2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim bebeğimi gördüm kalp atışlarıda var. 2.gebeliğim .sürpriz oldu.şoklardayım .çok bulantılarım var başım kalkmıyor.nasıl geçicek bu 9 ay.

canım gözünaydın inşallah kalp atışını da duyacaksın içini ferah tut. bak herşey yolundaymışş gerisini takma kafana.bende kendi adıma söyleyeyım saatler boyu sürmuyor muayenem 5 dakıka ultrason 5 dakıkada doktorun anlatması sorularına cevap vermesi. extra bir durum olmadıktan sonra . eşin nezamn gelecek canım ??

Allah nasip ederse bende aralık annesiyim ilk sayfada listede yokum ama yaş 29 istanbul ilk bebeğim sat 9 mart

kızlar ya saçlarınızı kesitrmeyi düşünüyormusunuz.ben bu ay kestircektim ama hamileyim şimdi nasıl kestiricem bir hurafe vardır ya sacını kestıren bebğin ömrü kısa olur diye.napsam bilemedim.bide boya işini doktorum 3 ay dolduktan snra organık yapabılırsın dedi ama ondanda pek kararsızım

hayırlı olsun canımm..bende 19. gün yumurtladım ve sat a göre 5+3te bende muayeneye gittim ama ben sadece minicik bir kese gördüm bebek falan göremedik aklıma takıldı bak şimdi neden acaba

Canım benim hiç bunu kafaya takma, çok yakında görüneceğine eminim. Doktor bakmadan önce sadece kese görünebilir demişti bana da. Sen içini rahat tut, keyfini çıkar.

sağ üst köşeden kullanıcı kontrol panelıne gırıyosun daha sonra sol tarafda seçenekleri düzenleyi tıklıyosun aşa inip mesaj editöründen gelişmişi seçiyosun ... bukadar
ayyy inanmıyorum kıss iiki sen varsın artıkın sıze bol bol onlardan yaparım cok sevıyorum önce saba hilbar bir alkıs teşekkur ederım canım

slm cnm ahhh bu drlarrr.. ewt biliyorum işleri zor ve bir dr kolay yetişmiyor. amaaaa bu işlerini savsaklamaları anlamına gelmez. can ya bu başka neye benzer. ben merkezde olmama rağmen neler çektim bu drlardan. bugün 3. dr denememi gerçekleştircem . inş hayal kırıklığı olmaz bana.
sana bişey sorcam cnm. sen 8. haftada görünüüyorsun. yanılma payın vardır belki ama yine de en az 7. hafta falansındır. ve alttan muayene ile atışlaı duyabilirdi. bu kadar mı ilgisizdi yoksa sen alttan muayeneyi istemedin mi cnm??

o hurafelıkden zıyade sakıncası şu sac kesılınce bı canlılık gelır ve vucudun butun vıtasmınlerını saca verır eksık vıtamın olmasın bebege dıye sac kesılmesı onerılmez ...

kestirme derim cnm

sağ üst köşeden kullanıcı kontrol panelıne gırıyosun daha sonra sol tarafda seçenekleri düzenleyi tıklıyosun aşa inip mesaj editöründen gelişmişi seçiyosun ... bukadar

canım ya kesılınce bısey olmuyorda boyanmıyor dıye bılıyorum ben hamıle oldugumu bılmeden gıttım boyattım üstelık kızıl benım sacım bıleydım ah 9 ay yarı kızıl yarı kahve gezerım artık:2::2:

valla canım hurafe murafe ama kestirmeye ben olsam cesaret edemezdim ne olur ne olmaz bebeğim üzerinde denemezdim en azından bunun inanılırlığını.boya konusuna gelince de zararlı olduğu kesin kına bile yakmıyorlar cilde etki ediyo falan diye bence sık dişini kestirmekten de boyamaktan da uzak dur.

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim bebeğimi gördüm kalp atışlarıda var. 2.gebeliğim .sürpriz oldu.şoklardayım .çok bulantılarım var başım kalkmıyor.nasıl geçicek bu 9 ay.

cnm hayırlı uğurlu olsun tebrikler 6 haftalık ken kalp atışı duyma şansı oluyomu ?:44:

:))) kızzz inanma öle şeylere ben kestirdim yani yapcak bişey yok. tüy kıl neyse gitse hafifleriz işte ne güzzel:)) boya konusunda geçen gün kuaförde gördüm karnı burnunda boyatıyordu. buna cesaret edemezdim. varsın saçımın dip boyaları çıksın içim rahat etsin dedim kendime:)))

o hurafelıkden zıyade sakıncası şu sac kesılınce bı canlılık gelır ve vucudun butun vıtasmınlerını saca verır eksık vıtamın olmasın bebege dıye sac kesılmesı onerılmez ...

hım mantıklıymış canım ama saçlarım çok uzamıştı belimde nerdeyse.yazında hamile halimle iyice fenalık gelir o saclarla ondan kestirmek istiyorum ama en azından 3 ay dolsun bari

ayyy inanmıyorum kıss iiki sen varsın artıkın sıze bol bol onlardan yaparım cok sevıyorum önce saba hilbar bir alkıs teşekkur ederım canım
ne demek elımden geldıgınce yardım etmeye calısırım
Allah nasip ederse bende aralık annesiyim ilk sayfada listede yokum ama yaş 29 istanbul ilk bebeğim sat 9 mart
hayırlı olsun senınkıde pek yakısdın annelık tablosuna

Tubacım profilime tıklayınca senin anneler başlığında yazdığını gördüm, çok sevindim
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sen de, bebeğin de.

hepinizi tebrik ederim kızlar, inşallah çok güzel geçirirsiniz bu özel zamanı. sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize, sevgiler hepinize

canım nasıl ya tavukta mı yasak ben onu bilmiyordum neden .daha gecen gun yedim.

tavuk çok olaylı bi gıda canım hormonlu genelde hep aldıklarımız maalesef o yüzden yenmemeli ne şimdi ne de hamilelik sonrasında.ama güvenilir kasaplarda köy tavuğu oluyo onlardan tüketebilirsin :)
ben salatayı bile tavuklu yiyodum özlüyorum çok ama yapcak bişey yok.kırmızı ete geçiş yaptım

işte insansan birazcıkta olsa ınanmadan edemiyor.
boya belkide boyatmam ama benım arkadaım 9 ay boyunca nerdeyse her ay boyattı kestırdı.bilemedim napsam 3 ay bekliyim bari.sıcalar basınca kestiririm o zaman

teşekkür ederim esracım güzel dileklerin için. ben de seni burda görünce yoksaaaaa dedim ve sevindim:))) ama değil sanırım. dilerim sen de bu güzel duyguları istediğin zaman hayırlısıyla yaşarsın cnm. çok saol:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…