- 9 Ocak 2012
- 14.833
- 28.483
yapmamaya calısıyorum ama ister istemez oluyo işde saol benı dusundugun içinn
kolay gelsın yorma kendını fazla :26:
yemem bı daha zaten zararlıymış pişman oldum:18:
tamamdır canım
evet sımdıkı tavukların hepsı hormonlu bır haftada buyutulen tavuklar...canım nasıl ya tavukta mı yasak ben onu bilmiyordum neden .daha gecen gun yedim.
7 hafta içindesinn doktorun 3.4 mm dedi mi bebeğin için...merakdan soruyorummm bugün ben de gittim sadece keseyle ilgili bilgili verdi...üzüldüm ben de 10 gün sonraa tekrar gidicem...üzülmee herşey normal bu hafta da böyle olması normal dedi...SAT GÖRE 6+1 AMA ultrason görüntüsüne göre 5+1 imiş...
cnım merhaba gunlerız aynı pıt pıt larını duydunmu bebısının merak ettım:)hilbarcım benim bilgiler de eksik kalmış canım
yaş 29 ilk bebek İstanbul sat 27 şubat
benımde dun gıttıgımde 6+1 sın demıstı canım ultrason farklı soyluyor beklıcez bakalım pıt pıt ları duymak ıcın senın acından daha zor tek bı hastane olması allah yardımcın olsun...
Kızlarrr günaydın. Bugünkü doktor maceramı anlatayım.Tam bir işkence ve azcık hayal kırıklığı( Burda özel hastane falan yok mecbur devlete gittim çünkü en yakın özel 2,5 saat mesafede ve eşim yanımda değil ( Öncelikle zaten hastanenin kadın doğum uzmanı yok.Geçici görevlendirmeyle sürekli başka başka doktorlar geliyo. Bugün 9,30 da hastaneye gittim. Sıra numaram 4 tü.Ama doktor başka bir yerden geldiği için 11,30 da teşrif etti. Neyse hastaları ikişer ikişer çağırmaya başladılar. Neyse sıra bana geldi önce hamile kartı doldurdular birtakım bilgiler falan var işte. Sonra ultrasona geçtik keseyi gördü bebek oluşumu başlamış kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Keseye göre 5+4 sün dedi.Fırsat bulup sorabildiğim üç şey bu doğum tarihini etkileyecek mi, kan tahlili yapacak mıyız ve iklili test burada yapılıyormu oldu. Doğum tarihini etkilemez bebeğin ileriki gelişimi önemli dedi sata göre düşün dedi, kalp atışını duyalım öyle tahlil yaparız, hayır ikili test yapılmıyor cevaplarını aldım. Hıı bu arada ultrason resmi istedim cihaza yabancıyım dedi. Tüm bunlar 3 dakika falan sürdü. Offf sinirim bozuldu neyseki herşey yolunda gözüküyor. İyi ki de sabretmişim çok fazla heyecan yapmamışım daha büyük hayal kırıklığı yaşardım. Şimdi yine doktora gidcem diye heyecan yaşamıyorum.Miniğimin kalp atışını duycam biliyorum,hissediyorum ama çok çabuk bitecek doktor kontrolü heyecanlanmaya gerek yok (
Ama tüm bu sıkıntının yanında olumsuz düşünmüyorum.Yine döktürmüşsünüz:)) Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bu arada karından baktı ultrasonla.
oooooooooooooooooooh super keseyı gormussun en azından ıcın rahatlamısdır işallah bı sorun cıkmıcak merak etme sen bide ben gıdebılsem cuma gelsede gıtsek oofff ...Kızlarrr günaydın. Bugünkü doktor maceramı anlatayım.Tam bir işkence ve azcık hayal kırıklığı( Burda özel hastane falan yok mecbur devlete gittim çünkü en yakın özel 2,5 saat mesafede ve eşim yanımda değil ( Öncelikle zaten hastanenin kadın doğum uzmanı yok.Geçici görevlendirmeyle sürekli başka başka doktorlar geliyo. Bugün 9,30 da hastaneye gittim. Sıra numaram 4 tü.Ama doktor başka bir yerden geldiği için 11,30 da teşrif etti. Neyse hastaları ikişer ikişer çağırmaya başladılar. Neyse sıra bana geldi önce hamile kartı doldurdular birtakım bilgiler falan var işte. Sonra ultrasona geçtik keseyi gördü bebek oluşumu başlamış kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Keseye göre 5+4 sün dedi.Fırsat bulup sorabildiğim üç şey bu doğum tarihini etkileyecek mi, kan tahlili yapacak mıyız ve iklili test burada yapılıyormu oldu. Doğum tarihini etkilemez bebeğin ileriki gelişimi önemli dedi sata göre düşün dedi, kalp atışını duyalım öyle tahlil yaparız, hayır ikili test yapılmıyor cevaplarını aldım. Hıı bu arada ultrason resmi istedim cihaza yabancıyım dedi. Tüm bunlar 3 dakika falan sürdü. Offf sinirim bozuldu neyseki herşey yolunda gözüküyor. İyi ki de sabretmişim çok fazla heyecan yapmamışım daha büyük hayal kırıklığı yaşardım. Şimdi yine doktora gidcem diye heyecan yaşamıyorum.Miniğimin kalp atışını duycam biliyorum,hissediyorum ama çok çabuk bitecek doktor kontrolü heyecanlanmaya gerek yok (
Ama tüm bu sıkıntının yanında olumsuz düşünmüyorum.Yine döktürmüşsünüz:)) Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bu arada karından baktı ultrasonla.
hoşgeldın tablodakı bılgılere gore sende bılgılerını eksiksiz soyle senıde ekleyelım hayırlı olsunMerhaba, bende geldim aralık anneleri topicine inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
tamam canım hemen halledildihilbar benım bılgılerımde eksık yas 29 ilk bebek sat 27 subat ankara teekkurler.
Kızlarrr günaydın. Bugünkü doktor maceramı anlatayım.Tam bir işkence ve azcık hayal kırıklığı( Burda özel hastane falan yok mecbur devlete gittim çünkü en yakın özel 2,5 saat mesafede ve eşim yanımda değil ( Öncelikle zaten hastanenin kadın doğum uzmanı yok.Geçici görevlendirmeyle sürekli başka başka doktorlar geliyo. Bugün 9,30 da hastaneye gittim. Sıra numaram 4 tü.Ama doktor başka bir yerden geldiği için 11,30 da teşrif etti. Neyse hastaları ikişer ikişer çağırmaya başladılar. Neyse sıra bana geldi önce hamile kartı doldurdular birtakım bilgiler falan var işte. Sonra ultrasona geçtik keseyi gördü bebek oluşumu başlamış kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Keseye göre 5+4 sün dedi.Fırsat bulup sorabildiğim üç şey bu doğum tarihini etkileyecek mi, kan tahlili yapacak mıyız ve iklili test burada yapılıyormu oldu. Doğum tarihini etkilemez bebeğin ileriki gelişimi önemli dedi sata göre düşün dedi, kalp atışını duyalım öyle tahlil yaparız, hayır ikili test yapılmıyor cevaplarını aldım. Hıı bu arada ultrason resmi istedim cihaza yabancıyım dedi. Tüm bunlar 3 dakika falan sürdü. Offf sinirim bozuldu neyseki herşey yolunda gözüküyor. İyi ki de sabretmişim çok fazla heyecan yapmamışım daha büyük hayal kırıklığı yaşardım. Şimdi yine doktora gidcem diye heyecan yaşamıyorum.Miniğimin kalp atışını duycam biliyorum,hissediyorum ama çok çabuk bitecek doktor kontrolü heyecanlanmaya gerek yok (
oooooooooooooooooooh super keseyı gormussun en azından ıcın rahatlamısdır işallah bı sorun cıkmıcak merak etme sen bide ben gıdebılsem cuma gelsede gıtsek oofff ...
hoşgeldın tablodakı bılgılere gore sende bılgılerını eksiksiz soyle senıde ekleyelım hayırlı olsun
tamam canım hemen halledildi
bu suratları gulıcuklerı nerden yapıyosunuz yaa bende sadece nokta var o kadar yapamıyorum :) sevgılı dopık başkanımız bu işede bı el atsan :)
mesajı yazarken altta bi sürü gülen surat var onların üstüne tıklıyosun canım
nerede yaşıyorsun canım? Doğru düzgün bir doktor bulmak şart ama bebeğin iyiymiş ya şükürler olsun. İnşallah hepimiz mutlu ve sağlıkla kucağımıza alırız. Doktora gittiğinde ne kadar suratsız ve ilgisiz olsa da herşeyi sor. Bu arada sağlık ocağına kaydını yaptırdınmı? Yaptırmayana ceza varmış. Ben bugün yaptırdım. Dün gece açık kahve bir damla bişey gelmiş akıntı gibi bugün yine doktora gitcem 3 buçukta randevum var n'olur dua edin bana da.
yaş 24, ilk bebeğim, izmirdeyim fakat istanbula taşınabiliriz, SAT:8 mart, BDT 13 aralık 2013, cinsiyet belli değil
sağ üst köşeden kullanıcı kontrol panelıne gırıyosun daha sonra sol tarafda seçenekleri düzenleyi tıklıyosun aşa inip mesaj editöründen gelişmişi seçiyosun ... bukadarbu suratları gulıcuklerı nerden yapıyosunuz yaa bende sadece nokta var o kadar yapamıyorum :) sevgılı dopık başkanımız bu işede bı el atsan :)
tamam hallettim hayırlı olsun hoşgeldinyaş 24, ilk bebeğim, izmirdeyim fakat istanbula taşınabiliriz, SAT:8 mart, BDT 13 aralık 2013, cinsiyet belli değil