2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim ben pek sallama taraftari degilim bebegi sen nasil alistirirsan oyle devam ediyorlarmis bir arkadasim sutunu veriyordu gazini cikariyordu yatiriyordu yatagina o kendi kendine uyuyordu eger cok aglarsa mudahale ediyordu suan kizi hala uykusu gelince sut istiyor sonra yatagina yatip uyuyor tabiki en iyisini sen bilirsin arkadasim

haklısın canım yaa en iyisi ben vazgeçeyim bu sevdadan :KK9:

canim ben pek sallama taraftari degilim bebegi sen nasil alistirirsan oyle devam ediyorlarmis bir arkadasim sutunu veriyordu gazini cikariyordu yatiriyordu yatagina o kendi kendine uyuyordu eger cok aglarsa mudahale ediyordu suan kizi hala uykusu gelince sut istiyor sonra yatagina yatip uyuyor tabiki en iyisini sen bilirsin arkadasim

bende pek sallama taraftarı değilim sonuçta gezmeye falan gittiğinde busefer uyku da sorun yaşanır heryerde sallayamazsın ki bebeği ama çok huysuz olursa mecbur sallıcaz bu arada ENBİTANE nerelerdeydin hoşgeldin ya ben bugün kiloya taktım yaa kendime bakıp bakıp sinir oluyorum çok çirkin oldum yaa evleneli daha 1 sene bile olmadı evlendiğimde 70 kiloydum boyum 172 hamile kaldığımda 77 ydim şimdi 84-85 oldum yaaa top gibiyim bide ben geçen sene evlenmeden önce 15 kilo verdim hepsi geri geldiii:18::KK52::KK52::KK52::KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
kızlar nette ebebek te nivea çantalı bakım seti var 50 tl nasıl sizce içinizde alan var mı?

Canım ben eminönünden 45 tl ye aldım havuzluhandan, e bebek mağazasında da 50 tl idi forum istanbulda, netten alınca bi'de kargo parası vercen
Ürünler güzel çanta bedavaya geliyor hem o da kullanışlı ama ben yine de bi tane de deri çok cepli çanta almak istiyorum :-)

bende pek sallama taraftarı değilim sonuçta gezmeye falan gittiğinde busefer uyku da sorun yaşanır heryerde sallayamazsın ki bebeği ama çok huysuz olursa mecbur sallıcaz bu arada ENBİTANE nerelerdeydin hoşgeldin ya ben bugün kiloya taktım yaa kendime bakıp bakıp sinir oluyorum çok çirkin oldum yaa evleneli daha 1 sene bile olmadı evlendiğimde 70 kiloydum boyum 172 hamile kaldığımda 77 ydim şimdi 84-85 oldum yaaa top gibiyim bide ben geçen sene evlenmeden önce 15 kilo verdim hepsi geri geldiii:18::KK52::KK52::KK52::KK43::KK43::KK43::KK43:

gene verirsin canim sikma canini ben senden 1 kilo onde gidiyorum :KK9:hamile kalmadan once fobimdi kilo almak simdi biraz rahatladim o konuda kuzucum iyi olsunda ben sonra gene filinta gibi olurum hem bize sonra o kilolar lazim olacak emzirecegiz kosturacagiz en onemlisi zaten dogumda 10kilo birden verecegiz canini sikma hic:KK36:

Canım ben eminönünden 45 tl ye aldım havuzluhandan, e bebek mağazasında da 50 tl idi forum istanbulda, netten alınca bi'de kargo parası vercen
Ürünler güzel çanta bedavaya geliyor hem o da kullanışlı ama ben yine de bi tane de deri çok cepli çanta almak istiyorum :-)

ben deri aldim kirmizi renk aldigim yerde baska rengi yoktu kalmamis ama canta cok hosuma gitti adam 100 dedi 80e birakti ben balikesirden aldim

benim oluyor canım abdest aldığımda fark ediyorum ara sıra

demekki normalmis:KK16::KK16:

aynen kızlar başta nasıl ağlarsa öyle devam ediyorlar. benim kardeşim ağladığı an kucağına alırdı annem yapma bırak ağlar susar derdi, şimdi yeğenim o yanında olmayınca ağlıyor hatta ağlayamıyorda tam

gene verirsin canim sikma canini ben senden 1 kilo onde gidiyorum :KK9:hamile kalmadan once fobimdi kilo almak simdi biraz rahatladim o konuda kuzucum iyi olsunda ben sonra gene filinta gibi olurum hem bize sonra o kilolar lazim olacak emzirecegiz kosturacagiz en onemlisi zaten dogumda 10kilo birden verecegiz canini sikma hic:KK36:

bende öyle diorum kendime ama etrafımda bikaç dengesiz var sinirlerimi iice bozuyolar beni görünce şişko naber falan diolar gebertesim gelio

evet canım paragöz olduklarını daha gıtmeden bende dusunuyorum :KK1:
42 tl muayene ucretı dogum 1000 tl sanırım
onceden dokuz eylule gıdıyordum memnundum ama uzak artık
hakkımızda hayırlısı ıns

arkadaşlar merhaba,
hepinize hayırlı doğumlar.
Ayşe035 nickli arkadaşa ulaşmam gerekiyor.Telefon numarası bilen biri rica etsem benim nickimi söyleyip bana ulaşmasını söyleyebilir mi?

arkadaşlar ben evlenmeden önce haftanın her günü spora giderdim o günlerden kalma arkadaşımın hediyesi hiç kullanamadığım spor nike bi çantam var sizce nasıl içinde bitane polarlı gözüde var sıcak tutan

Eklentiler

• $Fotoðraf0377.jpg
    $Fotoðraf0377.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 17
  • $Fotoðraf0378.jpg
    $Fotoðraf0378.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 32
arkadaşlar merhaba,
hepinize hayırlı doğumlar.
Ayşe035 nickli arkadaşa ulaşmam gerekiyor.Telefon numarası bilen biri rica etsem benim nickimi söyleyip bana ulaşmasını söyleyebilir mi?

canim bizim topigi acan kisi ayse hayirdir biseymi oldu bizim kizlara sorayim bilen varsa ulasirlar insallah

arkadaşlar ben evlenmeden önce haftanın her günü spora giderdim o günlerden kalma arkadaşımın hediyesi hiç kullanamadığım spor nike bi çantam var sizce nasıl içinde bitane polarlı gözüde var sıcak tutan

cok guzelmis tatlim al sana bebek cantasi bide kucuk termos aldinmi harika bence:KK16:

bende öyle diorum kendime ama etrafımda bikaç dengesiz var sinirlerimi iice bozuyolar beni görünce şişko naber falan diolar gebertesim gelio

cnm bende senin gibiydim takıyordum hala da takıyorum ama her sabah her akşam tartılıyorum...bende evlendiğimde 53 kiloydum eşim kiloluydu ama sonra hemen hamile kaldım ilk bebeğime 5.5 aylıkken gebeliğim sonlandı vitamin eksikliğinden yani folik asit eksikliğindenmiş...ve ben ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 24.haftaya kadar 8 kilo almıştım doğum yaptım 63 e düştüm sonra vitaminlere başladım 9 ay kullandım ve tekrar hamile kalmak için zayıflayayım dedim doktorum izin vermedi...sonra verilsin dedi...ve 9 aydan sonra hamile kaldığımda 77 kiloydum...ilk başlarda mide bulantısından 74 e kadar düştüm şuan 25 haftalık hamileyim ve 82 kiloyum ve tok karnına...tam 5 kilo almışım...bunada şükür tek istediğim bebeğimin sağlıklı olması...ama beni sorarsan çirkin ördeğin birine benziyorum :KK1::KK1::KK1: kendimi beğenmiyorum eşimede diyorum ben ne hala geldim 1.5 senede o hiçöbir şey demiyor ye karıcığım ye diyor...:KK1::KK1::KK1::KK1: bu şekilde kilo alımım devam ederse 87 yle ancak doğururm ama ben bu ay daha çok aldım 1 ayu önce gittiğimde 79 dum şimdi 82 ama daha randevumna 1 hafta var.

aman takilma o densizlere ne gicik insanlar var ya en hassas donemdeyiz soylenirmi hic boyle neyse tatlim sende yuvarlaniyoruz iste de sende onlarla dalga gec

sağol canım bide söyleyen kendi fesat teyzem neyse dediğin gibi boşvermek lazım yarın benim kontrolüm ve şeker yüklemem var çok korkuyorum bugün hiç tatlı yemicem ama yarın saat 2:30da randevum aç tok farketmez dedi doktorum ama bilmiyorum ben genede aç gitcem

çok güzelmiş canım rengide güzel kullanırsın sen bilirsin ama yeni almana gerek yok

çok güzelmiş canım rengide güzel kullanırsın sen bilirsin ama yeni almana gerek yok

beğenmene sevindim canım bende yeni almıcam ya başka bir ihtiyacımızı alırız şimdi güzel bişey almak isticem ben oda 100den aşağı olmucak onun yerine hem oda hem su hemde bebeğin uzaktan ateşini ölçen cihazlar var ya ondan alcam

X