kalktı bebeği öyle olmayacağını anlayıca da beni sola çevirdi hooopp diye soluma doğru kaydı :) elimizde telefon sürekli video çekiyoruz biz zaten hamileliğimin ilk zamanlarında internette anne karnında bebek hareketleri videolarını izlerdim şimdi benim de başıma gelince çok gülüyorum büyüdükçe daha iyi tanışıyoruz yavrularımızla.. sabahları erkenden tekmelerdi son 3 gündür sabah babasının ya da benim sesimi duyduğu anda başlıyor tekmelerine uslu yavrum benim annesi uyanmadan rahatsız etmiyor

evet evet içten karnımın sertleştiğini hissediyorum açıp bakıyorum bi yer sipsivri diğer taraf düz :))))) elimle dokunuyorum hissediyorum ama neresi bilmiyorum annem gördüğünde başı diyor banada hep poposu, sırtı falan geliyor:))) artık seslerimizi daha iyi tanırlar

ya onu bırak 18-26 yaş arası erken evlılık tesvık edılıyomuş. kredı verceklermış erken evlenenlere. 18 -20 yaşındakıler çoçukdur daha ya ne evlenmesı bırşeyıde doğru yapsa şu hukumet

kızlar herkese merhaba unnado.com da prima indirimde 4 pk + ıslak mendil indirimi var ben daha önce almıştım 3-6 sını 4 pk şidmide 4-9 aldım 4 pk marketelri gezdim hep pahalı burda 23-24 tl geliyor her bi paketi... butik bebeyede baktım ama penyelrien güvenenemiştim az önce yukarda tavsiye gördüm elif in ürünlerinin penyesine güzel demişsiniz şimdide ona bakacam ama unnadoda hamişliklerde süperdide ben bu hafta çok aldım düğün falan var diye hatta aldığım tunikin benzerini gördüm ben 75 tl aldım orda 39 tl gördüm :) tüh keşke önce çıksaydı dedim ama yapacak bişi yok ....

benimde öle kalp gibi atıyor.Bunların hıçkırık olduğunu okumuştum.aynen benimde dönüyor dalgalanıyor karnım

Selam kızlar,, günlerdir giremiyorum çok hastaydım ve çok yoğundum.. hasta hasta ağlaya ağlaya çalıştım..

şimdi daha iyiyim. ama zor geçecek gibi bu hastalık, tam iyiyim diyorum hop biraz sonra başlıyo ağrılar sızılar..

25 haftamız bitti çok şükür. inanamıyorum bazen 12 haftalık olacak mı diye gün sayıyordum hey gidi günler..

günaydın eylülün güzel anneleri ve onların tatlı elma şekerleri:))

dün ilk defa babası eliyle bebişimizi hissetti ne zaman elini koysa kesiyodu ama bu sefer hissetti tabi benim gözlerim de doldu:)

günaydın hamişlerr :))

Dün sabah bizimde babamız hissetti çok güzel bir duygu hep babası elini koyunca duruyordu dün hissetti bolca tekmeledi babasını meleim şimdi bunu yazarkende vuruyorrr utanmıyorum artık annecim diyor sanırım

kısslar nasılsınz fena halde boğazlarm şişti öksürmektn karnm agrıyo(havalarn güzelliğine aldanp hasta oldm.benm kıss fena tekmeler atıyo karnm sallanıyo besık gibi dun eşimn kolunun ustune gelmş göbeğim gülmesine uyandım kızımz kolumda yürüyordu diyo.uyandırmş adamcagızı:))artk hayırlısıyla bı doğsalar içim gidio soyle sarılıp koklasak mis gibi

kizlar merhaba
benim karnim cok buyumedi dun dok gittigimde 27 hafta 974 gr bebesim boyuda 33 cm gelisimi gayet iyi tam haftasiyla uyumulu bire bir gidiyor ama benim hamileligim disardan yeni anlasiliyor bazen sinirlerim bozuluyor ya sizlerin nasil acaba bu arada kendinde cok kilo almadim 67 hamile kaldim 58-59 kadar dustum suan 63um

kizlar merhaba
benim karnim cok buyumedi dun dok gittigimde 27 hafta 974 gr bebesim boyuda 33 cm gelisimi gayet iyi tam haftasiyla uyumulu bire bir gidiyor ama benim hamileligim disardan yeni anlasiliyor bazen sinirlerim bozuluyor ya sizlerin nasil acaba bu arada kendinde cok kilo almadim 67 hamile kaldim 58-59 kadar dustum suan 63um

üzülme canm benmde ole herkes sasırıyo 27 haftalık deyınce o kısının beden yapısına göre değişiyormuş.özellikle sabahları hiç yok gibi artık bundan sonra büyür dıe dusunuyorum.ılk gebelıklerdede gec cıkıyormus karın 22.haftaya kadr hıc bellı olmuyordu bnmde kı 10 kılo almama ragmen su an 65kıloyum

ne güzel bazı babalar ilgili hem bebişlere, hem de eşlerine. Allah'ım muhabbetlerini artırsın

mide sıkıntısımı çektin canım kilo vermişsin baya

bebeğiniz kız mı erkek mi???

cevremde surekli ic karnin buyuktur falan diyorlar ama insan birazhamileligim belli olsun istiyor ki ben karmin cok belli olmasindan utanmama ragmen istiyorum

canım çok geçmiş olsun toparlanırsın inşallah bir an önce bu havalar yordu hepimizi.. haftalar nasıl da geçmiş dediğin gibi bebişleri kucaklamaya daha da yaklaştık artık sağlıkla kucağımıza da bi aldık mı bu hastalıkları yorgunlukları hepsini unutacağız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…