2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Arkadaşlar burda 2 3 gündür şişmeler konuşuluyor. Söylemeyim dedim telaşa vermeyim dedim ama vicdanim el vermedi. Bildiğimi söyleyim telafisi imkansız duruma gelirse allah korusun daha kötü sonuçlari olur diye söyleyim dedim. Özür dilerim.

Neyse hepinize allahım hayırlı evlatlar versin. Size verdiğim bi sözüm vardı. Beklediğim bi haber var iyi neticelendi yasin okuyacam demiştim. Bu akşam okurum. Allaha emanet olun sorun yaratan keyif bozan biri oldum.ama amacım asla bu değildi.

canım dualarımız seninle.. moralini bozma iyiyi düşün bebeğie konsantre ol şimdi...

kızlar ben daha bebeği hissedemedim... bi kere hisseder gibi oldum ama anlıktı.. bide benimki 1 hafta küçük ondan mı acaba daha 16 haftalık sayılır...

özür dilemeye gerek yok canım.. sen de sonuçta bildiğini söylüyorsun.
hadi sevindim olayın güzel neticelendiğinde şimdiden allah kabul etsin yasinlerini. bizede dua et canım olur mu

tiroidim nihayet 2 ye düştüüüü çok mutluyuuuum

kız gizemmm çok tatlı çıkmış bebişinnnnn ne kadar da büyümüşşşş maaşallahh..4

ben seni tatile çıktın sanıyodumm yolculuk ne zamannnnnnn

Geçmiş olsun canım
Drlar her zaman en kötüsünü söylüyor illa o olacak die değil
Laf ağızlarında.Böyle olması bizim için daha iyi en azından.
Senin için dua edeceğim
Bugün senin durumunda olan bir seyirci bağlandı anne programına
4-5 tane miyonu varmış
Orada dr canlı yayında kontrol altına alınırsa sorun olmaz dedi.
Yeter ki dr unuz bilsin ve devamlı kontrol etsin dedi.
Gönlünü ferah tutmaya çalış bebeğini strese sokma sakın bak.Senin gerginliğini hisseder.Dua et emi
Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak.

Senin ikinci bebiş di mi canım
Bende hissetmiyorum
Bence sen geriden geldiğin içindir
Haftaya kesin hissedersin pıtpıtlarını=))))

Ne güzel bende hissetsem artık yahu!!!

MTA çok sevindim istediğin gibi sonuçlanmasına
Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı eylesin.
Gözün aydın canım....Şimdiden Allah kabul etsin
Hayırlı iftarlar herkese

Son düzenleme:

Şimdiden allah kabul etsin canım çok sevndim snn adına

Ama asla kendini üzme lütfen diğer konu için sen bildiğin olabilicek bişey için bilgini bizimle paylaştın burda hepimiz her türlü olasılığı konuşuyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz senin kötü bi niyetin yoktu ki lütfen yanlış düşüncelere kapılma hiçte huzur bozan sorun çıkaran biri değilsin tatlımmm

Hamile olmak çok zormuş ,fazla duygusal olunuyor,yazını okurken üzüldüm telaşlandım.ama bu yazdığını okurken hamile bir anneyi üzdüğümü düşünerek kızdım kendime :) sen kusura bakma olurmu.burası açık bir yer uyarmakta haklıydın.
Doktorum aradı negatif çıktı sorun yok dedi.bol su içmemi istirahat etmemi söyledi.çalıştığım yerde herkes oruç , doğal olarak su içerken zorluk yaşanıyor.bu sıralar çok az su tükettim.belki ondandır. Herkesin sonuçları istediği gibi çıkar umarım.

özür dilemeye gerek yok canım.. sen de sonuçta bildiğini söylüyorsun.
hadi sevindim olayın güzel neticelendiğinde şimdiden allah kabul etsin yasinlerini. bizede dua et canım olur mu

MTA çok sevindim istediğin gibi sonuçlanmasına
Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı eylesin.
Gözün aydın canım....Şimdiden Allah kabul etsin
Hayırlı iftarlar herkese

Teşekkürler kızlar dualarıniz sayesinde..
Ya benim kız kardeşim falan yok tek kızım. Annemde yanımda değil. Bu siteye sadece bebeğimin mutluluğunu sorunlarıni aynı durumda olan anne adaylariyla paylaşmakti. SiZlerinde sevindiginizde sevindim üzüldüğünüzde üzüldüm. Ama asla üzen taraf olmak istemedim.maynak gibi ağlıyorum yaa

Yasin i okudum kızlar. Sizlere ve tüm geçmişlerinizinde ruhlarına gönderdim. Hayırlı ve sağlıklı evlatlariniz olması içinde dua ettim.
Biraz kendime geldim şimdi. Bugün annemle konuştuk telde özlemişim, bi de eşim arkadaşlarıyla dışarıda iftara gitti. Moralim bozuktu. Arkadaş bi eleştiride bulununca kendimi yalnız hissetmenin de katkısıyla baya bi ağladım. Iyiyim şimdi. Ay ilk defa böyle bişey yaşadım :S

MTA canm sacmalama be ağlamasııı
Huuu topla kendini bak ne güzel sorununda istediğin gibi sonuçlanmış.
Hepimiz duygusal ve cokkkk iyi kalpli hamişleriz bence

Allah kabul etsin canım
Bende okudum bgn..
Allahım şu mübarek günlerde kabul etsin tum duaları
Geri çevirmesin dilekleri...

Birikim olmuş sende ohhh hepsi akıp gitmiş işte
Ağlamak güzeldir boşverrrrr rahatlatıyor insanı
Ben arada hep ağlarım

Gönlünü ferah tut.
O kişinin neresinde olduğunu bilmiyorum ama dr sormadı hiç nerende falan diye.
İnşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın.

Miyom konusunda doktorunda güveniyorsan hiç üzme kendini,doktorunun kontrol altında tutar bence durumunu.
4 - 5 ay sonra bunların hiç birini düşünmeyeceksin:)
Bu arada benimde ağzımda 10 gündür büyük aft çıktı(ilk defa)çok ağrı yaptı bademciklerime kadar indi, normalde 1 haftadır geçmesi gerekiyoru ama geçmedi, bügünde dudağımda kocaman bir uçuk çıktı korkuttu beni ama doktoruma sordum bu uçuk aft virüsleri , bölgesel virüslermiş bebeği etkilemezlermiş bilginize:)aft ın normalden uzun sürmesinin neni ise bağışıklık sistemi hamilelikte daha güçsüz olması.
Herkese iyi geceler ,

Sesa51 canım bendede miyom var sağ kasığımda benim önemli değil dedi Dr ama büyülemesi lazım patlama ihtimali var.zararlı ise alınmıyormu? Benim ayaklarım çok şiş ve çok ağrıyor ben 2test hariç hiç bir tahlil yaptırmadım iltihapta var bende yok yok.telden yazıyorum yani yazamıyorum test sonuçlarınız güzel çıkmış maşallah MTA canım üzme kendini en doğrusunu yaptın uyarmakla korkuyoruz tabi duyunca ama olabilecek şeyler göz ardı edilmemeli herkes gebiş duygusal tabi .ben bugün daha iyiyim kızlar Allah razı olsun hepinizden sıkıntım bitmedi tabi ama içim ferahladı herşey Rabbimden inşallah hayırlı kapılar açar bizede

Gizem yerim senin zilli bebişi nasıl güzel maşallah.bu resimleri Bahar Hanım'a gösterip bunalıma sokmak lazım. Bana demiştiki internetimi gibi resimler görmeyi bekleme ancak doplerde görürsün bak Perihan hanım gösteriyo demek lazım

saol canım içimi rahat tutmaya çalışıyorum hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…