2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

evet cnm oyle.. ya sanırım bızımkıde spontane gelısecek.. bılıosun oruç mevzuu var yormak ıstemıyorum bızımkını
sıcakta oralarda dolaşmasını ıstemıyorum
ben Aralımada mobılya bakıcam o yüzden aslında gıtmek ıstıyorum.. en cok

Son düzenleme:

Yani şöyle ki benim senin gibi acil durumum olmadı böyle.
ben hep mesai saatlerinde aradım ama senin gibi acil durum gerektiren olsaydı düşünmeden mesai dışı da arardım.
hem saat de geç değil ki.
niye aradınız demez bence.Niye desin tatlım.

TurkuaZveMoR

maşallahh neler almışssın oyleee

güzel günlerde kullanın hepsını canım...
kızlar bende içinde toplu şampuan sabun vs.. herseyi bulunan çantasıyla satılan urunlerden almak ıstıyorum
ben aralda niveanın çantalı grubunu almıştım .. cok memnun kaldım ıcınde yagı şampuanı kremlerı sabunu herseyı vardı

Saol canım. Hızlı girdim alışveriş olayına:))
Niveanın çantalı seti yine vardı. Okuduğum blogların birinde bebeğe alerji yaptığını görünce Sebamed alayım dedim. Eşim de ben de alerjiğiz, inşallah bebekte çıkmaz.

Kızlar size bir blog önereyim: momsblognote
Bilenleriniz vardır belki. Sahibinin oğlu var. Odası sade ve güzeldi. Hastane süslemelerinden falan fikir alabilirsiniz. Bir çok bebeğin odasını da göstermişler, fiyatlarıyla birlikte.

aaa ben cok memnun kalmıştım..
Aralda cok beyaz tenlı hep isilikleri oluyordu yazın.. iki ozel kremle buyudu
ama sıcakta terleyince oluyor sadece.
niveanın çantalısını nerde gordun canikom

aaa ben cok memnun kalmıştım..
Aralda cok beyaz tenlı hep isilikleri oluyordu yazın.. iki ozel kremle buyudu
ama sıcakta terleyince oluyor sadece.
niveanın çantalısını nerde gordun canikom
Picabo'nun mağazasında gördüm hayatım. İnternet sitesinde de vardır belki. Yoksa da alır göndeririz nolcak

Picabo'nun mağazasında gördüm hayatım. İnternet sitesinde de vardır belki. Yoksa da alır göndeririz nolcak

yok yok bu böyle olmıcakkk misafirimde gitti artık bu hafta sonu şöyle bir çıkıp bakınmak lazım..
bu arada verdıgın blok a bakıyorum cok begendım yaa tam bnm tarzım bı kac oda gordum bazı odalardan fikir çaldım
tenküüüüüüüüü canımm

Rica ederim canım. Beğenmene sevindim.

Çık tabi bak herşeye, almasan bile fikir olur. Walla son zamanlarda girip çıkmadığım mağaza kalmadı, yakında kovalayacaklar beni Yazık kocam da geliyor, nefret eder alışverişten.

Merhaba annişler.. Evde olmadığımdan pek sohbete katılamıyorum. Inşallah herkes iyidir geçmişide okuyamıyorum.
Biz bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Herşey yolundaymis allaha şükür. Organları kemikleri suyu normalmiş. Doktor diyorki uyanık kıpır kıpır maşallah diyor. Çok mutlu oldum allaha bin şükür.

Cemredeniz ablam bana anlmış niveanın çantasını.O eczacı ya toplu sipariş alınca uygun fiyata vermiş depo.
eğer istersen başka kızlara da söylüyorum tabi isterseniz fiyat sorarım sizin için ne kadarmış diye
ben henüz göremedim çantayı tabi ablam ankarada.
o nedenle bilgi veremiyorum

kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde

valla ben netten bi baktım 50-55 lira dio
sen sorarsan sevınırım

aaaa canm geçmiş olsunnn
ama ne kızz yaaa şu eylüll anasına şimdiden yardım ediyor cimcimeee
ohh iyi yapmışş kurtarmış seni kumlardan

şimdi iyimisin sancın varmı :44:

var hayatım ama o ilk anki gibi değil sonuçları gösterelim bakalım ne var ne yok :26:
1 aydır dökemediğim kumu 2 tekmeyle döküyorum resmen

ayy geçmiş olsun ama bak kızın sana yardımcı olmuş daha şimdiden annesine yardımcı oluyor seni düşünüyor.

kızlar bir şey sorucam sizin bebek odasını siz mi alıcaksınız yoksa eşinizin ailesi mi alıcak

ayy geçmiş olsun ama bak kızın sana yardımcı olmuş daha şimdiden annesine yardımcı oluyor seni düşünüyor.

teşekkürler hayatım sorma valla öylee :))

kızlar bir şey sorucam sizin bebek odasını siz mi alıcaksınız yoksa eşinizin ailesi mi alıcak

biz alıcaz canım..zaten aile işi hesap kitap bir bizde farketmiyo pek :)

off aynen bizde öyle hemde durumları var yanı hemde tek çocuk eşim .

bizde farklı hesap bir ama eşimin kontrolünde o yüzden biz rahatız onlarında sorumluluğunda değil para işleri.senin tam derdin ne hayatım anlamadım ben anlatırsan belki yardımcı olabiliriz fikir veririz..

bizde farklı hesap bir ama eşimin kontrolünde o yüzden biz rahatız onlarında sorumluluğunda değil para işleri.senin tam derdin ne hayatım anlamadım ben anlatırsan belki yardımcı olabiliriz fikir veririz..

yanı merak ettim bebek odasını kayınvalideleriniz mi alıyor yoksa herkes bizim gibi kendi mi alıyor canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…