2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bebekleri emzirirken gogus uclari yara oluyormus.bunu engellemek icin dogumdan once krem kullanmamiz gerekiyormus.ben arastirdim da lansinoh marka bir de mustela marka iyiymis ama hangisi daha iyi bilemedim.duydugunuz bildiginiz tavsiyeniz var mi?

Benim bir tavsiyem olacak canım, daha doğrusu annem bana ve kardeşime lohusayken yapmış,çok rahat etmiş öyle kremlere falan hiç gerek yok... Kabuklu ceviz varya onun içini çıkarıp kabuğunu ikiye düzgin bir şekilde böleceksiniz, içine de bal mumu doldurup meme uclarına takıcaksınız hem yumuşak tutuyormuş hemde meme sıcaklığıyla bebeğin ağzına gelse bile kimyasal bir şey yok meme ucları baya bir yumuşayıp yara olmasını engelliyormuş ama bunu ısrarla tavsiye ediyorum... Doğum yapan arkadaşlarımın hepsi bunu yaptı ve çok memnun kaldılar hepinize tavsiye ederim...

Uykuseti derken yorgan nevresim olanlardanmı bahsediyorsun canım?

evet canım ondan bahsediyorum

kizlar bebekleri emzirirken gogus uclari yara oluyormus.bunu engellemek icin dogumdan once krem kullanmamiz gerekiyormus.ben arastirdim da lansinoh marka bir de mustela marka iyiymis ama hangisi daha iyi bilemedim.duydugunuz bildiginiz tavsiyeniz var mi?

ben herkesten ve internetten lansinoh çok ii olduğunu duydum okudum bebeği emzirmeden öncede yıkamaya veya silmeye gerek olmadığını yazıyor doğal bi ürün ve görümcem sağolsun bana göndermiş küçük bişey ama çok etkiliymiş
bide cevizden bahsetmişler ama herzaman uygulaması hzırlaması zor olmaz mı

Son düzenleme:
Canim anneannesi yorgan ve nevresim takimi almis englishhome dan.ben de gecen internetten 2 nevresim takimi daha aldim o kadar yeter sanirim.yastik alicam.nefessiz kalmayi onleyen delikli yastiklar varmis onlardan alicam.

oo güle güle kullanın annesi hiç englishhome aklıma glmedi ona da bakmak lazm bende bi tane nevresim aldım ama kayınvalidem şu kormalı olan setlerden almak istiyo bakalım :KK70:

oo güle güle kullanın annesi hiç englishhome aklıma glmedi ona da bakmak lazm bende bi tane nevresim aldım ama kayınvalidem şu kormalı olan setlerden almak istiyo bakalım :KK70:
k

Tesekkur ederiz canim.o korumali setler normal besikler icin sanirim ben park yatak alacagim icin gerek duymadim.bu arada yanlis gormediysem englis homeda vardi o korumali setlerden.guzel seyler var.

canım son dönemde dogum yapan ıkı arkadasımda aynı seyi söyledi
sanırım doguma 1 ay kala felan kullanmaya başlamak lazım
arkadaşların önerisi varsa bende ondan alayım ne zamandr aklımdaydı bu konu benımde

Herkese günaydın burada olan olmayan bütün annecikler ve jelibonları... Yine kötüyüm çıkartım çıkarıcam içim çok kötü çalkalanıyor her sabah mide bulantısı beni uykudan uyandırıyor:KK25::KK25::KK25:

Herkese günaydın burada olan olmayan bütün annecikler ve jelibonları... Yine kötüyüm çıkartım çıkarıcam içim çok kötü çalkalanıyor her sabah mide bulantısı beni uykudan uyandırıyor:KK25::KK25::KK25:

günaydın canım
geceden başucuna çubuk kraker koysana tuzlu diyorsan galeta da koyabilirsin sabah uyanınca ağzına atarsın bir kaç tane daha sonra biraz yatakla uzanıp öyle kalk. desene bide bunu benim işime baya bi yaramıştı.

kızlar nette ebebek te nivea çantalı bakım seti var 50 tl nasıl sizce içinizde alan var mı?

canım eğer çantayı beğendiysen al derim içindekilerde var çantalar pahalı biraz biz pazarlıkla 75 aldık bu arada öğleden sonra kontrolüm var kızımı görcem inş bakalım ne kadar olmuş:KK16:

günaydın eylülün güzel anneleri ve onların tatlı elma şekerleri:))

dün ilk defa babası eliyle bebişimizi hissetti ne zaman elini koysa kesiyodu ama bu sefer hissetti tabi benim gözlerim de doldu:)

günaydın eylülün güzel anneleri ve onların tatlı elma şekerleri:))

dün ilk defa babası eliyle bebişimizi hissetti ne zaman elini koysa kesiyodu ama bu sefer hissetti tabi benim gözlerim de doldu:)

herkese günaydın kızlar. şimdi büyüyorlar ya elini koyan hissedebilir.

nasılsınız buğün ben çok kötü rüyalar gördüm Allahım hayıra çıkarsın...6 da kalktım tuvalete tekrar yattım rüyaya kaldığım yerden devam ettim çok etkilendim ama...

kızlar sizinde öylemi bilmiyorum ama bebeğimin tekmelerini ben tekme gibi hissetmiyorum sürekli rahimde birşeyler atıyor öyle birde bazen içerde dönüyor gibi nasıl anlatsam dalagalanıyor gibi...benmi yanlış anlıyorum yoksa tekme dediğiniz bumu..

nasılsınız buğün ben çok kötü rüyalar gördüm Allahım hayıra çıkarsın...6 da kalktım tuvalete tekrar yattım rüyaya kaldığım yerden devam ettim çok etkilendim ama...

kızlar sizinde öylemi bilmiyorum ama bebeğimin tekmelerini ben tekme gibi hissetmiyorum sürekli rahimde birşeyler atıyor öyle birde bazen içerde dönüyor gibi nasıl anlatsam dalagalanıyor gibi...benmi yanlış anlıyorum yoksa tekme dediğiniz bumu..

Allah hayra çıkarsın. dün benim yorumumu okuduysan bugün yine kötü rüyalar gördüm eskilerle ilgili sevmediğim şeyleri. galiba bizi üzen, sıkan herşeyi veya bilinçaltı tüm herşeyi göreceğiz bu hamilelikte kalktığımda gerçek gibi oluyor bi müddet kurtulamıyorum etkisinden. bu arada içimde yüzüyor gibi oluyor benim görüyorum, tekmede atıyor hani biri vurur ya içten öyle bir his oluyor

Canım benim tekme dediğim hafif hafif dokunuşlar daha küçükler 8 ay da daha kuvvetlenir dedi bana doktor rahimdeki atmalar bana da oluyor günde 2 veya 3 kez korkulacak bir şey yok canım normal...

Canim kabuslar son aylarda cok sık gorulurmus.hayirlara gelsin insallah bebegin hareketleri tam anlattigin gibi oluyor.bir kac hafta sonra bildigin tekme hissediyorsun ama 25.haftamda ben de senin gibi hissediyordum.sanki dalgalaniyor kayiyor gibiydi...

ben de aynı bölgede hissediyorum kasıklarda yoğunlukla ama benim yaramazın pozisyonu termiş ayakları o kısma geliyomuş tabi ben bunu öğrenene kadar ayaklarını kullanamıyo mu diye kafayı yemiştim çünkü benim hesabıma göre orda kafası olmalıydı:)

Kizlaaar internnetten alisveris yapanlar bugun butikbebede elifbebe indirimde.hem fiyatlar cok uygun hem de kumaslari cok guzel tavsiye ederim.hele patikler var onlardan mutlaka alin her goren benim aldiklarima bayildi:-)

ben de aynı bölgede hissediyorum kasıklarda yoğunlukla ama benim yaramazın pozisyonu termiş ayakları o kısma geliyomuş tabi ben bunu öğrenene kadar ayaklarını kullanamıyo mu diye kafayı yemiştim çünkü benim hesabıma göre orda kafası olmalıydı:)

kafaları şu an dönmemiştir aşağı değil mi daha var 30. haftadan sonra herhalde bazılarında dönmüyor tabiki.

X