inşallah önemli bir şey değildir, bir kere insanın beynine girdikten sonra ,kolay kolay rahatlatamıyorsun kendini, buraya yazan arkadaşın yazısını okuyana kadar şiş ayak bileklerime bakıp bakıp gülüyordum:)
ama şimdi korkuyorum benim sonucum akşam belli olacak doktorum arayıp değerlendirecek.
değerlendirildikten sonra burayada yazarım.kötü şeyler aklımıza getirmeyelim,masa başı çalışıyorum ve hava çok sıcak normal şartlarda birinin bile şişme ihtimali vardır:)
bu arada benide eklerseniz gerçi forumu kullanmayı bilmiyorum ama,29 yaş 19+0 dayım oğlum olacak.bu arada bursa :)
merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum.19.haftamdayım,inşallah bir erkek bebeğim olacak ,iki gündür ayaklarım inanılmaz şişti.doktorum idrar testi istedi.önemli birşey olmadığını düşünüyordum ancak bir arkadaş arkadaşının bebeğini nasıl kaybettiğini yazınca
preeklamsi araştırmaya başladım.bu zamanlarda erkenmi bilmiyorum bu şişme durumu ama çok rahatken o yazıyı okuyunca çok kötü oldum.hassas bir dönmedeyiz biraz daha dikkatli yazılırsa yazılar bence daha iyi olunur.herkesin amacı uyarmak ama ve kötü niyet değil fakat akşam donucum çıkacakmış,nasıl dayanıcam bilmiyorum.
kızlaar oğlum olcakmışşş :) ama bi sıkıntı var hatırlarsanız size sormuştum karnımda bi sertlik var diye evet o miyommuş ve plesentanın üstündeymiş kanlı miyommuş çok büyürse plesentanın üstünde olması riskliymiş eğer çok büyürse plesentanın erken ayrılmasına buda oğlumun ölümüne bile sebep olabilirmiş son aylarda olursa da erken doğuma neden olabilirmiş üzülme bu en kötü ihtimal dedi doktor ama korktum bi kere yaaa dua edin bana
Arkadaşlar burda 2 3 gündür şişmeler konuşuluyor. Söylemeyim dedim telaşa vermeyim dedim ama vicdanim el vermedi. Bildiğimi söyleyim telafisi imkansız duruma gelirse allah korusun daha kötü sonuçlari olur diye söyleyim dedim. Özür dilerim.
Neyse hepinize allahım hayırlı evlatlar versin. Size verdiğim bi sözüm vardı. Beklediğim bi haber var iyi neticelendi yasin okuyacam demiştim. Bu akşam okurum. Allaha emanet olun sorun yaratan keyif bozan biri oldum.ama amacım asla bu değildi.
tiroidim nihayet 2 ye düştüüüü çok mutluyuuuum
dr tatil havasına girmiş güneşleniyo dedi
teşekkür ederiiiiizz teyzesii :))
saol canım valla sorma elleride almış enseye oohh
tatile gidiyorum uçak sakıncalımı dedim hayır değil en güvenlisi dedii sonra x-rayden kesinlikle geçme söyle hamileyim diye dediii karbonhidrat karpuz kiraz yeme sakın aşırı dedi havuza girme ve güneşlenme fazla leke olur şu dönem dedi.bu süreden sonra karnın baya büyür artık dedi.suyun iyi rahim ağzı kapalı vs bişeyler anlattı o sıra bebeğe bakıyodum dinlemedim
açlık kan şekerim sınırdaydı tekrar kan ver dedi bide afp yaptırdık canım öyle işteee :))
ayrıntılıda 5 ağustosta sonrada şeker yüklemesi yapıcaz dedii
kızlaar oğlum olcakmışşş :) ama bi sıkıntı var hatırlarsanız size sormuştum karnımda bi sertlik var diye evet o miyommuş ve plesentanın üstündeymiş kanlı miyommuş çok büyürse plesentanın üstünde olması riskliymiş eğer çok büyürse plesentanın erken ayrılmasına buda oğlumun ölümüne bile sebep olabilirmiş son aylarda olursa da erken doğuma neden olabilirmiş üzülme bu en kötü ihtimal dedi doktor ama korktum bi kere yaaa dua edin bana
canım dualarımız seninle.. moralini bozma iyiyi düşün bebeğie konsantre ol şimdi...
kızlar ben daha bebeği hissedemedim... bi kere hisseder gibi oldum ama anlıktı.. bide benimki 1 hafta küçük ondan mı acaba daha 16 haftalık sayılır...
Arkadaşlar burda 2 3 gündür şişmeler konuşuluyor. Söylemeyim dedim telaşa vermeyim dedim ama vicdanim el vermedi. Bildiğimi söyleyim telafisi imkansız duruma gelirse allah korusun daha kötü sonuçlari olur diye söyleyim dedim. Özür dilerim.
Neyse hepinize allahım hayırlı evlatlar versin. Size verdiğim bi sözüm vardı. Beklediğim bi haber var iyi neticelendi yasin okuyacam demiştim. Bu akşam okurum. Allaha emanet olun sorun yaratan keyif bozan biri oldum.ama amacım asla bu değildi.
özür dilemeye gerek yok canım.. sen de sonuçta bildiğini söylüyorsun.
hadi sevindim olayın güzel neticelendiğinde şimdiden allah kabul etsin yasinlerini. bizede dua et canım olur mu
MTA çok sevindim istediğin gibi sonuçlanmasına
Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı eylesin.
Gözün aydın canım....Şimdiden Allah kabul etsin
Hayırlı iftarlar herkese
Şimdiden allah kabul etsin canım çok sevndim snn adına
Ama asla kendini üzme lütfen diğer konu için sen bildiğin olabilicek bişey için bilgini bizimle paylaştın burda hepimiz her türlü olasılığı konuşuyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz senin kötü bi niyetin yoktu ki lütfen yanlış düşüncelere kapılma hiçte huzur bozan sorun çıkaran biri değilsin tatlımmm
Huuuu huuuuuu kızlar napıyosunuzzz
Bende yine yorgunum :)
İftarı bekliyoruz
Huuuu huuuuuu kızlar napıyosunuzzz
Bende yine yorgunum :)
İftarı bekliyoruz
Geçmiş olsun canım
Drlar her zaman en kötüsünü söylüyor illa o olacak die değil
Laf ağızlarında.Böyle olması bizim için daha iyi en azından.
Senin için dua edeceğim
Bugün senin durumunda olan bir seyirci bağlandı anne programına
4-5 tane miyonu varmış
Orada dr canlı yayında kontrol altına alınırsa sorun olmaz dedi.
Yeter ki dr unuz bilsin ve devamlı kontrol etsin dedi.
Gönlünü ferah tutmaya çalış bebeğini strese sokma sakın bak.Senin gerginliğini hisseder.Dua et emi
Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak.
saolun kızlar destekleriniz için... papatya miyom plesentanın üstünde olmasa sıkıntı olmuycakmış ama plesentanın üstünde olması risk içeriyo hemde yapışık inş çok büyüme yapmaz da oğlumu sağ salim alırım kucağıma
Gönlünü ferah tut.[QUOTE
saolun kızlar destekleriniz için... papatya miyom plesentanın üstünde olmasa sıkıntı olmuycakmış ama plesentanın üstünde olması risk içeriyo hemde yapışık inş çok büyüme yapmaz da oğlumu sağ salim alırım kucağıma
Miyom konusunda doktorunda güveniyorsan hiç üzme kendini,doktorunun kontrol altında tutar bence durumunu.
4 - 5 ay sonra bunların hiç birini düşünmeyeceksin:)
Bu arada benimde ağzımda 10 gündür büyük aft çıktı(ilk defa)çok ağrı yaptı bademciklerime kadar indi, normalde 1 haftadır geçmesi gerekiyoru ama geçmedi, bügünde dudağımda kocaman bir uçuk çıktıkorkuttu beni ama doktoruma sordum bu uçuk aft virüsleri , bölgesel virüslermiş bebeği etkilemezlermiş bilginize:)aft ın normalden uzun sürmesinin neni ise bağışıklık sistemi hamilelikte daha güçsüz olması.
Herkese iyi geceler ,