Canım henüz çok çok yeni bir gebelik olabilir.Ki inşallah öyledir. Kaç günde bir adet oluyosun?
kızlar bilginiz varmı kese göründüğü gün kalp atışı duyma imkanımız var mı
kızlar merhaba doktordan geldım sımdı kalp atıslarını duymadı o kadar moralım bozukkı nıde bat a gore 6+5 dim ultrasında 6+1 cıktı bebek 3.4 mm ama kalp atısı yok benımle aynı haftalarda olan varsa allah rızası ıcın kalp atısını duydunuzmu bı yazın.ben ankarada zekai tahıre gıdıyordum cayyolu polık.bana merkezlerıne goıtmemı oradakı aletler daha gelısmıs olucagı ıcın daha net gorurler dedı doktor moralını bozma sakın dedı ama ii degılım(merkezede gıtmedım 1 hafta daha bekleyıp özele gıtcem allahım lütfen bebişlerımız bızı bırakmasın kızlar dua edın
kızlar bilginiz varmı kese göründüğü gün kalp atışı duyma imkanımız var mı
yarın 22 falan olur perşembeye 50 küsür olur canım hesaplarıma göre artar korkma sakın düşünme çok :)
idrar testiyle bakabilirsin dün silikti ya yarına daha koyu olur ordan anlarsın arttığını hcg arttıkça 2.çzgi koyulaşıyo :)
Canım hemen bozma moralini bi sakin ol.Karından mı baktı doktor. Doktor olumsuz bişey söylememiş ki. Birkaç gün bekle bakalım özele git göreceksin kalp atışını. İçini rahat tut.
doğru diyosun canım bakalım hayırlısı..ama persembe gelseydı bi daha iyi olacaktı:))
hayır canım duyulmuyor, alttan bakmasına rağmen bile duyulmuyor
Döllenmenin hangi tarihte olduğuna bağlı galiba gören de var göremeyen de.
hayır canım duyulmuyor, alttan bakmasına rağmen bile duyulmuyor
bekleme bitmiyo değer artıyo keseyi bekliyosun kese görünüyo kalbi duymayı bekliyosun aralığa kadar bekliyoruz yanii :)
evet ama ben cok sabırsızlanıyorum artık kaldı 4 gun oooffff :26: nasıl gecer bu 4 gun uyusam 4 gun sonra uyansam olurmukiayy hiç gülceğm yoktubilememiş ama 3000lerde olcak canımmmm
idare ederdi heralde bilmiyorum geçti gitti
canım kalp atışları 7.haftadan itibaren duyuluyor.içini ferah tut.kaç haftalıkken duyulur net olarak
evet ama ben cok sabırsızlanıyorum artık kaldı 4 gun oooffff :26: nasıl gecer bu 4 gun uyusam 4 gun sonra uyansam olurmuki
canım kalp atışları 7.haftadan itibaren duyuluyor.içini ferah tut.
yok canım duyulmadı. perşembe gittim duyamadı 15-20 gün sonra gel dedi, 30 nisanda gitmeyi düşünüyorumyaren senın kalp atısların duyuldumu canım tarıhlerımız aynıda merak ettım ne zaman gıttın doktara
kaç haftalıkken duyulur net olarak
30 gün sürüyo canım,umudumu yitirmek istemiyorum
alttan baktı 2 saat onu bekledım sırf duyarım dıye lekelenmem vardı dun omuda soyledım ılacda vermedı kalp atısını duymadan ilaç vermeyım dedı hayırlısı olsun dıyorum bende allahın dedıgı olur o eger içeçek suyunu nasıbını vermıssen bıgun doguverır:)
kaç haftalıkken duyulur net olarak
Umudunu yitirme zaten geç döllenme olablir. Bii bekle artışı gör rahatlarsın.Allah gönlüne göre versin canım.İnşallah bebişin seninledir.
Canım inşallah duyacaksın kalp atışlarını strese girme sabret bekle canım bol bol dua et.
Canım değişir o kişiye göre. Ortalama 7-8.haftalarda ama 9.haftada da duyan var.Benim arkadaşım 10.haftasında duymuş.
yok canım duyulmadı. perşembe gittim duyamadı 15-20 gün sonra gel dedi, 30 nisanda gitmeyi düşünüyorum
genellikle 7. haftadan sonra duyuluyormuş canım
hade ya hayırlsıı olsun hepimiz için ozaman
kızlar sat lar ne zaman sizin duymamışsınız ya kıyaslama yapıcam
benim 27 şubat canım ama doktorun söylediğine göre bugün 5+1 oldum, internetteki hesaptan geride gidiyorum
yok canım duyulmadı. perşembe gittim duyamadı 15-20 gün sonra gel dedi, 30 nisanda gitmeyi düşünüyorum
içimi ferahlattın canım ya allah razı olsun cuma özele gıdıp baktırcam bende tekrar 27 subattı benım son adetım senın ne zaman.
Canım inşallah duyacaksın kalp atışlarını strese girme sabret bekle canım bol bol dua et.
inşallah canım ya cumaya inşallah duyarım haber verırım sızede hep bırlıkte zor gunlerımızı atlatalım inş.
]