2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bildiğim kadarıyla sadece son ay uzak duruluyor yasak die bişey yok hatta son aylarda girlien ilişki doğumu kolaylaştırıyormuş die okumuştum ben deneyimli annelerimiz daha ii bilicektir tabi

anladım canım sağol bende sorun yoksa yasak değil diye biliyorum ama yinede korkuyor insan.

ooohoooo maşllah kocaman dolabın varmış tabiki değerlendirmen ii olmuş belki bikaç tane sticer alır yapıştırırsın havası değişir hehe sende unibaby almışsın

ooohoooo maşllah kocaman dolabın varmış tabiki değerlendirmen ii olmuş belki bikaç tane sticer alır yapıştırırsın havası değişir hehe sende unibaby almışsın

aynen süslemeler yapacağım sadece dolaba odaya falan becerikliyimdir o konuda:))))) evet dün marketten aldım eşime kalsa lazım mı şimdi diyor:))))))

Herkesciklere merhabalar...

pikoloman hepsi çok güzel maşallah güle güle giysin güzel kızın çilekli tulumla kot pantolona bayıldım harika

aynen süslemeler yapacağım sadece dolaba odaya falan becerikliyimdir o konuda:))))) evet dün marketten aldım eşime kalsa lazım mı şimdi diyor:))))))

ooohoooonlara kalsak zaten yandık valla benim kocamın diğer adıda gerek yok serkan onu alalım mı gerek yok bunu alalım mı gerek yok ama sonra gene benim dediğim olur en çokta o kullanır

ooohoooonlara kalsak zaten yandık valla benim kocamın diğer adıda gerek yok serkan onu alalım mı gerek yok bunu alalım mı gerek yok ama sonra gene benim dediğim olur en çokta o kullanır

ayyy nasıl güldüm:)))))))))dün markette gördüm şu ıslak mendilden alalım dedim hemen lazım mı diyor almadım tabi sonra kasaya getirmiş. aklıma geldikçe yavaş yavaş almak daha mantıklı bence

günaydın kızlar kabus gördüm ve yeni uyandım çok kötü yaaaa kendime gelemedim

hayır olsun inşallah.. bende sık sık görüyorum normal galiba...
kızlar bende dün akşam rüyamı gerçek mi ayırt edemedim(okadar derin uyuyorum ki) ama oğlum üstüste 10 dea felan tekme atıyor.
çok güzedi ve çok sert vuruyordu. sabah uyandım acaba rüya mı gerçekmi benim gibi derin uyuyan var mı aranızda tuvalete bile zor kalkıyorum

Minnak oynamadı oynamadı şimdi takla mı atıyo desem halay mı çekiyor desem yapıyor bir şey işte küçük adamcık senin minnoş nasıl ?

ohh ohh ne güzellll nazar değmesinnnn :)
benimki de bu aralar fazlasıyla güçlü ihihi :)

sanki çıkmak istiyorum beni burda tutmayın diyo içerden hahaha :)

benim uykum ağırdır bekarkende öyledi bi derin uykuya dalayım hiç bişey duymam depremi bile hissetmemiştim annem kaldırıyordu tekrar yatıyordum:))))

dolabın çok güzelmiş ve yesyeni belli canım, iyi yapmışsın güle güle kullanın...oğlun büyüdüğünde onunda hoşuna gidecek bir oda alırsın kendimizi kasmaya hiç gerek yok bencede...

bende tam tersı saatte bır tuvalete kalkıyorum cnm

çok güzel olmuş canım, bende kapı süsü ve kendime lohusa tacı yapıyorum keçeden bitirince fotoğrafını paylaşacağım sizinle.. çok profesyonel değilim ama basit şeyleri yapmaya çalışıyorum..

canim ben yazana kadar kizlar cevaplamis zaten bence bir sorun yoksa devam

cok guzel olmuslar canim ellerine saglik

ondan bendede var canim ama kizi icin ne alinacaksa alalim canim diyor

dolabın çok güzelmiş ve yesyeni belli canım, iyi yapmışsın güle güle kullanın...oğlun büyüdüğünde onunda hoşuna gidecek bir oda alırsın kendimizi kasmaya hiç gerek yok bencede...

daha evleneli 1 sene bile olmadı yepyeni dolap ben dışını güzelce süslerim oğluşumun şirin odası olur:)))

benim uykum ağırdır bekarkende öyledi bi derin uykuya dalayım hiç bişey duymam depremi bile hissetmemiştim annem kaldırıyordu tekrar yatıyordum:))))

canım benim uykum ağır değildi bukadar ilk zamanlardada değildi ama şu son 1 aydır falan oooooo maşallahı var hatta bazen eşime diyorum gece beni tuvalete uyandır diye okadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…