kafaları şu an dönmemiştir aşağı değil mi daha var 30. haftadan sonra herhalde bazılarında dönmüyor tabiki.
bizimki iki hafta önce döndü ama doktorumuz daha yeri çok doğuma kadar kaç kere döner o dedi..
ben geçen hafta gittiğimde kafası yan tarafta dedi
takılıyor paşalar :) ben sırtüstü yattığım zaman çok net görebiliyorum yer değiştirdiğini o toparlak yer kafası mı poposu mu bilmiyorum ama sürekli göbeğimin dört bir yanında geziyor :) hatta geçen akşam fazlaca hareketlendi sağ tarafımda toplandı bebişim canım yandı karnım gerilince, eşim eliyle itmeye kalktı bebeği öyle olmayacağını anlayıca da beni sola çevirdi hooopp diye soluma doğru kaydı :) elimizde telefon sürekli video çekiyoruz biz zaten hamileliğimin ilk zamanlarında internette anne karnında bebek hareketleri videolarını izlerdim şimdi benim de başıma gelince çok gülüyorumbüyüdükçe daha iyi tanışıyoruz yavrularımızla.. sabahları erkenden tekmelerdi son 3 gündür sabah babasının ya da benim sesimi duyduğu anda başlıyor tekmelerine uslu yavrum benim annesi uyanmadan rahatsız etmiyor
kızlar hepinize tşk ederim...demekki bu haftalarda böyle dalgalanma gibi...
şimdi beklediğimiz haberi okudum...ve sinirden ağlamak üzereyim....kaç aydır bunu bekliyoruz bu saaten sonra karar 6 ay olur diye düşünürken başbakanımız bize 1 haftayı layık görmüş...o bir haftada bizden ona hediye olsun ha 16 hafta ha 17 hafta 1 haftacık içinmiydi bu kadar beklemek...valla çok sinirliyim çok büyük hayal kırıklıpına uğradım...bu çalışan annelere bir hakaret hiç yoktan ümitlendirmeyin bizi...he birde birşey daha var 3.çocuğa 5.000 verecekmiş.....Hay Allahım yaa 3.çocuga teşvik ediyor 5.000 lirayla...bitrşey söylememek için zor tutuyorum kendimi...:2::2::2::2:
nasılsınız buğün ben çok kötü rüyalar gördüm Allahım hayıra çıkarsın...6 da kalktım tuvalete tekrar yattım rüyaya kaldığım yerden devam ettim çok etkilendim ama...
kızlar sizinde öylemi bilmiyorum ama bebeğimin tekmelerini ben tekme gibi hissetmiyorum sürekli rahimde birşeyler atıyor öyle birde bazen içerde dönüyor gibi nasıl anlatsam dalagalanıyor gibi...benmi yanlış anlıyorum yoksa tekme dediğiniz bumu..
günaydın eylülün güzel anneleri ve onların tatlı elma şekerleri:))
dün ilk defa babası eliyle bebişimizi hissetti ne zaman elini koysa kesiyodu ama bu sefer hissetti tabi benim gözlerim de doldu:)
kizlar merhaba
benim karnim cok buyumedi dun dok gittigimde 27 hafta 974 gr bebesim boyuda 33 cm gelisimi gayet iyi tam haftasiyla uyumulu bire bir gidiyor ama benim hamileligim disardan yeni anlasiliyor bazen sinirlerim bozuluyor ya sizlerin nasil acaba bu arada kendinde cok kilo almadim 67 hamile kaldim 58-59 kadar dustum suan 63um
kısslar nasılsınz fena halde boğazlarm şişti öksürmektn karnm agrıyo(havalarn güzelliğine aldanp hasta oldm.benm kıss fena tekmeler atıyo karnm sallanıyo besık gibi dun eşimn kolunun ustune gelmş göbeğim gülmesine uyandım kızımz kolumda yürüyordu diyo.uyandırmş adamcagızı:))artk hayırlısıyla bı doğsalar içim gidio soyle sarılıp koklasak mis gibi
kizlar merhaba
benim karnim cok buyumedi dun dok gittigimde 27 hafta 974 gr bebesim boyuda 33 cm gelisimi gayet iyi tam haftasiyla uyumulu bire bir gidiyor ama benim hamileligim disardan yeni anlasiliyor bazen sinirlerim bozuluyor ya sizlerin nasil acaba bu arada kendinde cok kilo almadim 67 hamile kaldim 58-59 kadar dustum suan 63um
üzülme canm benmde ole herkes sasırıyo 27 haftalık deyınce o kısının beden yapısına göre değişiyormuş.özellikle sabahları hiç yok gibi artık bundan sonra büyür dıe dusunuyorum.ılk gebelıklerdede gec cıkıyormus karın 22.haftaya kadr hıc bellı olmuyordu bnmde kı 10 kılo almama ragmen su an 65kıloyum
üzülme canm benmde ole herkes sasırıyo 27 haftalık deyınce o kısının beden yapısına göre değişiyormuş.özellikle sabahları hiç yok gibi artık bundan sonra büyür dıe dusunuyorum.ılk gebelıklerdede gec cıkıyormus karın 22.haftaya kadr hıc bellı olmuyordu bnmde kı 10 kılo almama ragmen su an 65kıloyum
Selam kızlar,, günlerdir giremiyorum çok hastaydım ve çok yoğundum.. hasta hasta ağlaya ağlaya çalıştım..
şimdi daha iyiyim. ama zor geçecek gibi bu hastalık, tam iyiyim diyorum hop biraz sonra başlıyo ağrılar sızılar..
25 haftamız bitti çok şükür. inanamıyorum bazen 12 haftalık olacak mı diye gün sayıyordum hey gidi günler..