2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim uykum ağır değildi bukadar ilk zamanlardada değildi ama şu son 1 aydır falan oooooo maşallahı var hatta bazen eşime diyorum gece beni tuvalete uyandır diye okadar yani

ben daldım mı zor uyanırım ama eskisi gibi çok uyuyamıyorum

kızlar bende oğlumun ismini söyleyim de yorum yapın, eşim Ekrem olsun istedi onda karar kıldık eşime yanına birşey ekleyelimmi diyorum sen bilirsin diyor hiç yorum yapmıyor bende yanına bir isim daha istiyorum galiba Ekrem Berk nasıl olur sizce:44: soyismimizde uzun ama ilerde oğluşa zor mu olur ki iki isim

canim bence uyumlu olmus isimler birbirine esime bir arkadasi iki isim koy sonra ileride ayni isim ve soyadindan olunca zorluk oluyor demis kendisi boyle bir durumdan sebep 4 kere mahkemeye gitmis isim benzerliginden ama tabiki yinede senin kararin canim bizde kizimiza berin beyza koyacagiz insallah

teşekkürler canım benimde içime sindi gibi, mahkeme işide ilginçmiş bde dört kez.. bende oğlumuz hangisini beğenirse onu kullanır diye düşünüyorum ama bizimki yorum yapmıyor bana bırakıncada kararsız kalıyorum... Berin Beyza da çok güzel olmuş aynı harler olunca daha uyumlu oluyor galiba.. isimleriyle sağlıklı yaşasın kuzular inşallah

iki isimde gayet uyumlu. tek ismde düşünebilirsiniz

Ahh ahh böyle babaneye can kurban olsun bizimki almak ne kelime sormuyor bile oram ağrıyo buram ağrıyo hep şikayet memnuniyetsizlik... canım güle güle giysin iyi günlerde...

valla gönlüm hepinize benim ki giibi bir kayınvalide diler ama malesef duyarlı olanları kadar duyarsız olanlarıda oluyo babaannelerin inş bizede nazar değmez gerçi 2009 dan beri böyleyiz değmez artık herhalde

Son düzenleme:
ikinci doz tetanoz aşımızı olduk
üçüncüsünde Allah kısmet ederse Aralık ayında kızımla gıdecegım:)
hemsıre kız bbebekle gelıceksın felan deyınce bı acaıip oldum
Allah ım hepımıze hayrla saglıkla o günleri görmeyı nasip eder inşallah

Ay kızlar dünden beri benim meleğime bi haller oldu şişmanlıyo heralde güçlenio öle tekmeler atıo ki maşallah kuzuma artık babası da görüyo elini koyan arkadaşlarda hissediyo maşallah bebişime

ya arkadaşlar bebekleriniz için uyku setini naptınız neler düşünüyosunuz
Canim anneannesi yorgan ve nevresim takimi almis englishhome dan.ben de gecen internetten 2 nevresim takimi daha aldim o kadar yeter sanirim.yastik alicam.nefessiz kalmayi onleyen delikli yastiklar varmis onlardan alicam.

kizlar bebekleri emzirirken gogus uclari yara oluyormus.bunu engellemek icin dogumdan once krem kullanmamiz gerekiyormus.ben arastirdim da lansinoh marka bir de mustela marka iyiymis ama hangisi daha iyi bilemedim.duydugunuz bildiginiz tavsiyeniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…