2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bu haftalarda bayılanlar var mı bugün ben alıveriş mağazasında bayıldım kaldım ...

topikte bayıldığını yazan olmadı ama normaldir herhalde
devamlı tansiyonumuz düşüyor türk filmlerinde ki gibi=)
havalarda sıcak
bir şey olmadı dimi bir yerini falan çarpmadın?
geçmiş olsun arkadaşım.

kuruluk bendede var hergun yaglanmama karsı göbegimin asagısındada o cızgı olusmaya basladı yarın doktor kontrolum var doktora sorucam bakalım bısey onerıcek mııı?
ben bebek yağı ve arada zeytin yağı kullanıyorum yine de kuru.bakalım doktorun ne diyebek...
çok korkuyorum yine erken doğum yapıcam diye ödüm patlıyo sürekli kendimi dinliyorum belirti varmı diye bakıyorum. bide kızlar benim sadece sağ elim şişti anlam veremedim
benim de sol elim inanılmaz şişti.ben genelde sol tarafıma yatarım ona bağlıyorum ama önceden hiç olmazdı.
Arkadaşlar üzücü şeyler paylaşmak istemiyorum burada ama şuan hastanedeyim kanamam var, dua edin bana. Serum verdiler ve progesteron vurdular. Bebeğimin kalbi atıyor ve hareketli, Rabbim Onu benden ayirmasin.
geçmiş olsun canım Allah şifanı versin.inşallah iyileştim haberini verirsin tez vakitte.
ah ahh en kırılgan olduğumuz şu zamanlarda neden oluyor böyle şeyler.
takma kafana canım umursamaz davran.bu günle senin en güzel günlerin...
sondan 3. anne adayı olarak bebeğimin cinsiyetini öğrenmiş bulunuyorum...erkek diye eklerseniz sevinirim...yılın son bebeği erkek olucak

maşallah hayırlı olsun...
belkide bir kaç saat sabrederse yeni yılın ilk bebeği olur

kızlar merhaba...
bugün hiç giremediğim gibi geçmişide okuyamadım inanılmaz kötüyüm
başım çatlıyor burnum akıyo azımı kapatırsam nefes alamıyorum
oofff afedersiniz sabahta ishaldim

bebişime yan etkisi olmaz dimi ne yapmalıyım malum ilaç filan da alamıyorum :18:

Geçmiş olsun deniz=(
ne oldu cereyan da falan mı kaldın
ishalsen eğer su iç ki attığın suyu alsın vücudun.
ishalde çok su kaybediyoruz çünkü.
Hay allah.

Geçmiş olsun canım. Bol bol su iç ve dinlen. Eğer uzun sürerse doktorunla bir görüş. İhmal etmeye gelmez.

Geçmiş olsun deniz=(
ne oldu cereyan da falan mı kaldın
ishalsen eğer su iç ki attığın suyu alsın vücudun.
ishalde çok su kaybediyoruz çünkü.
Hay allah.

Geçmiş olsun canım. Bol bol su iç ve dinlen. Eğer uzun sürerse doktorunla bir görüş. İhmal etmeye gelmez.

ayyy canlar sağolun ya canmcm ben tüm şirket oruçlu olduğu için gizli kapaklı şirketin bayanlar mescidinde tıkınıyorum sabah geldim klima açıktı hemen yer çıkarım dedim ama sanırım çarptı kendimi sallamıyorum valla aklım fikrim bebişimde :18:

Turkuaz canm eşim dedi aslında ara dr.u sor belki serum filan olurda ne bilim zırt pırt kadını aramak istemiyorum açıkcasıda ağzım burnum iyice tıkanınca panik olmadım değil

tekrar merhaba daha da çok ayrı kalmam bu topikten herhalde..doktor aralığın son haftası dedi...ben belli değil diye ne buraya ne ocak annelerine bakamıyodum düzenli olarak...ama kesin burdaymışım

erol mobilyadaki modellerde güzel ve uygun fiyatları ama bize cok uzak gidemem o kadar yol Büyükçekmece pendik .biz buyuk ihtimal çilekten alıcaz.

benim oturma odamı bebek odası yapıcam orda l koltuk var onu kaldırmadan yapmak istiyorum hemde orda altını acar yada emziririm diye düşünüyorum o yüzden cok sıkışık olmasın oda diye istemedim.yoksa oda kucuk değil aslında ama sıkışık olmasın istedim .çok sağol bende olmadı sonradan alırım diye karar verdim.

canım cokkk guzelllll ama ben ıkıncıyıde cok begendım yahuuuuu
dıger duvar nasıl bır duvar kâğıdı olucak .. cok cafcaflı olmasınnn yoksa uyumsuz olur bunla

ben sticker duşunmuyorumm cunku cokk çektim sticker lardan (araldan sebep)
sadece tek dıvara kalın çizgili mavi beyaz duvarkagıdı istiyorum..
yatağını ve dolabınıda beyaz alıcam... bırde raf ıstıyorum.. uzerıne bıseyler yada oyuncaklarını dızıyorsun şirin duruyor

Dr unu zaten ara
zırt pırt ne demek ya şurda zaten 8 ay bakıyorlar bize işleri ne
bunun için para alıyorlar=)) görevler bu
öyle şey olur mu hiç
bence de serum takar kendine gelirsin en azından.
Ben hafta bir kesin arıyorum .
Biz onlara güveniyoruz onların ağızlarına bakıyoruz.Bence ara drunu canımç

tekrar merhaba daha da çok ayrı kalmam bu topikten herhalde..doktor aralığın son haftası dedi...ben belli değil diye ne buraya ne ocak annelerine bakamıyodum düzenli olarak...ama kesin burdaymışım

haydiii bismillahhhh o zamannn
hoş geldin aralık sonuuuuu

oyyy oyyy oyyyyyy
:arkadaşının kafasını okşayan smileyyyyyy
uf olmuşş arkadaşım
geçmiş olsun da bişey olmaz cnm bende demir hapına başladığımdan beri ishal gibiyimmm
dr ada sormadım oyle yuvarlanıp gıdıyorum.. cok boişverdım bu ara hem kendımı hem bebegımı
o ıcerde kıpır kıpır ama ıyı herhalll :44:

ya ben hiç aramıyrum bu kadını
bir ara arayıp rahatsız edicemmm
şaka bi yana ne bileyim yaa hiçç arama gereksinimi duymuyorum
ishal oldum aramadım kabız oldum aramadım
kendılıgınden gecıooo bı müddet sora dıye sanırsam :))

ztn bı ıkı kere aramıştım bısye ıcın asıstanı yanıtladı kadın doğumda fln oluoo o dogumhaneyı arıyor deniz hn şöyle yapcakmışssınız fln dıo o kdr
papoşşş sen drun kendısıyle mı görüşüyorsun her seferınde..:44:

evet mavi beyaz dikine çizgili duvar kağıdı çok güzel oluyo.
Kırmızımavi beyaz da güzel duruyor.bi tane odayı alttan yarısına kadar o kağıtla yapmışlardı çok beğendim
sticker eminim benimde başıma iş aşacak yırtcak kopartcak zamanla çok kötü gözükecek ama hevesim var naapiiim=)
1 kaç sene idare etsin yeter sonra boyatırım=)
tabi ki odası bembeyaz olcekkk=)

burda satılan oda takımları 5 parça diye satılıyor benim gezdiklerimde
karyola dolap şifoniyer oyuncak sandığı duvar rafı
he bi de yatağı ve uyku setde veriyorlar.almasak fiyatı düşürmüyorlarda=)))

aaa ne sacmaaa ..
bursada hiç oyle değil istedipin parçayı alıosun
yani ben oyle bılıyorum
herseyı almak zorundasın yanı ... eee koyacak yerın yoksa ?

ya biz inegole gıdıcez daha .. bırde oraya bakmak ıstıyorummm

heeee=)
her seferinde kendisiyle konuşuyorum
konuşamazsam mail atıyorum aynı gün içinde cevap veriyor.
verecek tabi ya işi ne.ben her seferinde yanına gidecek halim yok ya.uzak bide.güya en yakın hastane bize=(((

Son düzenleme:

ya yerin yoksa almıyorsun tabide atıyorum 2500 iyat mı verdi.dolabı almiim diyorsun 200 düşüyor
dolabın fyatını tek sorunca 1000 lira diyorlr.
e o zaman almak daha mantıklı

ist'a bile çoğu yere inegölden geliyor mobilyanın merkezi orası.
inşallah bulursun da ne zaman gideceksiniz hala kararlaştırmadınız mı bizim ki gibi spontane mi gelişecek=)

kuşum ya mesai saatinde değil ya ayıp olur diye aramak istemiyorum ama sabahıda nasıl edicem bilmiyorum :44: istediğin saatte arıyomusun tatlım

iyidir annesi iyidir o baksana kıpır kıpırmış benim minnoş ta Allah'a şükür dürtüp duruyo ama işte rahat edemedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…