2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bende 05:30 da bir sancı ile uyandım, hem karnım sancıyor hemde kuyruk sokumuma vuruyordu sancı wc ye gitmeye korktum, hala da sancım vardı sabah. iş yerinde rezene çayı verdiler, araştırdım netten zararı olmadığını öğrenince içtim, geçti gibi biraz ama tekrar olursa doktora gideceğim. normalde sallamam sancı vs ama hamile olunca insanın ödü kopuyor wc ye gitmeye bile:)

rezene gaz sıkışmasından oluşan sancıya iyi geliyo diye biliyorum canım geçmiş olsun sanada çok..
ay valla hamile olmasam bu kadar önemsemezdim kesinlikle ama aklım gidiyo bi anda korkudan:26:

aynen valla hamileyken herşeyden tedirgin oluyosun canım benimde karnım ağrıdı dün akşam kabızdım şurup içtim ishal oldum ondan ağrıdı tuvaletteyken biliyorum ama yinede acaba bebeğime bişeymi oldu diye herşeyden korkar olduk Rabbim hayırlıısyla dünyaya getirmeyi nasip etsin bu mübarek günlerde bebeiş isyeten herkesede nasip etsin inş.

sanada geçmiş olsun kuzumm.. dikkat edin kendinize
valla bende Aralla oynamaktan peşine koşmaktan mıdır nedir sürekli kasıklarım ağrıyor
aslında hızlı hareket etmemem gerek ama aral annecım bnmle yarış bnle yakalamaca oyna saklambaç oynayalım
nıye benı kucağına almıyorsun dıye sorular soruyor ..
eskı anası sanıyor benı yavrucak
ama dun eşim teravideyken evde yakalamaca oynadık hemen midem bulandı ya..

çok hapşuruyormuşsun canım tabiki ondan olabilir benim dr um ıkınma demişti ki hapşurmak daha şiddetli bişi

rezene gaz sıkışmasından oluşan sancıya iyi geliyo diye biliyorum canım geçmiş olsun sanada çok..
ay valla hamile olmasam bu kadar önemsemezdim kesinlikle ama aklım gidiyo bi anda korkudan:26:

gizemcim sen daha iyimisin inş bi dahada ağrımaz kumda yoksa neden oldu acaba ama hormanlar değişiyo bazen anlamadığımız şeylerde yaşayabiliriz sanki çok geçmiş olsun canım...

gizemcim sen daha iyimisin inş bi dahada ağrımaz kumda yoksa neden oldu acaba ama hormanlar değişiyo bazen anlamadığımız şeylerde yaşayabiliriz sanki çok geçmiş olsun canım...

hayatım iyiym şuan bişey yok şükürler olsun cidden doktorun bile anlamadım sebebini dediği bi olaydı.sabah 5te gittim ee napcaz ki bişey yok diyo ama ben kıvranıyorum tabi tek yapabildiği agrı kesici serum oldu haliyle..
böbrek genişlemesi diye bişeyler okudum canım ama bilmiyorum :/://

Arkadaslar dunden beri hastanedeydik pendik bolge hastanedeydik suanda allaha sukur evdeyiz. Bolge hastanesindeki oya hanim o kadar olumsuz konustuki mahvoldum. Ameliyata alcaklardi so anda yemek yedigimi soyleyince almadilar iyi ki olmamisim kendi doktoorum hemen buraya gel dedi golcukteyiz allaha sukur bebegim saglikli 4 mm acilmam var rahim agzi 2, 5 cm olmus doktorum ameliyat demwk icin erken dedi simdilik gerek yok dedi 3 tane serum pre par diye bi ilac carpinti icin ilac bi tane de makattan fitil verdi doktorum 32. Haftaya kadar sikicaz disimizi golxukte kalicaksin diyo allaha sikur kizim iyi olsun da ben yatarim . Tansiyonum 15oldu resmen oreaki doktorun soylediklerinden sonra ve sonuc itibariyle cok fazla kum dokuyormusum ondan bebekte zorlamis

Son düzenleme:

valla iyi yetişiyorsun maşallah, bakalım bende ikinciyi hemen düşünüyorum yaşım gereği, o zaman bolca taktik alırız sizden:)

kızlar 3 lü tarama testinde risk of pre-eclampsia :1/14 çıktı doktordan tlf bekliyorum yorumlaması için ama içim çok huzursuz. sizlerin testinde preeklampsi ölçümü varmıydı ve kaçtı??

arkadaşlafr çok geçmiş olsun biran önce sağlıklı bişeklde hamılelığinize devam edersnz inşallah doktor kontrolundesiniz herşey yoluna girecek Allahın izniyle

canııım çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendinee (

OOOO alerjini alası bende var sabah öğle akşam durmadan hapşuruyorum.karnımı tutarak
eğilerek falan.
ayata yakalandıysam krize vay halime.
sancıdn kramptan doğrulamıyorum.
ama yapabileceğim bir şey yk ilaç yazamam dedi dr um=(
Bizlere nazzar değdi anladım ben=)))
şimdi daha mı iyisin izin alsan bankadan vermezler mi rapor alsan?
öyle ağrıyla çalışılmaz ki günah sana da amaaaa=((
Kızlar GUnaydın , benim kıza daha çöp almadım , nasıl bir rahatlıksa bende ki :)
heh aynı ben..
sanarsın 4.yü doğuruyorum.
hiç bir şey almadım vicdanımda rahat değil
eşim oruç tutuyor dışarılarda dolaştırmak istemiyorum onu.
bayramın geçmesi lazım bizim işler için m

sizlerede çok geçmiş olsun hamişlerrrrr
go90 ben genelde bitki çayı içmiyorum korkudan. bazıları yararlı diyorlar tabi de.
bir daha aynı sıkıntı olmasada sor dr una ne olacak.
hepimiz bebişlerimizi düşünüyoruz kendimizi düşünen kimm.

Hatta eşimin boğazları şişmiş sabah kalktı çok fenayım dedi konuşamadı bile
hiç onu düşünmeden bana bak sakın bana bulaştırma bebeğe geçer dedim=))
yazık adamcağız yaaa

noldu bize böyle kızlar ne kadar çoğaldık hastalar olarak Rabbim şifalar versin hepimize bebişlerimizi korusun

bende gözümü açamıyorum hala şirkette sürünüyorum resmen hamiş olduğumu bile unutuyorum offf

Allah'ın izniyle yavrularımızı sağlıkla kucaklayıp büyütsek

Insallah kizima bisey olmaz bu dördüncü hamileligim otekileri kaybettim insallah buna bisey olmaz

ilk bebeğin mi olacak mdaa.
dualarım seninle.
şurada 3 ay daha kaldı en azından 7,5 aylık olsan hiç tehlike kalmaz.
rabbim yanında olsun kıyamam=(

O gunleride gorucez inşallah

Insallah kizima bisey olmaz bu dördüncü hamileligim otekileri kaybettim insallah buna bisey olmaz

Mdaa Rabbim yavrunu sana bağışlasın çok zor şeyler yaşamıssn inşallah bu kez yüzün gülecek Allaha emanet ol yat dinlen bırak işi gücü canım Allah herkesin yavrularını korusun

çok geçmiş olsun canım allah yar ve yardımcın olsun inşallah...yavrunu sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…