canım benim uykum ağır değildi bukadar ilk zamanlardada değildi ama şu son 1 aydır falan oooooo maşallahı var hatta bazen eşime diyorum gece beni tuvalete uyandır diye okadar yani
kızlar bende oğlumun ismini söyleyim de yorum yapın, eşim Ekrem olsun istedi onda karar kıldık eşime yanına birşey ekleyelimmi diyorum sen bilirsin diyor hiç yorum yapmıyor bende yanına bir isim daha istiyorum galiba Ekrem Berk nasıl olur sizce:44: soyismimizde uzun ama ilerde oğluşa zor mu olur ki iki isim
canim bence uyumlu olmus isimler birbirine esime bir arkadasi iki isim koy sonra ileride ayni isim ve soyadindan olunca zorluk oluyor demis kendisi boyle bir durumdan sebep 4 kere mahkemeye gitmis isim benzerligindenama tabiki yinede senin kararin canim bizde kizimiza berin beyza koyacagiz insallah
kızlar bende oğlumun ismini söyleyim de yorum yapın, eşim Ekrem olsun istedi onda karar kıldık eşime yanına birşey ekleyelimmi diyorum sen bilirsin diyor hiç yorum yapmıyor bende yanına bir isim daha istiyorum galiba Ekrem Berk nasıl olur sizce:44: soyismimizde uzun ama ilerde oğluşa zor mu olur ki iki isim
teşekkürler canım, sadece Ekrem nasıl sizce... geçen anneme Ekrem düşünüyoruz dedim pek beğenmediiki isimde gayet uyumlu. tek ismde düşünebilirsiniz
teşekkürler canım, sadece Ekrem nasıl sizce... geçen anneme Ekrem düşünüyoruz dedim pek beğenmedi
ayy bayıldım yaa çok tatlı gene babaannemiz almış
Ahh ahh böyle babaneye can kurban olsun bizimki almak ne kelime sormuyor bile oram ağrıyo buram ağrıyo hep şikayet memnuniyetsizlik... canım güle güle giysin iyi günlerde...
ayy bayıldım yaa çok tatlı gene babaannemiz almış
valla maşallah babaanneniz güle güle giysin
babaannesine küçük gelir kız bunlar şaka şaka tşk ederiz
haahhaaa valla çok yaşa sen hemşerim çok güldüm haklısın. bir harf kelimenin anlamını nasıl değiştiriyor.
ya arkadaşlar bebekleriniz için uyku setini naptınız neler düşünüyosunuz
Canim anneannesi yorgan ve nevresim takimi almis englishhome dan.ben de gecen internetten 2 nevresim takimi daha aldim o kadar yeter sanirim.yastik alicam.nefessiz kalmayi onleyen delikli yastiklar varmis onlardan alicam.ya arkadaşlar bebekleriniz için uyku setini naptınız neler düşünüyosunuz