Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değer iyi artmış neden duyulmadı
merhaba arkadaşlar,
Allahın selamı üzerinize olsun..
allahın izin verirse ben de aralık annesi olacam ama sizlere bi sorum olacak.biraz aklım karışık.adetime 3gün kala yani dün önce idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi görünce hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonuç 11.51 çıktı.doktor perşembe tekrar gel dedi.sizce var mı bi umut arkadaşlar..
benım doktorumda oyle soyledı aynı şekılde ben cuma gunu gıdıyorum ... ama randevum 11:30 da ben 10 da gıdıcem once kan verıcem randevuya kadar kan sonucum cıkmıs olur kan sonucuyla gırıcem doktora ... degere gore hem bebegın gelısımınıde gozlemlemış olur...
sınava girdim geldimmm napıyosunuzzz bakalımmmmm
duyulması lazmdı dimi ters giden biişiler varr doktor bana demedii
bende öyle yapiyimmm çok mantıklııı :):)
var canım tabiki ben adete 5 gün kala öğrendim 34 çıktı artıyo 2 günde bi 2 katına çıkıyo korkma hayırlı olsun:)
deldir kendini deldir delik deşik oldunnn
hhihihi kocişim soyledı banada... adamın ruyalarına gıryo canım benım ya bugun benı arıyo askım dıyo hesabıma gore cuma gunu 2000 lerde oluyo hcg hcg yıde bılıyo bak sen yerım ben onun beta dıyen dıllerını hahahahbende öyle yapiyimmm çok mantıklııı :):)
teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun ama olmasını çok istiyorum:))
hhihihi kocişim soyledı banada... adamın ruyalarına gıryo canım benım ya bugun benı arıyo askım dıyo hesabıma gore cuma gunu 2000 lerde oluyo hcg hcg yıde bılıyo bak sen yerım ben onun beta dıyen dıllerını hahahah
sınavın nasıl gecdı canım...
kızlar bilginiz varmı kese göründüğü gün kalp atışı duyma imkanımız var mı
olmuş canım olmuşş :)
bu sonuc ne zaman çıktıı ?
merhaba arkadaşlar,
Allahın selamı üzerinize olsun..
allahın izin verirse ben de aralık annesi olacam ama sizlere bi sorum olacak.biraz aklım karışık.adetime 3gün kala yani dün önce idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi görünce hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonuç 11.51 çıktı.doktor perşembe tekrar gel dedi.sizce var mı bi umut arkadaşlar..
sanmıyorumm alttan bakılırsa olabilir belkii:44:
canım dün öğrendim sonucu sat 17 mart
idrarda silikte olsa görünce hemen hastaneye gittim doktor perşembe tekrar gel dedi.
tam bi şey de demediler.o yüzden endişeliyim.
yavru ben bu bir haftayı zor bekliyorum bide onu nasıl beklicem bilmiyorummmm