- 9 Ocak 2012
- 14.833
- 28.483
Kızlaaar Merhaba,
Ben de sizler gibi Aralık'ta anne olucam inşallah. Beni de listeye ekleyin lütfen. Yaş:29, ilk çocuk, şehir:İstanbul, SAT:8 Mart. Dün doktora gittik kesemizi gördük, içinde mercimek kadar bebişimizi gördük. Haftaya kalp atışını duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz. 5+3 günlük ama ultrason tarihi 4+6 gösteriyor. 18.gün yumurtlama oldu dolayısıyla 3-4 gün geç döllenme aradaki fark bundan mı kaynaklanıyor ki acaba? Bununla birlikte, belirti olarak sık tuvalete gitme ve göğüs hassasiyeti var. Mide bulantısı, kusma falan hiç yok. Bu durum beni endişelendirdiği için, doktora sordum. Doktor da herkesin vücudu hamileliğe farklı tepki gösterir, bunu kafana takma dedi. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
hayırlı olsun canımm..bende 19. gün yumurtladım ve sat a göre 5+3te bende muayeneye gittim ama ben sadece minicik bir kese gördüm bebek falan göremedik aklıma takıldı bak şimdi neden acaba
aklına takma cnm pozitif düşün..ben 6+1 de gördüm bebeği ve çok çok küçük dedi dr. kendine kuruntu yapıp üzülme boş yere cnm olumlu düşünceler barındır zihninde..
oncelıkle başın saolsun ... ve hayırlı olsun eklıyım senıde bilgilerini yaz benımde 2 ay once bi düşüğüm oldu allah nasip ederse bu sefer bebeklerımız bıze sımsıkı tutunsun ve saglıkla kucagımıza almak nasip olsun amin....aslında 2012 aralık annesi olacaktım ama bebeğim 20 haftalıkken öldü... şimdi hamileyim kısmet yine aralık ayına inşallah 2013 aralık ayı annesi olabilirim bu defa. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
arada cazgırlıkda yapsınlar cocuk onlarkardeş onlar alıştırma şimdiden kötü şeylere
hayırlı olsunKızlaaar Merhaba,
Ben de sizler gibi Aralık'ta anne olucam inşallah. Beni de listeye ekleyin lütfen. Yaş:29, ilk çocuk, şehir:İstanbul, SAT:8 Mart. Dün doktora gittik kesemizi gördük, içinde mercimek kadar bebişimizi gördük. Haftaya kalp atışını duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz. 5+3 günlük ama ultrason tarihi 4+6 gösteriyor. 18.gün yumurtlama oldu dolayısıyla 3-4 gün geç döllenme aradaki fark bundan mı kaynaklanıyor ki acaba? Bununla birlikte, belirti olarak sık tuvalete gitme ve göğüs hassasiyeti var. Mide bulantısı, kusma falan hiç yok. Bu durum beni endişelendirdiği için, doktora sordum. Doktor da herkesin vücudu hamileliğe farklı tepki gösterir, bunu kafana takma dedi. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)
umarım herşey yolundadır.. benimde geç döllenme oldu sanırım çünkü doktor daha çok yeni 20 günlük falan demişti bir sonraki randevum 22 nisan inşallah miniğimi ve pıtpıtlarını görmek nasip olur
hayırlısı olswun canım valla benım doktorum alttan muayine edersem gozukebılır ama daha cok yenı boyle bı risk alamam dedi ve karnımdan baktı ama goremedı olsun 10 gun sonra gel oyle bakalım dedi eşimde zaten alttan istemedi yanii ...mrb kızlar.. dr değiştireceğimi sölemiştim ya değişcek inş bugün. yeni bir dr gitcem. çok iyi olduğpunu söledi iş arkadaşlarım. kaprisli değil sen sormadan her şeyi anlatır dediler. inş hayal kırıklığına uğramam ve inş karından muayene eder. 2dir alttan muayene oluyorum tamam olumlu şeyler öğrendim ikisinde ama rahatsız oluyorum çok fazla..
bak ne gzel dr da güzel şeyler demiş. daha erkenmiş.. inş hayırlısıyla 22 sinde alırsın güzel haberleri. ben sesini bile duymadım atışların. sadece görüntüsünü gördüm.. sen hepsini bir arada halledersin inş cnm:))
hayırlısı olswun canım valla benım doktorum alttan muayine edersem gozukebılır ama daha cok yenı boyle bı risk alamam dedi ve karnımdan baktı ama goremedı olsun 10 gun sonra gel oyle bakalım dedi eşimde zaten alttan istemedi yanii ...
saol canım valla içimi rahatlattın ama bildiğim kadarıyla ilk aylarda bebeğe zararlı diye doktorların çoğu dinletmiyo diye biliyorum sesini. görmek bile yeter canım yaa inşallah darısı başıma:)
saol cnm. ben ve eşim kendimizi çok aştık bu konuda:))) demekki insan mecbur olunca razı geliyor her şeye. 2 muayenem de alttan oldu. hiç zararından bahsetmedi dr. demekki bir bildiği vardı. artık sen de kontrol zamanında yaşarsın inş o güzel duyguları)
işallah cuma gunu 11:30da belli olcak herşeyy çok heyecanlıyım ve cok stresliyim...:26:
tavuk yasak mıçiğ pişmiş herşekilde zararlı canım.düşün hamile olmayana bile zararlı olan şeyler bunlar katkı madddeli sonuçta hepsi bide içimizde bi can taşıyoruz tabiki zararlı.benim eşim ne yemek yapym desen sucuklu yumurta diyen biri haftada 3-4 yiyo yani ama ben asla yemedim daha hiç ki çok severim.hatta geçen gün mangalda yaptılar ye bişey olmaz diye yemedim.tavuk bile yasak.doktor bana direk dedi ki tavuk yemiyosundur heralde hergün yiyorum dedim iyi yediklerin sana yeter9 ay bidaha asla yok dedi
bende kendıme ayrı bi şişe ayarladım onunla gunde 2 şişe su bıtırıyorum... hergun bi bardak süt içiyorum bi tane yumurta haşlıyorum şimdilik bi sorunum yok yıyebılıyorum hatta dun gece acayip bi şekilde 11 bucukda sucuk aşerdim kocişim gitti aldı akmek arası yedım nasıl yedım anlamadım normalde asla yıyemem oyle bıseyı.. ama azımın suları aktı işde ... yani şimdilik yedıklerımı cıkarmıyorum ara ara midem bulanıyo ama cok az oda kokulara duyarlı oldugum ıcın ... belki lerde başlar mide bulantılarım ama olabıldıgınce yararlı şeyler yemeye calısıyorum umrumda deıl kılo almış olmam yeterki bebeğim saglıklı olsun... bende 2 ay once düşük yaptım şimdi tekrar hamıleyım işallah bu sefer tutnur yavrum...
çiğ pişmiş herşekilde zararlı canım.düşün hamile olmayana bile zararlı olan şeyler bunlar katkı madddeli sonuçta hepsi bide içimizde bi can taşıyoruz tabiki zararlı.benim eşim ne yemek yapym desen sucuklu yumurta diyen biri haftada 3-4 yiyo yani ama ben asla yemedim daha hiç ki çok severim.hatta geçen gün mangalda yaptılar ye bişey olmaz diye yemedim.tavuk bile yasak.doktor bana direk dedi ki tavuk yemiyosundur heralde hergün yiyorum dedim iyi yediklerin sana yeter9 ay bidaha asla yok dedi
7 hafta içindesinn doktorun 3.4 mm dedi mi bebeğin için...merakdan soruyorummm bugün ben de gittim sadece keseyle ilgili bilgili verdi...üzüldüm ben de 10 gün sonraa tekrar gidicem...üzülmee herşey normal bu hafta da böyle olması normal dedi...SAT GÖRE 6+1 AMA ultrason görüntüsüne göre 5+1 imiş...
yapmamaya calısıyorum ama ister istemez oluyo işde saol benı dusundugun içinnhadi hayırlısı cnm. iyi olacak her şey inş. heyecan güzel ama stres yapma cnm..
kolay gelsın yorma kendını fazla :26:temzliik ütü beni bekleerrr :)
öptümm hepiniziii taze annişleeerr
yemem bı daha zaten zararlıymış pişman oldum:18:canım afiyet olsun ama sucuk salam sosis yememiz gerek .inşallah bidaha canın cekmez :))
tamamdır canımhilbarcım benim bilgiler de eksik kalmış canım
yaş 29 ilk bebek İstanbul sat 27 şubat
tavuk yasak mı