Eee öyle sanmaya başlamışlar bile, daha geçende bir akrabamız sordu 24 hafta oldu değil mi diye.. İnsanlarda napsın o kadar çok reklamlarını yapıyorlar ki insanlarda olmayan şeyleri bile var zannediyorlar
bi de 1 hafta ilaveden sonra 3 ay yarı zamanlı çalışma hakkı verilecek yazmışlar. hiç birinin özel sektörden haberi yok belli ki.
hangi özel şirket senin yarım gün çalışmanı kabul eder. hadi diyelim ki direttik hakkımız diye o gerginlikle kim işine devam edebilir.
destek değil köstek yasası olmuş.
işte o yüzden hakkımı helal etmiyorum ya
en sıcak günlere kaldık ki sadece sıcak değil zaten son aylarda
yeterince yürüyemeyecek hale geliyoruz
ben ayakkabı bile giyemiyorum sabah 7 den akşam 7 ye kadar ayaklarım sarkık durmaktan
ayaklarımda sandalet onlar bile dar geliyo bazen
nefes almakta zorlanıyorum yeri geliyo ki
ben 7. ayımdayım 7 kilo aldım bundan sonra alıcam daha fazlasını
şeker yüklemesinde şeker çıktı + tansiyon riski var
hadi diyorum sonraya kalsın iznim oğlumun yanında daha fazla kalayım
zorluyorum kendimi yoksa bende bilirim evde yatmayı
yine memurlara yaradı bu iş
özel sektörde hiç birimiz bunu kabul ettiremeyiz
işimizden oluruz ben zaten cumartesi günleri bile çalışıyorum al sana birtek
pazar günleri çocuğumun yanında tam kalabilcem
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten işimiz zor, benim şekerim, tansiyonum normal ama bel sırt ağrılarım bazen dayanılmaz oluyor
kafaları şu an dönmemiştir aşağı değil mi daha var 30. haftadan sonra herhalde bazılarında dönmüyor tabiki.
cidden hayal kırıklığına uğradım.1 hafta ilave edilmesini müjdelemişler.Müjde ki ne müjde.Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden
Kızlar bide bana bakın bakalım Buda 15 kg almış 27+1günlük ben ve oğluşum Eki Görüntüle 734458 . 73 ile hamile kaldım şuan 88 kiloyum tam tosuncuk oldum. Bu arada resimi dönduremedim