2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet inşaallah:)))) 85 günüm kalmış tahmini bakalım ilk doğum müjdesi kimden olacak:)))

Allah bağışlasın:)))) adıda güzelmiş tam bilmiyorum ama erkek bebek annelerinin karnı daha sivri olur diyorlar. mesela bende zayıfım tek karnım belli oluyor:))))

bana da herkes erkek mı dıo:))bıras burnum sıs gıbı sızde de oluyo mu?boyum 170 55 le hamıle kaldm kemiklerm iri bayagı ondn gec bellı oldu karnm herhalde.odası hazırlıkları ne durumda bebişlerin bnm kızın bol kıyafet bebek bezi oto koltugundan baska bıseyı yok.

kızlar doğum izni ile ilgili son durum ne?haberi olan var mı

cnm yazdım ama okuyamadın heralde doğum izni 16 haftadan 17 haftaya çıkarıldı başbakanımıza tşk ediyoruz...ama 1 hafta için bu kadar zamanını harcamasaydı...üzüldüm onun adına...biz 16 haftaya razıydık ama bizi ümitlendirmeselerdi....yazık valla tüm çalışan anne adaylarına hayal kırıklığı çok kötü bir şey...

fazla kıyafet almadım annem ne aldıysa onlar var dün dolabın resmini atmıştım onun içindekiler var, 1 tane bez aldım bide hastane çıkış çanta seti 5 li o alındı

şaka mı bu yaa 1 haftayı oncesınde mı sonrasında mı kullansk acaba:))ücretsız ızın alacagız mecbur.

şaka mı bu yaa 1 haftayı oncesınde mı sonrasında mı kullansk acaba:))ücretsız ızın alacagız mecbur.

merhaba kızlar,
ben sizin foruma dahil değilim ama çok yakın komşu sayılırım belki benim kızım da ekim başını bekleyemez eylül sonunda gelir
doğum izni ile ilgili bir link varsa ekler misiniz ben onaylandığı ile ilgili bir haber bulamadım internetten.

ben de bugün evdeyım
ve ne yersem yiyeyim doymuyorummm
basta 1 bçk 2 kılo vermstm suan 8 kılo alms durumdayım
benımde son 1 aydr artık karnım baya baya bellı oluyo

hahah :) dışarıdakilere kalsa 6 ay izin çıktı sanıp yine oyları bunlara verecekler işte

ama hakkımı yiyorya bende hakkımı helal etmiyorum bi anne olarak

enemm oğlumda onayladı tekmesiylennn oda etmiyor heralde ihihi :)

Son düzenleme:
bir de çalışan anneye müjde diye geçmiş haber sitelerine..yuh ya..onca zamandır dertleri topu topu 1 hafta içinmiydi. rezalet..

Eee öyle sanmaya başlamışlar bile, daha geçende bir akrabamız sordu 24 hafta oldu değil mi diye.. İnsanlarda napsın o kadar çok reklamlarını yapıyorlar ki insanlarda olmayan şeyleri bile var zannediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…