2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba arkadaşlar,
Allahın selamı üzerinize olsun..
allahın izin verirse ben de aralık annesi olacam ama sizlere bi sorum olacak.biraz aklım karışık.adetime 3gün kala yani dün önce idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi görünce hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonuç 11.51 çıktı.doktor perşembe tekrar gel dedi.sizce var mı bi umut arkadaşlar..

var canım tabiki ben adete 5 gün kala öğrendim 34 çıktı artıyo 2 günde bi 2 katına çıkıyo korkma hayırlı olsun:)

benım doktorumda oyle soyledı aynı şekılde ben cuma gunu gıdıyorum ... ama randevum 11:30 da ben 10 da gıdıcem once kan verıcem randevuya kadar kan sonucum cıkmıs olur kan sonucuyla gırıcem doktora ... degere gore hem bebegın gelısımınıde gozlemlemış olur...

bende öyle yapiyimmm çok mantıklııı :):)

sınava girdim geldimmm napıyosunuzzz bakalımmmmm:KK16:

hoş geldin minnoş :KK1:

duyulması lazmdı dimi ters giden biişiler varr doktor bana demedii:KK14::KK14:

cnm bende senin gibiyim tecrubesizim ilk gebeliğim sadece sordum dr. sölemezmi yolunda gitmese gereksiz panikliyoruz kendimden biliyorum artışlar iyi dua edelim birbirimize

bende öyle yapiyimmm çok mantıklııı :):)
hhihihi kocişim soyledı banada... adamın ruyalarına gıryo canım benım ya bugun benı arıyo askım dıyo hesabıma gore cuma gunu 2000 lerde oluyo hcg :KK1: hcg yıde bılıyo bak sen yerım ben onun beta dıyen dıllerını hahahah
sınavın nasıl gecdı canım...

kızlar merhaba doktordan geldım sımdı kalp atıslarını duymadı o kadar moralım bozukkı nıde bat a gore 6+5 dim ultrasında 6+1 cıktı bebek 3.4 mm ama kalp atısı yok benımle aynı haftalarda olan varsa allah rızası ıcın kalp atısını duydunuzmu bı yazın.ben ankarada zekai tahıre gıdıyordum cayyolu polık.bana merkezlerıne goıtmemı oradakı aletler daha gelısmıs olucagı ıcın daha net gorurler dedı doktor moralını bozma sakın dedı ama ii degılım:KK43:(merkezede gıtmedım 1 hafta daha bekleyıp özele gıtcem allahım lütfen bebişlerımız bızı bırakmasın kızlar dua edın

kızlar bilginiz varmı kese göründüğü gün kalp atışı duyma imkanımız var mı :KK16:

hhihihi kocişim soyledı banada... adamın ruyalarına gıryo canım benım ya bugun benı arıyo askım dıyo hesabıma gore cuma gunu 2000 lerde oluyo hcg :KK1: hcg yıde bılıyo bak sen yerım ben onun beta dıyen dıllerını hahahah
sınavın nasıl gecdı canım...

ayy hiç gülceğm yoktu:KK9:bilememiş ama 3000lerde olcak canımmmm:KK9:
idare ederdi heralde bilmiyorum geçti gitti:KK9:

merhaba arkadaşlar,
Allahın selamı üzerinize olsun..
allahın izin verirse ben de aralık annesi olacam ama sizlere bi sorum olacak.biraz aklım karışık.adetime 3gün kala yani dün önce idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi görünce hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonuç 11.51 çıktı.doktor perşembe tekrar gel dedi.sizce var mı bi umut arkadaşlar..

Canım henüz çok çok yeni bir gebelik olabilir.Ki inşallah öyledir. Kaç günde bir adet oluyosun?

canım dün öğrendim sonucu sat 17 mart
idrarda silikte olsa görünce hemen hastaneye gittim doktor perşembe tekrar gel dedi.
tam bi şey de demediler.o yüzden endişeliyim.

yarın 22 falan olur perşembeye 50 küsür olur canım hesaplarıma göre artar korkma sakın düşünme çok :)
idrar testiyle bakabilirsin dün silikti ya yarına daha koyu olur ordan anlarsın arttığını hcg arttıkça 2.çzgi koyulaşıyo :)

X