2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canını sıkma sakın bak iyi düşün keseyi gormussun bak ne guzel inşallah hepimizin allahın izniyle hersey yolunda olucak sureklı pozitif dusunun bak bana doktor asılamadan 10 gun sonra beta hcg testı yaptırmıstı 3,96 cıkmıstı yok dedı hamılelık ben dedımkı cok yuksek olucak bu ay dıye doktor adetın gecıkırse gel ama yok dedı ben ınandım ıyı dusundum adetım 7 gun gecıktı test yaptım bıde ne goreyım hamileyim hemde ıkız oyuzden artık kafama takmıyorum hep olumlu dusunuyorum allaha ınancım yuksek hep sen bılırsın en ıyısını allahım dıyorum yatıp kalkıp dua edıyorum ama pozıtıf dusunmenın faydası cok herseye evham yaparsak omur gecmez herseye hemen uzulmeyın onemlı olan suan bızım bebıslerımız ve onlara ıyı dusuncelerımızı hıssettırelım :)

günaydın anneler dün çok fena oldum yıne içim dışıma çıktı müdürüm eve gönderdi apar topar bugun daha iyi gibiyim allahıma şükürler olsun patates haşlaması yiyorum 2 gündür. o da kabız yaptı beni. anne olmak ne zormuş. şimdi kıymetını daha iyi anladım annemin. daha ne gördükki? siz nasılsınız

Herkese günaydın ...
heyecandanmıdır nedır kac gundur erken kalkıyorum
ama tabı 12den sonra bı uyuyorum oooh ogle uykusu cekıyoruz bebeişimle nasılsınız bakıyım

Herkese günaydın ...
heyecandanmıdır nedır kac gundur erken kalkıyorum
ama tabı 12den sonra bı uyuyorum oooh ogle uykusu cekıyoruz bebeişimle nasılsınız bakıyım
oohh ohhh uyu canım :) bende heyecandan uyuyamıyorum gece 1-2 anca dalıyorum sabah 6:30 uyanıyorum :))))))))))

ayyyyy ne guzel biz cuma gunu keseyı gormeye gıdıcez daha beklemdeyızn sabırszlıkla işallah...
cok gecmıs olsun canım yaa dımı annelerın kıymetı daha sımdıden kat kat artıyo
Günaydın güzel anne adaylarıııııııııııı
gunaydın prenses

ben dayanamaım dün gittim 4+4 tüm kese göründü. cumartesi tekrar gel dedi. bakalım hayırlısı normalde yarındı randevum :)))
ayyyyyyyyyyyyy delii kııızz
valla ben goremem dıye korkuyorum o yuzden erkenden gıtmek ıstemıyorum aslında cuma gunude goremıcem dıye odum patlıyoeşimle bırlıkde gıdıcez işallah gorunur yavrum benımkı gec dolllenme cunkı :18:

görünür görünür merak etme tatlım :)))))

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik. benim bulantılar falan başlamadı daha. gayet iyiyim. inş hep böyle devam eder

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik. benim bulantılar falan başlamadı daha. gayet iyiyim. inş hep böyle devam eder
benımde bugun hıc bulantım yok acaba sureklı olması gereklımıkii ara ara öğürüyorum ama cok nadir yanıı ama cok sık idrara çıkıyorum ayrıca gece uykumdan uyanıpda idrara cıkdıgım oluyo
görünür görünür merak etme tatlım :)))))
işallahh canımm:18:

idrara bende cok çıkıyorum günde 2 lt su içince :))))) gecede kalkıyorum sabahta :))))))))))

kızlar rahim büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyrmuş o yüzden bu kadar sık tuvalete cıkıyoruz snra rahmimiz karnımızın içine dğru büyümeye başlayınca bu şikayetımız azalacak:)

kızlar benim kasıklarım felan bi yerim ağrımıyor. bulantı falanda yok daha erken mi nie bişeyim yok sadece gögüslerim agrıyor:18:

idrara bende cok çıkıyorum günde 2 lt su içince :))))) gecede kalkıyorum sabahta :))))))))))
aynen
Bulantı kişiden kişiye değişiyormus . idrara ben de cok çıkıyorum. çok su içmediğim halde
su içmen şartmış bebegın gelısımı için normalde bı insan 2 lıtre su ıcıyosa hamıle kadının 4 içmesi lazımmıs ama ben zorluyorum 3 litre anca oluyoo ayyy normal biiey yanı idrara cıkmamız ozamn ıyı bısey gelısıyo bebıslerımız dogrumu
kızlar benim kasıklarım felan bi yerim ağrımıyor. bulantı falanda yok daha erken mi nie bişeyim yok sadece gögüslerim agrıyor:18:
kişiden kişiye deişiyomus canım sen keseyı bıle gormusasun bak mesela kımısı 9. haftada goruyomus o derece

midem bulansın istiyorum bebegimi hissetmek istiyorum yahuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…