perdesi ve tekstil ürünü o yatağın içine konulan çarşafı falan çok kalitesizmiş pazar malı gibi diyen vardı.. bak urda linki
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lek-bebek-odasi-kullanan-ilgilenen-var-7.html
Çok teşekkürler kızlar , doktor 1 hafta istirahat, ve progesteron hap Verdi. Vajinadan aksamlari bir tane al dedi. Koydum ama bir kısmı dış Jelatini geri çıkmıştı. Bida mi koysam acaba ? Aklim karıştı. Bide hala kanamam var ama hafif korkuyorum o yüzden.
Ben 16 haftalık hamileyim aralığın sonunda doğum allah izin verirse ama cinsiyeti bi kız bi erkek diyorlar kızlarda parelel çıkıntı oluyomuş doğrumu bundan olabilirmi acaba erkek demelerinin 2 doktor kız dedi diğeri erkek dedi kafam karıştı ya arkadaşlar yaşım 27 tam hatta 28 den gün nisanda kararsız kaldılar kızlar geçmi oluşuyor yoksa mersinden katılıyorum yardımcı olursanız sevinirim bide aşırı akıntılarım var beyaz
Ben 16 haftalık hamileyim aralığın sonunda doğum allah izin verirse ama cinsiyeti bi kız bi erkek diyorlar kızlarda parelel çıkıntı oluyomuş doğrumu bundan olabilirmi acaba erkek demelerinin 2 doktor kız dedi diğeri erkek dedi kafam karıştı ya arkadaşlar yaşım 27 tam hatta 28 den gün nisanda kararsız kaldılar kızlar geçmi oluşuyor yoksa mersinden katılıyorum yardımcı olursanız sevinirim bide aşırı akıntılarım var beyaz
hamilelik öncesi spral sonrasıydı kullandım ne yaparsan yap dışarı akması normal sen ittirebildiğince ileri ittir akanı takmaÇok teşekkürler kızlar , doktor 1 hafta istirahat, ve progesteron hap Verdi. Vajinadan aksamlari bir tane al dedi. Koydum ama bir kısmı dış Jelatini geri çıkmıştı. Bida mi koysam acaba ? Aklim karıştı. Bide hala kanamam var ama hafif korkuyorum o yüzden.
:44::44::44: aslında erkeklere göre bazıları göstermiyorsa geç anlaşılabiliyor ama erkekte olsa göstermezse anlaşılmaz bu doktorlar gördülerse neden çelişkili söylediler kiBen 16 haftalık hamileyim aralığın sonunda doğum allah izin verirse ama cinsiyeti bi kız bi erkek diyorlar kızlarda parelel çıkıntı oluyomuş doğrumu bundan olabilirmi acaba erkek demelerinin 2 doktor kız dedi diğeri erkek dedi kafam karıştı ya arkadaşlar yaşım 27 tam hatta 28 den gün nisanda kararsız kaldılar kızlar geçmi oluşuyor yoksa mersinden katılıyorum yardımcı olursanız sevinirim bide aşırı akıntılarım var beyaz
Slm kizlar hasta arkadaslara sifa diliyorum benimde agrim cok kasik agrim yuruyemiyorum acaba onemlimidir ya kizimda bukadar olmadi
benimde oğlumda olmayan kasık ağrısı kızımda hat safhadainşallah önemli değildir ama sen mutlaka doktorunla konuş ne olur ne olmaz
Çok teşekkürler kızlar , doktor 1 hafta istirahat, ve progesteron hap Verdi. Vajinadan aksamlari bir tane al dedi. Koydum ama bir kısmı dış Jelatini geri çıkmıştı. Bida mi koysam acaba ? Aklim karıştı. Bide hala kanamam var ama hafif korkuyorum o yüzden.
valla bana da vajinal fitil vermişti.
bir türlü tam koyamadım o fitili.
hani şu tamponlar var ya ben hiç kullanmadım annem kullanırdı.
onlardan al istersen onunla ittirirsin canım
ya da diğer arkadaşlardan da öneri gelebilir.onları dinle kullananları.
şahsen öyle yapmıştım yoksa çıkıyordu dışarı.iyice içeri ittirmek lazım.
slm kızlar geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir
ben dün aşımı oldum kolumda hafif bir ağrıyla dolanıyorum
bide inanılmaz derecede ağırlaştığımı hissediyorumıh tıs şeklinde yaşıyorum resmen eşim böle bakıyor bilmiyorum 9.ayda nasıl olurum oğlumda koltuk tepelerinde perdeleri bile ben takardım yerimde duramazdım bakalım kontrolde doktorla konuşucam herkes iri bir bebek olduğundan olabilir diyor ama ben anlam veremiyorum
hamilelik öncesi spral sonrasıydı kullandım ne yaparsan yap dışarı akması normal sen ittirebildiğince ileri ittir akanı takmadoktor öyle demişti
:44::44::44: aslında erkeklere göre bazıları göstermiyorsa geç anlaşılabiliyor ama erkekte olsa göstermezse anlaşılmaz bu doktorlar gördülerse neden çelişkili söylediler ki
bence sen bir sonraki kontrolü bekle inşallah kesin olarak öğrenirsin rabbim gönlündekini hayırlı eylesin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde
Zynbache,,çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm başına gelene. Ama istirahat et, canını sıkma. Bir de lütfen orucuna ara ver. İnan doktorlar tamam bir şey olmaz deseler bile çok ciddi vakalar görüyorum etrafta bu konuda.Oruç tutan ve kanaması olan arkadaşlarım var.. Hiçbir şey bebeklerimizden ve dolayısı ile sağlıımızdan önemli değil şu an. Rabbim bizlere elbet kolaylık sunacaktır bundan sonrası için. Tekrar çok geçmiş olsun. Bu arada o fitil geri çıkar ama ucundan alsa bile ağızdan alındığından 400 kat daha etkilymiş, sakın dert etme..
inşallah tamamen geçecekPapatyacim elimden geldiğince ittirdim ama korktum da çok ileri gider diye. İkincisini biraz daha iterim artık.
Teşekkür ederim canım, of çok zormuş valla( neyseki etkisini gösterdi biraz duruldu sanki kanama.
benimde oğlumda olmayan kasık ağrısı kızımda hat safhadainşallah önemli değildir ama sen mutlaka doktorunla konuş ne olur ne olmaz
benimde aşırı kasıklarımda ağrı var bu kız çocuklarında olurmuş erkeklerde bele vurur derler gerçi benimki belli değil net olarakda cinsiyeti
Kuzummm yaaa okurken çok heyecanlandım bişey oldu diye,çook çook geçmiş olsun,sonuçların iyi olmasına sevindim..minik Eylül şimdiden yardım ediyor annesine aşkımm benim yaakızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde
Bizim adetlere göre ilk çocuğun eşyalarını anaanne alır ve Kaanin herşeyini beşiğinden bornozuna,bezine kadar annem almıśtı..Ezgide biz aldk,Duru yada biz alıcz tabi ama ilki annem yaptıkızlar bir şey sorucam sizin bebek odasını siz mi alıcaksınız yoksa eşinizin ailesi mi alıcak
Canımm çook geçmiş olsunn yaaÇok teşekkürler kızlar , doktor 1 hafta istirahat, ve progesteron hap Verdi. Vajinadan aksamlari bir tane al dedi. Koydum ama bir kısmı dış Jelatini geri çıkmıştı. Bida mi koysam acaba ? Aklim karıştı. Bide hala kanamam var ama hafif korkuyorum o yüzden.