Canım bende son 10 gündür net hissetmeye başladım ve 2 gündür ise herhalde tekme yada elini hissediyorum dediğin gibi benimde ilk hamilelik bende tam anlayamıyorum bazen karnım çok sertleşiyor patlıycakmış gibi oluyor bazende çok yumuşak bu normalmidirki acaba...
şubat ayında bebeği kaybetmeseydim bende 2013 eylül annesi olacaktımhala gebelik bekliyorum.Allah bidaha yaşatmaz inşallah yarım kalmış bi hamilliği
inşallah canım.sizin de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahamin canım çok üzülür insan ama elden ne gelirondada bi hayır vardır çok zor ama sabret bak herşey o kadar güzel olacak ki:))
inşallah canım.sizin de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
günaydın annecikler ve kıymetli bebecikler
bu sabah çok güzel uyumuşuz söylemesi ayıp yeni uyandıkistanbulda yağmur var ve sonunda biraz serinledik :) pikocum aldıkların çok çok güzel Rabbim güle güle sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin inşallah ne güzel örgüde yapmışlar benim yavruma babannesi birtane hırka ördü ananesi hiç oralı değil, herşeyin hazırı var onlardan alırım diyor :)
ohhhh hayat sana güzel,ben 6 da uyanıyorum hergün,,,sağol canınm,aminnnn,ben örgüye çok meraklıyımdır,onun ayrı bi yeri oluyor,benim annemde çok güzel şeyler örer fakat gözlerinden ameliyat oldu,öremiyor,kayınvalidemle eşimin babannesi sağolsunlar hiç boş kalmıyolar örüp örüp duruyorlar
kızlar bunlar cimcimemin çeyizleri,hastane çıkışı,peluş batataniye,yastık,yorgan,bebek arabası,ve örgülerinin bi kısmını daha çekmedim,onlar dolabın üst tarafındaydı üşendim açıkcası,ama doğuma yakın hepsini çekerim inşlh eksikleri tamamlayalımda bi
Eki Görüntüle 733169 Eki Görüntüle 733187 Eki Görüntüle 733185 Eki Görüntüle 733184 Eki Görüntüle 733183 Eki Görüntüle 733182 Eki Görüntüle 733181 Eki Görüntüle 733180 Eki Görüntüle 733179 Eki Görüntüle 733178 Eki Görüntüle 733177 Eki Görüntüle 733176 Eki Görüntüle 733175 Eki Görüntüle 733174 Eki Görüntüle 733173 Eki Görüntüle 733172 Eki Görüntüle 733171 Eki Görüntüle 733170 Eki Görüntüle 733188
günaydın kızlar kabus gördüm ve yeni uyandım çok kötü yaaaa kendime gelemedim
bende bugun ıkıncı tetanoz asımı olmaya gıdecegım
haızr bu hafta ıcın rapor almısken bunu da halledeyım dedım:)
kızlar nette ebebek te nivea çantalı bakım seti var 50 tl nasıl sizce içinizde alan var mı?
kizlar benim dun gece burnum kanamis sizinde oluyormu suan hala basim agriyor
kızlarrrrrrrrr Tünaydın diim :)
nasılsınız görüşmeyeli minnaklarınız ne alemde habersiz kaldım :)
biz 29. haftamızdayız ve şükür iyiyiz tepki vermeye başladı benim sıpa artık :)
faiyezzzzzzzzzzzzz bebemm burdayımmmm geldimmmmmm :)
krizantem benim hergün kanıyor ama dışarıya taşmıyor
burnum akıyomuş gibi oluyo sildiğimde farkediyorum kanadığını
burun tıkanıklığıda yapıyo tabi
ayyy bu arada pikommmmmmmmmmmm benim geliniminn çeyizi ne kaaa güzelllllllllll öyleeeeee vayy vayyyy
cevabin icin tesekkurler canim benimde genelde oyle oluyordu burnum tikaniyordu ama bugunki gece genzime dolmus bide uyandigimda yine kanamaya basladi gene olursa bir doktora danisayim acaba tansiyonummu yukseldi
Canım günaydın bende de hiç geçmedi bu mide bulantıları 9 ay sürecek gibi gözüküyor anlaşılan... Park yatağa gelince aparatsız bir model baksaydın bozulma olasılığınıda göz önünde bulundurursak bence bu modeli alma derim yazık günah daha kullanışlı modellere bakmanı tavsiye ederim inşallah aramızda bu modeli kullanan çıkar sana tavsiyelerde bulunur....[/Q
günaydın canım.gerçekten biz 9 ay çekeceğiz bu bulantıları galiba.Doktorum demiştiki bana ne güzel işte annesi miğden bulanıyosa ben burdayım iyiyim diyo sana demişti bende öyle teselli oluyorum iştepark yatak ta temmuz annelerinden biriyle görüştüm o da almış çok güzel çok memnunum diyo ama daha bebişi doğmamış tabi.Başka bir yorumlarda da aparatının çok dandik olduğunu söylemişler. ama aparat bozulsa da elle sallama özelliği varmış.ya beni işte otomatikliği cezbediyo bozulamayacaksa sese duyarlı bebek ağlamaya başladığında otomatik sallanamaya başlıyo.siz kaça aldınız ya da alacaksınız bu 190tl
Canım günaydın bende de hiç geçmedi bu mide bulantıları 9 ay sürecek gibi gözüküyor anlaşılan... Park yatağa gelince aparatsız bir model baksaydın bozulma olasılığınıda göz önünde bulundurursak bence bu modeli alma derim yazık günah daha kullanışlı modellere bakmanı tavsiye ederim inşallah aramızda bu modeli kullanan çıkar sana tavsiyelerde bulunur....[/Q
günaydın canım.gerçekten biz 9 ay çekeceğiz bu bulantıları galiba.Doktorum demiştiki bana ne güzel işte annesi miğden bulanıyosa ben burdayım iyiyim diyo sana demişti bende öyle teselli oluyorum iştepark yatak ta temmuz annelerinden biriyle görüştüm o da almış çok güzel çok memnunum diyo ama daha bebişi doğmamış tabi.Başka bir yorumlarda da aparatının çok dandik olduğunu söylemişler. ama aparat bozulsa da elle sallama özelliği varmış.ya beni işte otomatikliği cezbediyo bozulamayacaksa sese duyarlı bebek ağlamaya başladığında otomatik sallanamaya başlıyo.siz kaça aldınız ya da alacaksınız bu 190tl
canim ben pek sallama taraftari degilim bebegi sen nasil alistirirsan oyle devam ediyorlarmis bir arkadasim sutunu veriyordu gazini cikariyordu yatiriyordu yatagina o kendi kendine uyuyordu eger cok aglarsa mudahale ediyordu suan kizi hala uykusu gelince sut istiyor sonra yatagina yatip uyuyor tabiki en iyisini sen bilirsin arkadasim