2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım rabbim kabul etsin,bir tane ayeltel kursi okudum,allah hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlh

ayyy arkadaşlar öldüm bugün valla kayınvalidem sağolsun evimin camlarını siliverdi bende bütün perdelerimi yıkadım ütüledim ama belim koptu valla
PİKOOO hani bebeğinin cicilerini paylaşıyodun sen bakiiim

Geçmiş olsun canım ya şu insanlarda biraz insaf olsun artık ya umarım iyisindir

Arkadaşlar nereye gittiniz ya gittikçe azalıyoruz yakında herhalde kendim yazar kendim yorum yapar olurum temmuz annelerine girdimde az önce kaynıyor bir sohbet bir sohbetki sormayın herkes gelsin eylül annelerinden sohbet edelim sayılı günlerimiz kaldı içim sıkılıyor aklıma doğum geldikçe pofffff patlıycam şimdikkk

canım burdayız sıkmasana sen canını doğumu düşünerek sakinleş bebeğine dokun onu hisset gerisi en hayırlı şekilde olsun inşallahhh

merhaba kızlar bugün çok rahatsızdım çok kötü mide bulantısı yaşadım çok şükür şimdi iyiyim,kızımın park yatağını alacağım ama hala kararsız kalıyorum size bir resim ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum,yatağın üst kısmı aparatı sayesinde otomatik sallanıyor ama aparat çabuk bozulursa hiç bişeye yaramazmı diye düşünüyorum 6 aydan sonra aşağı geçiliyo ve aşağı sallanmıyomuş normal sallama demir aparat bunda yok,sizce ne yapmalıyım hem hoşuma gidiyo hem işe yaramazsa diye korkuyom fikirlerinizi bekliyorum internetten bakmak isterseniz markası maksima swing otomotik sallanan park yatak diye geçiyo

Tatlım ben Ege'de kıyafetlerini hep granül sabun ile yıkamıştım.Hacı şakir lavanta..Yumuşatıcı için ayrı bir yumuşatıcı almamıştım, vernele devam etmiştim.Gene öyle yapmayı planlıyorum.
Ama artık sıvı çamaşır deterjanları çok revaçta ve bebeklere özel yumuşatıcılar da birsürü marka oldu..İstersen onlardan birini de tercih edebilirsin.

Canım günaydın bende de hiç geçmedi bu mide bulantıları 9 ay sürecek gibi gözüküyor anlaşılan... Park yatağa gelince aparatsız bir model baksaydın bozulma olasılığınıda göz önünde bulundurursak bence bu modeli alma derim yazık günah daha kullanışlı modellere bakmanı tavsiye ederim inşallah aramızda bu modeli kullanan çıkar sana tavsiyelerde bulunur....

ewt canım paylaşıcaktım güya,ama iş de çok yoğundum ondan paylaşamadım tatlım

kızlar bunlar cimcimemin çeyizleri,hastane çıkışı,peluş batataniye,yastık,yorgan,bebek arabası,ve örgülerinin bi kısmını daha çekmedim,onlar dolabın üst tarafındaydı üşendim açıkcası,ama doğuma yakın hepsini çekerim inşlh eksikleri tamamlayalımda bi

Gunaydin guzel annisler..
Pikolomancim cicileriniz cokguzelmis iyi gunlerde minik prensesimiz kullansin..
Kizlar bende dr dayim seker yuklememi yaptirmaya ve cimcimemi gormeye geldim bakalim dr yanina gidince nekadarlik oldugunu ogrenecegim..

günaydın,kızlar keyifli günler diliyorum.Hem çalışıp hem de hamileliğin keyfini çıkarmak biraz sınırlı olsa da:) dün imzaya sunulan öneri için bugün 6 aylık izin için başbakan açıklama yapacak,yüreğim ağzımda diyebilirim.Bebek hareketleriniz ne durumda diye soracağım.Oğlum kibar kibar tekmeler atarken artık sanırım taklalar atıyor,ilk hamilelik olduğu için ne olup bittiğini kestiremiyorum haliyle.sanki dönüyor duruyor,böyle hissetmem normal mi?

günaydın canım,evt bebeişlerin hareketleri çok değişti,tekme kafa göz dalıyolar artık,dönüyolar fırıldak fırıldak..
ya inşlh şu yasa çıkar,çk umudum yok ama en azından kesinleşse bizde boşa beklemeyiz böle...neyse cnm sen bişiler öğrenirsen bizide bilgilendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…