- 22 Aralık 2012
- 1.665
- 3
sağol canım bide söyleyen kendi fesat teyzem neyse dediğin gibi boşvermek lazım yarın benim kontrolüm ve şeker yüklemem var çok korkuyorum bugün hiç tatlı yemicem ama yarın saat 2:30da randevum aç tok farketmez dedi doktorum ama bilmiyorum ben genede aç gitcem
insallah normal cikar canim bana hic seker yuklemesi falan yapilmadi doktor baktik sekerine kanda merak edilecek bisey yok dedi bizdede boyle canim
beğenmene sevindim canım bende yeni almıcam ya başka bir ihtiyacımızı alırız şimdi güzel bişey almak isticem ben oda 100den aşağı olmucak onun yerine hem oda hem su hemde bebeğin uzaktan ateşini ölçen cihazlar var ya ondan alcam
beğenmene sevindim canım bende yeni almıcam ya başka bir ihtiyacımızı alırız şimdi güzel bişey almak isticem ben oda 100den aşağı olmucak onun yerine hem oda hem su hemde bebeğin uzaktan ateşini ölçen cihazlar var ya ondan alcam
bencede mantikli tatlim ben besigini almadim bir arkadasimin besigini kullanacagim zaten arkadasta 1 sene bile kullanmadionun yerine birsuru eksik var onu alirim
aynen canım başka ihtiyaçlarını alırsın
insallah normal cikar canim bana hic seker yuklemesi falan yapilmadi doktor baktik sekerine kanda merak edilecek bisey yok dedi bizdede boyle canim
eksikler bitmek bilmiyor ki o yüzden birazcık düşünmek lazım bütceyi
inş çıkmaz ama içimden bi ses çıkcak dio yarın ola hayrola
bencede mantikli tatlim ben besigini almadim bir arkadasimin besigini kullanacagim zaten arkadasta 1 sene bile kullanmadionun yerine birsuru eksik var onu alirim
şimdiki çocuklar ne şanslı annelerimiz kundaklarda büyütmüş az büyüyüncede 2 çift elbisemiz varmış onlarla idare edip büyütmüşler. nerde böyle bezler, giysiler, arabalar. beşik bile yokmuş. o yüzden gereksiz şeyleri alıpta israf etmeyelim. büyüdükçe eksiklerini almak daha mantıklı bence
Banada bugün çalıştığım kurumda birisi çok irileşmişsin dedi morelimi altüst etti.. Halbuki sadece karnım var böyle sipsivri öne doğru gidiyor..Bu zaman kadar aldığım kilo 8.5 bebişin gelişimide iyi maşAllah neden morelimi bozuyorlar ki, ekmek bile yemiyorum doğru düzgün eşimle birlikte bir ekmeği 2 günde zor bitiriyoruz.Sana yağlar, tereyağlar desen öylece duruyor dolapta.. Ağırlık sebze,meyve,et ve kuruyemişte bende. Ha birde eşimin her hafta zorla yedirdiği balıkları unutmamak gerek
şimdiki çocuklar ne şanslı annelerimiz kundaklarda büyütmüş az büyüyüncede 2 çift elbisemiz varmış onlarla idare edip büyütmüşler. nerde böyle bezler, giysiler, arabalar. beşik bile yokmuş. o yüzden gereksiz şeyleri alıpta israf etmeyelim. büyüdükçe eksiklerini almak daha mantıklı bence
Banada bugün çalıştığım kurumda birisi çok irileşmişsin dedi morelimi altüst etti.. Halbuki sadece karnım var böyle sipsivri öne doğru gidiyor..Bu zaman kadar aldığım kilo 8.5 bebişin gelişimide iyi maşAllah neden morelimi bozuyorlar ki, ekmek bile yemiyorum doğru düzgün eşimle birlikte bir ekmeği 2 günde zor bitiriyoruz.Sana yağlar, tereyağlar desen öylece duruyor dolapta.. Ağırlık sebze,meyve,et ve kuruyemişte bende. Ha birde eşimin her hafta zorla yedirdiği balıkları unutmamak gerek
kızlarrrrrrrrr Tünaydın diim :)
nasılsınız görüşmeyeli minnaklarınız ne alemde habersiz kaldım :)
biz 29. haftamızdayız ve şükür iyiyiz tepki vermeye başladı benim sıpa artık :)
faiyezzzzzzzzzzzzz bebemm burdayımmmm geldimmmmmm :)
krizantem benim hergün kanıyor ama dışarıya taşmıyor
burnum akıyomuş gibi oluyo sildiğimde farkediyorum kanadığını
burun tıkanıklığıda yapıyo tabi
ayyy bu arada pikommmmmmmmmmmm benim geliniminn çeyizi ne kaaa güzelllllllllll öyleeeeee vayy vayyyy
Eki Görüntüle 733497 Eki Görüntüle 733498 Eki Görüntüle 733499 bakın kızlar bu dolap vardı evde taptaze bende oda takımı almak istemedim bu dolabı değerlendirdim. sadece annem beşik alacak bide halı alırım al sana bebek odası. büyüdüğünde artık güzelce alırım herşeyini.
evet yaaa sen söyleyince şimdi türk filmelerindeki beşikler geldi gözümün önüne esiken tavana iki çivi çakılırmış urgan baglayıp iki tahtaya ççarsafı sarıp beşik yapıolarmış bizim köydeki evde hala tavandaki çiviler duruyo ayy rahmetli babaannem bugün ikinci kez aklıma gelio rahmet istiyo herhalde hamileyim die mezarınada götürmüyolar beni:2:
Enbitanem nerdesin canımıniçi bak seni çok özledik yokluğun belli oluyor nasılda farkettim olmadığını bu kadar arayı açma özletme kendini
arkadaşlar kızımın odasına perde almıycam daha perdelerim çok yeni evleneli 1 yıl bile olmadı o yüzden evdeki keçelerimle böyle şeyler yapmaya çalışıyorum bebek odası mobilyasında da kalpler varya uyumlu olur herhalde nasıl olmuş sizce
selam herkese nasılsınız bakalım hamişler ve bebişleri
bayadır girmiyordum baya birikmiş sayfalar okuyamadım tabi hepsini.herkes iyidir umarım
pazartesi kontrolümüz var şeker yüklemem yapılacak inşallah güzel çıkar sonçlarım.
bu sene amma bereketli bbenim iki küçüklük arkadaşım var ilkokuldan beri beraberiz 1er sene arayla evlendik
ve onlarda bu ay hamile kaldılar 3ümüzde hamileyiz ne tesadüf bebişlerimiiz beraber büyücek
kızlaar bişey sormak istiyorum yaa uutanıyorum ama sorcam.cinsel ilişki 7.aydan sonra mı yasak yoksa şimdiden yasak mı
korkuyorum bebeğime bişey olmasından.taamam zaten eskisi gibi değil ama yasaksa tamamen keselim diye soruyorum bilen
varsa cvplar mı
arkadaşlar kızımın odasına perde almıycam daha perdelerim çok yeni evleneli 1 yıl bile olmadı o yüzden evdeki keçelerimle böyle şeyler yapmaya çalışıyorum bebek odası mobilyasında da kalpler varya uyumlu olur herhalde nasıl olmuş sizce