[ı]ne demek elımden geldıgınce yardım etmeye calısırım
[/ı]
[ı]hayırlı olsun senınkıde pek yakısdın annelık tablosuna[/ı]
Canım benim hiç bunu kafaya takma, çok yakında görüneceğine eminim. Doktor bakmadan önce sadece kese görünebilir demişti bana da. Sen içini rahat tut, keyfini çıkar.
bende merak edıyorum ya cuma gunu 6 haftamı bıtırmıs oluyorum duyulurmu acaba ?cnm hayırlı uğurlu olsun tebrikler6 haftalık ken kalp atışı duyma şansı oluyomu ?:44:
boyada kesınlıkle yaprımayın ılk 3 ay bebek vcudumuzdan beslenıyo ve vcudumuza kımyasal bı etkı suruyoruz cok tehlıkelı:))) kızzz inanma öle şeylere ben kestirdim yani yapcak bişey yok. tüy kıl neyse gitse hafifleriz işte ne güzzel:)) boya konusunda geçen gün kuaförde gördüm karnı burnunda boyatıyordu. buna cesaret edemezdim. varsın saçımın dip boyaları çıksın içim rahat etsin dedim kendime:)))
aynen azcık sabret bişey olmaz bebiş için deger bencehım mantıklıymış canım ama saçlarım çok uzamıştı belimde nerdeyse.yazında hamile halimle iyice fenalık gelir o saclarla ondan kestirmek istiyorum ama en azından 3 ay dolsun bari
bende merak edıyorum ya cuma gunu 6 haftamı bıtırmıs oluyorum duyulurmu acaba ?
boyada kesınlıkle yaprımayın ılk 3 ay bebek vcudumuzdan beslenıyo ve vcudumuza kımyasal bı etkı suruyoruz cok tehlıkelı
aynen azcık sabret bişey olmaz bebiş için deger bence
bende yokkı canım sadece ahanda bu kalbı yapabıldım:)) bendede var lekelenme doktor kalp atıslarını duymadan veremem ilav dedı bılmıyorum ne olcak canım.
Canım manisanın küçük bir ilçesi burası. Ve bu ilçede kadın doğum doktoru yok. Eşim mayıs sonu yanıma geliyo ve hazirandan itibaren bursaya yerleşcez orda iyi bir doktor bulacam ama mayıs sonuna kadar idare etmem lazım. Canım doktorun suratsızlığı değil mesele bir hengameyle 2şer 2şer hasta almalar karman çorman allahtan ablam doktor da ona sorabiliyorum herşeyi doktorda bebeğimi görsem yeter.
cnm meraba benim sat ta 9 uydu kese görebildin mi sen ? kaç günde bir regli oluyordun hiç belirtim yok ta
tamam hallettim hayırlı olsun hoşgeldin
cnm hayırlı uğurlu olsun tebrikler6 haftalık ken kalp atışı duyma şansı oluyomu ?:44:
5+4 luyosun cuma gunu canımben cuma günü noluyorum kaç artı kaç yani şu işi bi çözemedim sat 11 mart
teşekkür ederim esracım güzel dileklerin için. ben de seni burda görünce yoksaaaaa dedim ve sevindim:))) ama değil sanırım. dilerim sen de bu güzel duyguları istediğin zaman hayırlısıyla yaşarsın cnm. çok saol:))
herkesın belırtısı degısır benım goğüslerım hassas acıyo sık idrara cıkıyorum ve ayı gıbı yıyorumben kendim için söylemeliyim ki çok gerginim nasıl zaman geçicek bide ıarada aksilik çıkmasa Allah'ın izniyle:18: belirtiniz varmı kızlar hiç bişi yok gizemde bende dana gibi yiyoruz hiç midem bulanmıyo göğsümde de hiç bişi yok
5+4 luyosun cuma gunu canım
aaaa aşk olsun o nasıl söz oyleyok canım henüz değil :) zamanı gelince gelir inşallah.
bu arada burdan yazıyorum çünkü posta kutun dolu canım :)
kızlar sizde kusura bakmayın topiğinizde hamiş olmayarak yazıyorum
hahaha ay yandık desene baş belası oldun cıkdınayy saol canım ben sana sorarım arada şimdi kaçım diye
canım mesajı kıme yazdıgın karısıyo kıme itafen yazıyosan yazan kişinin mesajının altında alıntı ile cevap verin yanında mesaj kutusu gıbı bısey var ona tıkla tik işaretı olucak sonra öyle konuya cevap ver ozamn kişinin yazdıgına cevap vermıs olursun hatta bırden fazla kısının yazdıgınada cevap vermıs olursun eger bılmıyosan dıye soyledımkıs yaptım kalbı sen gorememıssın sanada buradan ne gondersem al bakalım
amin güzel dileklerin için saolMerhabalar kızlar. Bende 2o12 aralık annesiyim. Zaman ne de çabuk geçti diye düşünüyorum. Hamilelik çok farklı bişeymis gerçekten. Şimdi biz 4 aylık olduk bile :) sizde umarım sağlıkla hayırlısiyla kavuşursunuz yavrularınıza :)
bende normalde 21inde gıdıcekdım kontrole ama pazara denk gelıyo dıye cumaya aldırdım randevumu pazartesiye ertelemedım daha fazla bekleyemem dedım benımde cok uykum var uyusam sımdı baya uyurum ama duş falan almam lazım hazırlık yapcam daha ooff aksama mısafırlıge gıdıcez orda uyumayayım bariBen bugün çok halsizim çok uykusuz ya. oysaki dün uyudum yaa
beklemek çok zor cumartesi gelsin yaaaaaaaaa
amin güzel dileklerin için saol
arada bebişden fırsat bulursan gel bize engn tecrubelerınden ver