2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde

geçmiş olsun canım benim...

bebek odası işini ne yaptın benimde kafam karıştı ya fiyat artacak deidiniz ya perşembe günü kontrolüm var ondan sonra bi bakayım diyorum bende ama son zamanlarda yapılan yorumları okudum hiçte iyi yorumlar yok havuç mobilya iimiş ama onunda fiyatları yazmıyor

ayrıca şimdiden daha erken değil mi yaaa

hahahahhaa haklısın canım bencede ama imkan var yapılmıyor benı üzen kısmı o .imkan olmaz anlarım.

al benden o kadar ama ben bir hinlik yapıp benim ailem aldı diyecem :))))))))))) ailem gücü var alın desem alılarda gerek yok ben alayım diye düşünüyorum

bebek odası işini ne yaptın benimde kafam karıştı ya fiyat artacak deidiniz ya perşembe günü kontrolüm var ondan sonra bi bakayım diyorum bende ama son zamanlarda yapılan yorumları okudum hiçte iyi yorumlar yok havuç mobilya iimiş ama onunda fiyatları yazmıyor

canım biz haftasonu kapora vericez 600 tl fiyatı sabitlemek için tamamını eylülde vericez canım.
31ınden snra fiyatlar değişicekmiş ben çok baktım netten ve baktığım kadarıyla benım begendıgım tarzda yok senın gibi duz beyaz dusunsem çok var ama ben biraz daha hareketllı renksiz sonradan istersem duz bir model olabilecek sonuçta.
sen istersen biraz daha bakın canım benım ama bak erol mobılyayada güzeller var.daha bencede erken eger fiyatlar değişmese biz eylül sonu ekim bası düşünüyorduk ama sonuçta karar verdik bugun yada ekimde gene onu alıcağımız için alıcaz artık.

ne gibi yorumlar vardı canım ben hiç okumadım.

kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde
Geçmiş olsun canım ya. Cadıya bak annesine ne yapmış. Böbrek ağrısı başka şeye benzemiyor. Rahatladın mı biraz?

al benden o kadar ama ben bir hinlik yapıp benim ailem aldı diyecem :))))))))))) ailem gücü var alın desem alılarda gerek yok ben alayım diye düşünüyorum

hahhahha bak bu acıdan hiç düşünmemiştim mantıklııı :)))))))))))
inşallah bizi utandırırlar belli mi olur

Kızlar bugün arabayı aldığımız satıcı fiyatların her yerde Ekim Kasım ve Aralık'ta en yüksek seviyeye çıktığını söyledi. İmkanlar dahilinde alabileceğimiz şeyleri o zamana kadar almak lazım. Zaten kış bebeği olacakları için mecburen bazı şeyleri sezonda alacağız. Odaya da karar verdiyseniz indirimleri kaçırmayın derim.

kızlar bir şey sorucam sizin bebek odasını siz mi alıcaksınız yoksa eşinizin ailesi mi alıcak

Biz kendimiz alcaz canım.Ama kayın validem illa bende para koyacağım diyor
ben istemiyorum kesinlikle ama hep onun dediği olur.
800 falan vercek sanırım maalesef!!!

Gizooo geçmiş olsun yaaaa
o yaramaz kızımız neler yapmış gene
senin için başta kötü olmuş ama yardımcı olmuş bak bence iyi bir şey.
Çok canın acımıştır kesinnnn.
İyisindir şimdi inşallah.Başta okurken korktum başka bir şey oldu sandım yaaa=(

canım biz haftasonu kapora vericez 600 tl fiyatı sabitlemek için tamamını eylülde vericez canım.
31ınden snra fiyatlar değişicekmiş ben çok baktım netten ve baktığım kadarıyla benım begendıgım tarzda yok senın gibi duz beyaz dusunsem çok var ama ben biraz daha hareketllı renksiz sonradan istersem duz bir model olabilecek sonuçta.
sen istersen biraz daha bakın canım benım ama bak erol mobılyayada güzeller var.daha bencede erken eger fiyatlar değişmese biz eylül sonu ekim bası düşünüyorduk ama sonuçta karar verdik bugun yada ekimde gene onu alıcağımız için alıcaz artık.

ne gibi yorumlar vardı canım ben hiç okumadım.

perdesi ve tekstil ürünü o yatağın içine konulan çarşafı falan çok kalitesizmiş pazar malı gibi diyen vardı.. bak urda linki

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lek-bebek-odasi-kullanan-ilgilenen-var-7.html

okurken korktum kız çok geçmiş olsun kumlarında dökülmüş oldu yani iyi :)bebiş sayesinde

bendede hep kabızlık vardı bi şurubum vardı onu içtim oda cır cır yaptı karnım ağrıdı tuvaletten zor kurtuldum :KK43:((

bendede hep kabızlık vardı bi şurubum vardı onu içtim oda cır cır yaptı karnım ağrıdı tuvaletten zor kurtuldum :KK43:((

Bende kabızdım
burada bi rkadaş sabah kalkınca 3 tane gün kurusu yiyin demişti
bende aldım bugün yedim su da içtim
çok rahatlattı beni ama cırcır olmadım=))
patates haşlada yee kuzum

yanı merak ettim bebek odasını kayınvalideleriniz mi alıyor yoksa herkes bizim gibi kendi mi alıyor canım benim

Allah ellerine düşürmesin tatlım hiçbirimizi :)

geçmiş olsun canım benim...

saol hayatım :)
Geçmiş olsun canım ya. Cadıya bak annesine ne yapmış. Böbrek ağrısı başka şeye benzemiyor. Rahatladın mı biraz?

iyiyim canım şimdi ara ara sancı giriyo ama dayanılmicak gibi değil :26:

Gizooo geçmiş olsun yaaaa
o yaramaz kızımız neler yapmış gene
senin için başta kötü olmuş ama yardımcı olmuş bak bence iyi bir şey.
Çok canın acımıştır kesinnnn.
İyisindir şimdi inşallah.Başta okurken korktum başka bir şey oldu sandım yaaa=(

okurken korktum kız çok geçmiş olsun kumlarında dökülmüş oldu yani iyi :)bebiş sayesinde

iyiyiz canlarıım teşekkürler hepinizeee :))
idrarda enfeksiyon kum falan hiçbişey kalmamış ne var ne yok dökmüşüm su gibi berrak çişim:KK9::KK9:
kanım düşük çıkmış referans aralığı 11.7-15.5 benimki 11.5 ilaç alıyorum zaten yükselir umarım başka hiçbişey yok şükürler olsun :KK16:

kuşuum otur yarım kilo vişne ye tuvaletten çıkamazsın şuruptan daha etkili :KK9:

yanı merak ettim bebek odasını kayınvalideleriniz mi alıyor yoksa herkes bizim gibi kendi mi alıyor canım benim

Nerdeeeee canım biz alıcaz herseyini
Allah kısmet eder ise
Ama bazı aileler herseylerini alıyor bebeğin
Maddi durumlada ilintili biraz.

Biz kendimiz alcaz canım.Ama kayın validem illa bende para koyacağım diyor
ben istemiyorum kesinlikle ama hep onun dediği olur.
800 falan vercek sanırım maalesef!!!

Versin cnm gücü varsa :KK66:
O değilde doğumda ne takacaklar acep
Acep 800 ü verip takımı takmıcak
Hımmmm düşünceler düşünceler :44::KK14:

Versin cnm gücü varsa :KK66:
O değilde doğumda ne takacaklar acep
Acep 800 ü verip takımı takmıcak
Hımmmm düşünceler düşünceler :44::KK14:

vermesin deniz isemiyorum çünkü biliyorum tüm elalem öğrenecek
ağızlarına laf vermek istemiyorum."biz aldık"odayı olacak
eşime dedi yanımda alırken beniim kartımı al 800 benim karttan çek dedi.
olmaz öyle şey anne hayır falan dedim
sen karışma dedi bana:////

aman .ne takısı.bana düğünde ne taktılarda çocuğa takacaklar=)
gerçi erkek torun ya belki küçük altın takarlar =p

Son düzenleme:
vermesin deniz isemiyorum çünkü biliyorum tüm elalem öğrenecek
ağızlarına laf vermek istemiyorum."biz aldık"odayı olacak
eşime dedi yanımda alırken beniim kartımı al 800 benim karttan çek dedi.
olmaz öyle şey anne hayır falan dedim
sen karışma dedi bana:////

aman .ne takısı.bana düğünde ne taktılarda çocuğa takacaklar=)
gerçi erkek torun ya belki küçük altın takarlar =p

Yok artık küçük altın da takmazlar cnm
Anlıyorum seni cnm sen tabi tanıdığın için onları daha iyi bilirsin niyetlerini.
Sert mi söyledi sen karışma diye :/

X