2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
kızlar nette ebebek te nivea çantalı bakım seti var 50 tl nasıl sizce içinizde alan var mı?

Canım ben eminönünden 45 tl ye aldım havuzluhandan, e bebek mağazasında da 50 tl idi forum istanbulda, netten alınca bi'de kargo parası vercen
Ürünler güzel çanta bedavaya geliyor hem o da kullanışlı ama ben yine de bi tane de deri çok cepli çanta almak istiyorum

ben deri aldim kirmizi renk aldigim yerde baska rengi yoktu kalmamis ama canta cok hosuma gitti adam 100 dedi 80e birakti ben balikesirden aldim

benim oluyor canım abdest aldığımda fark ediyorum ara sıra

demekki normalmis

evet canım paragöz olduklarını daha gıtmeden bende dusunuyorum
42 tl muayene ucretı dogum 1000 tl sanırım
onceden dokuz eylule gıdıyordum memnundum ama uzak artık
hakkımızda hayırlısı ıns

arkadaşlar merhaba,
hepinize hayırlı doğumlar.
Ayşe035 nickli arkadaşa ulaşmam gerekiyor.Telefon numarası bilen biri rica etsem benim nickimi söyleyip bana ulaşmasını söyleyebilir mi?

arkadaşlar ben evlenmeden önce haftanın her günü spora giderdim o günlerden kalma arkadaşımın hediyesi hiç kullanamadığım spor nike bi çantam var sizce nasıl içinde bitane polarlı gözüde var sıcak tutan

Eklentiler

• $Fotoðraf0377.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 17
  • $Fotoðraf0378.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 32
arkadaşlar merhaba,
hepinize hayırlı doğumlar.
Ayşe035 nickli arkadaşa ulaşmam gerekiyor.Telefon numarası bilen biri rica etsem benim nickimi söyleyip bana ulaşmasını söyleyebilir mi?

canim bizim topigi acan kisi ayse hayirdir biseymi oldu bizim kizlara sorayim bilen varsa ulasirlar insallah

cok guzelmis tatlim al sana bebek cantasi bide kucuk termos aldinmi harika bence

canım yok öemli bir durum değil
bir konuda haber bekliyordum ondan.telefonu yok bende.
bana ulaşsa çok iyi olur
sana zahmet olacak.
çok teşekkür ediyorum.

bizim topige yazdim canim haber veren olur insallah ayse uzun zamandir gene ortalarda yok ama gelir yakinda insallah

çok güzelmiş canım rengide güzel kullanırsın sen bilirsin ama yeni almana gerek yok

çok güzelmiş canım rengide güzel kullanırsın sen bilirsin ama yeni almana gerek yok

beğenmene sevindim canım bende yeni almıcam ya başka bir ihtiyacımızı alırız şimdi güzel bişey almak isticem ben oda 100den aşağı olmucak onun yerine hem oda hem su hemde bebeğin uzaktan ateşini ölçen cihazlar var ya ondan alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…