2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım benim hiç bunu kafaya takma, çok yakında görüneceğine eminim. Doktor bakmadan önce sadece kese görünebilir demişti bana da. Sen içini rahat tut, keyfini çıkar.

açıkçası gidene kadar keseyi bile görebileceğimi düşünmüyodum çünnkü pazartesi hcg 121 çıktı çok düşük geldi bana nedense.. perşembe sağlık ocağında tekrar yaptım kan testini cuma öğleden sonra belli oldu sonucu bilmeden girmiştim muayeneye zaten hcg bu kadar düşükken görebileceğimi hiç sanmıyodum ama çok şükür gördüm keseyi çıktıktan sonra doktor bi kan tahlili daha istedi cuma günü tekrar kan verdim perşembe günkü değerim 121 den 512 ye yükselmişti ve muayene günü verdiğim tahlilimde yani 1 gün sonra 1222 olmuş çok sevindim hemen bu kadar yükselmesine bu vesileyle kesemizide görmüş olduk
:KK16:

cnm hayırlı uğurlu olsun tebrikler :KK9: 6 haftalık ken kalp atışı duyma şansı oluyomu ?:44:
bende merak edıyorum ya cuma gunu 6 haftamı bıtırmıs oluyorum duyulurmu acaba ?
:))) kızzz inanma öle şeylere ben kestirdim yani yapcak bişey yok. tüy kıl neyse gitse hafifleriz işte ne güzzel:)) boya konusunda geçen gün kuaförde gördüm karnı burnunda boyatıyordu. buna cesaret edemezdim. varsın saçımın dip boyaları çıksın içim rahat etsin dedim kendime:)))
boyada kesınlıkle yaprımayın ılk 3 ay bebek vcudumuzdan beslenıyo ve vcudumuza kımyasal bı etkı suruyoruz cok tehlıkelı
hım mantıklıymış canım ama saçlarım çok uzamıştı belimde nerdeyse.yazında hamile halimle iyice fenalık gelir o saclarla ondan kestirmek istiyorum ama en azından 3 ay dolsun bari
aynen azcık sabret bişey olmaz bebiş için deger bence :21:

bende merak edıyorum ya cuma gunu 6 haftamı bıtırmıs oluyorum duyulurmu acaba ?

boyada kesınlıkle yaprımayın ılk 3 ay bebek vcudumuzdan beslenıyo ve vcudumuza kımyasal bı etkı suruyoruz cok tehlıkelı

aynen azcık sabret bişey olmaz bebiş için deger bence :21:

ben kendim için söylemeliyim ki çok gerginim nasıl zaman geçicek bide ıarada aksilik çıkmasa Allah'ın izniyle:18: belirtiniz varmı kızlar hiç bişi yok gizemde bende dana gibi yiyoruz hiç midem bulanmıyo göğsümde de hiç bişi yok :KK53:

bende yokkı canım sadece ahanda bu kalbı yapabıldım:)) bendede var lekelenme doktor kalp atıslarını duymadan veremem ilav dedı bılmıyorum ne olcak canım.

Yani lekelenme normal mi? Birde çok değil sadece minik bir damla olmuş benimki :26: bu arada kalbi yine yapamamışsın :KK9:

Canım manisanın küçük bir ilçesi burası. Ve bu ilçede kadın doğum doktoru yok. Eşim mayıs sonu yanıma geliyo ve hazirandan itibaren bursaya yerleşcez orda iyi bir doktor bulacam ama mayıs sonuna kadar idare etmem lazım. Canım doktorun suratsızlığı değil mesele bir hengameyle 2şer 2şer hasta almalar karman çorman allahtan ablam doktor da ona sorabiliyorum herşeyi doktorda bebeğimi görsem yeter.

Kıyamam sana ya inşallah kısa zamanda bebeğini görürsün

cnm meraba benim sat ta 9 uydu kese görebildin mi sen ? kaç günde bir regli oluyordun hiç belirtim yok ta

Benim keseyi doktor gördü canım ama eğer karnından ultrasona girdiysen belki ondan görülmemiştir çünkü ben vajinal baktırdım. Adet bittiğinden sonra 20-21 gün sonra oluyodum yani adet başlangıcından itibaren 28 gün falan. Benimde belirtim yok denecek kadar az. Sadece sık idrara çıkma var bide çok acıkıyorum. Daha olur bekle sabret, hep güzel düşün bebeğini de yorma içerde :emir_bebek:

tamam hallettim hayırlı olsun hoşgeldin :KK53:

Hoşbulduuum :KK9:

cnm hayırlı uğurlu olsun tebrikler :KK9: 6 haftalık ken kalp atışı duyma şansı oluyomu ?:44:

Ben birazdan doktora gitcem izmirde en iyi doktorlardan birisi bakalım ben duyabilirsem hemen söylerim burdan.

teşekkür ederim esracım güzel dileklerin için. ben de seni burda görünce yoksaaaaa dedim ve sevindim:))) ama değil sanırım. dilerim sen de bu güzel duyguları istediğin zaman hayırlısıyla yaşarsın cnm. çok saol:))

yok canım henüz değil :) zamanı gelince gelir inşallah.

bu arada burdan yazıyorum çünkü posta kutun dolu canım :)
kızlar sizde kusura bakmayın topiğinizde hamiş olmayarak yazıyorum :KK1:

ben kendim için söylemeliyim ki çok gerginim nasıl zaman geçicek bide ıarada aksilik çıkmasa Allah'ın izniyle:18: belirtiniz varmı kızlar hiç bişi yok gizemde bende dana gibi yiyoruz hiç midem bulanmıyo göğsümde de hiç bişi yok :KK53:
herkesın belırtısı degısır benım goğüslerım hassas acıyo sık idrara cıkıyorum ve ayı gıbı yıyorum:KK1:

Son düzenleme:
yok canım henüz değil :) zamanı gelince gelir inşallah.

bu arada burdan yazıyorum çünkü posta kutun dolu canım :)
kızlar sizde kusura bakmayın topiğinizde hamiş olmayarak yazıyorum :KK1:
aaaa aşk olsun o nasıl söz oyle:KK20:
ayy saol canım ben sana sorarım arada şimdi kaçım diye:KK9:
hahaha ay yandık desene baş belası oldun cıkdın :KK53::KK53::KK53:
şaka şaka tatlı belam:KK9:

kıs yaptım kalbı sen gorememıssın sanada buradan ne gondersem al bakalım:KK16::KK16::KK16:
canım mesajı kıme yazdıgın karısıyo kıme itafen yazıyosan yazan kişinin mesajının altında alıntı ile cevap verin yanında mesaj kutusu gıbı bısey var ona tıkla tik işaretı olucak sonra öyle konuya cevap ver ozamn kişinin yazdıgına cevap vermıs olursun hatta bırden fazla kısının yazdıgınada cevap vermıs olursun eger bılmıyosan dıye soyledım :KK54:

Merhabalar kızlar. Bende 2o12 aralık annesiyim. Zaman ne de çabuk geçti diye düşünüyorum. Hamilelik çok farklı bişeymis gerçekten. Şimdi biz 4 aylık olduk bile :) sizde umarım sağlıkla hayırlısiyla kavuşursunuz yavrularınıza :)

Merhabalar kızlar. Bende 2o12 aralık annesiyim. Zaman ne de çabuk geçti diye düşünüyorum. Hamilelik çok farklı bişeymis gerçekten. Şimdi biz 4 aylık olduk bile :) sizde umarım sağlıkla hayırlısiyla kavuşursunuz yavrularınıza :)
amin güzel dileklerin için saol:KK16:
arada bebişden fırsat bulursan gel bize engn tecrubelerınden ver :KK49:

Ben bugün çok halsizim çok uykusuz ya. oysaki dün uyudum yaa :KK43:

beklemek çok zor cumartesi gelsin yaaaaaaaaa:KK24:

Ben bugün çok halsizim çok uykusuz ya. oysaki dün uyudum yaa :KK43:

beklemek çok zor cumartesi gelsin yaaaaaaaaa:KK24:
bende normalde 21inde gıdıcekdım kontrole ama pazara denk gelıyo dıye cumaya aldırdım randevumu pazartesiye ertelemedım daha fazla bekleyemem dedım benımde cok uykum var uyusam sımdı baya uyurum ama duş falan almam lazım hazırlık yapcam daha ooff aksama mısafırlıge gıdıcez orda uyumayayım bari :KK1:

amin güzel dileklerin için saol:KK16:
arada bebişden fırsat bulursan gel bize engn tecrubelerınden ver :KK49:

tabiki olur :) ama benim gibi yaramaz bir oğlunuz varsa dinlenmeniz pek mümkün değil :) gece gündüz karışık yaşıyoruz ışte. Hamileliğn tadını çıkartn. Sonrası hem güzel hem zor. Büyük sorumluluk :) sinir krizleri bile geçirebilirsiniz :KK60:

X