- 11 Nisan 2013
- 368
- 21
- 41
:))) aynen oyle vallaevet ya bence de bir şey olmaz
sen çeşmede dinlenirsin yine canım ama biz sürekli gezeceğiz o yüzden zor olmaz inşallah
tamam canım, birbirimizin peşinde olalım dedektif gibi
canım telaş etme ultrason cıhazı gelişmemiş br cihaz demiş bak o çok etkiler cihazdan görememiştir.bence sen özel hastaneye git kesin görücen.ayrıca dur bakalım 7 hafta olsun telaş etme .bak bende cumartesi gidiceem 6+4 olucam göremessem bende telaş edicem kesin ama brkaç gun sonra gene giderim.
:))) aynen oyle valla
teşekkur ederım canım cumartesı gıt sende mutlaka haberdar et bızlerı 3.4 mm dedı acaba kucukmu ben bı arastırayım bunu netten valla ihtısas yapacaz 9 ay sonunda annelerın neden herseyı bıldıgını sımdı daha ii anlıyorum:))
selam kızlar nasılsınız ? ne var ne yok bugunde bıttı
kocişim gelınce zamn gecıverıyo valla ama gunduz bı turlu zamn gecmıyo
Slm canım. Bizde durumlar aynı yarın sabah doktora gidcem ben bakalım heyecan yapıyom miniğimle tanışcam diye:))
ayy çok heyecanlı nasıl sabrettin bu kadar şaştım valla :)
gelınce bızı unutrumusunkibenimki daha gelmedi beklemedeyim halaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSlm canım. Bizde durumlar aynı yarın sabah doktora gidcem ben bakalım heyecan yapıyom miniğimle tanışcam diye:))
aralık ayı anneleri merhaba bende yeni ögrendim gecen hafta persembe gunu bugun 6.haftam 6 haftalık hamileyim artık bende bu topikteyim benimkiler ikiz bugun kalp atıslarını dınledım ıkısıde suanlık durum cok ıyı ınsallah allah hepimize kucagımıza almayı nasip eder listeye benide eklerseniz sevinirim 5 mart son adet tarihim muhtemelen dogacakları tarihte 9 aralık 2013 allahın izniyle inşallah
canım sen ıstersen konu sende kalsın ılla hamıle deılsın dıye boyle bısey olmasına gerek yok bıtanem ama dıyosankı benı uzer ıstemıyorum alırım yanı sorun deıl nasıl oluyo bılmıyorum... allah ocak ayı annesı yapmayı nasıp etsın sana işallah yenı yıl hedıyesı alırsın amincnm benim kırmızılar geldi aralıktada anne olmak nasip olmayacak konuyu devralmak istermisin.?yada başka birisi varsa haber versin.
aralık ayı anneleri merhaba bende yeni ögrendim gecen hafta persembe gunu bugun 6.haftam 6 haftalık hamileyim artık bende bu topikteyim benimkiler ikiz bugun kalp atıslarını dınledım ıkısıde suanlık durum cok ıyı ınsallah allah hepimize kucagımıza almayı nasip eder listeye benide eklerseniz sevinirim 5 mart son adet tarihim muhtemelen dogacakları tarihte 9 aralık 2013 allahın izniyle inşallah
canım sen ıstersen konu sende kalsın ılla hamıle deılsın dıye boyle bısey olmasına gerek yok bıtanem ama dıyosankı benı uzer ıstemıyorum alırım yanı sorun deıl nasıl oluyo bılmıyorum... allah ocak ayı annesı yapmayı nasıp etsın sana işallah yenı yıl hedıyesı alırsın amin
:))) aynen oyle valla
teşekkur ederım canım cumartesı gıt sende mutlaka haberdar et bızlerı 3.4 mm dedı acaba kucukmu ben bı arastırayım bunu netten valla ihtısas yapacaz 9 ay sonunda annelerın neden herseyı bıldıgını sımdı daha ii anlıyorum:))
hoşgeldin aramıza taze annecikselam kızlar inşallah bende aralık annesi olacağım.kasım mı aralık mı olur diye arada kaldım ama aralık olacak.son adet tarihim 23 şubat ama doktorun dediğine göre 6+1 günlük hamileyim.beni de eklerseniz sevinirim
tamam canımcnm konuyu takip etmesi zor oluyor sonra kızmasınlar gelenler bizi eklemedi cinsiyetleri yazmadı falan diye ...gerçi hamiş olanlar bile ilgilenmiyebiliyorda.inşallah bende ocak annesi olurum.ben kazene mesaj atarım konuyu sana çevirsin diye.seni çok gördüğümden sana söyledim cnm ilgilenebilirsin diye .
hoşgeldin ayyy ne guzel buyuyoruz gıt gıde
senın randevun nezamn gordunmu keseyı ?