2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şubat ayında bebeği kaybetmeseydim bende 2013 eylül annesi olacaktım hala gebelik bekliyorum.Allah bidaha yaşatmaz inşallah yarım kalmış bi hamilliği

bence normal aynısı banada oluyor. bazen çok sert bazen normal. yürüyüşten sonra yorulduğumda falan sert oluyor. hatta 2. doz aşımı olmaya gittiğimde hemşire kalp atışlarına baktı karnın ne kadar sert dedi bi yerde toplanmış savunmaya geçiyor bi doktora gidip baktır dedi bende düşünmeye başladım. doktora söylediğimde kafası henüz aşağıda değil ondan sertleşme oluyor gayet normal dedi

şubat ayında bebeği kaybetmeseydim bende 2013 eylül annesi olacaktım hala gebelik bekliyorum.Allah bidaha yaşatmaz inşallah yarım kalmış bi hamilliği

amin canım çok üzülür insan ama elden ne gelir ondada bi hayır vardır çok zor ama sabret bak herşey o kadar güzel olacak ki:))

kızlar nette ebebek te nivea çantalı bakım seti var 50 tl nasıl sizce içinizde alan var mı?

günaydın annecikler ve kıymetli bebecikler

bu sabah çok güzel uyumuşuz söylemesi ayıp yeni uyandık istanbulda yağmur var ve sonunda biraz serinledik :) pikocum aldıkların çok çok güzel Rabbim güle güle sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin inşallah ne güzel örgüde yapmışlar benim yavruma babannesi birtane hırka ördü ananesi hiç oralı değil, herşeyin hazırı var onlardan alırım diyor :)

bende bugun ıkıncı tetanoz asımı olmaya gıdecegım
haızr bu hafta ıcın rapor almısken bunu da halledeyım dedım:)

ohhhh hayat sana güzel,ben 6 da uyanıyorum hergün,,,sağol canınm,aminnnn,ben örgüye çok meraklıyımdır,onun ayrı bi yeri oluyor,benim annemde çok güzel şeyler örer fakat gözlerinden ameliyat oldu,öremiyor,kayınvalidemle eşimin babannesi sağolsunlar hiç boş kalmıyolar örüp örüp duruyorlar

canım valla bende raporlu olduğumdan böyle yoksa hergün asya yakasına geçip üç araç değiştiriyordum neyse ki geçti o günler darısı başınıza artık :) dün baş ağrısından yani çok sevgili migrenimin yüzünden gece 4te kalktım bir daha da uyumadım çok şükür bugün normale döndü dışarı çıkabilsem kermes açılmış her yerde bende birkaç tane örgü alacağım hoşuma giden şeyler oluyor ama ben öremiyorum

ooo pikocum güle güle giydir bebeğine inş hepsi ayrı ayrı güzel k.validenin ve büyükannenin ellerine sağlık ben örgü sevmem pek ama sen güle güle sıcacık giydir inş

hepsi cok guzel pikolaman canim Rabbim guzel gunlerde giymeyi nasip etsin benim orguler cok diyordum seninkileri gorene kadar benimde buyukanneler ormus hem bana hem kizima daha ormeyin dedim kayinvalidemde kermesten almis bir iki tane burda cok giyilmiyor ama hepsini giydirir resmini ceker buyukannelere yollarim artik:)

günaydın kızlar kabus gördüm ve yeni uyandım çok kötü yaaaa kendime gelemedim

hayir diyelim hayir olsun canim hamilelikte kabus gormek normalmis oyle duymustum

bende bugun ıkıncı tetanoz asımı olmaya gıdecegım
haızr bu hafta ıcın rapor almısken bunu da halledeyım dedım:)

ben hic tetenoz vurulmadim canim gerekli biseymi acaba gercekten?

kızlar nette ebebek te nivea çantalı bakım seti var 50 tl nasıl sizce içinizde alan var mı?

ben almıştım canım iki ay önce özdilekten güzel içinde herşey var altaçma fln çanta da makul boyutlarda 39,90a almıştım netten alacaksan biraz daha araştır istersen civilde falan da online satışı oluyor onlara da bi bak derim tek tek hesaplamıştım 50tl.yi geçiyor ürünler :))

kızlarrrrrrrrr Tünaydın diim :)

nasılsınız görüşmeyeli minnaklarınız ne alemde habersiz kaldım :)

biz 29. haftamızdayız ve şükür iyiyiz tepki vermeye başladı benim sıpa artık :)

faiyezzzzzzzzzzzzz bebemm burdayımmmm geldimmmmmm :)

kizlar benim dun gece burnum kanamis sizinde oluyormu suan hala basim agriyor

krizantem benim hergün kanıyor ama dışarıya taşmıyor
burnum akıyomuş gibi oluyo sildiğimde farkediyorum kanadığını
burun tıkanıklığıda yapıyo tabi

ayyy bu arada pikommmmmmmmmmmm benim geliniminn çeyizi ne kaaa güzelllllllllll öyleeeeee vayy vayyyy

cevabin icin tesekkurler canim benimde genelde oyle oluyordu burnum tikaniyordu ama bugunki gece genzime dolmus bide uyandigimda yine kanamaya basladi gene olursa bir doktora danisayim acaba tansiyonummu yukseldi

cevabin icin tesekkurler canim benimde genelde oyle oluyordu burnum tikaniyordu ama bugunki gece genzime dolmus bide uyandigimda yine kanamaya basladi gene olursa bir doktora danisayim acaba tansiyonummu yukseldi

ben sorduğumda damarlar genişleme yaptığından dolayı kanama olabiliyo demişti
sen yine de bi sor tatlım bakalım başka bi açıklama oluyomuymuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…