2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
şekerli suyun işe yaradıgını bilmiyordum teşekkür ederim . sen neden kaybettin bebeğini geçmiş olsun canım

şekerli suyun işe yaradıgını bilmiyordum teşekkür ederim . sen neden kaybettin bebeğini geçmiş olsun canım
benim 12 haftalıkken kanamam olmuştu çok şiddetli. sonra içeriden kanamaya devam etti dışarı atmadı. bebekle aynı büyüklükte koca bi pıhtı kesesi oluştu, büyümeyede devam ediyodu. 20 haftaya kadar hep yattım bebeğimde iyiydi gelişimi falan. hareketlerini hissediyodum.son hafta lekelenmem durdu ağrılarım geçti. doktorda pıhtı kesesi çok küçülmüş artık normal hayatına dönebilirsin dedi. 2 gün sonra bebeğim hareket etmeyince gittim karnımda ölmüştü.zaten o pıhtı bebeği ayırmıştı duvardan ama yinede yaşıyordu. 4 ayrı doktor hep çok şaşırdılar nasıl yaşıyo diye. hepsi ayrı ayrı sonunu çok merak ediyodu. zor günlerdi tabi geçti.
geçen yıl bebeğim yaşasaydı 2012 aralık annesi olacaktım. kısmet 2013 aralık anneliği olacak inşallah. ikisinin doğumları aynı tarihe denk geldi çok ilginç.

benim hamileliğim çok rahattı kimse hamile olduguma inanamıyodu herşey yolundaydı taki iltihabım olana kadar bende 2011 aralık annesi olucaktım ama 2013 aralık annesi varmıs kaderde sopnrada 2 düşüğüm daha oldu sebepsiz doğla düşüklerdi bu 4. hamileliğim çok acı çektim inşallah bu sefer bebeğimizi alıcaz kucagımıza

merhaba aralık anneleri ablam sabah başlayan sancıların arkasından doğuma alındı herkesten dua bekliyorum.çok kötü oldum ilk doğumum gözlerimin önünden geçtikçe ağlıyorum..

ANNE ADAYLARINA , 9 AY YAPILACAKLAR LİSTESİ !!!

• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-hergün salâvat getir.
10-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-insanlara yardım et.
13-mümin insanların yüzüne bak.
14-gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-namazını vaktinde kıl.
16-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
17-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.

OKUDUYSAN BAŞKALARIDA OKUSUN, BİLGİLENSİN DİYE PAYLAŞIRMISINIZ?

Kızlar merhaba

İkili test sonucumuz çıkmış. Etnik köken KAFKAS yazıyor. Nasıl bi bebiş olacak bilemedimmmm

ay canım ya çok geçmiş olsun.kısmet işte yine aralıkta olacakmış.
ben böyle sorunsuz hamilelikler görüp duyunca öyle mutlu oluyorum ki. aşırı bi mutluluk kendim bile şaşırıyorum. inşallah rabbim kimseye yaşatmasın öyle sıkıntılar.çok zor çünkü onları çekmek. ben sürekli yatıyordum her tarafım artık yara olmuştu acıyodu. annem karşımda hep ağlıyodu. ama yinede bebeğim iyi olsun yeterki diyodum.
hakkımızda hayırlısı böyleymiş.alanda verende Allah yine verdi işte çok şükür.
inşallah canım bu defa sağlıklı bi hamilelik geçirirsin. cümle hamile kardeşlerimizde aynı şekilde inşallah. sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.
senin iltihap durumunu merak ediyorum nasıl gelişti diye ama acaba arkadaşlar rahatsız olurlar mı hani hassas bi dönem ya panik olmasınlar diye istersen bana özelden yaz merak ettim

aklıma takılan soru ile her hangi bir cevap bulamadım bi arkadaşımız bize migren agrısı çeken anne adaylarının erken doğum yaptığını söyledi bunun gerçekliğini nedir ki??? ben sürekli ağrı çekiyorum son zamanlar azalsada ne yazıkki devam etmekte...

anlatılacak pek de bir şey yok aslında süper gecen bi hamileliğim vrdı sadece ve sadece iltihabım vardı ödem de vardı ama tüm testlerim falan temiz cıkmıstı preeklempsi mi ne öyle bi durumumda oktu bir sürü antibiyotik kullandım iğne falan vuruldum ama kar etmedi sancı yaptı iltihap ve erken doğum suyum patladı iltihap okadar ilerlemişti rahim ayrılmıs yerinden oysaki o sabah kontrollerimde hersey yolundaydı benimki kader allahım nasip etmedi hepsi bu kimsenin okuyup kuruntu yapmasına üzülmesinegerek yok benim yasadıgım bana özel bi durumdu nice hastanede iltihaptan falan yatıp bebegi doğan var nice problemli gebelik yasaıp saglıkla bebegini kucagına alan var Rabbim nasip etmedi

bnmde migrenim var .. oğlumda oyle bır sorunum olmadı.. inanmıyorum oyle seyleree...

napıyorsunuz bu arada kızlar..
bızım evde çocuklar vardı ıkı kız bırde oğlum wii de bowlıng oynadılar..
cok sıkıcı bıgun yaaaa.. pöfffffffffffffffffff

kim dediki bunu sara hastaları bile bebeklerini sağlıkla kucagına alıyo mutlaka migren hastaarının agrı ataklarını kontrol altına alacak bi yöntem vardr benim 4 halamında migreni var ikisinn 3er tane 2 sinin de 2 ser tane cocugu var ve hiç ölüm yok bana acayip geldi

Ayy kızlar daha yeni süper birşey oldu yaa....

Kaşlarimi aldım lavaboya gittim baktım benim kız sol tarafa toplanmis geldim odaya yattım hemen baktım iyice belli oldu yatinca sonra kızımmm dediydim pit pit ayak hareketleri ni resmen gördüm kızlar açıkça belliydi nasıl mutlu oldum anlatamam

şaşırdım bende denk falan geldi heralde tabii acısı bambaşka ilaçsız nasıl geçer diye saatlerce bekleme...

Bu reklamlar çok sakıncalı ya.Butik bebe de bi sepet yaptım 160 tl tuttu.
Son 12 dk'm alsam mı almasam mı. daha bebeğime 1 parçacık şey aldığım için heves ediyorum.
ama akşam eşimden de tırsıyorum=))

Off yasaklasınlar alışveriş sitelerini=)

neler aldınnnn aldığın seylere baglııı canım ..

ben dışarı cıktıgımda alıcam gözümle gorup hıssetmem lazım

allahım yaaa cnm cıktı yaa dolabım darma dumandıııı esım sureklı soylenıodu
topladım ama öldüm bıde alnımı dolaba çaktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…