tahmin edebiliyorum ama razıyım herseye yeterki saglıklı bi şekilde kucagımıza alalım bebişlerimizitabiki olur :) ama benim gibi yaramaz bir oğlunuz varsa dinlenmeniz pek mümkün değil :) gece gündüz karışık yaşıyoruz ışte. Hamileliğn tadını çıkartn. Sonrası hem güzel hem zor. Büyük sorumluluk :) sinir krizleri bile geçirebilirsiniz
tahmin edebiliyorum ama razıyım herseye yeterki saglıklı bi şekilde kucagımıza alalım bebişlerimizi
tahmin edebiliyorum ama razıyım herseye yeterki saglıklı bi şekilde kucagımıza alalım bebişlerimizi
cinsiyetini nekadarlıkken öğrendin ?ışte bende böyle diyordum :) tam bi sene önce :)
5+4 luyosun cuma gunu canım
aaaakızlar ben bulantı bilekliği sipariş ettım bakalım işe yarayacakmı ?
önümüzdeki pazartesi mi ?ya ben ya ben ne oluyorum p.tesi 9 mart sat
bu arada sol kasığıma ince ince sancı vuruyooo :18:
cinsiyetini nekadarlıkken öğrendin ?
kalp atıslarını nezamn duydun?
karnın nezamn cıkmaya basladı ?
bunların 3unu istiyorumsen kaşındın buraya gelmekle basına bela olduk...
ayyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onun azını burnunu kurban olurum yaradanaaaheralde babası bizim ufaklıga öğretmiş dün geceden beri oglum gelip gidip ''anne bebe öççemm'' yani anne bebeği öpücem diye tshirtümü kaldrıp göbeğimi öpüyor ve gidiyor.nasıl duygulandım anlatamam.. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah ya.. küçük abi olcak benim oglum:))
senın ikizlerin oldugu için:13: belki sana ayrıyetten testler yapıyo olabılır ısallah guzel sonc alırsınkızlar merhaba bugun doktor bende bır suru test istedi 17 tane kalsıyum glukoz potasyum hemogram tam idrar testi daha birsürü size yapıldımı 6 haftalık daha mınnoşlarım bırazdan sonucları alıcam ınsallah hersey guzeldir kızlar bide bende acayip baş agrısı oluyo bide tansiyon düşüklüğü okadar bide feci şekılde uyuyorum ıkı gundur işi astım bakalım su 3 ayımızı bı atlatsak allahın izniyle
aaaa
oda neyin nesi
teşekkur ederız guze dıleklerı ıcın darısı basımıza ınsallah.Merhabalar kızlar. Bende 2o12 aralık annesiyim. Zaman ne de çabuk geçti diye düşünüyorum. Hamilelik çok farklı bişeymis gerçekten. Şimdi biz 4 aylık olduk bile :) sizde umarım sağlıkla hayırlısiyla kavuşursunuz yavrularınıza :)
aaa masallahh masallahhh ooohh sımdı kesın gozukur kese bence sen bılırsın ama bne senın yerınde olsam hemen gıderdımkızlar bugün iğne günümdü hazır hastaneye gitmişken hcg için de kan verdim:)))sonuç 4599 çıktı ama doktorum 25ine randevu verdi çok geç sanki erken gitsem de görülür bebişim gibi geliyor daha keseyi bile görmedim çok küçük bir şey göstermişti ama görememiştim ben
aaaaforumda okudum hemen araştırdım internette satılıyor denemekten zarar gelmez dedim aldım bildiğin bileklikmiş. bulantıyı azaltıcı etkisi varmış Bileklikte bulunan plastik pim P6 akapuntur noktasına baskı uygular. Buraya uygulanan baskının, bulantı ve kusma hissini azalttığı bilinmektedir. diyor açıklamalarında deneyeyım bakalım sziede tavsiye ederim işe yararsa
aaa masallahh masallahhh ooohh sımdı kesın gozukur kese bence sen bılırsın ama bne senın yerınde olsam hemen gıderdımcunkı doktorum 1000lere gelınce kese anca gorunur dedı senınki 4000i gecmıs masallahhhh
doktorum o kadar dolu ki 15 gün önceden almak gerekiyor randevuyu başka doktora gidelim desem eşim sabırsızsın diye kızıcak:)))meraktan ölebilirim amaaa bennn:))
aaaa aşk olsun o nasıl söz oyle
hahaha ay yandık desene baş belası oldun cıkdın
şaka şaka tatlı belam
benim eşim benden sabırsız gecen gun benı arıyo iş yerınde işi gucu yok benım betamı hesaplamıs dıyokı cuma gunu doktora gıdıcezya askımmdoktorum o kadar dolu ki 15 gün önceden almak gerekiyor randevuyu başka doktora gidelim desem eşim sabırsızsın diye kızıcak:)))meraktan ölebilirim amaaa bennn:))