Kızlarrr günaydın. Bugünkü doktor maceramı anlatayım.Tam bir işkence ve azcık hayal kırıklığı( Burda özel hastane falan yok mecbur devlete gittim çünkü en yakın özel 2,5 saat mesafede ve eşim yanımda değil ( Öncelikle zaten hastanenin kadın doğum uzmanı yok.Geçici görevlendirmeyle sürekli başka başka doktorlar geliyo. Bugün 9,30 da hastaneye gittim. Sıra numaram 4 tü.Ama doktor başka bir yerden geldiği için 11,30 da teşrif etti. Neyse hastaları ikişer ikişer çağırmaya başladılar. Neyse sıra bana geldi önce hamile kartı doldurdular birtakım bilgiler falan var işte. Sonra ultrasona geçtik keseyi gördü bebek oluşumu başlamış kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Keseye göre 5+4 sün dedi.Fırsat bulup sorabildiğim üç şey bu doğum tarihini etkileyecek mi, kan tahlili yapacak mıyız ve iklili test burada yapılıyormu oldu. Doğum tarihini etkilemez bebeğin ileriki gelişimi önemli dedi sata göre düşün dedi, kalp atışını duyalım öyle tahlil yaparız, hayır ikili test yapılmıyor cevaplarını aldım. Hıı bu arada ultrason resmi istedim cihaza yabancıyım dedi. Tüm bunlar 3 dakika falan sürdü. Offf sinirim bozuldu neyseki herşey yolunda gözüküyor. İyi ki de sabretmişim çok fazla heyecan yapmamışım daha büyük hayal kırıklığı yaşardım. Şimdi yine doktora gidcem diye heyecan yaşamıyorum.Miniğimin kalp atışını duycam biliyorum,hissediyorum ama çok çabuk bitecek doktor kontrolü heyecanlanmaya gerek yok (
Ama tüm bu sıkıntının yanında olumsuz düşünmüyorum.Yine döktürmüşsünüz:)) Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bu arada karından baktı ultrasonla.
hayırlı olsun canımm..bende 19. gün yumurtladım ve sat a göre 5+3te bende muayeneye gittim ama ben sadece minicik bir kese gördüm bebek falan göremedik aklıma takıldı bak şimdi neden acaba
ayyy inanmıyorum kıss iiki sen varsın artıkın sıze bol bol onlardan yaparım cok sevıyorum önce saba hilbar bir alkıs teşekkur ederım canımsağ üst köşeden kullanıcı kontrol panelıne gırıyosun daha sonra sol tarafda seçenekleri düzenleyi tıklıyosun aşa inip mesaj editöründen gelişmişi seçiyosun ... bukadar
Canım manisanın küçük bir ilçesi burası. Ve bu ilçede kadın doğum doktoru yok. Eşim mayıs sonu yanıma geliyo ve hazirandan itibaren bursaya yerleşcez orda iyi bir doktor bulacam ama mayıs sonuna kadar idare etmem lazım. Canım doktorun suratsızlığı değil mesele bir hengameyle 2şer 2şer hasta almalar karman çorman allahtan ablam doktor da ona sorabiliyorum herşeyi doktorda bebeğimi görsem yeter.
o hurafelıkden zıyade sakıncası şu sac kesılınce bı canlılık gelır ve vucudun butun vıtasmınlerını saca verır eksık vıtamın olmasın bebege dıye sac kesılmesı onerılmez ...kızlar ya saçlarınızı kesitrmeyi düşünüyormusunuz.ben bu ay kestircektim ama hamileyim şimdi nasıl kestiricem bir hurafe vardır ya sacını kestıren bebğin ömrü kısa olur diye.napsam bilemedim.bide boya işini doktorum 3 ay dolduktan snra organık yapabılırsın dedi ama ondanda pek kararsızım
kızlar ya saçlarınızı kesitrmeyi düşünüyormusunuz.ben bu ay kestircektim ama hamileyim şimdi nasıl kestiricem bir hurafe vardır ya sacını kestıren bebğin ömrü kısa olur diye.napsam bilemedim.bide boya işini doktorum 3 ay dolduktan snra organık yapabılırsın dedi ama ondanda pek kararsızım
sağ üst köşeden kullanıcı kontrol panelıne gırıyosun daha sonra sol tarafda seçenekleri düzenleyi tıklıyosun aşa inip mesaj editöründen gelişmişi seçiyosun ... bukadar
canım ya kesılınce bısey olmuyorda boyanmıyor dıye bılıyorum ben hamıle oldugumu bılmeden gıttım boyattımkızlar ya saçlarınızı kesitrmeyi düşünüyormusunuz.ben bu ay kestircektim ama hamileyim şimdi nasıl kestiricem bir hurafe vardır ya sacını kestıren bebğin ömrü kısa olur diye.napsam bilemedim.bide boya işini doktorum 3 ay dolduktan snra organık yapabılırsın dedi ama ondanda pek kararsızım
kızlar ya saçlarınızı kesitrmeyi düşünüyormusunuz.ben bu ay kestircektim ama hamileyim şimdi nasıl kestiricem bir hurafe vardır ya sacını kestıren bebğin ömrü kısa olur diye.napsam bilemedim.bide boya işini doktorum 3 ay dolduktan snra organık yapabılırsın dedi ama ondanda pek kararsızım
Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim bebeğimi gördüm kalp atışlarıda var. 2.gebeliğim .sürpriz oldu.şoklardayım .çok bulantılarım var başım kalkmıyor.nasıl geçicek bu 9 ay.
Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim bebeğimi gördüm kalp atışlarıda var. 2.gebeliğim .sürpriz oldu.şoklardayım .çok bulantılarım var başım kalkmıyor.nasıl geçicek bu 9 ay.
o hurafelıkden zıyade sakıncası şu sac kesılınce bı canlılık gelır ve vucudun butun vıtasmınlerını saca verır eksık vıtamın olmasın bebege dıye sac kesılmesı onerılmez ...
ne demek elımden geldıgınce yardım etmeye calısırımayyy inanmıyorum kıss iiki sen varsın artıkın sıze bol bol onlardan yaparım cok sevıyorum önce saba hilbar bir alkıs teşekkur ederım canım
hayırlı olsun senınkıde pek yakısdın annelık tablosunaAllah nasip ederse bende aralık annesiyimilk sayfada listede yokum ama yaş 29 istanbul ilk bebeğim sat 9 mart
slm cnm ahhh bu drlarrr.. ewt biliyorum işleri zor ve bir dr kolay yetişmiyor. amaaaa bu işlerini savsaklamaları anlamına gelmez. can ya bu başka neye benzer. ben merkezde olmama rağmen neler çektim bu drlardan. bugün 3. dr denememi gerçekleştircem . inş hayal kırıklığı olmaz bana.
sana bişey sorcam cnm. sen 8. haftada görünüüyorsun. yanılma payın vardır belki ama yine de en az 7. hafta falansındır. ve alttan muayene ile atışlaı duyabilirdi. bu kadar mı ilgisizdi yoksa sen alttan muayeneyi istemedin mi cnm??
tavuk yasak mı
canım nasıl ya tavukta mı yasak ben onu bilmiyordum neden .daha gecen gun yedim.
:))) kızzz inanma öle şeylere ben kestirdim yani yapcak bişey yok. tüy kıl neyse gitse hafifleriz işte ne güzzel:)) boya konusunda geçen gün kuaförde gördüm karnı burnunda boyatıyordu. buna cesaret edemezdim. varsın saçımın dip boyaları çıksın içim rahat etsin dedim kendime:)))
Tubacım profilime tıklayınca senin anneler başlığında yazdığını gördüm, çok sevindim
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sen de, bebeğin de.
hepinizi tebrik ederim kızlar, inşallah çok güzel geçirirsiniz bu özel zamanı. sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize, sevgiler hepinize