2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Beni de ekler misiniz yaşım 28 Sat 4 MART İLK ÇOCUK İNŞALLAH

gözünaydın canım aramıza hosgeldin..

kızlar selam,

geçen hafta falan yazmıştım şüphelerim var diye maalesef bugün o ümidim sona erdi yokmuş bebeğim canımız sağolsun Allah hayırlısını nasip eder inşallah

cok üzüldüm canım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda saglıklı bir bebek nasip etsin insallah..

hoşsgeldin canım aramıza hosgeldin:)

önümüzdeki pazartesi mi ?
şuan 5+3 sün
pazartesi 6+1

bu arada kasık batmaları normal bendede oluyo ...

Patron tşkler.

ya böyle şeyleri konuştukça bir tuhaf oluyorum ama stresten de tadını çıkaramıyorum hiç hissim yok

kııııııııııııııız demeeee ikizmii :13:
anaaaaaaa ne guzelll
bize kesın bıldır ona gore lısteye ıkız oldugunu yazıyım anaaamm aynıyız evet ama ben daha cuma gunu gıdıcem keseyı gormeye gec dollenme oldu benım

Patron tşkler.

ya böyle şeyleri konuştukça bir tuhaf oluyorum ama stresten de tadını çıkaramıyorum hiç hissim yok
hihihhi patronmu
bende aynı senın gıbıyı sevınsemmı korksammı heyecanlansammı uyusammı şaşkın şaşkın dolanıyom oyle aynı boyleyım

hahahah valla ne olcak bizim bu heyecanımız bilmem :) ben çok geç öğrendim hamile olduğumu 10 gün oldu öğrendiğimden beri erkenden kalkıorummm uyku tutmuoo :) nasıl geçer zaman bilmiyorumm off offfffff .. hiç tasalanma bana ilk önce 3 haftalık dediler gittim keseyi göremeyiz dediler sonra bi baktı doktorumm kese göründü:) dün gittim kalp atışları için duyarız die malesef duyamadım onuda duyarızz işallah. hayırlısıylaa keseyi göreceksinnnn tatlımm hiç tasalanmaaa :)

tmm canım bildiricem keselerden biri asagıda ve cok minikti haftaya daha net konusurum dedi. alttan ultrasonlada baktırmak istememiştim acıkcası karından bakmıstık ama olmadı bugun baktırıcam vallahi:)) ayyy bebiş görelimde 1 2 farketmez Rabbim hayırlısını versin:) bu sefer kaanı da götürücem abisinin serefine görünür belki:)

ayyyy demekkı sadece ben deılmısım allahım uykusuzlukdan öluyorum ama uyku yok nasıl bişeyse hahha eşim işe gidiyo ben daha uyuyamıyorum heyecandan işallah cuma gunu keseyı goruruz

ben o kaanın azını burnunu yerim
hihihi
tamam canım ben aksam yokum misafirliğe gidicez yarına artık öğrenirim buyuk ıhıtmalle

ayyy ne olcak bizim bu halimizz bakalım :) güzell haberlerle devam ederiz umarımm hep böylee :) sevgi pıtırcığı oldum iyice :) sen keseyi gördükten sonra da kalp atışı için heyecanlanıcaksınnn sanırım bizde ki bu heyecan bitmicekkk :)

bitmez anam bacım bitmez dogurana kadar bitmez

Birileri ikiz mi dedii ayy işallah benn bayılırımmmmm bayılırımmmmmmm ikizlereee :) hayırlı haberlerini bekliyoruzz burdaaa ona göreee...

ben o kaanın azını burnunu yerim
hihihi
tamam canım ben aksam yokum misafirliğe gidicez yarına artık öğrenirim buyuk ıhıtmalle

tamam canım önemli diil. bende oglum yanımda oldugundan okuyorum ama cok aktif giremiyorum muhabbetlere şimdi öğlen uykusundada ondan cenem düştü:)))) çoğu iletileri okuyorum ancak cewap yazamıyorum. lütfen arkadaslarımız yanlıs anlamasın. kimseyi es gecmek istemem ama minik canavar fırsat vermiyor inanın:)

hihihhi patronmu
bende aynı senın gıbıyı sevınsemmı korksammı heyecanlansammı uyusammı şaşkın şaşkın dolanıyom oyle aynı boyleyım

topic sahibesisin yaaa ayyy bilmiyorum kese dicez sonra kalp atışıni beklicez valla ben böyle bilmezdim ben idrar da çıkınca çığlık çığlığa yayıcaktım herkeze şimdi Allah korusun aksilik çıkar diye söyleyemiyorum daha :44:

Birileri ikiz mi dedii ayy işallah benn bayılırımmmmm bayılırımmmmmmm ikizlereee :) hayırlı haberlerini bekliyoruzz burdaaa ona göreee...

evet canım gecen hafta öyle bir olasılık ortaya cıktı ama cift kese görülüp kaybolanda olabiliyormus o yuzden bebekleri görmeden yorum yapamayız dedi doktorum bakalım bugun görücez:)

onemli deil canım benım musaıt oldukca beklerızzz gell hayırlı haberlerle gel işallah
hahaha sorma yaaa bende nerdeyse 20 kişiye soyledım bıde soyledıklerıme kımseye soyleme dedım daha kımsesımı kaldı işallah ıyı haberler alırız hepp...:18:

inş. cnm şu 4 ayı atlatsak herşey yerine otursa inanıyorum daha iyi olucaz

Kızlar size bişiy sorucam hepimiz yakın yakınayızzz bende 2 gündür mide yanması var sürekli rahatsız edio beni.... onun dışında birşeyim yok ama sizde de var mı böyle bir sorun... hafif yemek yememe rağmennnn yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…