- 24 Ağustos 2012
- 472
- 1
hoşgeldinn canım... ne kadar güzell ikiz annesi olucaksın...RABBİM sağlık sıhhat versin size...ben de bugün miniğimi görmek için gittim bir hevesle...ama sadece keseyi görebildim...SATA GÖRE 6+1 AMA keseye göre 5+1 imiş...10 gün sonra tekrar gidicemm üzüldümm çokkk... doktorum ne kadar herşeyin normal olduğunu söylese de içim rahat değil hiç...
canını sıkma sakın bak iyi düşün keseyi gormussun bak ne guzel inşallah hepimizin allahın izniyle hersey yolunda olucak sureklı pozitif dusunun bak bana doktor asılamadan 10 gun sonra beta hcg testı yaptırmıstı 3,96 cıkmıstı yok dedı hamılelık ben dedımkı cok yuksek olucak bu ay dıye doktor adetın gecıkırse gel ama yok dedı ben ınandım ıyı dusundum adetım 7 gun gecıktı test yaptım bıde ne goreyım hamileyim hemde ıkız oyuzden artık kafama takmıyorum hep olumlu dusunuyorum allaha ınancım yuksek hep sen bılırsın en ıyısını allahım dıyorum yatıp kalkıp dua edıyorum ama pozıtıf dusunmenın faydası cok herseye evham yaparsak omur gecmez herseye hemen uzulmeyın onemlı olan suan bızım bebıslerımız ve onlara ıyı dusuncelerımızı hıssettırelım :)