2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hamilelikten oluyordur bence kasık ağrısıdır, ayakta çok kalınca mı oluyor? ben de bugün çok yoruldum okulda gelince ayaklarımı dikip uzandım biraz rahatladım, yarın daha da yorulacağım, bazen de yan yatınca ağırıyor sırt üstü yatınca geçiyor:) ağrı dışında hiçbir belirtim yok çok şükür

ben oturarak çalışıyorum cnm bir yemeğe birde tuvalate kalkıyorum ağrı değil kesnlikle sanki sıkışmış uyuşukluk gibi umarım atlatırız bugünleri hayırlısıyla

bugünü sayma cumayıda sayma salı çarşamba perşembe bitti gitti işte görüp gelcezzzz
ben fazladan sayıyorumkı hemen gelsın dıyee bugunude cumayıda sayıyorum beklentım uzun olsun kısa zamnda gelsın zamn ...
ama benı bı duygusallık aldı yaa cok korkuyorum işallah goruruz içimemi doguyo yoksa okadar korkuyorumkı anlatamam:26: ıkıncı kes bu acıyı yasamak ıstemıyorum

banada oluyo yan yatınca hemen sırtüstü yatıyorum geçiyo ne kadar ilginçç :):)

canım allah korusun ya pozitif ol olumlu düşün iyi düşün kötü şeyleri getirme aklına ki iyi olsun herşey yapma lütfen hiçbi aksilik çıkmicakkkk

geç döllenme mi olmuş acaba, bir dahaki gidişimde detaylı şekilde soracağım. sat ı 7 mart olan arkadaş bu cumartesi kalp atışı için gidecekmiş çok erken değil mi acaba

kıs daha ben goremedım kalp atısını 7 mart olanlar inşallah gorurler degısıyor işte kısıden kısıye su ankı en önemlı konumuz kalp atısları ve keseler 5 haftalıkkken kesemı gormustu doktor.

geç döllenme mi olmuş acaba, bir dahaki gidişimde detaylı şekilde soracağım. sat ı 7 mart olan arkadaş bu cumartesi kalp atışı için gidecekmiş çok erken değil mi acaba
biz keseyı gormek için gıdıcez cuma gunu benımde satım 7 mart ama kalp atışını duycakmıyız bılmıyorum onun ıcın sanırım bıdahakı randevude olurr...
canım allah korusun ya pozitif ol olumlu düşün iyi düşün kötü şeyleri getirme aklına ki iyi olsun herşey yapma lütfen hiçbi aksilik çıkmicakkkk
işallah artık kafayı yicem tedirginlikten... nolur allahım kotu bısey olmasın sevınemıyorum bıle dogru duzgun... :26: ama belırtılerım devam edıyo yanı gun ıcersınde uykum gelıyo ne bılıyım arada mıdem bulanıyo.. basım falanda donuyoo ... bunlar devam ettgıne gore kanamam falanda olmadıgına gore bıseyım yoktur dımı ... ters gıden bısey yoktur ısallah...

yoktur canımm böyle gergin olman iyi değil ama doktor bana sadece kanaman olursa anlaki sıkıntı var dedi o da bildiğin kırmızı olmalıymış kahve falan olunca bişey olmuyomuşş.lğtfen aklına bu saçma şeyleri getirme

yoktur allahın izniyle hersey yolunda işte tamam keseyı gorursun buyuk ihtımalle gıttıgınde pıt pıt larada gun verır.

kızlar biz 17-23 ağustos arası GAP turu almıştık, gezmek zor olur mu acaba yaa çok gitmek istiyoruz

Kızlar bugün herkeste bi stres, tedirginlik,korku var.Yapmayın nolur sakin olun akışına bırakın.Bu kadar evhamlı olmakta iyi değil. Bebeklerimiz herşeyimizden etkileniyo unutmayın bunu. Hadi bi rahatlayın

Kızlar akşam benim göbüş çıkıyo sabah fıssss. Ne gaz, ne şişkinlik varmış beeee

canım o zamana 6 aylık olcaksın sanırsam doktoruna sorarsın yıne gıtmeden.ama bısey olmaz herhalde.
evet ya bence de bir şey olmaz
yok canım daha 5.ayda oluyoruuzz :)
biz eylülde çeşmeye gidiyoruuzz
sen çeşmede dinlenirsin yine canım ama biz sürekli gezeceğiz o yüzden zor olmaz inşallah
buradan bızı haberdar et olurmu aynıyız ya bırbırımızden takıp ederız :)

tamam canım, birbirimizin peşinde olalım dedektif gibi

canım telaş etme ultrason cıhazı gelişmemiş br cihaz demiş bak o çok etkiler cihazdan görememiştir.bence sen özel hastaneye git kesin görücen.ayrıca dur bakalım 7 hafta olsun telaş etme .bak bende cumartesi gidiceem 6+4 olucam göremessem bende telaş edicem kesin ama brkaç gun sonra gene giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…