2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
evet ya bence de bir şey olmaz

sen çeşmede dinlenirsin yine canım ama biz sürekli gezeceğiz o yüzden zor olmaz inşallah

tamam canım, birbirimizin peşinde olalım dedektif gibi
:))) aynen oyle valla

teşekkur ederım canım cumartesı gıt sende mutlaka haberdar et bızlerı 3.4 mm dedı acaba kucukmu ben bı arastırayım bunu netten valla ihtısas yapacaz 9 ay sonunda annelerın neden herseyı bıldıgını sımdı daha ii anlıyorum:))

haber veriririm tabi canım .ama genelde 1 gr olunca kalp atışı gözüküyormuş.hergun kaç mm buyuyor onu arastır ben unuttum biliyordum hesapla ona göre tekrar git doktora

selam kızlar nasılsınız ? ne var ne yok bugunde bıttı
kocişim gelınce zamn gecıverıyo valla ama gunduz bı turlu zamn gecmıyo

Slm canım. Bizde durumlar aynı yarın sabah doktora gidcem ben bakalım heyecan yapıyom miniğimle tanışcam diye:))

cnm benim kırmızılar geldi aralıktada anne olmak nasip olmayacak konuyu devralmak istermisin.?yada başka birisi varsa haber versin.

aralık ayı anneleri merhaba bende yeni ögrendim gecen hafta persembe gunu bugun 6.haftam 6 haftalık hamileyim artık bende bu topikteyim benimkiler ikiz bugun kalp atıslarını dınledım ıkısıde suanlık durum cok ıyı ınsallah allah hepimize kucagımıza almayı nasip eder listeye benide eklerseniz sevinirim 5 mart son adet tarihim muhtemelen dogacakları tarihte 9 aralık 2013 allahın izniyle inşallah

hayırlı ugurLu olsun

cnm benim kırmızılar geldi aralıktada anne olmak nasip olmayacak konuyu devralmak istermisin.?yada başka birisi varsa haber versin.
canım sen ıstersen konu sende kalsın ılla hamıle deılsın dıye boyle bısey olmasına gerek yok bıtanem ama dıyosankı benı uzer ıstemıyorum alırım yanı sorun deıl nasıl oluyo bılmıyorum... allah ocak ayı annesı yapmayı nasıp etsın sana işallah yenı yıl hedıyesı alırsın amin

hoşgeldinn canım... ne kadar güzell ikiz annesi olucaksın...RABBİM sağlık sıhhat versin size...ben de bugün miniğimi görmek için gittim bir hevesle...ama sadece keseyi görebildim...SATA GÖRE 6+1 AMA keseye göre 5+1 imiş...10 gün sonra tekrar gidicemm üzüldümm çokkk... doktorum ne kadar herşeyin normal olduğunu söylese de içim rahat değil hiç...

cnm konuyu takip etmesi zor oluyor sonra kızmasınlar gelenler bizi eklemedi cinsiyetleri yazmadı falan diye ...gerçi hamiş olanlar bile ilgilenmiyebiliyorda.inşallah bende ocak annesi olurum.ben kazene mesaj atarım konuyu sana çevirsin diye.seni çok gördüğümden sana söyledim cnm ilgilenebilirsin diye .

selam kızlar inşallah bende aralık annesi olacağım.kasım mı aralık mı olur diye arada kaldım ama aralık olacak.son adet tarihim 23 şubat ama doktorun dediğine göre 6+1 günlük hamileyim.beni de eklerseniz sevinirim

7 hafta içindesinn doktorun 3.4 mm dedi mi bebeğin için...merakdan soruyorummm bugün ben de gittim sadece keseyle ilgili bilgili verdi...üzüldüm ben de 10 gün sonraa tekrar gidicem...üzülmee herşey normal bu hafta da böyle olması normal dedi...SAT GÖRE 6+1 AMA ultrason görüntüsüne göre 5+1 imiş...

hoşgeldin aramıza taze annecik anlat bakalım nasıl oldu deger kaç pıtpıtlar ne durumda keseyı gordunmu?
tamam canım
işallah ocak annesısın

hoşgeldin ayyy ne guzel buyuyoruz gıt gıde
senın randevun nezamn gordunmu keseyı ?

hoşbulduk canım evet çok güzel yaa :)) ben geçen çarşamba gittim keseyi gördüm bu cuma tekrar çagırdı bu hafta kalp atışları oluşur diye düşünüyorum.Sen naptın gördün mü keseyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…