- 11 Nisan 2013
- 368
- 21
- 41
benim 27 şubat canım ama doktorun söylediğine göre bugün 5+1 oldum, internetteki hesaptan geride gidiyorum
canm bende netteki hesaba göre 5+5 ama bakalım dr. ne dicek :44:
Bide bir sorum var size benim sol tarafımda bi uyuşukluk var ağrı değil sızı değil sanki sert bişi kasık bölgemde sıkışmış gibi :44: özellikle oturduğum için farkediyorum ayakta yok :44::18:
hamilelikten oluyordur bence kasık ağrısıdır, ayakta çok kalınca mı oluyor? ben de bugün çok yoruldum okulda gelince ayaklarımı dikip uzandım biraz rahatladım, yarın daha da yorulacağım, bazen de yan yatınca ağırıyor sırt üstü yatınca geçiyor:) ağrı dışında hiçbir belirtim yok çok şükür
ben fazladan sayıyorumkı hemen gelsın dıyeebugünü sayma cumayıda sayma salı çarşamba perşembe bitti gitti işte görüp gelcezzzz
benimde 27 subat bugun doktor 6+1 dedı
hamilelikten oluyordur bence kasık ağrısıdır, ayakta çok kalınca mı oluyor? ben de bugün çok yoruldum okulda gelince ayaklarımı dikip uzandım biraz rahatladım, yarın daha da yorulacağım, bazen de yan yatınca ağırıyor sırt üstü yatınca geçiyor:) ağrı dışında hiçbir belirtim yok çok şükür
ben fazladan sayıyorumkı hemen gelsın dıyeebugunude cumayıda sayıyorum beklentım uzun olsun kısa zamnda gelsın zamn ...
ama benı bı duygusallık aldı yaa cok korkuyorum işallah goruruz içimemi doguyo yoksa okadar korkuyorumkı anlatamam:26: ıkıncı kes bu acıyı yasamak ıstemıyorum
geç döllenme mi olmuş acaba, bir dahaki gidişimde detaylı şekilde soracağım. sat ı 7 mart olan arkadaş bu cumartesi kalp atışı için gidecekmiş çok erken değil mi acaba
biz keseyı gormek için gıdıcez cuma gunu benımde satım 7 mart ama kalp atışını duycakmıyız bılmıyorum onun ıcın sanırım bıdahakı randevude olurr...geç döllenme mi olmuş acaba, bir dahaki gidişimde detaylı şekilde soracağım. sat ı 7 mart olan arkadaş bu cumartesi kalp atışı için gidecekmiş çok erken değil mi acaba
işallah artık kafayı yicem tedirginlikten...canım allah korusun ya pozitif ol olumlu düşün iyi düşün kötü şeyleri getirme aklına ki iyi olsun herşey yapma lütfen hiçbi aksilik çıkmicakkkk
biz keseyı gormek için gıdıcez cuma gunu benımde satım 7 mart ama kalp atışını duycakmıyız bılmıyorum onun ıcın sanırım bıdahakı randevude olurr...
işallah artık kafayı yicem tedirginlikten...nolur allahım kotu bısey olmasın sevınemıyorum bıle dogru duzgun... :26: ama belırtılerım devam edıyo yanı gun ıcersınde uykum gelıyo ne bılıyım arada mıdem bulanıyo.. basım falanda donuyoo ... bunlar devam ettgıne gore kanamam falanda olmadıgına gore bıseyım yoktur dımı ... ters gıden bısey yoktur ısallah...
geç döllenme mi olmuş acaba, bir dahaki gidişimde detaylı şekilde soracağım. sat ı 7 mart olan arkadaş bu cumartesi kalp atışı için gidecekmiş çok erken değil mi acaba
biz keseyı gormek için gıdıcez cuma gunu benımde satım 7 mart ama kalp atışını duycakmıyız bılmıyorum onun ıcın sanırım bıdahakı randevude olurr...
işallah artık kafayı yicem tedirginlikten...nolur allahım kotu bısey olmasın sevınemıyorum bıle dogru duzgun... :26: ama belırtılerım devam edıyo yanı gun ıcersınde uykum gelıyo ne bılıyım arada mıdem bulanıyo.. basım falanda donuyoo ... bunlar devam ettgıne gore kanamam falanda olmadıgına gore bıseyım yoktur dımı ... ters gıden bısey yoktur ısallah...
yoktur allahın izniyle hersey yolunda işte tamam keseyı gorursun buyuk ihtımalle gıttıgınde pıt pıt larada gun verır.
işallah benım kociş geldı aksam yıne gırerım yemekden sonra opuyorum hepınızı guzell anneleryoktur allahın izniyle hersey yolunda işte tamam keseyı gorursun buyuk ihtımalle gıttıgınde pıt pıt larada gun verır.
kızlar biz 17-23 ağustos arası GAP turu almıştık, gezmek zor olur mu acaba yaa çok gitmek istiyoruz
kızlar biz 17-23 ağustos arası GAP turu almıştık, gezmek zor olur mu acaba yaa çok gitmek istiyoruz
canım ben keseyi perşembe gördüm zaten kalp atışı için de 30 nisanda gideceğim
evet ya bence de bir şey olmazcanım o zamana 6 aylık olcaksın sanırsam doktoruna sorarsın yıne gıtmeden.ama bısey olmaz herhalde.
sen çeşmede dinlenirsin yine canım ama biz sürekli gezeceğiz o yüzden zor olmaz inşallahyok canım daha 5.ayda oluyoruuzz :)
biz eylülde çeşmeye gidiyoruuzz
buradan bızı haberdar et olurmu aynıyız ya bırbırımızden takıp ederız :)
kızlar merhaba doktordan geldım sımdı kalp atıslarını duymadı o kadar moralım bozukkı nıde bat a gore 6+5 dim ultrasında 6+1 cıktı bebek 3.4 mm ama kalp atısı yok benımle aynı haftalarda olan varsa allah rızası ıcın kalp atısını duydunuzmu bı yazın.ben ankarada zekai tahıre gıdıyordum cayyolu polık.bana merkezlerıne goıtmemı oradakı aletler daha gelısmıs olucagı ıcın daha net gorurler dedı doktor moralını bozma sakın dedı ama ii degılım(merkezede gıtmedım 1 hafta daha bekleyıp özele gıtcem allahım lütfen bebişlerımız bızı bırakmasın kızlar dua edın