2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

BU arada herkese GÜNAYDIN

herkesin günü güzel geçer inş...kulunç cnm şu yasa çıkarsa bizide bilgilendir bir zahmet...artık çalışmak iyice zor geliyor..ben doğumdan sonra da çalışmayacam zaten o yüzden ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi...

günaydın kızlar kabus gördüm ve yeni uyandım çok kötü yaaaa kendime gelemedim

kızlar bebeğimin kalp atışını elimle hissedebilir miyim karnım durmadan kalp gibi atıyordu elimi koydum sürekli aynı tempoda atıyor

pikom maşallah bu örgüleri senmi ördün...güle güle giysin meleğin hepsi birbirinden güzel......

allah razı olsun canım...yok kız nerde örücem ben,çalışmaktan kendime bile zor zaman ayırıyorum,kayınvalidem ördü,daha remini çekmediğim örgüleri var,patiklerinide eşimin babannesi ördü,sağolsunlar,ben çok severim örgüyü

Son düzenleme:
günaydın kızlar kabus gördüm ve yeni uyandım çok kötü yaaaa kendime gelemedim

günaydın canım
hayır diyelim hayır olsun.rüyanı düşünme hayra yor canım.Bende her gece flim gibi rüyalar gürüyorum eşim çok gülüyor bana.bazıları gerçekten komik bazılarıda seninki gibi kabus şeklinde.nihat hatipoğlundan dinlemiştim bu tür rüyalar gördüğünüzde sol tarafına dönüp 3 defa tükürün ve euzubillahimineşşeytanirracim diyin ve rüyanızı artık düşünmeyin demişti.

günaydın canım
hayır diyelim hayır olsun.rüyanı düşünme hayra yor canım.Bende her gece flim gibi rüyalar gürüyorum eşim çok gülüyor bana.bazıları gerçekten komik bazılarıda seninki gibi kabus şeklinde.nihat hatipoğlundan dinlemiştim bu tür rüyalar gördüğünüzde sol tarafına dönüp 3 defa tükürün ve euzubillahimineşşeytanirracim diyin ve rüyanızı artık düşünmeyin demişti.

sağolasın evet canım aynısını yaptım kalkar kalkmaz kötü rüya gördüğümde tekrarlıyorum zaten.

kızlar günaydın uzun zamandır çantalara bakıyordum en sonun karar verdim ve dün bu çantayı aldım $03[1].jpg özellikle böyle sonradan da kullanbileceğim birşey rengide aynısı:KK16:

hıçkırık bir kaç tane atıp duruyordu bu sefer ki uzun sürdü yada iyice büyüdüğü içinmi ben öyle yakın hissettim acaba

:) bilmem olabilir ama çok tatlılar yaaa allahım nazarlardan korusun inşallah evlatlarımızı.27. haftadan sonra kalp atışları anne karnına
kulak dayayınca duyulduğunu okumuştum biz denedik daha duyulmuyor ama siz bizden 1 hafta büyüksünüz denetin bakalım akşam

canım güle güle giydir inşallah hepsi de çok güzellermiş :nazar: annem geçen hafta geldi ve bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik biz 30 derecede yıkamama rağmen o küçük çoraplar çekmiş sende görünce söyleyeyim dedim :)) aklında olsun canım çoraplar çok küçük ondan mıdır nedir iyice küçülmüş elde çitilemek en doğrusu sanırım..

amin sağol canım. o küçük görünenler pantolan çorap tarzı ya ondan çok ufak görünüyor:))))) artık çekmemesi için ya elde yaparım yada hassas yıkamaya atarım:)))) çok tatlılar minicik herşeyleri:)))

allah razı olsun canım...yok kız nerde örücem ben,çalışmaktan kendime bile zor zaman ayırıyorum,kayınvalidem ördü,daha remini çekmediğim örgüleri var,patiklerinide eşimin babannesi ördü,sağolsunlar,ben çok severim örgüyü
maşallah kayınvalidene güle güle giysin...

kızlar ya ben ılk tetanoz aşımı oldum ama 2 gundur kolum çok ağrıyo. yabaılceğim bırşey var mıkı.....

ben ilkini yaptırdığımda ebe kolun ağrırsa kolonyayı dolapta soğut ve pamukla üzerinde beklet dedi. ama şükürler olsun ilkinde ikincisinde hiç ağrımadı sadece dokununca veya elimi kaldırdığımda ağrı hissettim oda normal yani

:) bilmem olabilir ama çok tatlılar yaaa allahım nazarlardan korusun inşallah evlatlarımızı.27. haftadan sonra kalp atışları anne karnına
kulak dayayınca duyulduğunu okumuştum biz denedik daha duyulmuyor ama siz bizden 1 hafta büyüksünüz denetin bakalım akşam

valla hıçkırığını biliyorum bi kaç tane arka arkaya olup duruyordu, sabah kalkmamla aynı tempoda karnımın attığını hissettim elimi tam oraya koydum insanın kalbi atar ya aynı öyle arka arkaya geçmedi bir müddet korktum hatta bu nasıl hıçkırık diye, hemen buraya yazdım

günaydın,kızlar keyifli günler diliyorum.Hem çalışıp hem de hamileliğin keyfini çıkarmak biraz sınırlı olsa da:) dün imzaya sunulan öneri için bugün 6 aylık izin için başbakan açıklama yapacak,yüreğim ağzımda diyebilirim.Bebek hareketleriniz ne durumda diye soracağım.Oğlum kibar kibar tekmeler atarken artık sanırım taklalar atıyor,ilk hamilelik olduğu için ne olup bittiğini kestiremiyorum haliyle.sanki dönüyor duruyor,böyle hissetmem normal mi?
:emir_bebek:

Canım bende son 10 gündür net hissetmeye başladım ve 2 gündür ise herhalde tekme yada elini hissediyorum dediğin gibi benimde ilk hamilelik bende tam anlayamıyorum bazen karnım çok sertleşiyor patlıycakmış gibi oluyor bazende çok yumuşak bu normalmidirki acaba...

bu arada pikolaman aldıkların çok cici en güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin RABBİM. örgülerde çok güzeller ellerine sağlık
ben sadece battaniye yapabildim, yelek falan tam bilmediğim için yapamadım

X