Sesa51 canım bendede miyom var sağ kasığımda benim önemli değil dedi Dr ama büyülemesi lazım patlama ihtimali var.zararlı ise alınmıyormu? Benim ayaklarım çok şiş ve çok ağrıyor ben 2test hariç hiç bir tahlil yaptırmadım iltihapta var bende yok yok.telden yazıyorum yani yazamıyorum test sonuçlarınız güzel çıkmış maşallah MTA canım üzme kendini en doğrusunu yaptın uyarmakla korkuyoruz tabi duyunca ama olabilecek şeyler göz ardı edilmemeliherkes gebiş duygusal tabi .ben bugün daha iyiyim kızlar Allah razı olsun hepinizden sıkıntım bitmedi tabi ama içim ferahladı herşey Rabbimden inşallah hayırlı kapılar açar bizede
kızlar bugun gec kaldık kahvaltı ettireyim oglumaa gelırımmm..
yarın ıstanbula gıdıyoruz aıleme.. ablamı ve yegenlerımı alıp bıze getırıcez..
bırazda mağazalara fln bakınayım oglulllarım ıcın
inşallah oralarda kasık ağrım tutmazzz :26:
Taktır kuzi taktır, zaten ben bir ara sezeryanla doğum yapıp tüplerimi bağlatmayı bile düşündüm...Hatta biz kocişlerden biraz uzak dursak daa iyiEvt canim ben doğumdan sonra spiral taktiracagim en azından hap kullanmaya başlayana kadar dr unda zaten ben korucam seni dedi:)
kızlar bugun gec kaldık kahvaltı ettireyim oglumaa gelırımmm..
yarın ıstanbula gıdıyoruz aıleme.. ablamı ve yegenlerımı alıp bıze getırıcez..
bırazda mağazalara fln bakınayım oglulllarım ıcın
inşallah oralarda kasık ağrım tutmazzz :26:
Merhaba güzel ve tombik anneler
Kizlar dün gece sahurdan önce bir ütü yaptım. .Ütü mü beni ben mi ütüyü anlamadm
Öldüm sıcaktan ve buhardan
Bu arada eşlerinizin bir türlü açılmayan inatçı gömlekleri var mııı
Kiğılı dan alıyoruz gömlekleri, bankada olduğu icin hergün degisik bi tane giyiyor. .
Amaaaa kırışıklıkları çok zor utuleniyor yaaa ne yapmalıyım sizce..
Bu arada bi rüya gördüm Eşim ve ailesi fotoğraf cektiriyorlardı, kardesi bekar ama rüyamda o da evliydi...Yan odaya bi gidiyorum
herkes toplu halde poz veriyor ve beni çağırımıyorlar, esim bile
Kendimi hiç bu kadar dışlanmış hissetmedim
Hayırdır insallah
Merhaba kızlar. Bu hafta pek giremedim foruma. Aramıza yeni katılanlar olmuş, onlara da hoşgeldiniz diyelim.
Çok zor bir hafta geçirdim. Hamileliğin başından beri şiddetli baş ağrıları yaşıyordum ama sadece haftada 1 gün oluyordu ve tansiyonum doktor kontrollerinde hep iyi çıkıyordu. 1 haftadır her gün çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Öğleye doğru başlıyor, akşama kadar devam. Ayağa kalktığımda başımın arkası zonkluyor. Kurum doktoruna gidip tansiyonuma baktırdım dün 13-7 çıktı. Benim normalim 9-5,5. Ayaklarım da çok şişti birkaç gündür. İnmiyor bir türlü. Keyfim çok kaçtı. Preeklampsiyi araştırırken tesadüfen burada da gördüm konuşulduğunu. Yarın doktora sonuç göstermeye gideceğim. Moralim çok bozuk, inşallah preeklampsi değildir. Bizim için dua edin kızlar(
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize
az önce hastaneden geldik sonunda cinsiyetimiz hakkında %80 de olsa bir fikrimiz oldudoktor hemen pembeleri hazırlama ayrıntılıda tekrar bakarız dedi bir kızımız olacak inşallah hayırlısıyla rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı bir kul olsun inşallah
kendimi erkeğe o kadar alıştırmışım ki kız denince gözlerim bi ayrıldıama sanırım buna alışabiliriz
oğlum hem sevindi evin tek erkeği olarak kalacağı için hemde biraz telaş sardı ben onun peşinden nasıl koşucam diye
ağrıyan ayaklarım için konuştuk biten vitaminlerimizi aldık gelişimi çok şükür iyi gidiyormuş hala bir hafta önde gidiyor
benim sezeryan olacağından doktor 2013 bebeği yapmak istiyor ben 2014 olsun istiyorum :44: erkek olsa belki olabilirdi ama kızlar biraz daha erken doğduğu için zor gibi görünüyor bakalım hayırlısı inşallah
cnm benim eşiminde var öyle illet gömlekleri kumaşları nano teknoloji olanlar ve organikler öyle oluyormuş ben mağazaya gittim şikayet etmek içinsağolsunlar aydınlattılar
en güzel ütüleme makineden çıkar çıkmaz yapılınca oluyor hiç asmayacaksın inan çok kolay oluyor
tabi biraz sıkıntılı bazen çıkar çıkmaz yapamıyorsun ama sen dene emin ol çok kolay açılacak
hayır olsun inşallah mübarek cuma gününde hayırlı kılsın rüyanı
RUYAN ÇIKTIII CANIMMM hadı hayırlı olsunnnn kuzum.. maşallah kızınaa sağlıkla gelsınnnn
Taktır kuzi taktır, zaten ben bir ara sezeryanla doğum yapıp tüplerimi bağlatmayı bile düşündüm...Hatta biz kocişlerden biraz uzak dursak daa iyi
Aa dnz gözün aydın canım,demek geliyorsun yarın..Annenler Sarıyerde mi, Ben de
bekarken Leventte oturuyordum...Metrocity ve kanyonun hemen arkasındaydı evimiz..
Şimdi annemler oradan G.O.P merkeze taşındılar
Benim de Kızkardeşim geliyor bugün hafta sonu kalcak...
Merhaba güzel ve tombik anneler
Kizlar dün gece sahurdan önce bir ütü yaptım. .Ütü mü beni ben mi ütüyü anlamadm
Öldüm sıcaktan ve buhardan
Bu arada eşlerinizin bir türlü açılmayan inatçı gömlekleri var mııı
Kiğılı dan alıyoruz gömlekleri, bankada olduğu icin hergün degisik bi tane giyiyor. .
Amaaaa kırışıklıkları çok zor utuleniyor yaaa ne yapmalıyım sizce..
Bu arada bi rüya gördüm Eşim ve ailesi fotoğraf cektiriyorlardı, kardesi bekar ama rüyamda o da evliydi...Yan odaya bi gidiyorum
herkes toplu halde poz veriyor ve beni çağırımıyorlar, esim bile
Kendimi hiç bu kadar dışlanmış hissetmedim
Hayırdır insallah
Çalıştığım yer baya serin canım. Tuzu, az tüketiyorum zaten, suyu da 3 litreye yakın içiyorum. O yüzden korktum biraz. Forumlarda da hiç iç açıcı şeyler yokumarım bir şeyin yoktur,bende çok fazla dert etmiştim kafama takmıştım,doktor arayana kadar gözümü telefondan ayırmadım,
10 hamilede 1 gözüken bir hastalıkmış,evet belki belirtisi tansiyon şişlik ama şişlik için inanılmaz bir şişlik el bilekleri yüz burun gibi olması lazımmış,çok fazla su tüketmen gerekiyor ödemi atabilmen için,baş ağrısıda sıcakdan olabilir,normal seyirden yüksekte imiş bu hafta sıcaklıklar,ben Bursadayım,alışık olmadığım bir sıcaklık var burda.akşam iş dönüşü inanılmaz baş ağrısı çekiyorum. bence rahat ol ,hiç bir şeyin çıkmıyacak,doktorunda bol su iç tuzsuz ye diyecek:)
haklısın cnm unutmamışsın
sen böyle yazınca bile kızına diyorsun ya içim bir garip oldubir kız hiçççç aklımdan geçmemiş ne garip
ben erkek çocuklarını çok seviyorum eşimde hep bir oğlu daha olsun ister ama kız olduğunu öğrendiğimizden beri ikimizde çok garibiz bu duygu çok başka
hele birde ben hamile kalmadan önce bir arkadaşımın rüyasına giren kız çocuğu geldikçe aklıma tüylerim diken diken oluyor
beni çok bekletti anneme söyleyin gelsin artık demiştio zamanlar düşünmüyorduk ikinci çocuğu
yaa bilmiyorum garibim işte...
İnşallah canım. düşük tehlikesi geçti diye rahatlamıştım ama başka sorunlar çıktı. Ben her türlü şeyi çekerim de bebeğime bi şey olmasınkızlar bende ilk hamileliğimin başlarından beri tansiyon problemim vardı ama sinirlendğimde üzüldüğümde fırlıyordu çok fazla ödem olmuştu vücudum 37,5 giyiyorum normalda 40 numaraya kadar çıkmıstı ayakkabım 23+4 de erken doğumda bebeğimi kaybettim ama tansiyona alakalı bi durumdan dolayı değil . iltihabım çok fazlaydı sancı yapıyordu erken doğuma sebep oldu. gel gelelim tansiyona ben tuz kısıtlaması kesinlikle yapmadım geceleri kalkıp turşu yiyordum tabak tabak . yemeklerin tadına bakmadan tuz atardım normaldede bu seferki hamileliğimde hamile kaldıgımı öğrendiğimden beri yavaş yavaş tuzu azalttım ödem toplamasının ne menem bişey oldugunu çok ama çok iyi bilirim hayatını kabusa ceviriyor insanın . bu hamileliğimdede tuz kısıtlamasından dolayı tansiyonum o kadar düşükki normal sartlardada düşük tansiyonluyum 10-6 ama bi kaç gündür 84 oldu oturdugum yerden klkamaz hale geldim eşime sahur hazırlarken önceki gece tursu yedim bilerek tansiyonum yükselsin diye dünde hemen şişti ellerim kollarım tansiyonum 11 8 oldu en iyisi düşük tansiyon peynirden szeytinden tuz alıyorum mecburen Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla bebeklerimi kucagımıza alırız inşallah