2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
benimde aşırı kasıklarımda ağrı var bu kız çocuklarında olurmuş erkeklerde bele vurur derler gerçi benimki belli değil net olarakda cinsiyeti

Evett evett iki cinside dourmuş biri olarak onaylıyorum bu sözü:13:
Kaanda belim ikiye ayrılacak sanıyordum ozellikle sanci cekerken ve doğum sırasında,ezgide belim pek ağrımadı doğumda epiduraldi
pek sancısız doğurdum onu,baklm bu nassı olck:KK14:
Ayyy yazarken kendime inanamadım yaaa:KK1::KK1:

Çok teşekkürler kızlar , doktor 1 hafta istirahat, ve progesteron hap Verdi. Vajinadan aksamlari bir tane al dedi. Koydum ama bir kısmı dış Jelatini geri çıkmıştı. Bida mi koysam acaba ? Aklim karıştı. Bide hala kanamam var ama hafif korkuyorum o yüzden.

canım çokk geçmiş olsun benim de 11 haftalıkken olmuştu kanamaam.kendimi hiç rahatsız hissetmiyordum ama doktorum 10 gün yatak istirahati verdi. bende hiç kalkmadan yattım valla.yemek bile yapmadım. canım kendine dikkat et tabii ama Allah korusun ilk kanama da bişey olmadıysa bişey olmaz İnşallah Allahın izniyle.

inşallah tamamen geçecek :KK9::KK9::KK9:
o minik bedenler bizim zannettiğimizden çok daha fazla güçlüler inşallah sende meleğinde normale döneceksiniz rabbim şifa versin bol bol ddinlen olurmu :KK16:

Kuzummm yaaa okurken çok heyecanlandım bişey oldu diye,çook çook geçmiş olsun,sonuçların iyi olmasına sevindim..minik Eylül şimdiden yardım ediyor annesine aşkımm benim yaa:KK9::KK54:

Bizim adetlere göre ilk çocuğun eşyalarını anaanne alır ve Kaanin herşeyini beşiğinden bornozuna,bezine kadar annem almıśtı..Ezgide biz aldk,Duru yada biz alıcz tabi ama ilki annem yaptı

Canımm çook geçmiş olsunn yaa:KK19:
Sabah gördüm öyle hızlı hızlı bakarken ama yazmaya fırsat bulamadm çocuklardan...Umarım fitil işe yararda kesilir kanaman biran önce iyileşirsin inşallah cano:KK54:

canım çokk geçmiş olsun benim de 11 haftalıkken olmuştu kanamaam.kendimi hiç rahatsız hissetmiyordum ama doktorum 10 gün yatak istirahati verdi. bende hiç kalkmadan yattım valla.yemek bile yapmadım. canım kendine dikkat et tabii ama Allah korusun ilk kanama da bişey olmadıysa bişey olmaz İnşallah Allahın izniyle.

Böyle zor zamanlarda buranın kıymetini daha iyi anladım. Sizin dualariniz ve desteklerinz sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Kızbebek ve kasık ağrısı arasında gerçekten bi ilişki olabilir, benim de kasiklarim cok ağrıyor. Kalkıp lavaboya gidip kananama var mi diye bakmaktan uyuyamiyorum. Sizlere de çok dua ediyorum, Rabbim kimselere Yaşatmasin.

Bu arada kızlar, 1 aydır bende alerji gibi çok hapşırma oluyordu, ama böyle 1 saat olmadan 25-30 kere falan. Belim ağrıyor nefesim kesiliyordu. Doktor bu yüzden olabilir dedi, bir iki kez hapşırma değil ama 5-6 yi geçerse tehlikeli dedi bi sprey verdi. Dikkatli olun diye söylüyorum, kendinizi sağlama alın öyle hapşırin.

Kızlar burdaki konularla hiç alakası yok ama, ticarette iş hayatında erkekler o kadar dansöz ve dönek olmuslarki, eskiden erkek sözü derlerdi ya alakası yok, biz kadınlar cok daha ciddi ve dürüstüz , yalan bile söylesek yüzümüz kızarır , erkekler öyle pişkin ki..

Bana genelde erkek gibi hatunsun, delikanlısın falan derlerdi artık bunları hakaret kbul edecegim :)

günaydııın kızlaaar :)
bütün gece sancıdan uyuyamadım böbreklerimdeki sancı bi sağdan bi sola soldan sağa aralıksız sancıdı ve saat 5te tükendim acile gittik serum takıldı 2 tane hafifletti o da sadece.sırtıma sıcak su torbası falan koyucam.doktor bile anlam veremedi.tahliller temiz idrarda enfeksiyon yok kum yok neyin sancısı anlamadık vallaa..

Son düzenleme:
bütün geve sasncıdan uyuyamadım böbreklerimdeki sancı bi sağdan bi sola soldan sağa aralıksız sancıdı ve saat 5te tükendim acile gittik serum takıldı 2 tane hafifletti o da sadece.sırtıma sıcak su torbası falan koyucam.doktor bile anlam veremedi.tahliller temiz idrarda enfeksiyon yok kum yok neyin sancısı anlamadık vallaa..

Geçmiş olsun Gizem, geceyi zor atlatmışsin ama maşallah yüzün gülüyor . İnşallah biran önce atlatirsin bu sanciyi.

bütün gece sancıdan uyuyamadım böbreklerimdeki sancı bi sağdan bi sola soldan sağa aralıksız sancıdı ve saat 5te tükendim acile gittik serum takıldı 2 tane hafifletti o da sadece.sırtıma sıcak su torbası falan koyucam.doktor bile anlam veremedi.tahliller temiz idrarda enfeksiyon yok kum yok neyin sancısı anlamadık vallaa..

Geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Dinlenmek iyi gelecek inşallah.

Gizosummmm cok gecmis olsun bebisim....

3-4 gundur afyon termallerdeydik...hamileler gogus altina kadar girsin yaziyodu....bende bi kere girdim bidaha girmedim. bugun de izmir yolcusuyuz...

bu arada ildisi tayin istedik...heyecanla brkliyoruxzz sonucuuuuu...

3-4 gundur afyon termallerdeydik...hamileler gogus altina kadar girsin yaziyodu....bende bi kere girdim bidaha girmedim. bugun de izmir yolcusuyuz...

hayırlı olsun cnm tayininiz istediğiniz yer olur inşallah. nereyi istediniz? bizde geçen ay nevşeh,r kozaklıdaydık termal otelde grmeme izin bile vermediler canım iyi yapmışsın sende bir defa girmişsin. iyi yolculuklar siez :)

çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. sıcak su olayınıda iyi öğrendikten sonra koy bence. bol bol su içmeye bak.

saol esroşuuum hayırlı olur inş tayininiz istediğniz yer çıkaar :)

cemredeniz niveanın çantalı seti dediğin bu linkteki ürün mü ?
Nivea Baby Kol Çantalı Atta Seti - e-bebek.com

canım evet ama bunu sırt çantalı olanını almıştım ben oğlumda :KK66:
çantası cok kullanışlı idi baya iş gordu hala goruyor :)

bu arada herkese gunaydınnnnn dun cok gec yattım hala uykum var
ben evdeki erkeklerime kahvaltı hazırlayayım

kızlar cok garip rüyalar gordum yaaa hayır olsun inşallahhhh

benimde aşırı kasıklarımda ağrı var bu kız çocuklarında olurmuş erkeklerde bele vurur derler gerçi benimki belli değil net olarakda cinsiyeti

bana doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi. ben de genellikle kasık ağrısı yaşıyorum özellikle bugün, bel ağrım olmadı. bilemiyorum artık sebebini. dün mutfak dolaplarını döküp silmiştim sandalyeye falan çıkıp indim ondandır diye düşünmüştüm yani, bebek cinsiyeti hiç aklıma gelmedi :))

X