kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde
kızlar bir şey sorucam sizin bebek odasını siz mi alıcaksınız yoksa eşinizin ailesi mi alıcak
ben kendi paramla çatır çatır alcam hiç tenezül bile etmem :)
hahahahhaa haklısın canım bencede ama imkan var yapılmıyor benı üzen kısmı o .imkan olmaz anlarım.
bebek odası işini ne yaptın benimde kafam karıştı ya fiyat artacak deidiniz ya perşembe günü kontrolüm var ondan sonra bi bakayım diyorum bende ama son zamanlarda yapılan yorumları okudum hiçte iyi yorumlar yok havuç mobilya iimiş ama onunda fiyatları yazmıyor
ayrıca şimdiden daha erken değil mi yaaa
Geçmiş olsun canım ya. Cadıya bak annesine ne yapmış. Böbrek ağrısı başka şeye benzemiyor. Rahatladın mı biraz?kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde
al benden o kadar ama ben bir hinlik yapıp benim ailem aldı diyecem :))))))))))) ailem gücü var alın desem alılarda gerek yok ben alayım diye düşünüyorum
Kızlar bugün arabayı aldığımız satıcı fiyatların her yerde Ekim Kasım ve Aralık'ta en yüksek seviyeye çıktığını söyledi. İmkanlar dahilinde alabileceğimiz şeyleri o zamana kadar almak lazım. Zaten kış bebeği olacakları için mecburen bazı şeyleri sezonda alacağız. Odaya da karar verdiyseniz indirimleri kaçırmayın derim.bebek odası işini ne yaptın benimde kafam karıştı ya fiyat artacak deidiniz ya perşembe günü kontrolüm var ondan sonra bi bakayım diyorum bende ama son zamanlarda yapılan yorumları okudum hiçte iyi yorumlar yok havuç mobilya iimiş ama onunda fiyatları yazmıyor
ayrıca şimdiden daha erken değil mi yaaa
kızlar bir şey sorucam sizin bebek odasını siz mi alıcaksınız yoksa eşinizin ailesi mi alıcak
kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde
canım biz haftasonu kapora vericez 600 tl fiyatı sabitlemek için tamamını eylülde vericez canım.
31ınden snra fiyatlar değişicekmiş ben çok baktım netten ve baktığım kadarıyla benım begendıgım tarzda yok senın gibi duz beyaz dusunsem çok var ama ben biraz daha hareketllı renksiz sonradan istersem duz bir model olabilecek sonuçta.
sen istersen biraz daha bakın canım benım ama bak erol mobılyayada güzeller var.daha bencede erken eger fiyatlar değişmese biz eylül sonu ekim bası düşünüyorduk ama sonuçta karar verdik bugun yada ekimde gene onu alıcağımız için alıcaz artık.
ne gibi yorumlar vardı canım ben hiç okumadım.
bendede hep kabızlık vardı bi şurubum vardı onu içtim oda cır cır yaptı karnım ağrıdı tuvaletten zor kurtuldum((
yanı merak ettim bebek odasını kayınvalideleriniz mi alıyor yoksa herkes bizim gibi kendi mi alıyor canım benim
geçmiş olsun canım benim...
Geçmiş olsun canım ya. Cadıya bak annesine ne yapmış. Böbrek ağrısı başka şeye benzemiyor. Rahatladın mı biraz?
Gizooo geçmiş olsun yaaaa
o yaramaz kızımız neler yapmış gene
senin için başta kötü olmuş ama yardımcı olmuş bak bence iyi bir şey.
Çok canın acımıştır kesinnnn.
İyisindir şimdi inşallah.Başta okurken korktum başka bir şey oldu sandım yaaa=(
okurken korktum kız çok geçmiş olsun kumlarında dökülmüş oldu yani iyi :)bebiş sayesinde
bendede hep kabızlık vardı bi şurubum vardı onu içtim oda cır cır yaptı karnım ağrıdı tuvaletten zor kurtuldum((
yanı merak ettim bebek odasını kayınvalideleriniz mi alıyor yoksa herkes bizim gibi kendi mi alıyor canım benim
Biz kendimiz alcaz canım.Ama kayın validem illa bende para koyacağım diyor
ben istemiyorum kesinlikle ama hep onun dediği olur.
800 falan vercek sanırım maalesef!!!
Versin cnm gücü varsa
O değilde doğumda ne takacaklar acep
Acep 800 ü verip takımı takmıcak
Hımmmm düşünceler düşünceler :44:
vermesin deniz isemiyorum çünkü biliyorum tüm elalem öğrenecek
ağızlarına laf vermek istemiyorum."biz aldık"odayı olacak
eşime dedi yanımda alırken beniim kartımı al 800 benim karttan çek dedi.
olmaz öyle şey anne hayır falan dedim
sen karışma dedi bana:////
aman .ne takısı.bana düğünde ne taktılarda çocuğa takacaklar=)
gerçi erkek torun ya belki küçük altın takarlar =p