- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
ya yerin yoksa almıyorsun tabide atıyorum 2500 iyat mı verdi.dolabı almiim diyorsun 200 düşüyor
dolabın fyatını tek sorunca 1000 lira diyorlr.
e o zaman almak daha mantıklı
ist'a bile çoğu yere inegölden geliyor mobilyanın merkezi orası.
inşallah bulursun da ne zaman gideceksiniz hala kararlaştırmadınız mı bizim ki gibi spontane mi gelişecek=)
kuşum ya mesai saatinde değil ya ayıp olur diye aramak istemiyorum ama sabahıda nasıl edicem bilmiyorum :44: istediğin saatte arıyomusun tatlım
iyidir annesi iyidir o baksana kıpır kıpırmış benim minnoş ta Allah'a şükür dürtüp duruyo ama işte rahat edemedim bir türlü
Saol canım. Hızlı girdim alışveriş olayına:))TurkuaZveMoR
maşallahh neler almışssın oyleee
güzel günlerde kullanın hepsını canım...
kızlar bende içinde toplu şampuan sabun vs.. herseyi bulunan çantasıyla satılan urunlerden almak ıstıyorum
ben aralda niveanın çantalı grubunu almıştım .. cok memnun kaldım ıcınde yagı şampuanı kremlerı sabunu herseyı vardı
Saol canım. Hızlı girdim alışveriş olayına:))
Niveanın çantalı seti yine vardı. Okuduğum blogların birinde bebeğe alerji yaptığını görünce Sebamed alayım dedim. Eşim de ben de alerjiğiz, inşallah bebekte çıkmaz.
Picabo'nun mağazasında gördüm hayatım. İnternet sitesinde de vardır belki. Yoksa da alır göndeririz nolcakaaa ben cok memnun kalmıştım..
Aralda cok beyaz tenlı hep isilikleri oluyordu yazın.. iki ozel kremle buyudu
ama sıcakta terleyince oluyor sadece.
niveanın çantalısını nerde gordun canikom
Picabo'nun mağazasında gördüm hayatım. İnternet sitesinde de vardır belki. Yoksa da alır göndeririz nolcak
Rica ederim canım. Beğenmene sevindim.yok yok bu böyle olmıcakkk misafirimde gitti artık bu hafta sonu şöyle bir çıkıp bakınmak lazım..
bu arada verdıgın blok a bakıyorum cok begendım yaa tam bnm tarzım bı kac oda gordum bazı odalardan fikir çaldım
tenküüüüüüüüü canımm
yok yok bu böyle olmıcakkk misafirimde gitti artık bu hafta sonu şöyle bir çıkıp bakınmak lazım..
bu arada verdıgın blok a bakıyorum cok begendım yaa tam bnm tarzım bı kac oda gordum bazı odalardan fikir çaldım
tenküüüüüüüüü canımm
Cemredeniz ablam bana anlmış niveanın çantasını.O eczacı ya toplu sipariş alınca uygun fiyata vermiş depo.
eğer istersen başka kızlara da söylüyorum tabi isterseniz fiyat sorarım sizin için ne kadarmış diye
ben henüz göremedim çantayı tabi ablam ankarada.
o nedenle bilgi veremiyorum
kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde
valla ben netten bi baktım 50-55 lira dio
sen sorarsan sevınırım
aaaa canm geçmiş olsunnn
ama ne kızz yaaa şu eylüll anasına şimdiden yardım ediyor cimcimeee
ohh iyi yapmışş kurtarmış seni kumlardan
şimdi iyimisin sancın varmı :44:
kızlaar eve geldim yattım 5 dk sonra bi sancı anltamam size böbrekten kasıklarıma kadar beni aldı titreme sancıdan beynim uyuştu hemen eşimi aradım kardeşi geldi aldı hastaneye gittik.meğer eylül dayamış ayakları idrar torbasına durmadan tekmeleye tekmeleye kumları döktürüyomuş benim görmeniz lazım iki ayağını kendine çekip tekmeyi indiriyo durmadan o tekme attıkça kum dökülüyo ve sancı giriyo.kan ve idrar tahlili verdim eve geldim 1 saat sonra gitcez tekrar.yüreğim ağzıma geldi ama ömrümden 20 yıl gitti heralde
ayy geçmiş olsun ama bak kızın sana yardımcı olmuş daha şimdiden annesine yardımcı oluyor seni düşünüyor.
kızlar bir şey sorucam sizin bebek odasını siz mi alıcaksınız yoksa eşinizin ailesi mi alıcak
teşekkürler hayatım sorma valla öylee :))
biz alıcaz canım..zaten aile işi hesap kitap bir bizde farketmiyo pek :)
off aynen bizde öyle hemde durumları var yanı hemde tek çocuk eşim .
bizde farklı hesap bir ama eşimin kontrolünde o yüzden biz rahatız onlarında sorumluluğunda değil para işleri.senin tam derdin ne hayatım anlamadım ben anlatırsan belki yardımcı olabiliriz fikir veririz..