kizlar bebekleri emzirirken gogus uclari yara oluyormus.bunu engellemek icin dogumdan once krem kullanmamiz gerekiyormus.ben arastirdim da lansinoh marka bir de mustela marka iyiymis ama hangisi daha iyi bilemedim.duydugunuz bildiginiz tavsiyeniz var mi?
Uykuseti derken yorgan nevresim olanlardanmı bahsediyorsun canım?
kizlar bebekleri emzirirken gogus uclari yara oluyormus.bunu engellemek icin dogumdan once krem kullanmamiz gerekiyormus.ben arastirdim da lansinoh marka bir de mustela marka iyiymis ama hangisi daha iyi bilemedim.duydugunuz bildiginiz tavsiyeniz var mi?
Canim anneannesi yorgan ve nevresim takimi almis englishhome dan.ben de gecen internetten 2 nevresim takimi daha aldim o kadar yeter sanirim.yastik alicam.nefessiz kalmayi onleyen delikli yastiklar varmis onlardan alicam.
koo güle güle kullanın annesi hiç englishhome aklıma glmedi ona da bakmak lazm bende bi tane nevresim aldım ama kayınvalidem şu kormalı olan setlerden almak istiyo bakalım
Herkese günaydın burada olan olmayan bütün annecikler ve jelibonları... Yine kötüyüm çıkartım çıkarıcam içim çok kötü çalkalanıyor her sabah mide bulantısı beni uykudan uyandırıyor
kızlar nette ebebek te nivea çantalı bakım seti var 50 tl nasıl sizce içinizde alan var mı?
günaydın eylülün güzel anneleri ve onların tatlı elma şekerleri:))
dün ilk defa babası eliyle bebişimizi hissetti ne zaman elini koysa kesiyodu ama bu sefer hissetti tabi benim gözlerim de doldu:)
nasılsınız buğün ben çok kötü rüyalar gördüm Allahım hayıra çıkarsın...6 da kalktım tuvalete tekrar yattım rüyaya kaldığım yerden devam ettim çok etkilendim ama...
kızlar sizinde öylemi bilmiyorum ama bebeğimin tekmelerini ben tekme gibi hissetmiyorum sürekli rahimde birşeyler atıyor öyle birde bazen içerde dönüyor gibi nasıl anlatsam dalagalanıyor gibi...benmi yanlış anlıyorum yoksa tekme dediğiniz bumu..
nasılsınız buğün ben çok kötü rüyalar gördüm Allahım hayıra çıkarsın...6 da kalktım tuvalete tekrar yattım rüyaya kaldığım yerden devam ettim çok etkilendim ama...
kızlar sizinde öylemi bilmiyorum ama bebeğimin tekmelerini ben tekme gibi hissetmiyorum sürekli rahimde birşeyler atıyor öyle birde bazen içerde dönüyor gibi nasıl anlatsam dalagalanıyor gibi...benmi yanlış anlıyorum yoksa tekme dediğiniz bumu..
Canim kabuslar son aylarda cok sık gorulurmus.hayirlara gelsin insallah bebegin hareketleri tam anlattigin gibi oluyor.bir kac hafta sonra bildigin tekme hissediyorsun ama 25.haftamda ben de senin gibi hissediyordum.sanki dalgalaniyor kayiyor gibiydi...nasılsınız buğün ben çok kötü rüyalar gördüm Allahım hayıra çıkarsın...6 da kalktım tuvalete tekrar yattım rüyaya kaldığım yerden devam ettim çok etkilendim ama...
ben de aynı bölgede hissediyorum kasıklarda yoğunlukla ama benim yaramazın pozisyonu termiş ayakları o kısma geliyomuş tabi ben bunu öğrenene kadar ayaklarını kullanamıyo mu diye kafayı yemiştim çünkü benim hesabıma göre orda kafası olmalıydı:)