2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Allahıııımmmm ölürüm bennn onun keyfinee..
Ne güzel uzanmış öylee:KK54::nazar:
Maşallahhh gizoo, çok tatlı görünüyor:KK16:

ayyyyyyy aman Allahım yaaa maşallahh gizooo kız buyumuş datluuuu bişey olmuşşşş.el ense valla hahhhh
anam var babam var baksınlar bana işleri neee :KK51::KK51: modundaaa:KK76:

Maşallah gizemciğim pek keyfine düşkün bir hatun PRENSES tam ayol:KK9:

maşallah canım çok tatlı bu 4 boyutlu ultrason resimleri mi?

kız gizemmm çok tatlı çıkmış bebişinnnnn ne kadar da büyümüşşşş maaşallahh..

ben seni tatile çıktın sanıyodumm yolculuk ne zamannnnnnn:KK16::KK16::KK16:

Gizem yerim senin zilli bebişi nasıl güzel maşallah.bu resimleri Bahar Hanım'a gösterip bunalıma sokmak lazım. Bana demiştiki internetimi gibi resimler görmeyi bekleme ancak doplerde görürsün bak Perihan hanım gösteriyo demek lazım :p

teyzoşşlaarrr teşekkküüüüür ederiiiiiiiiiiiissssssssssss büyüyo işteee :)) 4 boyutlu canlarımmm..
tek tek okuyamadım herkese teşekkür ederiizz :)
ölüyorum yorgunluktan bavulu daha şimdi hazırladım bittim ama..kendinize iyi bakınnnnnnnnnnn öpüyorummm hepiniziii biiz gidiyoruz sabaah benide özleyinnnnnnnn ayrıcaa:KK54::KK54:

Kızlar takıntılı değilim eşimlede sıkıntılarım var üzüldüğüm o değil inanın ben utanıyorum anlatmaya:KK43: elektiriğim kesik doğalgaz kesik 3 aydır şimdi bügünde haciz memurları geldi bilgisayarı aldılar ev sahibi geldi borç borç eşimin akılsızlığından babamın emekli parasında almış bankadan 10 binlira adam ödeyip emekli olacaktı.boşanıcaktım ama babam üstüme yürüdü duramadım annemde döndüm ve nefesim kesiliyor nefes alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nereye gibiyim napiyim şeytana uymaktan korkuyorum akıl verin kızlar ne yapıtım ben deliricem.

canım benım rabbım sana hayırlı bır kapı acsın inşallah canımın ici yenı actım sayfayı okuya okuya gıdıyorum senı gördüm cok ama cok üzüldüm bitanem benım ama sabır et allaha dua et sana kımse degı o sana yardım edecek boşanmak istemişsinde ne olacak baba evınde huzurlumu olacan canım yanılıyon haberın olsun bak hamılesınde duanı cok cabuk kabul eder rabım inşallah bende sana dua edecem bıtanem allah yardımcın olsun iyi geceler:KK43:

Hamile kaldıktan sonra kızlar geçen ay dükkanı vardı batırdı şimdi işsiz çalışmıyor ev kira annem 200 vermişti onunla alışveriş taptım eve ama bitti görümcemde bende staj için geldi ailemde destek değil kimsem yok eşimde sanki bunları ben yapıyormuşum gibi benimle konuşmuyor dün sahur hazırladım kaldırdım onları sinirliydim biraz sen git yat bizimle yeme dedi 2 yılda başka biri oldu eşim 4 ay ilişkimiz olmamıştı beneğin olduğu ay 1lez oldu ve benim çocuğum olmamasına rağmen hamile kaldım ozaman düzelmişti boşanamıyorum biryere gidemiyorum bebeğin sorumlulukları var kim bakıcam bize telden yazıyorum kızlar yazılmıyor dua edin bana ne olur

hızır aleyıveselam yardıman gelsın kocanı rabım sana döndersin inşallah bıtanem benım tüm şehıtler mübarekler peygamberler yardıman koşsun senın elınden tusun dua etsınler sana şuan aglamamk icin kendimi zor tutuyorum vallah yaa:KK43:

nasılsınız tatlı annişler :KK49:
ben 6buçuktan beri ayaktayıım
eşimi yolculamaya kalkınca yatıp tekrar uyumak istiyorum ama sıcaktan buaralar uyuyamıyorum
halbuki bebişler gelince gözümüzden uyku akacak :KK1: keşke uzuuun uzuuuunn uyuyabilsek

giy şöylee güzel guzellll sur kokularınıı hafıfte bır makyajj tmmdır ohh misssss
aynen öyle yaptım kuşum :KK23:
çok güzeldi akşam, püfür püfür... boğaza karşı, istanbul manzaralı iftar :KK16:

kızlaar oğlum olcakmışşş :) ama bi sıkıntı var hatırlarsanız size sormuştum karnımda bi sertlik var diye evet o miyommuş ve plesentanın üstündeymiş kanlı miyommuş çok büyürse plesentanın üstünde olması riskliymiş eğer çok büyürse plesentanın erken ayrılmasına buda oğlumun ölümüne bile sebep olabilirmiş son aylarda olursa da erken doğuma neden olabilirmiş üzülme bu en kötü ihtimal dedi doktor ama korktum bi kere yaaa dua edin bana :KK43:
canım inşallah büyümez ve sorun oluşturmaz o miyom
dua edicem canım senin için, allah şifa versin kendiliğinden yok olsun inşallah

Arkadaşlar burda 2 3 gündür şişmeler konuşuluyor. Söylemeyim dedim telaşa vermeyim dedim ama vicdanim el vermedi. Bildiğimi söyleyim telafisi imkansız duruma gelirse allah korusun daha kötü sonuçlari olur diye söyleyim dedim. Özür dilerim.

Neyse hepinize allahım hayırlı evlatlar versin. Size verdiğim bi sözüm vardı. Beklediğim bi haber var iyi neticelendi yasin okuyacam demiştim. Bu akşam okurum. Allaha emanet olun sorun yaratan keyif bozan biri oldum.ama amacım asla bu değildi.

Teşekkürler kızlar dualarıniz sayesinde..
Ya benim kız kardeşim falan yok tek kızım. Annemde yanımda değil. Bu siteye sadece bebeğimin mutluluğunu sorunlarıni aynı durumda olan anne adaylariyla paylaşmakti. SiZlerinde sevindiginizde sevindim üzüldüğünüzde üzüldüm. Ama asla üzen taraf olmak istemedim.maynak gibi ağlıyorum yaa
haydaaa
sen bildiklerini paylaştın kuzum, herkes çok hassas
agresifmelek te dedi ya, panik oldum bu şişliklerden yarın dr.a gitcem diye
insanların bilmediği bişeyi anlatmak kötü bişey değil tam tersi farkındalık oluşturuyo
ama hassas olup bilmemeyi tercih edenler de olabilir... emin ol kimse seni üzmek için bişey yazmamıştır

beklediğin haberin ii sonuçlanmasına çok sevindim, allahım dualarını kabul etsin

aranan kişi demişler:)

Eklentiler

• $1044042_555560124501714_342654225_n.jpg
    $1044042_555560124501714_342654225_n.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 53
Senin ikinci bebiş di mi canım
Bende hissetmiyorum
Bence sen geriden geldiğin içindir
Haftaya kesin hissedersin pıtpıtlarını=))))

Ne güzel bende hissetsem artık y
Hayırlı iftarlar herkese

Evet bi oglum var canim..cagan tuna..
onu 19. Jaftaydi galiba hissetmmistim...simdi bunu hissrdemiyorum...17 hagta yaziyor ama aslinda 16 hafta bitecek..sanirim ondan...

Teşekkürler kızlar dualarıniz sayesinde..
Ya benim kız kardeşim falan yok tek kızım. Annemde yanımda değil. Bu siteye sadece bebeğimin mutluluğunu sorunlarıni aynı durumda olan anne adaylariyla paylaşmakti. SiZlerinde sevindiginizde sevindim üzüldüğünüzde üzüldüm. Ama asla üzen taraf olmak istemedim.maynak gibi ağlıyorum yaa

Canim benimmmm. hemseriiiim..uzme kendini kirilan alinan yokki sana bilakis sen ne kadar guzel aciklama yaptin ona gore onlemini alalim. boyle bisey olursa...

ayyy kizlar gunaydin bu arada..
yaz tatili geldi saldim kendimi.kaşlarim cok cikti..evde surekli pijamajla dolasiyorum...hani bi soz varya erkeklerin gozu disarda olurmus hamileykenn..valla ben cok bakimsizlastimmm:))))))....bugun az bakim kendimeee....mik miki de unuttuk evde annemler ablammm sahura kadar oturuluyor... eeee sonrasinda biseyde malumunuz olamiyor....napicaz artik 1 ay beklicez.....:)))))

günaydıııııın kızlar, bu ne yahu bir alınganlık bir hassaslık, bırakın kötü konuları, tabiki bildiklerimizi paylaşacağız birbirimizle valla ben doktordan duymadığım çoğu şeyi bu forumdaki topicler sayesinde öğrendim, öğrendiklerimi araştırdım tedbirimi aldım, olması gereken budur.
Hadi bırakalım bunlarıda minnaklar napıyor minnaklaaaaar. hiç su içemiyordum enfeksiyon riskini duyunca valla simdi bulana bulana da olsa içmeye çalışıyorum ama simdilik 1,5 lt de kaldım oysaki 3 lt içmek gerekiyormuş

gunaydınnnn gunaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeeeee

amanit aralmıza hoşgeldinnnn :KK54:
karıkatur cokk hoşşşş :KK34:

ay esracım oyle duşunmee.. bende pijamayla dolanıom bazen.. hatta bazen işten güçten eşimi oyle bile karşılıyorum
ama eşimin kafasını kaldırıp kimseye baktığını gormedım
ben göstersem bıle bakmaz
acep ondan mı bu kdr rahatım
çok aşık bana ya yavrum :KK52:

bazen süsleniyorum ne iş bi yere mi gidiyoruz fln oluo adam :)) doğallığı cok sevıo
ama tabı pijamada abartı bı doğallık oluyor
:)) haklısın bugun bıraz guzelleşelım bnmde kaşlarım çıkt dun kendım aldım
bugünde saçlarımı düzelteyim biraz
hafıf bı makyaj tmm dır

Canooo Sözlükte ne kaa isim varsa yazmışsin ama aklın Ali Derin de, o zmn #direndnz:KK1:
Derin kızı çağrıştırmıyor bence, ayrica biraz duygu sömürüsü ile halledersin bu işi..
Nolck 9 ay karnında taşı, ,acılar içinde doğur bir isim hakkını layık görmesin beyzadeler walla ohhhh bab olmak varmış:KK19:

:KK1::KK1:
Tatlım bizi artık tek yöntem koruma kesmess 2-3 yönteme birden başvurmalıyız:KK53:

Evt canim ben doğumdan sonra spiral taktiracagim en azından hap kullanmaya başlayana kadar dr unda zaten ben korucam seni dedi:)

Merhaba güzel aralik anneleri sizi baştan beri takip ediyorum ama yazıyordum bir türlü :KK66: bende kismetse 29 aralıkta bebeğimi kucağıma alicam inşallah.15+2 yim daha.doktorum dün %80 erkek dedi. Sizce değişir mi ne zaman netleşiyor.

Merhaba güzel aralik anneleri sizi baştan beri takip ediyorum ama yazıyordum bir türlü :KK66: bende kismetse 29 aralıkta bebeğimi kucağıma alicam inşallah.15+2 yim daha.doktorum dün %80 erkek dedi. Sizce değişir mi ne zaman netleşiyor.

aramıza hoşgeldın...
yok canım kesın gorduysee degısmez bu saatten sonra ..
ztn 14. haftada oluşuyor cınsel organlar.
ama bazen yanılmalar oluyor kordon sanıyorlar fln

bnm dr um cok emın konuştu mesela kesın erkek dedı

Cemredeniz teşekkür ederim özellikle seni çok yakından takip ediyorum :KK66: benim ikinci hamileligim 5.5 yaşında bir kızım var tabiki önce sağlıklı olmasını dileyerek bir oğlum olmasını cokk istiyorum inşallah doğrudur

Cemredeniz teşekkür ederim özellikle seni çok yakından takip ediyorum :KK66: benim ikinci hamileligim 5.5 yaşında bir kızım var tabiki önce sağlıklı olmasını dileyerek bir oğlum olmasını cokk istiyorum inşallah doğrudur

ne güzel bir kız bir oğlan maşallahhh.. sağlıkla kucağına alırsın oğlunu inşallahhhh :nazar:
bnm oğlumda 5 yaşında :KK66:

ne güzel bir kız bir oğlan maşallahhh.. sağlıkla kucağına alırsın oğlunu inşallahhhh :nazar:
bnm oğlumda 5 yaşında :KK66:

Inşallah canım ya ben haftaya da başka bi doktora gitcem 16 haftada daha net olur herhalde bakalım hayırlısı olsun. Maşallah senin oğlunu gördüm
ALLAH nazarlardan esirgesin çok yakisikli Allahım inşallah bana da öyle bi yakisikli nasip eder.

günaydın canım bende 15+5 im bende 17, haftada gitcem o zman görürüz dedide bence erkek dediyse erkektir belli olmuştur bu zamana değişmez gibi geliyo

Heeerşeycikkklerim hazır.Soğukları dolaptan çıkarıp sofraya oturmak kaldı=)
Kasığımın sancısı dışında no problem.

bekliyoruz 10 dk kaldı=)

senindemi geçmedi kasık sancıların benimde devam ediyo kaçıncı haftada geçiyo acaba hiç sordunmu canım doktora felan...

günaydın canım bende 15+5 im bende 17, haftada gitcem o zman görürüz dedide bence erkek dediyse erkektir belli olmuştur bu zamana değişmez gibi geliyo

Ya inşallah öyledir, benim gibi 15 haftada birini buldum ne güzel herkes baya ileride
Senindemi belli değil cinsiyeti

X