2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Geçmiş olsun canım. Allah'a şükür bir şey çıkmamış. İçin rahatlamıştır.

Yok erkek dediyse değişmez yüksek ihtimal
Allah bilir tabi de.
Kız deseydi değişebilir derdim=))
bana 14. haftada erkeğe benziyor dedi. erkek çıktı.pipiler erken gözüküyor.
İlaç vermedi mi fitil falan?
Allah korusun ya ilerlemeden gözüktün ya boşver gerisini.önlem aldınız en azından

Saol canım. Ben biraz erken davrandım. Elinde liste olduktan sonra 1 günde de alınıyor işte. Benim bel fıtığım var ve şimdiden zorlanmaya başladım. Ağrılarım oluyor. Bebek iyice büyüyünce dışarı çıkamam diye korktum.
Ben de daha odasına başlayamadım:)) Sadece kafamda fikirler var.
Bu arada aklıma gelmişken yazayım. Alt değiştirme ünitesi almayı düşünmüyordum yer kaplamasın diye. Bugünkü satıcı da almayın boş yere dedi. Bir de onların minderleri var, adam ona da gerek yok battaniye serersiniz altına dedi ama aldım onu yine de:)

Geçen akşam Ezgi Mola'nın sunduğu yarışmada bir çift çıktı. Erkek bebek bekliyorlarmış, bebek kız doğmuş. Düşünsenize bütün hazırlıklar erkek için:)) Tabi münferit olaylar bunlar.

bende 15, haftada gitmiştim vajinal baktı poposundan bi çıkıntı gördük erkek dedi o zman bugün bi kere daha bakalım dedide göremedi hayırlısı canım farketmezde bileleimde kendimizi ona göre hazırlayalım dimi ama

ayy bu arada fitil verdi yazamyı unuttumm :)

Cok sağolun kızlar dualariniz için, 2. Serum takılı, bitince doktor bi daha bakacak. İçeride 3cm lik bir kanama var onu kontrol edecek.
Geçmiş olsun canım. Bebeğin artık büyüdüğü için daha güçlü. İnşallah sıkıntısız atlatıp çıkarsınız hastaneden. Bizi de haberdar et. Gönlünü ferah tutmaya çalış.

mrb hanımlar.nasılsınız?cok sık yazamıyorum buraya .
sizler sürekli burdamısınız?genelde ilk hamileliginizmi?
benimki ikinci.ikinci hamilelik birincisine göre aha pasif gecıyor,evde sizden ilgi bekleyen bir cock daha olunca zamanınız bile kalmıyor.

Benim kv'min karşı komşusuda öyle oldu
doğduktan sonra dr deiş ki vajinası çok şiş
ben onu pipi olarak gördüm ondan!
vay anasını=)))
herşey maviydi tabi
hiç belli olmuyor o yüzden Allah bilir dedim

Siz o evde yaşadığınız sürece böyle sorunlar devam edecek. Eşin de ailesine fazla düşkün anladığım kadarıyla. Bir de erkekler bizim şu an içinde olduğumuz ruh durumunu anlayamayabiliyorlar canım. Ama alttan alma haklı olduğunu düşünüyorsan. Biraz geri Çek kendini. Herkes sakinleşince oturup konuşursunuz.

Ya ben de istiyorum bu bulutlardan. Çoooook güzel. Yapıp bize de anlat

Yaparsam haber veririm kızlar ne demek.
Nasılsa aynı zamanlardayız kasım gibi bile yapıp öylesem geç kalmış sayılmazyız=)
ama mavi tavan bizim odayı boğar o yüzden beyaz tavana mavi bulut daha iyi olur gibi geliyor.
uçuuuuuuuuuuuuk buz mavi=)
Kesinlikle ölye canıms.
kız erkek olacağından değil.rengimiz belli olsun değil mi=)
pantul mu alcez etek mi onu bilelim=))

Benim kv'min karşı komşusuda öyle oldu
doğduktan sonra dr deiş ki vajinası çok şiş
ben onu pipi olarak gördüm ondan!
vay anasını=)))
herşey maviydi tabi
hiç belli olmuyor o yüzden Allah bilir dedim
Bugün alışveriş yaparken herşeyi pembe almadım ben de:)) Belki ikincisi erkek olur diye yeşiller maviler de var:)

Geç olmaz canım. Zaten sonradan monte ediliyor di mi? Ben de kızımın odasını pembelere boğmak istemiyorum.
Beyaz tavan uçuk mavi bulut ferah bir kombinasyon olur.

Üzülme canım. Nasıl olsa hissedeceksin. Hele doktor normal dediyse hiç sorun yok. Benim de arada bir pıt pıt oluyor. Hele dışarıdan hiç anlaşılmıyor. Bazı günler hareket hiç hissetmiyorum. Yaptığı hareketin ne olduğunu da anlamıyorum. Doktorun sağlıklı demesi rahatlatıyor.
Kafanı harekete takma, bebişin eşyalarıyla ilgilen, büyütmeye ilgili kitaplar oku...

canım ne kadara aldın gracoyu ben sepete attığımda 923 tl diyo normalde 1090 gözüküyo :44:

kızlar bu haftalarda bayılanlar var mı bugün ben alıveriş mağazasında bayıldım kaldım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…